banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Jul 2025, 20:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Sep 2009, 07:02 
Bihacka..beverli hils za ostale. :)

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 08:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Blizu je i Petar Kočić

Od kada je Petar Kocic banjalucanin,,,,mislim da je mizerno da postavljas 1 ili 2 ulice koje nose imena Banjalucana,,,od toliko stotina banjaluckih ulica koji nose imena ljudi koji nikada nisu ni bili u Banjaluci,,,niti su nesto uradili za Banjaluku,,,

Npr,,,ulica Esada Mizdica,,partizana nosi ime cetnickoga vojvode Rade Radica,,,,,Ulica Danka Mitrov,,,,i da nenabrajam sve te ulice koje su nestale a nose imena rzanih ljudi,,,,,,,vise nema nijedne skole da nosi ime jednoga nesrbina itd....nazlost,,,,,,

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 08:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Banjalucki_Behar je napisao:
,,,,,,,vise nema nijedne skole da nosi ime jednoga nesrbina itd....nazlost,,,,,,

:lol: :lol: :lol:
Opet se provaljujes Behare. Nisi cuo za OS "Georgi Stjokov Rakovski"? :lol:

Petar Kocic jeste banjalucanin, veliki je covjek i mnogo je uradio za nas narod.
I ova teorija da ulice ne bi trebale da nose nazive nebanjalucana ti je potpuno bezvezna.
Toliko si zasljepljen tom svojom vizijom da ovde vlada neki "sovenizam" da ne mozes da primjetis osnovne stvari. Klasican pristup muslimanskog nacionaliste.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 10:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Imena ulica su u celoj Bosni menjana dekretom i u momentu sveopšteg ludila!
To se mora ispraviti jer Sulejman Veličanstveni nema nikakve veze sa Bihaćem niti Lazar ili Obilić sa Banjalukom.Van pameti je "poDRAŽIvanje" ili "ustašizacija" ulica trgova i aleja!
Najviše mi se sviđaju ulice koje nose imena naših čuvenih pisaca,narodnih heroja iz 2.sv rata,dokazanih antifašista,svetskih pacifista,humanista i umetnika i svakako ulice tipa:
cvetna,sarajevska,banjalučka,mostarska,bihaćka,tuzlanska,neumska isl!
Sve ono što je iritantno po bilo koji narod ne treba da se koristi!

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 10:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Sep 2009, 19:31
Misli9m da trebamo imati imena ulica tipa Bulevar zelenih beretki,ul.Patriotska Liga BIH,ul.Murata Sabanovica-Murate nemoj rusiti branu,ul.Alije izetbegovica,ul. handzar SS divizije,ul.5 korpusa armije BIH...itd

da bi nas behar,Milo,ovaj lazni jevrej,i njihovi drugovi iz SDP bili zadovoljni ali nece da moze Mejdan je Obilcevo i bice Obilicevo .......To je nama nasa borba dala..kad 5 korpus udje u BL onda mjenjajte nazive ali to znaci NIKAD

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 10:54 
Početnik
Početnik

MILO je napisao:
Imena ulica su u celoj Bosni menjana dekretom i u momentu sveopšteg ludila!
To se mora ispraviti jer Sulejman Veličanstveni nema nikakve veze sa Bihaćem niti Lazar ili Obilić sa Banjalukom.Van pameti je "poDRAŽIvanje" ili "ustašizacija" ulica trgova i aleja!
Najviše mi se sviđaju ulice koje nose imena naših čuvenih pisaca,narodnih heroja iz 2.sv rata,dokazanih antifašista,svetskih pacifista,humanista i umetnika i svakako ulice tipa:
cvetna,sarajevska,banjalučka,mostarska,bihaćka,tuzlanska,neumska isl!
Sve ono što je iritantno po bilo koji narod ne treba da se koristi!

