banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 20:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 231 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2010, 16:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Dust je napisao:
Letim svake godine, preko okena i unutar US. Jos nikada, NIKADA, nisam vidjela na jelovniku svinjetinu. Uglavnom je riba, piletina i ponekad beef.

A kakve su prehrambene navike Amera po pitanju mesa?Ono,koliko često jedu prasetinu u odnosu na ostala mesa?Jbg,kod nas je svinjetina još uvijek prvo meso....
Gledaj to ovako....da su uveli,kao što u svijetu ima košer obrok u avionu,neki halal obrok niko riječi ne bi rekao...a ovo što su uradili je jasna poruka čija je to aviokompanija.....

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 16:38 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Da su uveli halal ili kosher problemi bi opet nastali. Mozda ne problemi, ali zajebancija da na racun muslimana. Sto se tice svinjetine i Amerikanaca, ne znam da postoji Amerikanac koji bi izmedju ribe i ribs (rebarca) izabrao ribu. Ribs, pork chops su jos uvijek numero uno.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
ERROR je napisao:
Kad nam ti odgovoris zasto je dobro za RS sto proda naftnu industriju Rusima, te Srbija telekom Norvezanima, a ni jedni ni drugi nisu u EU, mozda ti neko i odgovori, ili nece ni trebati?

Rusija nije poslala zahtev da se pridruzi EU, a EU nije ga otbila. Rusija ne moze biti clan EU, to je nonsense kao sto i clanstvo u NATO. Rusija zele da postane centar u svojom podrucju interesa i ustvari je strateski partner za EU, posebno za Nemacku, Italiju - ista situacija sto i kod Srba. Cak i ovde imamo slicni interesi :) A Tursku Europa NE ZELI zbog toga sto ona je vecinski muslimanska. To nije nesto sto je Rujka rekla, to je nesto sto kazu u Europi... mogu pronaci link...

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Citiraj:
Letim svake godine, preko okena i unutar US. Jos nikada, NIKADA, nisam vidjela na jelovniku svinjetinu. Uglavnom je riba, piletina i ponekad beef.

Mozda zato sto ne trazis ;) Ili ne letis sa US Aiways ;) Ili ne letis prvom klasom. Anyway:

Citiraj:
Dinner
Your dinner begins with a salad course featuring delicious options such as a baby spinach and arugula salad with candied pecans, served with a freshly-baked pumpkin seed roll. For the main course, you will be delighted with entrees such as sun-dried tomato and artichoke chicken with baked parmesan polenta or a pork loin with port wine sauce, fingerling potatoes and roasted red peppers. Choose between a slice of pie or cheesecake for a sweet ending to your dining experience with us.

Jes meni dosadno. :lol:
http://www.usairways.com/en-US/traveltools/intheair/foodandbeverages/envoyfirstclass.html

Poslednji put menjao Izzard dana 04 Maj 2010, 16:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Руjа je napisao:
ERROR je napisao:
Kad nam ti odgovoris zasto je dobro za RS sto proda naftnu industriju Rusima, te Srbija telekom Norvezanima, a ni jedni ni drugi nisu u EU, mozda ti neko i odgovori, ili nece ni trebati?

Rusija nije poslala zahtev da se pridruzi EU, a EU nije ga otbila. Rusija ne moze biti clan EU, to je nonsense kao sto i clanstvo u NATO. Rusija zele da postane centar u svojom podrucju interesa i ustvari je strateski partner za EU, posebno za Nemacku, Italiju - ista situacija sto i kod Srba. Cak i ovde imamo slicni interesi :) A Tursku Europa NE ZELI zbog toga sto ona je vecinski muslimanska. To nije nesto sto je Rujka rekla, to je nesto sto kazu u Europi... mogu pronaci link...

Sefe, fulas debelo, nije prica o ulasku Tr u EU, vec si potego suplju o prodaji bas njima....

Ovo je bas tema onako, za paliti raju. Ja licno nikad nisam letio sa BA, daleko mi Sa, ali se trzati i pisati clanke po novinama zbog prekrizene gice i izvoditi zakljucke i bombasticne naslove je bezveze... Kakav crni serijat, i kakva "tradicija samo jednog naroda u BiH"??? Jel im to i stjuardese hodaju pokrivene, samo s prorezom za oci?, a pilot ima kusaste hlace i bradu do pasa?

