Hercegovac je napisao:
I ja sam to gledao (cura i momak) neki dan na nastupu Riblje čorbe u BL - po toj logici treba zabraniti nastupe na Trgu Krajine!
Joj frajera i izjava...

Ti porediš koncert sa paradom. De još jednom prevrti u glavi šta si napravio. Meni vaćarenje u javnosti heteroseksualnih parova smeta isto toliko koliko i homoseksualnih. Drži se svog kreveta i svoje sobe. Ta parada se neće održati da bi se popravio položaj homoseksualaca u društvu, neće se ni milimetra maknuti sa položaja gdje su sad. Ta parada ima za cilj da ljudima na nos nabije kako su oni pederi i kako ih ima. Dobro, znamo da vas ima. Promovišite se na druge načine, mnogo bezbjednije i svi će biti srećniji.
Džontra je napisao:
Lollipop po toj logici, treba žensko vratiti u kuhinju, zabraniti joj bilo kakav pristup obrazovanju...Jel mi smo patrijahalno tradicionalističko društvo, i ta pošast Zapada zvana "jednakost polova" ne bi trebala na silu da se nameće ovde...
I ne pozivaj se na logiku, kad je na ovoj temi nisi ni malo pokazala
Evo ti sad govoriš o tome kako se ne bi trebala nametati jednakost polova nama na silu, poređenje ti nije na mjestu. Evo žene se za svoja prava i jednakost bore već jedno stotinjak godina, a ko zna koliko su još prije toga čekale na nešto takvo. Homoseksualci su po mom proračunu sa tim svojim aktivnim promovisanjem krenuli prije jedno dvadesetak, možda čak i manje i ne možeš porediti nešto što traje više od jednog vijeka sa nečim što je samo obično pomodarstvo pogotovo zato što to u Srbiji traje čak i manje od dvadeset godina.