banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Sep 2009, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
vim je napisao:
To je tacno ali i logicno i sasvim normalno. Iako postoje izuzeci kao ti jer sa Glamoc-Banjaluka mozemo napraviti paralelu Banjaluka-Inostranstvo. I sam vidis da se vecina Muslimana nece da vraca iz inostranstva zato sto je Banjaluka vukojebina prema onom gdje sad zive i tamo su dozivjeli "evoluciju ljudskog postojanja" isto kao sto su ljudi sa sela dozivjeli evoluciju u Bl.

Da slazem se,,,,to je jako slicno.....Samo sto nije bas tolika razlika izmedu Evrope i BL,,kao sto je npr okolica Glamoca sa BL,,,ili okolica Cajnica sa Sarajevom....
To su stvari normalne ljudi ostaju uglavnom gdje im je bolje,,,a siguran sam da bih se 99% banjalucana vrtilo kuci da ima obezbjedenu egzistenciju.....Ljudi oglavnom dolaze vamo,,odrzavaju kuce i stanove,,,ko zna mozda jednoga dana i mi procvjetamo.....

cicak je napisao:
pa da,, to je tako, ali treba dodati i notu straha u sve ovo. nisu ti ga bas povratnici dobrodosli, uvijek ce se naci nekakav extrem koji ce ti nasarati nakve prijetece rijeci po kuci ili ti kad prodje j3bati cetnicku, ustasku ili balijsku mater

Naravno ja kada sam se vratio bilo je svakakvih komentara,,,ali ko je bio covjek i ostao covjek,,,a fukara je uvjek bilo i njih ce uvjek biti,,,ali oni su manjina......Medutim u Bl se normalno zivi,,,ljudi se snalaze kao i svagdje.......
Medutim stvorila se slika u Sarajevu da je Banjaluka cetnicki grad,,,gdje su svi muslimani protjerani i da u BL zive vukodlaci.....
Ista stvar se desava u BL,,,,politicari su Sarajevo proglasili Teheranom,,,gradom vehabija,,,gdje takode zive vukodlaci koji proganjaju 10setak srba sto je ostalo da zivi u Sarajevu.........

Zanaci ova nasa sovenisticka kuhinja je to jako dobro skuhala,,,,samo sa jednim ciljem da ostavli ove bijedne politicare na vlasti....

Poslovno putujem cesto,,,tako kada sam upoznao neke ljude u Sarajevu i kada su skontali da zivim u Banjaluci,,,gledali su me kao Marsovca.....Medutim vremenom smo postali dobri prijatelji,,,cesto se obilazimo i oni cesto dolaze u BL,,toliko im se svida Bl......

Takode suradjem sa srbima koji zive u Sarejevu,,,ljudi pricaju istu pricu kao i ja,,i djelimo mozda najslicniju sudbinu,,,,Ali eto oni vole svoj grad,,kao i ja moj,,i nenamjeravomoga ih nikada napustati..........

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Banjalucki_Behar je napisao:

cicak je napisao:
pa da,, to je tako, ali treba dodati i notu straha u sve ovo. nisu ti ga bas povratnici dobrodosli, uvijek ce se naci nekakav extrem koji ce ti nasarati nakve prijetece rijeci po kuci ili ti kad prodje j3bati cetnicku, ustasku ili balijsku mater

Ista stvar se desava u BL,,,,politicari su Sarajevo proglasili Teheranom,,,gradom vehabija,,,gdje takode zive vukodlaci koji proganjaju 10setak srba sto je ostalo da zivi u Sarajevu.........

Zato što je ovo istina, svaki put kada obiđem stan, krene salva uvreda i podjebavanja komšija zato što nisam htio "braniti svoj grad od četnika". A kad ih prijaviš policiji svi se prave fini i pošteni i svi smo raja.

Čak mogu reći u gradu je super kako je tek u prigradskim sarajevskim opštinama.

A ovde jedan kamen poleti na Dubiozu i odamh se u Bošnjacima probudi strah iz 1992.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Zato što je ovo istina, svaki put kada obiđem stan, krene salva uvreda i podjebavanja komšija zato što nisam htio "braniti svoj grad od četnika". A kad ih prijaviš policiji svi se prave fini i pošteni i svi smo raja.

