banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Dec 2009, 20:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
filozof sa vrbasa je napisao:
A šta ćemo sa pravima onih što vole malu djecu? :)

Pa ne mogu prava dvije punoljetnje, razumne osobe koje hoce da imaju sex biti isti kao prava osobe koja hoce da zavede maloljetnu osobu koja jos nema pojma o osnovnim zivotnim stvarima...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Meni je to isto, ljubav je ljubav.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 23:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Dec 2009, 02:12
kim deal je napisao:
:oops: sad vi pederi nas uvjeravate kako su ovi retardi u redu i normalni
i kako ovo treba da se dešava i pred očima naše djece
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YjJr_EwWHmI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xlIP9jr7vh4[/youtube]

8) mogu samo reći čekamo vas

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nUOH7nrVfys[/youtube]

Znamo svi da ovo nije Amsterdam, i da ovakve slike nebi izašla u novinama kod nas.
a u Beogradu nije bilo provokativnog ni oblačenja ni ponašanja. kao ni u Zagrebu svih 7 zadnjih godina koje se uspješno održavaju.
Ta parada 2001. u BG je sramota srbije jer je policija vidno dopustila da 20 huligana nogata jednog lika, i ne samo jednog. nezna se čak ni broj učesnika te parade. za ne povjerovat je da su i žene i djevojke dobile dobre batine pred policijom.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
i u amsterdamu su u početku bili "sramežljivi", kao i u cjelom svijetu dok se nisu pohasili i skroz podivljali i pokazali pravo lice i namjere.
zato takve pokušaje kod nas treba sasjeć u korjenu i nedopustit da se ti gadni bolesnici razmašu i prošire svoju bolest i gadosti, prevencija je najbolji lijek.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ibdi je napisao:
Za clana koji je otvorio temu: ako mislis da je tim ljudima potrebno mjesto da dobiju savjet, jesi li ti profesionalno osposobljen da dijelis savjete preko fejsbuka ili je ovo cisto jos jedna u nizu grupa na fejsbuku (ne mislim 'jos jedna u nizu peder grupa' na fejsbuku, vec svih ostalih grupica). Ako stvarno vjerujes da je tim ljudima potreban savjet, zar ne mislis da moze biti kontraproduktivno davati savjet a da nisi psiholog, doktor, pedagog, ili ko vec treba da daje te savjete.

I ako smijem pitati, kakve veze imaju one slike na toj fejsbuk grupi sa ciljem grupe - Kusturica, Halid Beslic, Pevec itd... Ako ih nisi ti dodao, onda zanemari pitanje.

Citiraj:
Отворите удружење ко вам брани само немојте парадирати и изазивати

Slazem se.

Jako, jako dobro pitanje.
Dali sam profesionalno osposobljen?
NE.
Ali , imam dosta životnog iskustva, živio sam u 3 različite države gdje se govore 3 različita jezika
Izgubio sam majku dok sam bio dijete, i na neki način sam sazrio brže od većine ljudi koje me okružuju.
Prolazio sam kroz težak period u odrastanju i nikoga nije bilo ko bi me razumio.
Sada imam 22 godine i imam želju u budućnosti baviti se pitanjem LGBT populacije (pomagati ljudima).Na tom sajtu
želim okupiti jedan broj istomišljenika koji bi bili spremni uljučiti se u realizaciju tog projekta.
Eto nadam se da si zadovoljan/na
Ako te još nešto zanima , pitaj.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:15 
Svaka akcija ima i reakciju, a reakcija bi bila malo jebenija kod nas... :wink: :wink:

Onaj ko trazi da dobije po njonji ce i dobiti...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
i u amsterdamu su u početku bili "sramežljivi", kao i u cjelom svijetu dok se nisu pohasili i skroz podivljali i pokazali pravo lice i namjere.
zato takve pokušaje kod nas treba sasjeć u korjenu i nedopustit da se ti gadni bolesnici razmašu i prošire svoju bolest i gadosti, prevencija je najbolji lijek.

sjeci onda, al bez sjekire molim te...
(nije bolest)..
kupi kondom ako se bojiš

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Porist je napisao:
Ja bih sve pedere poslao na jedno ostrvo, pa neka se tamo razmnozavaju i odrzavaju parade...

hahahaha ovo je govorio moj bivši stalno... :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
LGBT Banja Luka je napisao:
Sada imam 22 godine i imam želju u budućnosti baviti se pitanjem LGBT populacije (pomagati ljudima).Na tom sajtu
želim okupiti jedan broj istomišljenika koji bi bili spremni uljučiti se u realizaciju tog projekta.

