vim je napisao:
Ja nista lose nisam rekao nikome. Sto se tice placanja cijene nisam mislio na sebe nego na izbjeglice koji su docekani devedesetih sa prezirom u Banjaluci i koje su banjalucani zvali izjeblice. I mislio sam da su izbjeglice platile cijenu jer su izgubili kuce dok su banjalucanima ostale kuce koje su iznajmljivali i zaradjivali na izbjeglicama.
Naravno, isto koliko su banjalucani iskoristili izbjeglice toliko su sa Pala iskoristili banjalucane ali to je druga tema. Sto se tice foruma posjecujem i druge forume gradova sa kojima sam imao neku vezu, tako da je ovaj forum jedan od mnogih.
Dobrano si ga nalupetao u ovih nekoliko recenica! Je li tako? Jeste!
Je.es mi mater, onda sam sanjao da smo u mojoj zgradi smjestili desetak porodica koje su skapavale od gladi?! Za izgubljene kuce obrati se na adrese martic-hag.com i karadzic-hag.com, a ne da nama ovako kulturno seruckas! Ne poricem da je bilo lopina kojima je moral nepoznat pojam, ali kad mi neko krene sa generalizacijom....
filozof sa vrbasa je napisao:
Dobra tema!
Evo šta mi rođene Sarajlije da kažemo! Spali smo sa pastuha na mulu, ali se opet borimo nekako i držimo se.
Većina Sarajlija je visokobrazovana, ali ih nema na ključnim pozicijama u gradu. Zašto?
Jednostavno nas ne mogu trpiti zato što smo sposobni za sve. Od jedne marke pravimo dvije.
Vidite li narcisa ovdje?

Zezas nas, a?
filozof sa vrbasa je napisao:
vim je napisao:
Naravno, isto koliko su banjalucani iskoristili izbjeglice toliko su sa Pala iskoristili banjalucane ali to je druga tema.
Na koji način su to Pale iskorisitle Banjaluku?

I ovdje se zezas?