Čak mogu reći u gradu je super kako je tek u prigradskim sarajevskim opštinama.

A ovde jedan kamen poleti na Dubiozu i odamh se u Bošnjacima probudi strah iz 1992.

Dobro ti u svakome svome postu siris mrznju prema svome gardu,,,ja poznajem licno 10setak ljudi koji su se vratili u Sarajevo,,,uglavnom zive na Grbavici,,,ljudi uglavnom nemaju problema....Rade i zive,,kao i ja ovdje...

U Banjaluci u prosjeku se svaki dan desi jedan napad na vjerske objekte,,,ali to su isfustrirani malisani koji su nazalost od malena nauceni da mrze nesto.

I opet ti ponavljam ko je bio covjek,,on je i ostao covjek.......

pozzzzzz

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Kada se Teheran već srozao toliko u svakom pogledu, bošnjačka elita pokušava povući u isto blato i Banjaluku sa sobom.

I tako da te priče ne piju vode. Svaki napad na džamiju ovde bude medijski propražen, jer je Bošnjacima u interesu da Republiku Srpsku prikazuju u što mračnijem svijetlu. Mi to potpuno razumijemo.

Bošnjacima nije u interesu da se Teheran, kao glavni grad BiH i oličenje multietničnosti prikazuje u pravom svjetlu, jer šta bi na to rekli stranci.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Citiraj:
Dobro ti u svakome svome postu siris mrznju prema svome gardu,,,ja poznajem licno 10setak ljudi koji su se vratili u Sarajevo,,,uglavnom zive na Grbavici,,,ljudi uglavnom nemaju problema....Rade i zive,,kao i ja ovdje...

U Banjaluci u prosjeku se svaki dan desi jedan napad na vjerske objekte,,,ali to su isfustrirani malisani koji su nazalost od malena nauceni da mrze nesto.

Datum: 19.08.2009 23:00
Autor: N.N.

"СAРAЈЕВО - Непознати починиоци покушали су у уторак увече да провале у Саборни храм Рођења пресвете Богородице у Сарајеву, саопштено је из Митрополије дабробосанске.

Старјешина Саборне цркве, јереј Борислав Ливопољац, рекао је да су провалници прво скинули украсну лајсну са дрвених двокрилних врата на улазу у цркву са сјеверне стране, односно из правца Економског факултета, а потом са двије гвоздене шипке покушали да одвале врата.

- У том покушају провале их је вјероватно неко прекинуо, јер су између два крила врата остале заглављене шипке. Ово је у посљедњих мјесец дана трећи атак на православне храмове у Сарајеву - рекао је он."
http://www.glassrpske.com/vijest/2/novo ... -hram.html

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 15:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol:

Kada se Teheran već srozao toliko u svakom pogledu, bošnjačka elita pokušava povući u isto blato i Banjaluku sa sobom.

I tako da te priče ne piju vode. Svaki napad na džamiju ovde bude medijski propražen, jer je Bošnjacima u interesu da Republiku Srpsku prikazuju u što mračnijem svijetlu. Mi to potpuno razumijemo.

Bošnjacima nije u interesu da se Teheran, kao glavni grad BiH i oličenje multietničnosti prikazuje u pravom svjetlu, jer šta bi na to rekli stranci.

Teheranac neka ti je bog na pomoci :(

Citiraj:
Osim posljednjeg bombaškog napada na Hadži Pervizovu džamiju, u Banjoj Luci se u prosjeku svakih pet dana dogodi napad na objekte IZ, a statistika je još gora ako se uključe podaci iz cijelog muftiluka.

Od početka 2008. godine prozor na Čelinačkoj džamiji razbijen je dva puta, a potom su polomljeni nišani u obližnjem haremu. U Vrbanji su na haremu ispisani pogrdni grafiti, a zatim porušena ograda. U Dolačkoj džamiji razvaljena su vrata i oštećena je unutrašnjost te povađeni i pobacani drveni nišani.

Na Ferhadiji su razbijena stakla, a na zgradi ispisani grafiti i pokraden bakar, kosilica i oprema iz garaže. Na džamiji u Pobrđu polupani su prozori, kao i pod Pećinama, dok je pred Arnaudijom tri puta razvaljena ograda, a Jama džamija dva puta je ostala razbijenih stakala i osvanula s ispisanim grafitima.

