danijell je napisao:
Meni je najveći problem kada trebam napisati slovo A. Nikako da odlučim hoću li korisiti ćirilicu ili latinicu. Na tastaturi je lakše.
I nešto ne mogu da primjetim. Šta se to dešava sa PlavaMaca? Čitam napisano i kao da je, da prostite, chils ušao u nju. Slična melodija, samo interpunkcijom obogaćena.
Ja ovo mogu da shvatim samo kao kompliment. Kompliment golem kao...kao...k....neznamtijašta.
("Da prostite" mi se najviše dopada, daje mašti šlifa)
Sad se nešto sjetila da smo u školi iz silne dosade izmišljale neko svoje pismo, koje se znalo pokazati korisnim,
kad je kontrolni, a mi nahijeroglifimo po klupi tim slovima...
Apu, kao što sam ti već rekla. Ako već misliš da imaš neke svoje stavove, onda nauči da se držiš njih, ma koliko
glupi bili, ili ti neko drugi rekao da su glupi. Čim su ti malo osuli paljbu po razmišljanju lapio se za "ha ya, jašta da mi
je dosadno, a i cugam..."
Nije to lijepo.
Uvijek možeš priznati i da si se zajebo, kad promjeniš stav. Nije to sramota, naprotiv.
Izdrži, Apu, izdrži!
Edit: Ja ne mogu da ne primijetim da Apu i pored svojih izjava i mojih dobronamjerih suđestija ništa do sada nije učinio
po pitanju uvećavanja srBske? nacije i populacije, ustopavanja bijele kuge, a bogami ni promjene fonta iz latinice u ćErilica, bar
vuj na vorumu, ako već ne smije tamo međ braćom merhabijama.