Banjalucki_Behar je napisao:

Moj Galmaocanin,,,pa Kocic je banjalucanin kao i ti.....Medutim ja jako postujem lik i djelo Kocica,,i mislim da je jedan od najvecih umova sa ovih prostora.....
Kocic jeste banjalucanin. To sto si ti malouman ne mjenja tu cinjenicu.
Do rata su mnoge ulice nosile imena banjalucana,,,antifasista i otalih koji su mnogo ucinili za ovaj grad,,,danas su zamjenjene sa likovima koje nemaju veze sa ovim gradom. Nedavno je pokrenuta procedura za povrat straih naziva ulica,naselja,skola itd....Ovi procesi su vec davno zavrseni u Prijedoru,Gardisci,Novom itd,,,,,vjerujem da ce uskoro i Banjaluka zavrsiti ovaj proces,,,,,,
Ti si stvarno debil. Ne moraju sve ulice imati naziva ljudi koji su direkno povezani sa gradom. To nigdje nije obaveza niti neki obicaj. I ova prica o antifasistima ti je totalno bezvezna. Kakvi su oni heroji? Obicni likovi koje je Broz proglasio za heroje samo zato sto su mu bili politicki pogodni. Nemaju oni veze sa herojstvom. Maloumna ti je ta pretpostavka da je prije rata sve bilo OK.
Glamocanin moras ocigledno jos adaptirati na ovu sredinu. Ja shavatam da je to mukotrpan proces koji shatjeva mnogo odricanja ali moras se boriti. Ja shavtam da je tebi nemoguce objasniti sta je rostilj,,,tako da odmah odustajem.....
Jos jednom si pokazao svoju maloumnost, primitivizam i komplekse o kojima sam i ranije pricao na jednoj drugoj temi. Jasan je nedostatak tvojih argumenata.
Bolje bi ti bilo da se zapitas zasto si toliko pun gorcine i zasto svaki dan siris lazi i predrasude protiv ljudi!@MILO
Vidim da pokusavas da poistovjetis ustase i cetnike ali to ne moze proci jer oni nikako nisu isti.
A i ova izjava da je Komsic neka zdravija snaga ti je jedna od boljih.