Citiraj:
pod NAS sam mislio ljude na forumu, odnosno ljude sa ovog područja eto ako baš preciziraš...
ja ni u jednom trenutku nisam govorio o VAMA SA FORUMA. ja sam govorio o prosjecnom srbinu, koji je glup, neobrazovan, neinformisan i plitak. ako si se ti prepoznao u tome, ja ti nisam kriv za to. isto tako, nemoj svoju nistavnost i beznacajnost pokusavati da umanjis time sto ces govoriti "mi, sa foruma" i tako se zaklanjati iza grupe i nadati se da ce doci neko pametniji da te podrzi. znam da je ogrezlim komunistima individualnost poptuno nepoznat pojam (svi ste vi clanovi partije, partizani), ali ta vremena su prosla.
Citiraj:
Ako vidiš da neko jede govno oćeš li prići i probati ili ćeš se udaljiti od njega? Čisto sumnjam da bi neko tako kulturan i napredan ko što veliš se degradirao u divljaka i primitivca.
ti govoris o jednom primjeru britanca koji je presao u bosnu. dobro, vjerovatno bi ih se nakupilo mozda i 10ak. opet pitam, ako u UK vlada veci primitivizam i divljastvo nego kod nas, kako to da neuporedivo vise ljudi prelazi iz bosnu u UK, nego u obrnutom smijeru?
Citiraj:
Uljarevic iz Foce je uzeo zlato, cini mi se, na matematickoj olimpijadi, prije 5-6 godina.
Zavrsio faks u BG u roku, sad je asistent mislim.
Uljarevic, mladji, uzeo bronzu prije 3 godine.
Boris... Ne znam kako se preziva, stao mozak, mislim da predaje na Oxfordu ili Cambridgeu. Momak je iz BL.
Prosle godine je neka mala, osnovna skola, iz Bijeljine ja mislim, uzela takodje neku nagradu na Olimpijadi.
Ima x primjera...
kad kazes, "uzeo zlato", vjerovatno mislis "uzeo zlatnu medalju", koju dobije cirka prvih 20 plasiranih. bronzanu medalju dobijaju oni plasirani, cirka, oko 50-60 mjesta. nikakav boris ne predaje ni na oxfordu ni na cambridgeu.