Ima li u Banjaluci ulica Draze Mihajlovica .....dokazani antifasista ,nosilac brojnih odlikovanja,odlikovaoga Francuski predsjednik i general Sarl de Gol 1943 i 1945 Amerika mu dodjelila najvise odlikovanje za zasluge u bori protiv fasizma

Bilo bi sramotno da jedan ovako veliki heroj i borac protiv fazima nema svoju ulicu u BL

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 10:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

[quote="Dukic
Ima li u Banjaluci ulica Draze Mihajlovica .....dokazani antifasista ,nosilac brojnih odlikovanja,odlikovaoga Francuski predsjednik i general Sarl de Gol 1943 i 1945 Amerika mu dodjelila najvise odlikovanje za zasluge u bori protiv fasizma

Bilo bi sramotno da jedan ovako veliki heroj i borac protiv fazima nema svoju ulicu u BL[/quote]

Ima,ima ulica Draže Mihajlovića...to ti je onaj šumski put što vodi prema DRAŽEVINI kod Višegrada samo što još nije taj put kategorizovan!

Polako druže,nove zdravije snage dolaze:

http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/090925051

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 11:06 
Početnik
Početnik

MILO je napisao:

Ima,ima ulica Draže Mihajlovića...to ti je onaj šumski put što vodi prema DRAŽEVINI kod Višegrada samo što još nije taj put kategorizovan!

A ima li ulica Sejde Bajramovica i njemu bi trebalo dati ulicu u BL

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 11:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Dukic je napisao:
MILO je napisao:

A ima li ulica Sejde Bajramovica i njemu bi trebalo dati ulicu u BL

S obzirom da ti je IQ manji od broja cipela uzalud da reagujem na tvoje stupidarije.Moraš se OBRAZovati na nekom drugom univerzitetu jer univerzitet DRAŽEVINA samo doprinosi tvom daljem zaglupljivanju!
I operi brate zube,preporučujem slovenski SIGNAL.Sa slovencima smo najmanje ratovali! :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Petar Kocic jeste banjalucanin, veliki je covjek i mnogo je uradio za nas narod

:D :D Moj Galmaocanin,,,pa Kocic je banjalucanin kao i ti.....Medutim ja jako postujem lik i djelo Kocica,,i mislim da je jedan od najvecih umova sa ovih prostora.....

Besparica je napisao:
I ova teorija da ulice ne bi trebale da nose nazive nebanjalucana ti je potpuno bezvezna.

Do rata su mnoge ulice nosile imena banjalucana,,,antifasista i otalih koji su mnogo ucinili za ovaj grad,,,danas su zamjenjene sa likovima koje nemaju veze sa ovim gradom. Nedavno je pokrenuta procedura za povrat straih naziva ulica,naselja,skola itd....Ovi procesi su vec davno zavrseni u Prijedoru,Gardisci,Novom itd,,,,,vjerujem da ce uskoro i Banjaluka zavrsiti ovaj proces,,,,,,

[quote="Besparica"]Toliko si zasljepljen tom svojom vizijom da ovde vlada neki "sovenizam" da ne mozes da primjetis osnovne stvari. Klasican pristup muslimanskog nacionaliste.

Glamocanin moras ocigledno jos adaptirati na ovu sredinu. Ja shavatam da je to mukotrpan proces koji shatjeva mnogo odricanja ali moras se boriti. Ja shavtam da je tebi nemoguce objasniti sta je rostilj,,,tako da odmah odustajem.....

Pozzzzz

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Moj Galmaocanin,,,pa Kocic je banjalucanin kao i ti.....Medutim ja jako postujem lik i djelo Kocica,,i mislim da je jedan od najvecih umova sa ovih prostora.....

