Skoro sam čula od prijateljice da je homoseksualizam i naučno potvrđen poremećaj.
Evo klasike sa vikipedije:
http://sh.wikipedia.org/wiki/Homoseksua ... ksualnostiZnači imaju problem sa hromozima, pa kao što vidite, mnogo toga utiče na homoseksualno opredjeljenje. Takođe, mnogo zdravstvene organizacije su skinule homoseksualnost sa liste psihičkih poremećaja.
I ajd, meni je sve to u redu. Ali, uvijek se vratim na to da ako hoćeš da imaš dijete treba ti muško i žensko

Meni, u stvari, najviše smeta to što ljudi, kad se nešto loše dešava izvjestan (duži) period, oguglaju na tu pojavu i počnu je prihvatati kao normalnu. Kao što Tiki reče, na jednoj sasvim drugoj temi, kad si u štali dovoljno dugo, balega ti prestane smrditi jer se navikneš. Tako je i sa ovim.
Mislim da homoseksualnost treba okarakterisati kao poremećaj, kao i svaki drugi,koji je pritom neizlječiv i
prihvatiti kao takvo. Kontam ja, zamisli da mene neko, zbog poremećaja na mom srculencetu, krene tući

I baš tako, isto kao što je moja srčana mana okarakterisana kao nešto što se ne može promijeniti, i zna se da je srce falično, i ja živim normalno, tako i gay mogu sa svojim poremećajem da žive normalno. U granicama.
Sve u svemu, ja mislim da je čovjek savršenstvo, jer je izbalansiran, tako da ako je neko homo, i to je poremećaj, ja sam ubijeđena da on/a imaju druge kvalitete, koje npr. ja možda nemam