nesot je napisao:
XIX century je napisao:
-delilah- je napisao:
Nasla novcanik i nisam uzela pare iz njega.....
Meni se to desilo 4,5 puta. Ne znam sto ja stalno nailazim na te novcanike
Svaki put bi vlasnik bio u blizini tako da nisam morala da otvaram novcanik da bi trazila dokumente i identitet vlasnika. Ne znam sta je bilo u novacnicima, tj. kolike svote. Bog zna. A i ne zanima me.
Sto se tice ovog, vjerujem u onu istocnjacku, da novac koji je tako nadjen ( tudji) i potrosen nosi ti loshu karmu. A ja ne zelim lose karme

Obično ljudi ne nose puno novca u novčaniku jer je to u principu operativan novac koji je potreban za taj dan ili nešt malo više. Mislim da dobro djelo činite kad vratite novčanik najviše zbog dokumenata. Sjetite se samo koliko treba vremena, živaca i novaca da proglasite nevažećim dokumente, da uplatite izdavanje novih, da se gurate u onim redovima na CIPS-u i još mnoge neugodnosti koje to prate.
E tacno. Zato se karma i potvrdila, pa kad mi je jednom prilikom ispao novcanik ispred Tropic-a, na prakingu, sudbina je htjela da ga nadje covjek koji bas poznaje mog tatu ( jer je bila licna i pare unutra, a znate da na licnoj ne pise adresa?).. tako da me je covjek brzo pronasao preko tate i vratio novcanik, a ja jadna nisam ni znala da mi je bio ispao. zaprepastila se kad ga je on donio

toliko sam bila smetena taj dan, u nekoj strasnoj frci. Eto savrsenog primjera karme.. ja nasla 4 i vratila, pa kad sam ja svoj izgubila i meni vratili