banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 14:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 75 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2006, 23:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2005, 07:52
Nemam nista protiv njih... :)
I oni su ljudi!

Sto imaju skoro svi nesto protiv njih?
Poznajeteli ikoga sto je peder ili bi?

Poslednji put menjao Veddan dana 21 Nov 2006, 13:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2006, 10:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
Sve bi ja to poslo u Kanadu,sa kartom u jednom smjeru :wave:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2006, 18:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2006, 02:15
Ovde neki pricaju kao da je pederluk normalno ili prirodno

Pa zasto je bog stvorio muskarca i zenu sto nije stvorio muskarca i muskarca
ili zenu i zenu pa da vidimo kako ce se svijet razvijati

pa moze i zenu u pak

Ja sam zato da se ubijaju ili nek se vrate u normalu

Bolje ubiti (nema tu popravke)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 16:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2005, 03:59
Pa sta da kazem. Moja me ne pusta da budem u prisustvu takvih da ne bi izvalio nesto tipa:
http://www.youtube.com/watch?v=XVoYNB-C5ig

Ja mislim da biti Gay i Bi jeste prirodno ali nije normalno. Nije normalno jer je u biti neka "greska" u mozgu (u to kakva necemo ulaziti) koja te navodi da gotivis osobe istog pola. Kazem da je greska jer na prirodan nacin takve osobe ne mogu da dobiju "offspring" (hebemu ne pada mi na pamet nasa rijec).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2006, 00:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2006, 02:15
To se priroda poigrala malo :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2006, 13:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2002, 18:07
Odavno prezvakana tema... jednima svejedno, drugima se gadi, a treci podrzavaju... ko nadje cetvrtu kategoriju a da nije kombincija vec navedenih (podrzavaju i rade, ali govore da im se gadi :) ) nek javi :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jan 2007, 21:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
...malo sutra.
Sto bi rek'o Jerry Seinfeld:"Nije da imam nesto protiv takvih osoba", ali to je kod nas nerealno.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 09:34 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Mar 2008, 09:26
Čista bolest. Prvo ih na psihijatriju pa onda vidjeti šta dalje. Još žalosnije je to što će još malo imati veća prava od normalnih ljudi. :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 18:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
Ma nek se oni ..... u 4 zida da ih niko ne vidi, al sto moraju izlaziti na ulicu i propagirati te gluposti?! Da nisu izazivali ne bi ni dobili batina! Joj jedva cekam da tako nesto slicno bude u banjaluci ....

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Kao 1.
Nemam nista protiv dok god neko iz moje porodice nije u pitanju (jer to nije moj problem), zapravo, nemam ni ovako protiv ali ne bi mi bilo bas drago.
Kao 2.
To je bolest i tacka. Nije normalno da nekoga privlace osobe istog pola, to je jednostavno poremecaj. Ne treba osudjivati, ali ne treba ni smatrati normalnim. Isto kao sto je mentalni poremecaj bolest, tako je i homoseksualnost bolest.
Kao 3.
Danas je to vise postalo moderno raspravljati o tome, gay-pride i sl, ne znam zasto se svi sa tim toliko zamaraju, bolest i to je to. I mislim da problem i krece u psihi ili poremecaju hormona, i to treba pokusati rijesiti, a ne smatrati slobodnim izborom i ponositi se (nemojte me shvatiti pogresno, ne mislim da se treba stidjeti, nego prihvatiti kao bolest).

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 01:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Gotivim gay ljude..uglavnom su veseli i opusteni ljudi...uvijek spremni za zezanje....Za njihovu initimu me zabole....

I visak hormona suprotnog pola nije nikakva bolest..its just happend....

Fuj kakvi odvratni komentari na prvim stranama...hallo... :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 07:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Da li je bolest, tesko je reci, ali poremecaj mislim da jeste..Da li na psihickoj osnovi, da li se radi o manjku/vishku hormona, "pogresnom" genu..

Dok svoje djelovanje kao kategorija ne vrse na afirmativnom nivou mi ne smetaju. Ono sto je utopijski, je da u nekim zemljama EU dozvoljeno partnerima u istospolnim zajednicama da usvajaju djecu?? To je van svake pameti, i moze imati katastrofalne posljedice u buducnosti..Ok, demokratija, svakome jednaka prava, ali ako vec "idu protiv prirode" na licnom nivou, zar je stvarno liberalizam potreban na nivou utjecaja na buduce generacije, kreiranju novih porodica, itd..?

Kako bi se neko od forumasa osjecao, ko ima dijete, da mu sutra vlastito dijete dodje iz skole, i prica kako je nastavnik/ca (homosexualne orijentacije) govorio/la kako je to savrseno normalno i prirodno?
To ne zelim ni da zamislim....

Btw, kakve veze ova tema ima sa "Kontaktima"? Ili sam ja, mlad i zelen, upao u "gay spajalicu"? :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
MuskoBre je napisao:

Btw, kakve veze ova tema ima sa "Kontaktima"?

Ote mi rijeci sa tastature...

Pa i poremecaj je samim tim bolest. I potpisujem ovo za usvajanje djece.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
kao sto neko rece, meni ne smetaju dok mene ne diraju :), nemam nista protiv nikoga ... sta on ili ona rade u krevetu i sa kim to je apsoltutno licna stvar svakog pojedinca/ke.
jedino sto mi smeta je usvajanje djece ... mislim ... nek se ka.a ko sa kim hoce ali dijete ne moze da imam 2 tate ili 2 mame ! ne moze ...

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 00:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
XentoniX je napisao:
KASTRACIJA! :)

:tard:

Sta si ti neki homofob_?

