e, vala baš. Šta je mislio kad je varao na svakom ćošku? Čuvao je za rezervu dok na kraju nije bila dobra ni za klupu, pa izletila iz Kluba? Mislim, što se nije razveo, pa onda varao? Ma, evidentno, neodgovaran čovjek. Možda se jednog dana transformiše, a možda zauvijek ostane takav.

[/quote][/quote][/quote]
zasto sam je varao:hm, pa zato sto nisam bio zadovoljan u braku a svi pokusaji da sve razvedem su padali u vodu zato sto bi se kao i obicno moji umjesali i davali joj podrsku. Kontao bar ce me sama odbiti i sama traziti razvod braka kad vidi da je varam no medjutim, ni to nije bilo dovoljno. Znam da to nije ispravno sto sam radio. Na sve nacine sam pokusavao da je se rijesim al ona hoce nazor da budem sa njom iako je ponizena. Njoj je samo bitno da budem njen zakoniti muz. Nazalost mislim da je ona dosta labilna osoba koja nemoze da bude sama i misli da sam ja jedini na ovom svijetu. Mislim da se to opet odnosi na to neko konzervativno razmisljanje da sve moras trpiti i tacka.Znam da vecina od vas to nemoze da shvati al nazalost tako je kako je i samo jedva cekam da se razvedem. Moja sestra kaze da ona nebi bila s covjekom koji je na bilo koji nacin ponizava i nju nemoze da razumije zasto nezeli razvod. To bio trebao cini mi se onda neki terapeut da je pita zasto nezeeli razvod.[/quote]
Pa pajdo sta te boli qurac za sve,tresi tatrane koliko hoces i vozdra.
Kad se zasitis tog skakanja po tudjim kokosinjcima i na kraju ces se vratiti kuci,a ona ceka....
Ako ona moze da trpi pa sta tebe boli racku..a ako bas nece da se razvede onda je pitaj da se bubate u troje pa ces vidjet koliko te voli