drži se ti sajta i sve će bit u redu, na ulici možeš samo dobit po pi*ki, to ti je moj savjet, a ti kako oćeš.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
LGBT, jesi li razmisljao da li je opravdano sto su ljudima odbojni homofili? Ja licno nema nista licno protiv tih ljudi ali mi pogled na dvoje muskaraca izaziva odbojnost, ili da budem grublji, osjecaj gadjenja, zato ne znam kako bih se mogao naviknuti na svakodnevno gledanje homo-parova... Ali i dalje ne mrzim te ljude niti se osjecam ugrozeno pored njih. Znaci nemam neprijateljska osjecanja prema tim ljudima, ali i dalje moj organizam reaguje na to kao na nesto neprirodno i ja ne mogu nista protiv toga. Kakvo je tvoje misljenje o tome?
Ja licno ne znam kakvo je rijesenje tog problema, i dalje licno smatram, bez obzira sta kazu psiholozi, da je to nesto neprirodno, ja to poredjujem sa izopacenim seksualnim praksama, ljudi koji to rade su vjerovatno psihicki zdravi ali seksualni nagon je malo... cudan.

The hell where youth and laughter go.

Poslednji put menjao Hristov dana 09 Dec 2009, 00:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Interesantno Hristov da su vecina homoseksualaca muskarci, a i najzesci neprijatelji homoseksualaca su takodje muskarci. Kako te dvije kontradiktorne stvari pomiriti? :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Interesantno Hristov da su vecina homoseksualaca muskarci, a i najzesci neprijatelji homoseksualaca su takodje muskarci. Kako te dvije kontradiktorne stvari pomiriti?

Ne vidim neku relaciju izmedju to dvoje. Mozda zelis reci da se zbog brojnosti homoseksualaca boje latentne homoseksualnosti u sebi samom?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Hristov je napisao:
jellyfish je napisao:
Interesantno Hristov da su vecina homoseksualaca muskarci, a i najzesci neprijatelji homoseksualaca su takodje muskarci. Kako te dvije kontradiktorne stvari pomiriti?

Ne vidim neku relaciju izmedju to dvoje. Mozda zelis reci da se zbog brojnosti homoseksualaca boje latentne homoseksualnosti u sebi samom?

Moguce je da postoji neko psiholosko objasnjenje. :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
jellyfish je napisao:
Hristov je napisao:
jellyfish je napisao:

Moguce je da postoji neko psiholosko objasnjenje. :)

Naravno da postoji :) Procitajte malo neki udzbenik psihodinamike :) Ili bar malo opsirnije o mehanizmima ego odbrane. Vidjecu da uskoro pocnem temu o projekciji kao takvom mehanizmu.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
LGBT, jesi li razmisljao da li je opravdano sto su ljudima odbojni homofili? Ja licno nema nista licno protiv tih ljudi ali mi pogled na dvoje muskaraca izaziva odbojnost, ili da budem grublji, osjecaj gadjenja, zato ne znam kako bih se mogao naviknuti na svakodnevno gledanje homo-parova... Ali i dalje ne mrzim te ljude niti se osjecam ugrozeno pored njih. Znaci nemam neprijateljska osjecanja prema tim ljudima, ali i dalje moj organizam reaguje na to kao na nesto neprirodno i ja ne mogu nista protiv toga. Kakvo je tvoje misljenje o tome?
Ja licno ne znam kakvo je rijesenje tog problema, i dalje licno smatram, bez obzira sta kazu psiholozi, da je to nesto neprirodno, ja to poredjujem sa izopacenim seksualnim praksama, ljudi koji to rade su vjerovatno psihicki zdravi ali seksualni nagon je malo... cudan.

Da razmišljao sam naravno, i zaključio sljedeće;
Zaostajemo, i to puno.
Mediji kao glavni informatori homoseksualnost pokazuju u naj goroj mogućoj slici. Feminizirane polugole kako paradiraju u tangama i slično. (Prem da mislim da je to ludi maskembal u kome jednom godišnje obuku to što imaju na sebi)
Meni nebi palo na pamet da takav dodjem na takvu paradu. Ne radi straha nego nisam taj tip.
Ljudi se malo kreću i nisu imali prilike vidjeti kako drugi ljudi žive.
Živimo u jednom getu u kojem se posmatra svaka sitnica, i svaka novina koja dolazi je kritikovana bez ikakvog razmatranja.
Jer se nemože suditi osobi koju ne poznaješ.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jellyfish,
Ja ne znam da li je to sve bolest ili nije niti me interesuje da budem iskren, ali se bojim da cu imati ozbiljan problem sa zdravljem moga zeluca ako bi mi takvo nesto postalo svakodnevnica, to je jedini razlog zasto sam protiv javnog eksponiranja. Zao mi je zbog toga, razumijem njihove probleme i strah od batinanja, cak i ako bi se kod nas to prihvatilo, mislim da ce barem prva generacija morati da trpi batine i zlostavljanja dok se ljudi koliko toliko ne naviknu na to, ako je to uopste moguce, ne znam kako tamo u Amsterdamu...
Treba razlikovati ove koji bi se silom obracunavali sa homoima od onih kojima je to samo odbojno. Time se problem neprijateljskih osjecanja ovih koji bi batinali svodi na problem sa agresivnoscu, tuku se navijaci iz suprotnih tabora, tuku se huligani, tuku se "strejteri" i homoi, itd...