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
eto, dobro je neko rekao, napadace nas normalne .. :)

ne odobravam tako nesto, nije normalno i nije zdravo.
nemam nista protiv njih, "kastracija" sam napisao iz zajebancije, al ono kao sto su rekli i ostali, nek su dalje od mene..
tebi ako su simpaticni super, uzivaj u njihovom drustvu, sutra kad budes imala djete ostavi ga kod njih pa se nemoj iznenadit kad ti dodje jednog dana i kaze, mama svidja mi se drug sto sjedim sa njim ..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 03:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Skoro sam čula od prijateljice da je homoseksualizam i naučno potvrđen poremećaj.

Evo klasike sa vikipedije: http://sh.wikipedia.org/wiki/Homoseksua ... ksualnosti

Znači imaju problem sa hromozima, pa kao što vidite, mnogo toga utiče na homoseksualno opredjeljenje. Takođe, mnogo zdravstvene organizacije su skinule homoseksualnost sa liste psihičkih poremećaja.

I ajd, meni je sve to u redu. Ali, uvijek se vratim na to da ako hoćeš da imaš dijete treba ti muško i žensko :fadein:
Meni, u stvari, najviše smeta to što ljudi, kad se nešto loše dešava izvjestan (duži) period, oguglaju na tu pojavu i počnu je prihvatati kao normalnu. Kao što Tiki reče, na jednoj sasvim drugoj temi, kad si u štali dovoljno dugo, balega ti prestane smrditi jer se navikneš. Tako je i sa ovim.

Mislim da homoseksualnost treba okarakterisati kao poremećaj, kao i svaki drugi,koji je pritom neizlječiv i prihvatiti kao takvo. Kontam ja, zamisli da mene neko, zbog poremećaja na mom srculencetu, krene tući :) I baš tako, isto kao što je moja srčana mana okarakterisana kao nešto što se ne može promijeniti, i zna se da je srce falično, i ja živim normalno, tako i gay mogu sa svojim poremećajem da žive normalno. U granicama.

Sve u svemu, ja mislim da je čovjek savršenstvo, jer je izbalansiran, tako da ako je neko homo, i to je poremećaj, ja sam ubijeđena da on/a imaju druge kvalitete, koje npr. ja možda nemam :D

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Ja sam čuo da su gej ljudi satanisti, da jedu ljude i da hoće da pale crkve, ruše vlade, da zagađuju izvore pitke vode. Oni su krivi za ozonske rupe jer se mole đavolu koji onda spaljuje ozonski omotač. To što se seksaju sa životinjama, ti seksualci, to nije ništ. Oni oće da budemo ko i oni!
Isto tako, jedan takav satanista se neko jutro parkirao u pola 6 ispod mog prozora i svirao i svirao...nije mi dao da spavam, ej! meni poštenom čovjeku, sigurno je i on gej i satanista i zlotvor i šta ti ja znam sve brate.
Sve je to amerika donjela! J.... je usta!
:lol: :lol: :lol:
----------------------------

Strah i neugodan osjećaj u prisutnosti gay ljudi je vlastita projekcija i neusaglašeni seksualni nagoni. Ako je neko ok i gleda svoja posla, ne startuje te, to je sasvim u redu. Pa i da te startuje gay, pokažeš svoju "ličnu kartu" i furaš dalje. Ako je pak, naporan i uporan unatoč razjašnjenim okolnostima, onda ako ne može fino, onda ga razvališ štosom :D

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 12:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
ma hajte ljudi, malo BI ne škoDI :D

nego da pitam muske ovdje, koji bi tukli sve redom sto voli isti pol, zasto vecinu vas pali prizor dvije zgodne zenske koje se "maze" ?? I onda bi rado upotrijebili batinu ali pitanje koju?? :D

Sto se tice homosexualaca licno smatram da naravno nije normalno , ali ne ugrozavaju me nimalo. Svako neka zivi kako hoce, a ne kako od njega ocekuje drustvo i neki "standardi" Puno ljudi koji zive tako budu cesto nesrecni i nezadovoljni pa na kraju naprave neko sranje.. Ono moras se ozeniti/udati, imati 3 djece, imati kucicu sa bastom i dobar posao itd.. E to je idealno , iako se i tada nadje neko ko ce nesto kritizirati.
Ja licno spadam u tu standardnu tj "normalnu" grupu ljudi, onako sve po propisu ali smatram da nije u redu osudjivati ili cak tuci/ubijati ljude koji drugacije zive i osjecaju
Sta vas zaboli , ako vas niko ne dira licno?
Za mene je homosex. neka vrsta poremecaja hormona , ne mogu reci bolest, ali u svakom slucaju nesto protiv cega se ne moze, sta ti ljudi da rade, da se maskiraju sa normalnom porodicom, sve sa zenom i djecom a sa strane da vode drugi zivot u tajnosti? Jadna ta djeca u takvoj porodici. A takvih slucajeva sigurno nije malo, pogotovo u proslosti

Jedino sam protiv toga da se taj homosexualizam propagira kao nesto sasvim normalno, da se tako reci reklamise na zapadu (gay parade i slicne gluposti) i da je kao moderno i IN biti gay (ima ona serija queer as folk, gdje su svei pederi i lezbijke, bezveze i zaista pretjerano)
takodjer sam protiv toga da smiju sklapati brak i usvajati djecu. Jer djetetu treba otac i majka

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Ајде да се кладимо да ће геј парада бити организована у истој седмици
када Додик потпише закон о реформи полиције...

Сав бијес народа ће онда бити лијепо каналисан на ципеларење педера и лезибејки,
умјесто да иду пред скупштину, сви ће причати о геј паради...

Фазон стар колико и политика...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 75 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]