banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 03:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2012, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Hm.. Možda mi neka podsvjest radi.. s kim si takav si.. A ja sam bio sa Alkijem i Džontrom u kafani. Jel to znači da sam i ja...? Postao.... khm..... njihov?

Slika

Spoiler:
:lol: OFM, vidiš i sam da je ta tema zaključana. Šta je popularno na sajtu blica ja stavim ovdje, a ta vijest je imala 277 komentara. I sam bih dodao anketu, ali nakon nekog vremena nije moguće...

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Istaknute zastave duginih boja u Beogradu

:confused1:

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2012, 22:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
mrkvica je napisao:

Мислим да је свима више преко главе ових педера и лезбејки,па јебо мајку,контам ја другачији је,али зар то сад мора САВ СВИЈЕЕТ да зна да је он ДРУГАЧИЈИ ?! Излазите у своје кафане,излазите у своје паркове,добро,боли ме брига за вама.Али зашто они сад то морају да набијају на нос?!Шта ће они постићи том свом "парадом поноса".
За мене је то болест,али ајде да кажем различити су,у другом су фазону.Па и много мојих познаника је такође у другом фазону од мене.

Је л' ја сад њему морам набијати на нос,показивати,доказивати да је мој фазон уствари "кул" ?!

На крају када их гађају камењем(и треба ! ) и свим и свачим они су жртве ?! Ајмо онад сви на улице...Металци,навијачи,шминкери,умјетници,средњошколци,студенти,основци,дјеца,пензионер,ајмо сви показати да смо другачији и организовати параде.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://facebookreporter.org/2012/05/19/ ... %B1%D1%80/

Drago mi je sto sam zatucana seljacina.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ako mi neko jos jednom pomene da su Skandinavija, Zapadna Evropa, Amerika... normalan svijet...
Gdje je to normalno, j***m im sve po spisku!

Nama podhitno treba smak svijeta!

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ako mi neko jos jednom pomene da su Skandinavija, Zapadna Evropa, Amerika... normalan svijet...
Gdje je to normalno, j***m im sve po spisku!

Normalan svijet = glupo bi bilo tako generalizovati, zar je moguće da je recimo cijela Skandinavija nenormalna?
Drugačiji mentalitet = Da.
Da li je ovo društveno prihvatljivo = ne.

Dijete od 5 godina ne zna skoro pa ništa oko svoje seksualnosti i ovo je čisto zloupotrebljavanje dijece u cilju nekih drugih interesa.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne postoji normalna drustvo. Svi smo mi otisli u onu stvar. Svako na svoj nacin.
Moze nas spasiti samo udar kometa.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ali zato postoji društvo koje svojim brojnim karakteristikama važi za približno normalno društvo, jer savršeno ne postoji, naravno. Malo mi je glupo na osnovu nenormalnih pojedinaca porediti čitavo društvo. Kad pročitaš vijest da se u Americi brat i sestra udaju, da majka napravi dijete sa maloljetnim momkom od kćerke ode da živi sa njim.. Po tome su svi u Americi, i na zapadu uopšteno, nenormalni?

Znaš li koliko samo u Americi, Skandinaviji, zapadnoj Evropi postoji ljudi koji žive svoje obične živote, potpuno normalno, srećno i skladno. To ti govori osoba koja tamo živi. Ali naravno da u prvi plan izlijeću samo negativne stvari. Malo me to podsjeća na one snimke radikala nakon izleta u Vukovaru da bi narodu podigli moral. Mi Srbi, najbolji, najjači, najpravedniji smo na udaru debelih zapadnjaka koji su bolesno društvo. Mi sjaj, oni očaj. Naravno da nije tako i naravno da nikada neće biti tako, samo što se narod uvijek mora hvatati za ekstreme, jer se u ovakvo doba jedino i traže senzacije, bilo da su one dobre ili loše.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Deni, nit je tema, nit zelim da se naglabam.
Ja ne kazem da nema bazdarenih porodica. Ali dzaba ti sve "normalne" porodice u Norveskoj, kad dopustaju da se organizuje djecija pederska parada. Odmah padaju u vodu; kad glavnu rijec tamo vode budale.
Ja nigdje nisam rekao da smo mi "normalni". Tek je kod nas cirkus.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 09:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tebi je Tasko samo krivo sto si prerastao pa ne mozes na ovu paradu.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 09:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Deni, nit je tema, nit zelim da se naglabam.
Ja ne kazem da nema bazdarenih porodica. Ali dzaba ti sve "normalne" porodice u Norveskoj, kad dopustaju da se organizuje djecija pederska parada. Odmah padaju u vodu; kad glavnu rijec tamo vode budale.
Ja nigdje nisam rekao da smo mi "normalni". Tek je kod nas cirkus.

Evo, sad sam malo pogledao šta se tamo na gaykids sajtu piše pošto mi je norveški srodan, i mogu zaključiti da u tekstu (mislim na ovaj link što si ti postavio) ima razlika, to jest dodavane su stvari koje na sajtu nisu napisane, naravno zarad - senzacije. Ako se već održao novi festival, kako to da baš niko nije snimio šta se pjeva? Ili se možda ipak ne pjeva, dakle, opet - senzacija se pravi. Snimak koji je na sajtu postavljen datira iz 2006 i uopšte nikakve veze nema sa ovim GayKids festavalom, već je snimljen u Holandiji.