Svrha teme je ocito samo pljuvacina jos jedne "federalne"- a zajednicke kompanije, a u cilju zamajavanja i zavadjanja naroda, nasli se ministri i politicari srati o ovome, stvarno nemaju preceg posla?
Ispade ako nemas gicu, krscani raus s aviona :lol:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sefe, fulas debelo, nije prica o ulasku Tr u EU, vec si potego suplju o prodaji bas njima

To je mali deo povicanja utecaja Turskoj na Balkanu

Данас (Турска) промовише нову политику којом настоји Балкан реинтегрисати на отоманском насљеђу, позивајући се на историјске везе, заправо на османлијску петстогодишњу окупацију. Нова турска офанзива у региону, вјероватно је резултат процјене да скоро па никад неће постати чланицом Европске уније. http://www.glassrpske.com/vijest/2/novo ... -jasu.html

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 17:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Руjа je napisao:
Citiraj:
Sefe, fulas debelo, nije prica o ulasku Tr u EU, vec si potego suplju o prodaji bas njima

To je mali deo povicanja utecaja Turskoj na Balkanu

Данас (Турска) промовише нову политику којом настоји Балкан реинтегрисати на отоманском насљеђу, позивајући се на историјске везе, заправо на османлијску петстогодишњу окупацију. Нова турска офанзива у региону, вјероватно је резултат процјене да скоро па никад неће постати чланицом Европске уније. http://www.glassrpske.com/vijest/2/novo ... -jasu.html

Otvori novu temu, valjda postoje neka pravila, ovo je off i to debelo.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Stvarno neprofesionalno. Kako se krenulo jos malo neces u Sarajevu moci kupiti pivo ili jesti u restoranu sta hoces.

http://www.banjalukalive.com/rs-i-bih/s ... acima.html

Mislim da ce izgubiti dosta musterija ovim potezom.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Walker je napisao:
Citiraj:

Mozda zato sto ne trazis ;) Ili ne letis sa US Aiways ;) Ili ne letis prvom klasom. Anyway:

Citiraj:
Dinner
Your dinner begins with a salad course featuring delicious options such as a baby spinach and arugula salad with candied pecans, served with a freshly-baked pumpkin seed roll. For the main course, you will be delighted with entrees such as sun-dried tomato and artichoke chicken with baked parmesan polenta or a pork loin with port wine sauce, fingerling potatoes and roasted red peppers. Choose between a slice of pie or cheesecake for a sweet ending to your dining experience with us.

Jes meni dosadno. :lol:
http://www.usairways.com/en-US/traveltools/intheair/foodandbeverages/envoyfirstclass.html

Koje dobijes u sendvicu. :D

@Walker
Ote mi komentar! :lol:
Na istom linku sam trazila jelovnik jer sam verovala da je jelovnik i izbor definisan klasom kojom se putuje. 8)

Dust je napisao:
Da su uveli halal ili kosher problemi bi opet nastali. Mozda ne problemi, ali zajebancija da na racun muslimana. Sto se tice svinjetine i Amerikanaca, ne znam da postoji Amerikanac koji bi izmedju ribe i ribs (rebarca) izabrao ribu. Ribs, pork chops su jos uvijek numero uno.

Znaci, ti verujes da Amerikanci izbegavaju posluzivati svinjetinu da se ne bi provociralo muslimane? :confused1:

Potpuno bi razumljivo bilo tako nesto.
Svakome normalnom bicu je nasusna potreba da provocira muslimana cim mu se ukaze prilika. Verujem da bi bilo koji ne-musliman zadovoljno mahao prasecim rebarcima muslimanu ispred nosa ili slasno i glasno mljackao kuvanu kolenicu!
A tek Japanci sto bi vezbali origami sa reznjevima prsuta!
:roll:

Citiraj:
Stvarno neprofesionalno. Kako se krenulo jos malo neces u Sarajevu moci kupiti pivo ili jesti u restoranu sta hoces.

