Zozon je napisao:
Gdje sam ja napisao da sam protiv takvih akcija?
Прво си ту акцију назвао овако:
Zozon je napisao:
Ljudi napadaju ove bljuvotine turbofolk fazona i licemjerstva u pakovanju državnih vlasti kojim nam poručuju da se mi svi od reda hebemo, doslovno a to sve pod motom da nas više ima.
Па овако:
Zozon je napisao:
Dok ne bude tako, dotad je to licemjerna i nadasve bezobrazna propaganda srpstva bez imalo realnih osnova.
Онда си рекао ово:
Zozon je napisao:
Stvar je što, opet velim,
radi se na licemjeran način. Što licemjeran? Pročitaj ovaj licemjerni tekst:
http://www.nezavisne.com/dogadjaji/ufok ... istvu.html Po meni
ovo je žalosno. Što žalosno? Ako će mo ovakvu priču dosljedno odraditi onda to treba da bude non stopni proces, nešto kao kod jevreja a to znači imati strategiju, sprovoditi istu, sve pore društva usmjeriti ka tom pravcu a ne kao kod nas svesti na hljeba i igara i
licemjerno od naroda tražiti 1 KM samo za Vidovdan.и закључио:
Zozon je napisao:
uživajte u konferencijama i pažljivo gledajte ko to vodi kolo u svemu tome(i čija djeca imaju prioritet).
А добро се зна да то добијају СВА дјеца која се роде данас, и нема никаквих приоритета.
...
Zozon je napisao:
a ne pranjem para za Vidovdan
...
Zozon je napisao:
Dokle trpiti sva ova sranja
Не да ми се више. Стварно нисмо у рангу. Изгледа да су сви знали ко си и какав си, а ја се навукао да теби објашњавам неке ствари. Поред глупости, презиром и некултуром, постови ти обилују неписменошћу. Сад сам љут на себе што сам уопште са тобом покушао аргументовано причати. Нећу више. А ти сад пред породилиште са транспарентом о свом пандану Мили Додику и "пљачки миленијума" названој "конференција беба"...