U Stupničkoj džamiji u Banjoj Luci dva puta je staklo razbijeno, nebrojeno puta ispisani pogrdni grafiti, jednom je fasada isprljana blatom, a za vrijeme ramazana kamenovani su vjernici. I zgrada Muftijstva nebrojeno puta bila je napadana, razbijani su prozori i ispisivani uvredljivi grafiti.

I sta sada????/Radi ovih vandala ja treba da mrzim svoj grad poput tebe i da se lozim na Miljacju,,,,,,Bas si jadan moj sarajlice.....

Pozzzzzzzzz

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Poslednji put menjao Banjalucki_Behar dana 04 Sep 2009, 15:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
ja ne mogu ovo da precutim...

ej Rus, nemam pojam ko si ni sta si niti sta hoces. ali zapodires, bezze. nemoj. ovo je ionako bure baruta koje treba vodom kvasiti a ne jos paliti sibice okolo pa gledati hoce li ijedna ufatit. uostalom, ako ovo nije tvoja zemlja nemoj na njoj da raspirujes negativne strasti, idi u rusiju pa tamo zavadjaj, okani se nas ovdje. nemam ja nista protiv tebe, ali... polako, jaran! niko od nas ne ide u ruski forum da zavadja vas i cecene. ne daj mi boze!
a to sto napadaju crkvu, to je ne napadaju ni iz kakvih vjerskih pobuda, da je tako odletila bi ona u zrak jos davno...
lopovi, narkomani, ciji se broj niti ne zna, haraju svuda, njemu je bitno da pokupi ono zlata ako ga ima ili kakva fina ikona koju ce moci da dobro negdje proda, j3b3 se njega za sve ostalo. nema ni svetinje ni svetaca, ni vjere i bogobojazni.
u mostaru je nedavno otvoren medicinski sveucilisni centar mislim ima odavno ali eto nedavno su ga jos dogradili kupili neke opreme i tako. u sklopu tog centra postoji i velika bolnica sa dosta odvojenih zgrada i gore je i kirurgija i porodjajno i neuropsihijatrija itd itd. ne moze se ostati zadnjih mjesec dana od provala, ulaze i po danu i po noci u bolesnicke sobe i kradu im novcanike, pare, radija, mobitele. pojacali su osiguranje u i oko objekta. i opet jadni bolesnici nisu na miru. i da ne govorimo o autima koje ostavis na parkingu dok uslikas pluca vratis se nema radija...
stoga, nemojte bas svaki napad generalisati kao nesto na nacionalnoj osnovi... ima toga i bez nacionalnih teznji... pa eto uzmi jednonacionalnu sredinu, pa stalno neka ubitstva, neke kradje, pronevjere, i ostalo...
puno se hoca, malo se moze, pa puca gdje je najtanje...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 19:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Osim posljednjeg bombaškog napada na Hadži Pervizovu džamiju, u Banjoj Luci se u prosjeku svakih pet dana dogodi napad na objekte IZ, a statistika je još gora ako se uključe podaci iz cijelog muftiluka.

Od početka 2008. godine prozor na Čelinačkoj džamiji razbijen je dva puta, a potom su polomljeni nišani u obližnjem haremu. U Vrbanji su na haremu ispisani pogrdni grafiti, a zatim porušena ograda. U Dolačkoj džamiji razvaljena su vrata i oštećena je unutrašnjost te povađeni i pobacani drveni nišani.

Na Ferhadiji su razbijena stakla, a na zgradi ispisani grafiti i pokraden bakar, kosilica i oprema iz garaže. Na džamiji u Pobrđu polupani su prozori, kao i pod Pećinama, dok je pred Arnaudijom tri puta razvaljena ograda, a Jama džamija dva puta je ostala razbijenih stakala i osvanula s ispisanim grafitima.

U Stupničkoj džamiji u Banjoj Luci dva puta je staklo razbijeno, nebrojeno puta ispisani pogrdni grafiti, jednom je fasada isprljana blatom, a za vrijeme ramazana kamenovani su vjernici. I zgrada Muftijstva nebrojeno puta bila je napadana, razbijani su prozori i ispisivani uvredljivi grafiti.

