banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 08:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Elvis Presley je napisao:
lollipop je napisao:
toliko je idiotski porediti silovane cure sa pederima da je to za ne povjerovati, da nekom to moze uopste pasti na pamet..

Toliko je idiotski reci da pederi na paradama provociraju i MOLE da ih neko tuce da je to za ne povjerovati.

Ma jok,nisu oni takvi :roll: http://www.youtube.com/watch?v=0xcjgJcTdpc

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:28 
po meni je glupavo na silu tjerati ijedno malo tradicionalisticko drustvo da prihvati neke pojmove koji se u drugim dijelovima svijeta smatraju normalnim.. sve u svoje vrijeme, ne moze se nista na silu logicno.. prilagodjavanje na taj pojam islo je tokom vremena, pa su neke zemlje na stepenu da priznaju homo brakove pa im cak i dozvoljavaju usvajanje djece.. druga opet nisu dosla do tog nivoa i ne vidim potrebu na silu im nametati to pod pojmom savremene demokratije.. puno vise bi prava ostvarili da se toliko ne isticu..

hvala panzer, na odgovoru u moje ime.. jesi li ti ikad hercegovce vidio neku paradu? ono sto sam ja vidjela na tim skupovima je gnusno i odvratno..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Panzer je napisao:
Hercegovac je napisao:
lollipop je napisao:
meni je krajnje ruzno vidjeti i momka i curu koji se u po dana na glavnoj prometnoj ulici fataju i zvaljave a kamoli dva momka..

A odkud tebi to da će pederi na paradi u bg da se jebu na sred ulice i vataju do besvijesti?

Pa možda je djevojka vidjela isto to na drugim paradama? Nije možda nego jeste sigurno, a znamo da ovi naši prepisuju sve od drugih...

I ja sam to gledao (cura i momak) neki dan na nastupu Riblje čorbe u BL - po toj logici treba zabraniti nastupe na Trgu Krajine!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:29 
omg kakva logika...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
lollipop je napisao:
omg kakva logika...

Исправна. Наиме, у питању је аргумент reductio ad absurdum. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Lollipop po toj logici, treba žensko vratiti u kuhinju, zabraniti joj bilo kakav pristup obrazovanju...Jel mi smo patrijahalno tradicionalističko društvo, i ta pošast Zapada zvana "jednakost polova" ne bi trebala na silu da se nameće ovde...
I ne pozivaj se na logiku, kad je na ovoj temi nisi ni malo pokazala

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
po meni je glupavo na silu tjerati ijedno malo tradicionalisticko drustvo da prihvati neke pojmove koji se u drugim dijelovima svijeta smatraju normalnim.. sve u svoje vrijeme, ne moze se nista na silu logicno.. prilagodjavanje na taj pojam islo je tokom vremena, pa su neke zemlje na stepenu da priznaju homo brakove pa im cak i dozvoljavaju usvajanje djece.. druga opet nisu dosla do tog nivoa i ne vidim potrebu na silu im nametati to pod pojmom savremene demokratije.. puno vise bi prava ostvarili da se toliko ne isticu..

hvala panzer, na odgovoru u moje ime.. jesi li ti ikad hercegovce vidio neku paradu? ono sto sam ja vidjela na tim skupovima je gnusno i odvratno..

Viđam Grand paradu svakog petka na TV - gnusna je i odvratna pa je niko ne ukida niti se zalijeće kamenjima na njih.
ni meni se ne sviđa parada krkanluka na raznim zborovima pa ne pričam da traže batine i ne zalijećem se bakljama na šatore, već se trudim razumjeti zašto ti ljudi vole takva veselja. Takav pristup i tebi preporučujem.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Evil_Dead je napisao:
lollipop je napisao:
omg kakva logika...

Исправна. Наиме, у питању је аргумент reductio ad absurdum. :D

A po kojoj logici poredis navijace sa pederima? :confused2:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Hercegovac je napisao:
daju sebi za pravo da govore šta je dobro, a šta loše.

Zamisli da imaš sina od 18 godin, dođeš kući sa posla i zatekneš sina naguženog preko stola kako mu ga čiko trpa u dupe, a on viče to tatice daj mi ga, bi li imao predodžbu o tome da li je to dobro ili loše?
Hercegovac je napisao:
A odkud tebi to da će pederi na paradi u bg da se jebu na sred ulice i vataju do besvijesti?