Za vreme posta, ja u SA, pitam kuvara jel imadu nesto posno. Kaze baja "imate ovu teletinu sa sampinjonima"!
U BBI centru ne mozes popiti nista alkoholno, niti jesti svinjetinu.
Konzum u podrumu ne prodaje Griotte! Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 18:10 
Majstor
Majstor

HugoLina je napisao:
[prvom klasom. Anyway:

Dust je napisao:

Znaci, ti verujes da Amerikanci izbegavaju posluzivati svinjetinu da se ne bi provociralo muslimane? :confused1:

Potpuno bi razumljivo bilo tako nesto.
Svakome normalnom bicu je nasusna potreba da provocira muslimana cim mu se ukaze prilika. Verujem da bi bilo koji ne-musliman zadovoljno mahao prasecim rebarcima muslimanu ispred nosa ili slasno i glasno mljackao kuvanu kolenicu!
A tek Japanci sto bi vezbali origami sa reznjevima prsuta!
:roll:

:D Ovdje nije bila prica o Amerikancima vec o BiH airlines i reakcijama forumasa (tebe npr). To sto si ti tako shvatila znaci da sam u pravu. Citaj prije nego sto napises.

Poslednji put menjao Dust dana 04 Maj 2010, 18:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 18:13 
Majstor
Majstor

Walker je napisao:
Ili ne letis prvom klasom. Anyway:

Ne mozemo svi prvom klasom, nismo svi Srbi/Rusi navikli na sampanjac i pork loin dinner.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne, vec ti nisi shvatila sta sam ja htela reci, ali verujem da drugi jesu.
Kako je zalosno sto su cak i mlade zene tako zagrizene i verski nastrojene mrznjom. :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 18:15 
Majstor
Majstor

HugoLina je napisao:
Ne, vec ti nisi shvatila sta sam ja htela reci, ali verujem da drugi jesu.
Kako je zalosno sto su cak i mlade zene tako zagrizene i verski nastrojene mrznjom. :roll:

Sama sebe kritikujes, ili?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 18:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pogledaj si potpis i sve ce ti se samo kasti.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 18:20 
Majstor
Majstor

To je Rujina izjava.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dust и J.Rose промовишу моје идеје. И Руjку нико за то не може бановати :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znam ja cija je izjava, ali ne znam zasto ti imas potrebu da vuces to u potpisu i protestujes na taj nacin ili sta vec zelis postici time?

Spoiler:
Meni je japanska_ruza drazesna forumasica, bez obzira na svoje izjave i svoju neku borbu na forumu sa drugim ljudima i izjave na racun Srba. Jel bi ja to trebala sad izdvojiti u svoj potpis? Jel bi se trebala pokaciti s njom zbog njenih stavova i prepucavati se s njom na forumu?
Pa mozemo se mi pokaciti i oko toga koje rumenilo je bolje, zdravije je, nego zbog politike! :lol:
Meni je zao sto je ona ogorcena, ali shvatam je, ljudi koji ne zive ovde a slusaju price onih koji zive ovde su na neki nacin nahuskani. Imam ujaka koji zivi u inostranstvu i njega sve boli sto se desava ovamo vise nego ljude ovde.
On, navodno, bolje zna kako mi ovde zivimo iz novina, SATTV-a, interneta, tudjih prica nego mi koji zivimo ovde. :roll:

Mene politika ne zanima i ne osecam se prozvanom nijednim ruzinim postom.
Ona pise svoje misljenje na forumu, Ruja svoje. Uopste ih ne razlikujem puno, sto se toga tice, bez obzira na pripadnost.
Svaka vodi neku svoju borbu a mene to ne zanima bas puno. Ne podrzavam, ali isto tako se necu pridruziti onima koji "bacaju kamenje".

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Dust je napisao:
Jos nikada, NIKADA, nisam vidjela na jelovniku svinjetinu. Uglavnom je riba, piletina i ponekad beef.

Takodje.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jbg, oni koji lete na kracim letovima, nisu nikada, ali NIKADA, videli NIKAKVO meso. :lol:
Dobiju krekere i tako neke prckalice, salatice. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
HugoLina je napisao:
Jbg, oni koji lete na kracim letovima, nisu nikada, ali NIKADA, videli NIKAKVO meso. :lol:
Dobiju krekere i tako neke prckalice, salatice. :D

Izvini, a ti znas na koje destinacije sam ja letila? Jbt, na forumu imamo i vidovite Vange :oops:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 231 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]