Hristov je napisao:
LGBT, jesi li razmisljao da li je opravdano sto su ljudima odbojni homofili? Ja licno nema nista licno protiv tih ljudi ali mi pogled na dvoje muskaraca izaziva odbojnost, ili da budem grublji, osjecaj gadjenja, zato ne znam kako bih se mogao naviknuti na svakodnevno gledanje homo-parova... Ali i dalje ne mrzim te ljude niti se osjecam ugrozeno pored njih. Znaci nemam neprijateljska osjecanja prema tim ljudima, ali i dalje moj organizam reaguje na to kao na nesto neprirodno i ja ne mogu nista protiv toga. Kakvo je tvoje misljenje o tome?
Ja licno ne znam kakvo je rijesenje tog problema, i dalje licno smatram, bez obzira sta kazu psiholozi, da je to nesto neprirodno, ja to poredjujem sa izopacenim seksualnim praksama, ljudi koji to rade su vjerovatno psihicki zdravi ali seksualni nagon je malo... cudan.
Da razmišljao sam naravno, i zaključio sljedeće;
Zaostajemo, i to puno.
Mediji kao glavni informatori homoseksualnost pokazuju u naj goroj mogućoj slici. Feminizirane polugole kako paradiraju u tangama i slično. (Prem da mislim da je to ludi maskembal u kome jednom godišnje obuku to što imaju na sebi)
Meni nebi palo na pamet da takav dodjem na takvu paradu. Ne radi straha nego nisam taj tip.
Ljudi se malo kreću i nisu imali prilike vidjeti kako drugi ljudi žive.
Živimo u jednom getu u kojem se posmatra svaka sitnica, i svaka novina koja dolazi je kritikovana bez ikakvog razmatranja.
Jer se nemože suditi osobi koju ne poznaješ.