banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 11:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Maj 2009, 21:10 
evo , nije bitno, bas fino da mozemo otvoreno sa moderatorima o ovoj temi...
i ja sam bila ucesnik spamova, i to nekako dodje spontano.. ok, slazem se da se nekad bas pretjera, da budem iskrena meni je to vise postalo smaranje pa ne posjecujem vise teme o rostiljadama, forumskim ljubavima, i slicno...
sto se tice teme o jelu, postalo je glupavo pisati, sto talija rece, pita, krofna, snicla, 5 jaja.. :confused2: ok, ako ne mozemo sa drugim prokomentarisati sta su jeli danas ja sam odustala..
vjerovatno bi najbolje rjesenje bilo neki podforum gdje ce ljudi imati neku foru kao chat, ali naravno bez uvreda..
kad smo kod toga, stvarno bi rijecnik nekih forumasa trebalo sasjeci banom, jer ukoliko neko nije dorastao da se sa neistomisljenicima bori na jednom civilizacijskom nivou onda i ne treba ucestvovati u raspravama...
bl4ever, nije forumasica zapocela spam na raftingu, nego je pocelo od davanja brojeva banjaluckih curica i njihovog morala, do zalaska duboko u politiku na spomen da je bilo ruzno zvizdati ucesnicima, pa sve do politickih prepucavanja koliko kosta prvenstvo i koliko su mali klubovi osteceni....

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Talija je napisao:
nije mi baš najjasnije zašto se buni moderator na čijim pdf-ima ja uopšte ne pišem?

Zato što je moderatoru stalo do cijelog foruma, do kvalitete cijelog foruma. Tu ne bi trebalo biti ništa čudno.

majlili je napisao:
sto se tice teme o jelu, postalo je glupavo pisati, sto talija rece, pita, krofna, snicla, 5 jaja..

Ta i takve teme samo služe za ubijanje dosade i nabijanje broja postova. Mislim...smislenost teme "šta ste zadnje jeli"...no comment :confused2:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 21:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vader je napisao:
Ta i takve teme samo služe za ubijanje dosade i nabijanje broja postova. Mislim...smislenost teme "šta ste zadnje jeli"...no comment :confused2:

Da ali takva besmislena tema na tom podforumu ograniči spamovanje samo na tu temu.Isto bi se onda moglo zapitati o smislenosti "Now playing" i sl.Da se razumijemo,ne podržavam ja spam,iako i sam znam nekada zabrazditi,ali treba ljudima dati malo slobode.Nemam ništa ni protiv brisanja takvih postova.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 21:35 
Citiraj:
o bi se moglo rijesiti ubacivanjem chata

Odlicna ideja.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Vader je napisao:
Talija je napisao:
nije mi baš najjasnije zašto se buni moderator na čijim pdf-ima ja uopšte ne pišem?

Zato što je moderatoru stalo do cijelog foruma, do kvalitete cijelog foruma. Tu ne bi trebalo biti ništa čudno.

Ja napišem čitav post a komentariše se jedna riječ.
Ti da čitaš postove članova na svome pdf-u nebi tako govorio, niti bi zbog jednog drveta previdjeo čitavu šumu.

Moderator nije mrtav stvor koji se pojavi s vremena na vrijeme i briše.
Moderator treba da vodi računa duhu i atmosferi na forumu, a to čini ili otvaranjem novih interesantnih tema, podiže dobre a umrtvljene teme, reaguje umjerenom sugestijom kada tema skrene u pogrešnu stranu.
Govorim iz iskustva. U svoje doba sam oživjela forum, dovela kvalitetne članove, otvorila oko 200 tema, budila uspavane teme, nikad nikoga banovala i dovela forum da u jednom momentu prisustvuje oko 170 članova i predala ga u ruke svježijim snagama.
E tako se moderiše forumom!

Spoiler:
Naravno i ovaj post će proći nezapažen u cjelini, nego će se opet neko naći da nađe jednu riječ za koju će se zakačiti da mi "odgovori"... a ja u sebi već vodim kladionicu koja će to riječ biti. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 21:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Talija je napisao:
Ja napišem čitav post a komentariše se jedna riječ.
Ti da čitaš postove članova na svome pdf-u nebi tako govorio, niti bi zbog jednog drveta previdjeo čitavu šumu.

Moderator nije mrtav stvor koji se pojavi s vremena na vrijeme i briše.
Moderator treba da vodi računa duhu i atmosferi na forumu, a to čini ili otvaranjem novih interesantnih tema, podiže dobre a umrtvljene teme, reaguje umjerenom sugestijom kada tema skrene u pogrešnu stranu.
Govorim iz iskustva. U svoje doba sam oživjela forum, dovela kvalitetne članove, otvorila oko 200 tema, budila uspavane teme, nikad nikoga banovala i dovela forum da u jednom momentu prisustvuje oko 170 članova i predala ga u ruke svježijim snagama.
E tako se moderiše forumom!

