Walker je napisao:
Citiraj:
Letim svake godine, preko okena i unutar US. Jos nikada, NIKADA, nisam vidjela na jelovniku svinjetinu. Uglavnom je riba, piletina i ponekad beef.
Mozda zato sto ne trazis

Ili ne letis sa US Aiways

Ili ne letis prvom klasom. Anyway:
Citiraj:
Dinner
Your dinner begins with a salad course featuring delicious options such as a baby spinach and arugula salad with candied pecans, served with a freshly-baked pumpkin seed roll. For the main course, you will be delighted with entrees such as sun-dried tomato and artichoke chicken with baked parmesan polenta or a pork loin with port wine sauce, fingerling potatoes and roasted red peppers. Choose between a slice of pie or cheesecake for a sweet ending to your dining experience with us.
Jes meni dosadno.
http://www.usairways.com/en-US/traveltools/intheair/foodandbeverages/envoyfirstclass.htmlKoje dobijes u sendvicu.

@Walker
Ote mi komentar!

Na istom linku sam trazila jelovnik jer sam verovala da je jelovnik i izbor definisan klasom kojom se putuje.
Dust je napisao:
Da su uveli halal ili kosher problemi bi opet nastali. Mozda ne problemi, ali zajebancija da na racun muslimana. Sto se tice svinjetine i Amerikanaca, ne znam da postoji Amerikanac koji bi izmedju ribe i ribs (rebarca) izabrao ribu. Ribs, pork chops su jos uvijek numero uno.
Znaci, ti verujes da Amerikanci izbegavaju posluzivati svinjetinu da se ne bi provociralo muslimane?
Potpuno bi razumljivo bilo tako nesto.
Svakome normalnom bicu je nasusna potreba da provocira muslimana cim mu se ukaze prilika. Verujem da bi bilo koji ne-musliman zadovoljno mahao prasecim rebarcima muslimanu ispred nosa ili slasno i glasno mljackao kuvanu kolenicu!
A tek Japanci sto bi vezbali origami sa reznjevima prsuta!

Citiraj:
Stvarno neprofesionalno. Kako se krenulo jos malo neces u Sarajevu moci kupiti pivo ili jesti u restoranu sta hoces.
Za vreme posta, ja u SA, pitam kuvara jel imadu nesto posno. Kaze baja "imate ovu teletinu sa sampinjonima"!
U BBI centru ne mozes popiti nista alkoholno, niti jesti svinjetinu.
Konzum u podrumu ne prodaje Griotte!