За разлику од тебе Петар Кочић јесте Бањалучанин (Бања Лука са поносом има његов споменик у парку који је и симбол града) и то Бањалучанин са којим се поноси сваки нормалан становник Бања Луке осим тебе. Наравно ти се не поносиш јер си најобичнији гмаз који из свог легла негде куцка по тастатури. Али пошто кажеш да живиш на Мејдану ја се искрено надам да ћеш некада изаћи по нпр. хлеб и да ћемо се срести. А након тога ти више нећеш имати руке да куцкаш. То ти ја обећавам. И уопште немој да мислиш да то, док читаш ово што сам написао, што седиш испред монитора значи нека сигурност за тебе јер свет је мали а Бања Лука још мања. И немој да мислиш да ћу те пребити зато што си муслиман, нећу јер ја против муслимана немам ништа (чак шта више имам и једног доброг пријатеља). Пребићу те и поломићу ти обе руке зато што си неопевана мајмунчина. Кад завршим с тобом изгледаћеш горе него онај Француз који тренутно лежи на ВМА. Могао сам све ово да ти напишем и приватно али нећу. Написаћу јавно да сви виде (чист да не буде да сам обећао само теби, већ и остали да знају) по цену да добијем и бан.

А ти мило ако ти је Комшић нова и здравија снага да се носиш у три лепе пизде материне заједно са њим (кад дође у Дрвар да те обиђе).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Poslednji put menjao Silvio Dante dana 26 Sep 2009, 12:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 12:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

urbana_extravaganca je napisao:
Citiraj:
Moj Galmaocanin,,,pa Kocic je banjalucanin kao i ti.....Medutim ja jako postujem lik i djelo Kocica,,i mislim da je jedan od najvecih umova sa ovih prostora.....

За разлику од тебе Петар Кочић јесте Бањалучанин (Бања Лука са поносом има његов споменик у парку који је и симбол града) и то Бањалучанин са којим се поноси сваки нормалан становник Бања Луке осим тебе. Наравно ти се не поносиш јер си најобичнији гмаз који из свог легла негде куцка по тастатури. Али пошто кажеш да живиш на Мејдану ја се искрено надам да ћеш некада изаћи по нпр. хлеб и да ћемо се срести. А након тога ти више нећеш имати руке да куцкаш.

А ти мило ако ти је Комшић нова и здравија снага да се носиш у три лепе пизде материне заједно са њим (кад дође у Дрвар да те обиђе).

Moderator,hoćeš biti ljubazan ovu životinju vratiti u kavez?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

За разлику од тебе Петар Кочић јесте Бањалучанин (Бања Лука са поносом има његов споменик у парку који је и симбол града) и то Бањалучанин са којим се поноси сваки нормалан становник Бања Луке осим тебе. Наравно ти се не поносиш јер си најобичнији гмаз који из свог легла негде куцка по тастатури. Али пошто кажеш да живиш на Мејдану ја се искрено надам да ћеш некада изаћи по нпр. хлеб и да ћемо се срести. А након тога ти више нећеш имати руке да куцкаш. То ти ја обећавам. И уопште немој да мислиш да то, док читаш ово што сам написао, што седиш испред монитора значи нека сигурност за тебе јер свет је мали а Бања Лука још мања. И немој да мислиш да ћу те пребити зато што си муслиман, нећу јер ја против муслимана немам ништа (чак шта више имам и једног доброг пријатеља). Пребићу те и поломићу ти обе руке зато што си неопевана мајмунчина. Кад завршим с тобом изгледаћеш горе него онај Француз који тренутно лежи на ВМА. Могао сам све ово да ти напишем и приватно али нећу. Написаћу јавно да сви виде (чист да не буде да сам обећао само теби, већ и остали да знају) по цену да добијем и бан.

:lol: :cat: :cat: :cat: :cat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovo ti je komentar na ove jadnih prijetnji koje su toliko tragikomicne,,,ali eto mozda se prepadne neki mis iz tvoje stale :lol: :lol: :lol:

Slusaj sine,,,ako je neko roden na Manjaci u Stricicima,,,onda nije banjalucanin,,,,,,,ja sam naveo da izuzetno postujem i cjenim lik Petra Kocica....

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 12:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ovu temu treba zakljucati.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 12:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pre nego što je moderator zaključa očekujem sankcije za ovog ruralnog_neandertalca!

http://www.youtube.com/watch?v=C-Rr4huQ ... re=related

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:

:lol: :cat: :cat: :cat: :cat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovo ti je komentar na ove jadnih prijetnji koje su toliko tragikomicne,,,ali eto mozda se prepadne neki mis iz tvoje stale :lol: :lol: :lol:

Slusaj sine,,,ako je neko roden na Manjaci u Stricicima,,,onda nije banjalucanin,,,,,,,ja sam naveo da izuzetno postujem i cjenim lik Petra Kocica....

