HugoLina je napisao:
breskvica je napisao:
...a za sada mi je ova jedna sasvim dovoljna, jucer mi je prosula flasu ulja po parketu, fino se sjaji sada

)
Joooj, slatkica mala. Ja sam tako po kuhinji pravila nered kad sam bila mala. Vegete i makarona je bilo svuda.

Ja se divim toj zeni, stvarno svaka joj cast, na stranu razlozi zbog kojih je rodila toliko dece...treba nositi svako 9 meseci, brinuti da trudnoca prodje ok, pa tek onda porod gde se brines da sve bude ok...Ja bi poludela. Psihicki to ne bi podnela jer i inace sam panicarka.
Lepo je imati puno dece, ali ovo je bas previse. Ova kuca im deluje kao neka ustanova. Da ih je barem 10, pa ajde.

da su barem bile makarone a ne ulje

sada joj je 20 mjeseci, tj haos faza ..ne mogu da ne vicem a bude mi zao.
uglavnom ovakvim ljudima mora nesto da fali, jer bez ljutnje kada bolje razmislim, neko normalan se nece sigurno odluciti svjesno na 19 djece..ljubav prema djeci nije argument, jer svi mi imamo zdrav razum (tj. trebali bi ga imati) i biti svjesni da je to van svake pameti
ali eto ajkula je napisala ..mislim zaista je licemjerno oni ko bajagi ne koriste komp i internet ali je njihova stranica dostupna .pa ako imas neki stav onda stoj iza toga ..i realityshow aha ok, nesto me i ne cudi..
a uostalom moras biti na nekim drogama da bi bio smiren i nasmijan citav dan pored 19 djece, non stop trudna (hormoni udaraju, djeca lete oko tebe), imati kucu, muza, druge sitnije i krupnije obaveze itd..a dan ima samo 24 h od cega se par sati i spava..to je ljudski neizvodljivo