Bizarna ljubavna priča: Zaljubljeni baka i unuk čekaju bebuOBITELJ 72-godišnje Amerikanke Pearl Carter ostala je šokirana kad im je bakica mirno priopćila da je zaljubljena u vlastitog unuka Phila i da će njih dvoje uskoro dobiti bebu.
Kako prenosi novozelandski magazin New Idea, "živahna" Pearl objasnila je kako živi najsretnije dane svojega života otkada je u incestuoznoj vezi sa svojim 26-godišnjim unukom Philom Baileyjem. Priznala je i da je dala cijelu svoju mirovinu i nešto ušteđevine kako bi platila surogat majku koja će "sretnom paru" uskoro roditi dijete.
"Ne zanima me ničije mišljenje. Ja volim Phila i on voli mene"Pearl je New Idea magazinu izjavila kako je ne zanima ničije mišljenje. "Ja volim Phila i on voli mene. Uskoro ću u rukama držati svojeg sina ili kćer, a Phil će biti ponosni tata", objasnila je. Ispričala je potom da je Phil sin njezine kćerke Lynette Bailey, koju je Pearl dala na posvajanje kad je djevojka imala 18 godina. No Lynette je umrla prije nekoliko godina, a njezin sin Phil potražio je baku. I tako je počela ova doista bizarna ljubavna priča.
"Kad sam ga prvi put ugledala, znala sam da to neće biti običan odnos bake i unuka", rekla je Pearl, koja tvrdi da se po prvi put u životu osjeća "seksualno živom". Zaljubljeni Phil pak kaže kako voli Pearl svim svojim srcem. "Uvijek su me privlačile starije žene, a Pearl je za mene veličanstvena. Bit ću otac i jedva čekam da se to dogodi", rekao je.
Oboje su priznali kako im se ljudi smiju i izruguju kada ih vide da se ljube na cesti, no njima to, kako kažu, nije važno. Pearl je platila 54.000 dolara surogat majci koja će doniranim jajašcem, oplođenim Philovom spermom, paru uskoro roditi dijete.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/biza ... 88924.aspx