Čuj odakle, pa to je klasična scenografija sa svih mjesta gdje se parade održavaju bez da ih iko rastjeruje i bije, a malo ranije je postavljen i link o tome.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
A po kojoj logici poredis navijace sa pederima? :confused2:

Дефиниција логике: дисциплина која се бави облицима исправног мишљења и методама спознаје.

У логици не постоје педери и навијачи, већ аргументи. Твој аргумент не стоји, а логици је сасвим свеједно да ли се односи на педере, навијаче, аутомеханичаре или ботаничаре. Исто као што математици није важно да ли су у питању јабуке или крушке, већ бројни односи.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:45 
dzontra, kad bi bar malo ukljucio taj svoj kliker od mozga pa vidio da sam napisala da NEKE pojmove tradicionalna drustva tesko prihvacaju.. i ostavi se lolli i provokacija, i ne vuci me za jezik. jer u zadnje vrijeme malo pretjerujes..

grand paradu imas na jednom kanalu, pogledas ako zelis, ako ne promijenis kanal, na kraju htjeli mi to priznati ili ne, ljudi ih vole, biznis je cudo..
a ja jos ne vidjeh paradu homoseksualaca koja se ne odrzava vikendom u centru grada, koja se najavljuje mjesecima unaprijed i pravi neopisiva pompa da i vrapci na grani znaju kad je i gdje..
i jbg, ipak zivis u drzavi koja vise voli novokomponovane narodnjake nego pedere.. ja ne volim prve, drugi me ne interesuju sve dok me ne provociraju..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Brate, mani se semantickih zajebancija, jasno je tebi sta sam te pitao. Svaku moju o pederima, ti si prebacio na navijace. Dakle, po necemu ih poredis.

Poslednji put menjao giometar dana 13 Sep 2011, 17:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Zamisli da imaš sina od 18 godin, dođeš kući sa posla i zatekneš sina naguženog preko stola kako mu ga čiko trpa u dupe, a on viče to tatice daj mi ga, bi li imao predodžbu o tome da li je to dobro ili loše?

A da je tvja šćer u pitanju i nego je plodi kroz rupu u kojoj se ploditi ne može ti bi rekao "nastavite, slobodno" ? Ili bi ubio i nju i njega, jer je analni seks bolestan?
Citiraj:
i ostavi se lolli i provokacija, i ne vuci me za jezik. jer u zadnje vrijeme malo pretjerujes..

Nisam kriv ja što gluposti pišeš

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Hercegovac je napisao:
I ja sam to gledao (cura i momak) neki dan na nastupu Riblje čorbe u BL - po toj logici treba zabraniti nastupe na Trgu Krajine!

Joj frajera i izjava... :roll:

Ti porediš koncert sa paradom. De još jednom prevrti u glavi šta si napravio. Meni vaćarenje u javnosti heteroseksualnih parova smeta isto toliko koliko i homoseksualnih. Drži se svog kreveta i svoje sobe. Ta parada se neće održati da bi se popravio položaj homoseksualaca u društvu, neće se ni milimetra maknuti sa položaja gdje su sad. Ta parada ima za cilj da ljudima na nos nabije kako su oni pederi i kako ih ima. Dobro, znamo da vas ima. Promovišite se na druge načine, mnogo bezbjednije i svi će biti srećniji.

Džontra je napisao:
Lollipop po toj logici, treba žensko vratiti u kuhinju, zabraniti joj bilo kakav pristup obrazovanju...Jel mi smo patrijahalno tradicionalističko društvo, i ta pošast Zapada zvana "jednakost polova" ne bi trebala na silu da se nameće ovde...
I ne pozivaj se na logiku, kad je na ovoj temi nisi ni malo pokazala