Spoiler:
Naravno i ovaj post će proći nezapažen u cjelini, nego će se opet neko naći da nađe jednu riječ za koju će se zakačiti da mi "odgovori"... a ja u sebi već vodim kladionicu koja će to riječ biti. :lol:

:D

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

vim je napisao:
vidio sam na nekim forumima u gornjem uglu postoji prozoric gdje clanovi chatuju

Javi o kojim forumima se radi pa neka chateri odu tamo, i svi sretni. Ne mislim da idu totalno, već da tamo chatuju a ovde pišu onako kako se piše na forumima.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 21:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Odem danas na temu BH vs Eronet vs Mobis(ili tako nesto)i mislim da ce ljudi raspravljati ko je bolji jer razmislajm o promjeni,ali nista od toga(jos se raspravljaju sta je spam,a sta nije).
Tamo na toj temi isti lik drma sa reklamama za BHtelecom zadnjih dana.Dali vi sto drzite ovaj forum imate neki dil sa njima?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Nadam se da nije ironicno napisan post Vader. To je samo bio primjer. Naravno, ako neko hoce chatovati ima facebook, msn i jos milion drugih chatova. Ovo sam samo naveo kao primjer jedne vrste programa za forum u kojoj ima i chat. Naravno, samo navodjenje primjera, nista zlonamjerno, ako nekog zaista zanima i nije nikad vidio takav forum mogu dati adresu.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ево примјер: viewtopic.php?f=4&t=41839

како тема на којој се има шта рећи пропадне. Одмах "ретарди", неко "насерава", некога запослио СНСД.... тоталне глупости!

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Ево примјер: viewtopic.php?f=4&t=41839

како тема на којој се има шта рећи пропадне. Одмах "ретарди", неко "насерава", некога запослио СНСД.... тоталне глупости!

Pa mora se odgovoriti na "pitanja"

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Зашто се мора?
Прво, тебе нико није тамо прозвао. А ако је питање (или саговорник) глупо, што се спушташ на тај ниво?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa prozvao je ajkulu, a moj slucaj je slican ajkulinom, s tim sto je ajkula jos gore prosla jer su joj rezimski mocnici pored nedavanja posla osakatili oca, pa je to bio jos najblazi odgovor o poslu. Iako priznajem, da mozda nije trebalo odstupati od teme, ali kad je tema vec krenula drugim tokom :(

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
treba smanjiti sa ovolikim spamom. da je to bar zanimljivo, pa hajde, nego stalno dva-tri forumasa piskaraju o istim glupostima i misle da su zanimljivi, mozda je tako i bilo u pocetku, ali su kasnije postali dosadni, al bas dosadni.
mozda bi se i neko novi prikljucio na forum, ali kad vidi da ne moze nista pametno da procita, on produzi dalje.
da skratim, ako mislite da nemate sta pametno reci, nemojte nista pisati, bolje je.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2009, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

WinstonWolfe je napisao:
ako mislite da nemate sta pametno reci, nemojte nista pisati

Upravo tako. Ali problem je što neki misle da je sve što imaju za reći - pametno.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 04:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
muerte a los estados unidos

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 09:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Vader je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
ako mislite da nemate sta pametno reci, nemojte nista pisati

Upravo tako. Ali problem je što neki misle da je sve što imaju za reći - pametno.

Ja licno se vodim ovom politikom od kad sam pristupio forumu....a bilo je to poodavno...i mislim da je to dobro...u redu je nekad i nasalit se al bezvze pisat po temama samo zato da bi nesto napisao je krajnje debilno....
Talija je napisao:
Da je bilo kakva moja reakcija bila ti bi napisao isto.
Pa zavisi...mozda i ne bi da si rekla nesto u fazonu "jest, ja sam spamer...pa sta..." al ti si isla u neku odbranu kao da te neko uvrijedio (a nije) umjesto da branis svoj fazon....
Talija je napisao:
Vader je vec odgovorio na ovo pitanje...i tacno je sto je rekao....to sto ja nisam moderator na lifestyle-u ili FiD ne znaci da ne treba da me interesuje...ili jos gore da na pdf-u gdje nisam moderator spamujem zato da bi ispao cool a na svom pdf-u glumim vrhovnog sudiju....stvarno nemam nista protiv sale i zezancije u nekoj mjeri, al nakrcat 17 strana gluposti je bas bas bzvze...radilo se to i prije, npr tema "kome saljete poljubac" je bila iskljucivo spam/chat/OT/glupost tema....znaci da postoji tolerancija....al tu toleranciju odredjeni broj ljudi zloupotrebi i onda ide od jednog do drugog pdf-a i klepa gomilu postova koji su nebulozni...
Talija je napisao:
Kao prvo, moram da pohvalim tvoj potpis.
Nije mi bas 100% jasno na sta mislis al ajd...ako je to trebalo da bude kao kompliment...hvala... :D
Talija je napisao:
Ili ovo sve ima neku drugu pozadinu?
Ovde mi uopste nije jasno na sta mislis... :-?

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 10:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ocit primjer kako se skrece sa teme

viewtopic.php?f=50&t=42630

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
vidi ti belaja,a da mi ovaj forum polijemo beMzinom :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 12:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=37&t=42553

Sta radi moderator Psihologija pdf-a? :roll:

Od psihoanalize do ateista, wtf :confused4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]