Poslednji put menjao Hristov dana 09 Dec 2009, 00:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 00:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Nov 2009, 05:10
LGBT Banja Luka je napisao:
Jako, jako dobro pitanje.
Dali sam profesionalno osposobljen?
NE.
Ali , imam dosta životnog iskustva, živio sam u 3 različite države gdje se govore 3 različita jezika
Izgubio sam majku dok sam bio dijete, i na neki način sam sazrio brže od većine ljudi koje me okružuju.
Prolazio sam kroz težak period u odrastanju i nikoga nije bilo ko bi me razumio.
Eto nadam se da si zadovoljan/na
Ako te još nešto zanima , pitaj.

Ok, hvala na odgovoru.

Citiraj:
Mediji kao glavni informatori homoseksualnost pokazuju u naj goroj mogućoj slici.

Kada je rijec o globalnim medijima, a misljenja sam da takvi mediji imaju veci uticaj i na formiranje javnog mijenja kod nas (npr. velike americke TV kuce, filmske kuce svakako), oni su saveznici pederima.

Nije da meni licno smeta ta tvoja fejsbuk grupa ili cak neko udruzenje gradjana, ali sam protiv bilo kakve parade i bilo kakvog izliva homoseksualizma u javnosti.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 01:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LGBT, ok, hvala na odgovoru.
Mislim da seksualni nagon sa velikim brojem ljudi igra jednu cudnu igru, sjetimo se Edipovog kompleksa, djeca ulaze u pubertet, osjecaju seks. sklonost ka majci, znaci seksualnost se poigrava sa njima, na kraju dobiju zelju da eksperimentisu, itd.. Ali na kraju to ipak prodje, seksualni nagon poprima osobine koje se smatraju prirodnim. Medjutim da muskarac osjeca seksualnu zelju za drugim muskarcem u punoljetnom dobu mi nije prirodno, mozda je seksualnost u pubertetu bila izivljena u startu na pogresan nacin i uzela pogresan tok, nemam pojma. Naravno to je samo moje misljenje, to moze da ima smisla samo ako se homoseksualci ne radjaju takvima. Jesi li ti, ili neko od tvojih prijatelja koji je cisti homoseksualac, ikada u svom zivotu osjecao sklonost kao djevojcicama, mislim tamo do recimo 15. god.?

U vezi psihodinamike, ta ego odbrana mi ima smisla samo kod ljudi koji nisu na miru sa samim sobom i nemaju jak osjecaj identiteta pa stalno moraju dokazivati kako su mačoi, muževni, itd.. Ne moraju se oni uopste osjecati ugrozeni, mogu imati cisto neprijateljska osjecanja kao sto navijaci imaju neprijateljska osjecanja jedni prema drugima. Ako bi razlog neprijateljstva bio to sto se mozda bojimo da je jedan dio nas upravo ono cega se bojimo, to bi znacilo da ja ako navijam za Zvijezdu da sam latentno Grobar, sto je apsolutno nemoguce!!! :D

Poslednji put menjao Hristov dana 09 Dec 2009, 01:09, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 01:07 
Citiraj:
to bi znacilo da ja ako navijam za Zvijezdu da sam latentno Grobar, sto je apsolutno nemoguce!!! :D

AHA!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 01:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne bih se slozio da mediji imaju bas toliki uticaj na nas, implikacije toga bi bile vise nego dramaticne. Vjerujem da tu glavnu ulogu ima neki prirodni mehanizam u nama, tako da po meni licno ona prica o latentnoj sklonosti ka homoseksualnosti ne pije vode.

Spoiler:
Što neko reče, ja sam lezbejka zarobljena u tijelu muškarca :lol:

Ne znam kakav je konsenzus uopste moguc, ja najmanje zelim da ti ljudi trpe, ako imaju probleme sa okolinom onda je dobro da se mogu savjetovati i podrzati, ali javno eksponiranje i usvajanje djece .... :angry3: Predlazem svima koji bi tukli takve ljude, pustite ljude da pomognu jedni drugima, ne moramo im mi dodatno otezavati situaciju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]