Vidi, moraš nešto znati, ne podržavam LGBT populaciju, definitivno ne. To je moje mišljenje i vjerovatno se neće mijenjati. Nikakve nasilne metode ne dolaze u obzir što se njih tiče. Ali postoje razlike u mentalitetu. Npr tim istim Norvežanima nije normalno kada u Afganistanu bacaju žensko dijete u kantu za smeće jer se ruši sklad i porodica je htijela muško, prisilna udaja za nekoga iz bliže familije.. Razumiješ ti mene? Kad se još uz razliku u mentalitetu doda malo neistina, pa se napravi bombastičan naslov naravno da će svako povjerovati u ono što piše u novinama, pa ti to ne zamjeram.

A niko ne spominje kako već 10-ak godina za redom tinejdžeri iz Skandinavskih zemalja važe za najspremnije i najzrelije za život u svakom pogledu kad se vrše istraživanja, kao presjek se uzimalo 18 godina. Kako psihički, tako i fizički. Ali koga to briga, oni su bezbožnici, bogohulnici - debeli zapadnjaci.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ti kazem da smo svi tugedr otisli u ku*ac.
Postalo je normalno da se na TVu pustaju emisije o proizvodnji i upotrebi oruzja, te PRAVI snimci sa ratista (Afganistan i Irak); ratuje se na sve strane pod patrolom "donosenja demokratije", svaki dan neke vijesti o vazdizanju u vazduh ispred skola i vrtica; otac drzao kcer u podrumu 40 godina i napravio osmero djece, pa sad i ova djecija pederska parada (sto je na kraju vjerovatno i manji problem od gore pomenutog)...
Znaci, svi, zajedno, tugedr, cuzamen... Samo smak svijeta nam moze pomoci.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 10:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slažem se jednim dijelom.

Međutim (ovo ne pišem za tebe, već uopšteno) nervira me kako to da kod vas u Srbiji "patriotske" snage predstavljaju kao bolesno sve što dolazi sa (sjevero) zapada. Evo sad su se dobro nalagali za gej kids, pa će sutra i nešto treće. A narod sebi u glavi odmah stvara sliku kako su oni debeli, ništa ne rade, nervozni i nesrećni.

Nego,

Citiraj:
NJUJORK, 5. aprila 2012. (Beta) - Najsrećniji ljudi na svetu žive u severnoj Evropi i svoj život na skali od nula do 10 ocenjuju ocenom 7,6, pokazalo je istraživanje Ujedinjenih nacija o sreći u svetu.
Najsrećnije zemlje u svetu su Danska, Švedska, Norveška, Finska i Holandija. Medju glavnim kriterijumima sreće su političke slobode, postojanje korupcije u društvu, psihičko i fizičko zdravlje, siguran posao i skladan privatni i porodični život.

Baš te zemlje imaju naveća LGBT prava u svijetu, paradoks? Da bi vam dizali moral (pogotovo ovima u Srbiji) pričaju kako su na udaru svih zapadnjaka, kako ih oni mrze, kako su se svi urotili protiv Srba, najpametnije, najvrijednije i uopšteno naj nacije. Naravno da nije tako. Znaš koji je recept za sreću, dobro znan? Odjebeš gej paradu i sve ostalo i pokušavaš nešto napraviti u SVOM životu, ne baviš se drugim stvarima i brineš se za sebe i tebi drage ljude oko tebe.

Znaš koliko Švede zanima gej parada, 98% njih se bavi svojim životom, svojom porodicom i pokušavaju tu nešto napraviti.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Ташко je napisao:
Ja ti kazem da smo svi tugedr otisli u ku*ac.
Znaci, svi, zajedno, tugedr, cuzamen... Samo smak svijeta nam moze pomoci.

tako nekako. da Zemlja strese sa sebe ovu pogan.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 14:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Zasto niko ne spomene da Gay parade ne prestavljaju nesto posebno u jednom Brazilu. Stalno o tom dobrostojecem sjeveru Evrope.

Oko 3.000.000 ljudi se okupi na paradi jednom godisnje, nema homofoba sa kamenicama i slicno! Jos neka mi neko kaze da su svi Gay od tih okupljenih. Ma da . . . :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=nG4XpQIcQKI&feature=related

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 14:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Sad OFM neće nikad ići u Brazil

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Sad kad je Nikolić pobijedio, mislim da mogu da zaborave održavanje parade.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

GialloRosso je napisao:
Sad kad je Nikolić pobijedio, mislim da mogu da zaborave održavanje parade.

A pazi ovo:

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... ifestacije

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 06:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Majko mila ja govana i države, u bolnicama im pacovi jedu bebe, a oni nađu pare koje daju degeneričnim pederskim nakazama :roll:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 07:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Haj' OFM, to je obeštećenje za povrede koje će dobiti, do duše unaprijed im dali pa nek se uklope u cifru.

Miljeenko? Gdje je Miljenko?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]