I sta sada????/Radi ovih vandala ja treba da mrzim svoj grad poput tebe i da se lozim na Miljacju,,,,,,Bas si jadan moj sarajlice.....

Pozzzzzzzzz

Bio bi pravi vehabija, da sada kažeš da ti nešto u Banjaluci ne valja. Svaki eksces u vezi povratnika i napada na njihovu imovinu uzbuni se EUPM, OHR, bošnjačka politička i kulturna elita.

Ako sam ja tebe dobro razumio, onaj ko mene za*ebava ja bih njega trebao da volim i da ga na kolače vodim? :o

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
@Cicak

У Русији сада наjвише актуелна тема jе Ингушетија - ситуација тамо је горе него у БиХ и је веома озбиљна.

Мене интересуjе историја српског народа и све оно што је у вези са Србима и ћу се бавити овим, без обзира који је однос Срба на Руса. Учим српски језик. Ставим ову тему јер желим да знам мишљење људи који живе овде, и jош јер желим поразговарати са вама. Твоје непријатељство је чудно, нема ништа лоше у томе да неки људи посвете своје време на изучавање српске земље. Достоjан пример jе Елена Гускова.
http://www.24sata.info/vijesti/politika ... ljena.html

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Rus

1. Majstore svaka tebi cast sto se trudis oko jezika i istorije. pozdravljam i cestitam.
2. ne volim potpirivanje nikakve nacionalen mrznje i inace mrznje kao odraza stanja.
3. cicak nema u sebi truni neprijateljstva ni prema kome, stoga, nemam pojma odakle ti ta izjava (citaj malo postove kad te to tako zanima i skontacs ko je ko)
4. opet ti kazem, mozda neke stvari i neke nase uzrecice i nas zargon ne hvatas bas najbolje, pa ti toplo preporucujem, kad malo bolje savladas jezik onda filtriraj.
5. ako si stvarno rus, onda si fakat dobro naucio jezik, cestitam i polako, a moj ti je savjet da se za pocetak okanis politike, ima toliko lijepih tema o kojima mozes da raspravljas o svemu i svacemu i ucis i upoznajes nas jezik.

imas mahanje!

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bio bi pravi vehabija, da sada kažeš da ti nešto u Banjaluci ne valja. Svaki eksces u vezi povratnika i napada na njihovu imovinu uzbuni se EUPM, OHR, bošnjačka politička i kulturna elita.

Stvarno si nemoguce ogranicen covjek,,, :lol: :lol: :lol: .......

Naravno da ima svari u BL sto nevalja,,,,i nije razlog tome sto sam druge vjere,,,globalna situacija nije kako treba......nas je npr iz kuce izbacio komsija sa kojim je moj stari odrastao,,,i danas kada se sretnemo samo obori glavu......Takvih ljudi ima,,,a ljude djelim na dobre i lose za razliku od tebe Sarajlija.............

Pozzzzzzzzzz

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Zamislite zakon,,,,,,Svi moraju da se vrate na svoje....................... :D :D :D :D :D

joj to bi super bilo behar. odmah bi podrzao ideju. npr, neka stanovnistvo odluci koja bi godina i koji vjek bila polazna tacka. npr 1500 godina ili 1700 ili 1871 ili 1910 ili 1918 ili 1938 itd. i brate kad se dogovorimo nema trte mrte, svako na svoje :D

a sto se tice popisa stanovnistva-ne treba. stanovnistvo treba ukinuti

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Inzko: Mostar zdra'ooo, vijećnici zdra'ooo! U Mostaru problemi, zdravo!

Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko poslao je pismo predsjedniku Gradskoga vijeća Mostara Danijelu Vidoviću u kojem stoji kako se OHR neće miješati u rješavanje krize vlasti u gradu na Neretvi. Naime, iz OHR-a je u četvrtak Gradskom vijeću Mostara stiglo pismo u kojem stoji kako Inzko ne može umjesto mostarskih vijećnika izabrati gradonačelnika.
"Kriza je na svim razinama vlasti u BiH i očito je da OHR-u Mostar nije bitan. Prioritet su im problemi na državnoj razini, tako da Mostar može i čekati", kratko je prokomentirao Vidović, te dodao kako ne očkuje da se na sljedećoj sjednici izabere mostarski čelni čovjek.
Kandidat za gradonačelnika Mostara ispred SDA Suad Hasandedić je kazao kako je Inzko poslao "isprazno pismo u kojem se ništa ne govori, osim da se OHR neće uplitati u rješavanje mostarske krize"...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 21:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
o, vidi manitua

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Ne mogu da skontam zasto Cicak podrzava ovoliko ofovanje. Mislim, jasno mi je zasto Behar prosipa ovu bezveznu pricu ali ovo, WTF?

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 00:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Рус je napisao:
@Cicak

У Русији сада наjвише актуелна тема jе Ингушетија - ситуација тамо је горе него у БиХ и је веома озбиљна.

Мене интересуjе историја српског народа и све оно што је у вези са Србима и ћу се бавити овим, без обзира који је однос Срба на Руса. Учим српски језик. Ставим ову тему јер желим да знам мишљење људи који живе овде, и jош јер желим поразговарати са вама. Твоје непријатељство је чудно, нема ништа лоше у томе да неки људи посвете своје време на изучавање српске земље. Достоjан пример jе Елена Гускова.
http://www.24sata.info/vijesti/politika ... ljena.html

Dobro došao ti nama i ne obraćaj pažnju na ove stvari, da nema Rusa ko zna šta bi sa Srbima na Balkanu bilo.

Stvarno si nemoguce ogranicen covjek,,, :lol: :lol: :lol: .......

Naravno da ima svari u BL sto nevalja,,,,i nije razlog tome sto sam druge vjere,,,globalna situacija nije kako treba......nas je npr iz kuce izbacio komsija sa kojim je moj stari odrastao,,,i danas kada se sretnemo samo obori glavu......Takvih ljudi ima,,,a ljude djelim na dobre i lose za razliku od tebe Sarajlija.............

Pozzzzzzzzzz

Ja ljude djelim na Alijine i sve ostale.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 03:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Teheranac, koga zabole uvo sto ti dijelis ljude. Takvi kao ti su zarili i palili Jasenovcom, Aushwitzom, Srebrenicom, Bleiburgom. Fasista i morona poput tebe je bilo i bice, ali ce te uvijek biti u manjini.
Cicak, pozdravljam i postujem.
Manitu, ja bih da se svi vratimo u Afriku, jer smo odatle nekako i zapoceli svi redom i crni i bijeli i zuti. Moze, ili ima dalje (amebe i tako to)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
E,ljudi nemojte s Filozofom,mnogi su pokusali,ali uzalud....

Nego,tema bi popis..

Kad se pocelo bakcati oko istog,zauzete su pozicije,kao i obicno,jedni za,drugi protiv,i to sad sve ode u nedogled.¨Izmisljaju se dodatni "razlozi" za i protiv,svako "zna" sta ovi drugi zele postici i tako u nedogled,koska je bacena...

Ja licno nemam nista protiv popisa,jer papir trpi sve ,pa i ovo ce,a kome ce i kako pomoci ili odmoci,tek ´ce se vidjeti. Nista se revolucionarno nece desiti,sta god da popis pokaze,ma koliko se to ljudima cinilo.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 08:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Popis stanovnistva se treba odraditi, bez obzira da li se neko vratio ili nije. Pa popis zato i sluzi da evidentira koliko ima ljudi, ko se vratio, a ko nije, jednostavno da se utvrdi struktura stanovnistva, sposobnosti i obrazovanje. A ovde kod nas je popis postao vitalni nacionalni interes, bolesno ali je tako.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
LemiGO je napisao:
Popis stanovnistva se treba odraditi, bez obzira da li se neko vratio ili nije. Pa popis zato i sluzi da evidentira koliko ima ljudi, ko se vratio, a ko nije, jednostavno da se utvrdi struktura stanovnistva, sposobnosti i obrazovanje. A ovde kod nas je popis postao vitalni nacionalni interes, bolesno ali je tako.

x
Dust je napisao:
Jasenovcom, Aushwitzom, Srebrenicom, Bleiburgom

Kako ti to sve strpa u isti kos??? Sada cemo se praviti ludi...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]