Ја сам теби написао шта сам имао, што се мене тиче наше даљне дискусије су непотребне и нема више уопште потребе да ми одговараш на постове јер је ово мој задњи одговор на твој пост. Продискутоваћемо кад се сретнемо, онако како сам ти написао (а буди сигуран да ћемо се срести јер ако живиш на Мејдану како ти кажеш, онда те неко са Мејдана и зна а ја и сам живео на Мејдану па и ја познајем људе из краја, тако да ако си ту наћу те, ништа се не бој). Over and out.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 12:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Oooo... drama!

:happy1:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 12:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

E ovo ti je klasičan primer velikog srpskog junaka.On bi u gradu gde je većina da traži nekog iz kategorije povratnika da mu kao nešto pokaže.Ajde junačino ne kenjaj, u ratu si garant bio vezista i celo vreme motao žicu!
Pokaži svoje srpstvo i ti i filozof i ini nacionalisti pa dođite u neko srpsko povratničko mesto u FBIH pa nekoj starici popravite krov,spremite letinu isl.Gnjide fašističke,znate samo srati preko neta i mentalno trovati ostale forumaše sa svojim bolesnim idejama i ideologijama!
Fuj đubradi,,,,ruralni_exstramagarci!

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma dobro uvjek ce biti izfrustrirane djece koja svoje probleme iz ranoga djetinstva mogu samo da iskazu na Internetu,,,sto znaci da su ovo Internet-Hulagni :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nista strasno,,,nivo kulture i odgoja uvjek na zavidnome nivou :D :D

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
:D :D Moj Galmaocanin,,,pa Kocic je banjalucanin kao i ti.....Medutim ja jako postujem lik i djelo Kocica,,i mislim da je jedan od najvecih umova sa ovih prostora.....

Kocic jeste banjalucanin. To sto si ti malouman ne mjenja tu cinjenicu.
Do rata su mnoge ulice nosile imena banjalucana,,,antifasista i otalih koji su mnogo ucinili za ovaj grad,,,danas su zamjenjene sa likovima koje nemaju veze sa ovim gradom. Nedavno je pokrenuta procedura za povrat straih naziva ulica,naselja,skola itd....Ovi procesi su vec davno zavrseni u Prijedoru,Gardisci,Novom itd,,,,,vjerujem da ce uskoro i Banjaluka zavrsiti ovaj proces,,,,,,

Ti si stvarno debil. Ne moraju sve ulice imati naziva ljudi koji su direkno povezani sa gradom. To nigdje nije obaveza niti neki obicaj. I ova prica o antifasistima ti je totalno bezvezna. Kakvi su oni heroji? Obicni likovi koje je Broz proglasio za heroje samo zato sto su mu bili politicki pogodni. Nemaju oni veze sa herojstvom. Maloumna ti je ta pretpostavka da je prije rata sve bilo OK.

Glamocanin moras ocigledno jos adaptirati na ovu sredinu. Ja shavatam da je to mukotrpan proces koji shatjeva mnogo odricanja ali moras se boriti. Ja shavtam da je tebi nemoguce objasniti sta je rostilj,,,tako da odmah odustajem.....

Jos jednom si pokazao svoju maloumnost, primitivizam i komplekse o kojima sam i ranije pricao na jednoj drugoj temi. Jasan je nedostatak tvojih argumenata.
Bolje bi ti bilo da se zapitas zasto si toliko pun gorcine i zasto svaki dan siris lazi i predrasude protiv ljudi!

@MILO
Vidim da pokusavas da poistovjetis ustase i cetnike ali to ne moze proci jer oni nikako nisu isti.
A i ova izjava da je Komsic neka zdravija snaga ti je jedna od boljih.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]