Citiraj:
Tacno je to tako, nista one ne znaju o sexu, pa zato i ostanu lako u ''blagoslovenom stanju''. Neupucene su, mada, sve mogu naciti slushajuci onu pjesmu ''Mala Sneza nagazila jeza''
Upravo tako, neupucene su, a vecina njih se upusti u sexualne odnose zato sto su to neke njihove drugarice uradile...A ne zato sto su spermne, nego citsto "Ajde da vidimo kako je to"...
Ali, opet, neke i znaju dosta o tome, znaju dosta o zastiti,a to rade bez zastite, jer kontaju nece nista biti...
Citiraj:
Da ja vama nesto kazem...niko nikad nije spreman za dijete a kamo li sa svojih 16-17 godina!!!
Nije tacno da nikada niko nije spreman za dijete, jesu spremne zene koje to zele vise od svega..Ako neko zeli, znaci da ima sredstva i mogucnosti, znaci da je spreman...Iako je to velika odgovornost..Ali istina je da cure od 16-17 godina nisu spremne za dijete, ali kada se vec ''omakne''...Ja sam definitivno protiv abortusa...Znaci, kada se vec desi, sta je tu je.Bolje je to dijete roditi, jer abortus sa sobom nosi velike posljedice... A u tom svemu je bitno imati ogromnu podrsku, prvo roditelja...Jer ko ce pomoci u svemu tome ako ne roditelj? Sigurno im je tesko vidjeti kako njihovo dijete vec ima svoje dijete, tako rano...Ali, opet sta je tu je...