Evo ti sad govoriš o tome kako se ne bi trebala nametati jednakost polova nama na silu, poređenje ti nije na mjestu. Evo žene se za svoja prava i jednakost bore već jedno stotinjak godina, a ko zna koliko su još prije toga čekale na nešto takvo. Homoseksualci su po mom proračunu sa tim svojim aktivnim promovisanjem krenuli prije jedno dvadesetak, možda čak i manje i ne možeš porediti nešto što traje više od jednog vijeka sa nečim što je samo obično pomodarstvo pogotovo zato što to u Srbiji traje čak i manje od dvadeset godina.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
dzontra, kad bi bar malo ukljucio taj svoj kliker od mozga pa vidio da sam napisala da NEKE pojmove tradicionalna drustva tesko prihvacaju.. i ostavi se lolli i provokacija, i ne vuci me za jezik. jer u zadnje vrijeme malo pretjerujes..

grand paradu imas na jednom kanalu, pogledas ako zelis, ako ne promijenis kanal, na kraju htjeli mi to priznati ili ne, ljudi ih vole, biznis je cudo..
a ja jos ne vidjeh paradu homoseksualaca koja se ne odrzava vikendom u centru grada, koja se najavljuje mjesecima unaprijed i pravi neopisiva pompa da i vrapci na grani znaju kad je i gdje..
i jbg, ipak zivis u drzavi koja vise voli novokomponovane narodnjake nego pedere.. ja ne volim prve, drugi me ne interesuju sve dok me ne provociraju..

..a čim postoje i bore se za osnovna ljudska prava - tebi provociraju! Tolerantno nema šta..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
Brate, mani se semantickih zajebancija, jasno je tebi sta sam te pitao. Svaku moju o pederima, ti si prebacio na navijace. Dakle, po necemu ih poredis.

Па, поредим их по твојој тези да ако постоји могућност насиља на неком догађају, онда тај догађај треба забранити.
Ти си то говорио за педере, ја за навијаче. Будући да и на једном и на другом "догађању" постоји могућност избијања насиља, закључио сам да између та два "догађања" нема разлике и да или оба треба забранити (по теби) или дозволити (по мени).

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:55 
dzone tvoji spamovi, posto nista drugo i ne pises, odisu tolikom mudroscu da sam fascinirana.. kao sto rekoh, ostavi se prozivanja gdje god stignes jer cu te zatjerati u tri fine.. pa makar dobila ban zauvijek..

hercegovac :
1. koja su elementarna ljudska prava? odnosno osnovna po tebi?
2. da li je parada uz sve nemoralne gestikulacije pokretima stvarno ispravan oblik borbe za to sto na vedes kao odgovor na moje prvo pitanje?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Joj frajera i izjava... :roll:

Ti porediš koncert sa paradom. De još jednom prevrti u glavi šta si napravio. Meni vaćarenje u javnosti heteroseksualnih parova smeta isto toliko koliko i homoseksualnih. Drži se svog kreveta i svoje sobe. Ta parada se neće održati da bi se popravio položaj homoseksualaca u društvu, neće se ni milimetra maknuti sa položaja gdje su sad. Ta parada ima za cilj da ljudima na nos nabije kako su oni pederi i kako ih ima. Dobro, znamo da vas ima. Promovišite se na druge načine, mnogo bezbjednije i svi će biti srećniji.

Ne vidim šta je tu nebezbjedno - ne posipaju se benzinom i pale niti pucaju rafale u vazduh.
Ako pod tom nebezbjednošću misliš na one huliganske fašiste okolo sa kamenjem, onda ne kontam kakve to veze ima sa paradom. Oni koriste svaki momenat za pravljenje incidenata. Oni su ubili dijete od 13 godina dok se vraćalo iz škole.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To o nasilju si ti nametnuo. Ja sam pisao da je opravdano ocekivati seksualni cin na gej paradi, a ti da je opravdano ocekivati nasilje na stadionu. Dakle, tebi je isto, gledao navijace kako se tuku ili pedere kako se jebu?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lolli, ne vileni...Već pročitaj šta si napisala...Ljudi svojevoljno organizuju paradu s ciljem da budu pretučeni. Jel tebi to ima smisla? ako iti i dalje ima moja teorija ostaje nepromjenjena.A hoćeš li me negdje slati ili ne, mene ni malo ne dodiruje...al ni malo...
Panzer:znači žene, crnci, homoseksulaci trebaju čekati stotinjaki više godina da bi imali jednaka prava kao ostali, jer ne može to odma...jebo takvo društvo i takvo prihvatanje...

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]