banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 15:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 15:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Dak je napisao:
2.7 Austrijanaca su pratili intervju. Izgleda da ja jedini nisam...

Sta je 2,7 ljudi? Dobro, kontam da ih je dvoje pratilo, ali me interesuje, kako je onaj sa 70% samo pratio emisiju. :D :P :lol:

Gledao sam video na BBC-u od oko 6 minuta, i isto mi je zanimljivo to sto Leona rece. Nije ga nesto puno pominjala, a valjda joj je kao, bilo tesko zbog toga da njegova majka ne sazna kakav je. Uostalom, ima ovdje:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/help/3681938.stm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 15:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
FLASH je napisao:
Dak je napisao:
2.7 Austrijanaca su pratili intervju. Izgleda da ja jedini nisam...

Sta je 2,7 ljudi? Dobro, kontam da ih je dvoje pratilo, ali me interesuje, kako je onaj sa 70% samo pratio emisiju. :D :P :lol:

:D:D:D

Radi se o tome da je treci pratio sa samo 70% mozga emisiju :-)

Zaboravio sam da napisem 2.7 MILIONA :Fade-color

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 16:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Shvatio sam to odmah, ali mi je ovako ispalo bas smijesno. :) No frks. :thumbright:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nema veze sa temom ali...kako oni znaju koliko je ljudi pratilo?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 17:12 
Majstor
Majstor

Vader je napisao:

Pa obicno se uzme jedan veci uzorak, ja sam cak vidio pre neki dan na ulici kako sprovode anketu. I onda sistemom proporcija odrede koliko je bilo gledalaca, znaci ono: broj pozitivnih odgovora / velicina uzorka * broj stanovnika u Austriji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
U Njemackoj je pratilo 7,2 miliona.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Dak je napisao:
Vader je napisao:

Pa obicno se uzme jedan veci uzorak, ja sam cak vidio pre neki dan na ulici kako sprovode anketu. I onda sistemom proporcija odrede koliko je bilo gledalaca, znaci ono: broj pozitivnih odgovora / velicina uzorka * broj stanovnika u Austriji.

To je, kažu, zastarjelo. Sada navodno putem kablovske TV mogu odrediti šta si i koliko dugo gledao. Ili bar teže tom 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Glupe svabe. Glupa ona. Zarobljena godinama i prica o tome kako ce ona napisati knjigu o tome. Pobjegla prije dvije sedmice i vec planira kako da zaradi na "traumi", napisace knjigu. Sta je svima, svi bi pisali knjige. Muka mi je kad cujem i vidim ko sve i o cemu pise knjige.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2006, 02:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Vecernji list Zagreb
07.09.2006 19:47

MEDIJSKI PRESING Mediji iz cijeloga svijeta nadmeću se tko će dati više novca za intervju
Nataschin tim pažljivo skuplja milijune

BEČ – Medijske kuće diljem svijeta nudile su joj redovita mjesečna primanja do kraja života, stan, školovanje i novac ne bi li se prve domogle njezine životne priče. Najvišu svotu, čak 600 tisuća eura, nudila je njemačka medijska korporacija RTL, no unatoč tome nije dobila intervju.

Dobio ga je domaći ORF koji je odmah nakon emitiranja na svome kanalu prvi intervju s Nataschom počeo prodavati međunarodnim TV postajama. Brojne televizije iz cijeloga svijeta kupile su intervju, među kojima je bio i hrvatski RTL. Nataschin tim se nada da bi se za Nataschu samo od prodaje prava za emitiranje intervjua u inozemstvu moglo prikupiti oko milijun eura.

Oni sretnici koji su dobili intervju morali su unaprijed poslati pitanja timu psihologa koji se brine o Nataschi kako bi proučili i ocijenili eventualne skrivene opasnosti. Ključnu ulogu u odgovorima imala je Natascha koja je odlučivala što želi reći. Novi bečki dnevnik Austrija piše kako je riječ o posebnom slučaju na rubu novinarstva.

Nataschin tim, koji određuje tko će i kada dobiti intervju, sasvim će sigurno priskrbiti njezinoj zakladi još milijuna jer na redu za intervju čeka više od 400 medija iz cijeloga svijeta. Nataschin odvjetnički tom već je najavio kako će tražiti da ona dobije i dio otmičerove imovine. Vrijednost Priklopilove kuće procijenjena je na 180 tisuća eura. Natascha bi trebala dobiti i oko 600 tisuća eura od austrijskog Odbora za odštetu žrtvama kriminala. (S. H.)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2006, 07:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Svašta :roll:

Sve ovo je meni i prije bilo sumnjivo, a sada naročito.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2006, 09:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2006, 16:34
U pocetku mi je bilo zao Natase s obzirom kakve je strahote prezivjela ali sto vise razmisljam, sve mi vise tu nesto "smrdi". Psihologija mi nije jaca strana ali ipak mi njeno ponasanje nije u skladu sa situacijom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2006, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma ona je puca zesca jadnica, samo se pretvara na tv-u......ma vidi se da je nedobra cura, gdje ce i biti, e sada ce je iz*ebat'.... silne novine, televizije, pa kad knjiga se objavi......ih sad ce to unovchiti braca.......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2006, 14:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Razumite da djevojka ima tek 18 godina. Ja kad sam imao 18 godina nisam imao pojma o životu, a nisam živio u tamnici.
Njene reakcije jesu začuđujuće, ali ko je dovoljno pametan da kaže kako bi trebalo da se ponaša jedna djevojka koja je kidnapovana kad je imala 10 godina i 8 godina je živjela sa psihopatom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2006, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Vader je napisao:
Svašta :roll:

Sve ovo je meni i prije bilo sumnjivo, a sada naročito.

nema tu šta da smrdi, to je savremeni svijet koji traži senzaciju, bajku ili nešto slično. pogledaj koliko su dobila ona dvojica rudara iz australije za intervju, koji su proveli ne znam sad koliko dana ispod zemlje zarobljeni. čak su prodali prava da se snimi film, a kad se saznalo da su slušali na mp3 plejeru foo fighterse, dejv grol (frontmen istih) obećo da će da im plati put u ameriku da sa njima popije pivu ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2006, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Not now, John! je napisao:
Razumite da djevojka ima tek 18 godina. Ja kad sam imao 18 godina nisam imao pojma o životu, a nisam živio u tamnici.
Njene reakcije jesu začuđujuće, ali ko je dovoljno pametan da kaže kako bi trebalo da se ponaša jedna djevojka koja je kidnapovana kad je imala 10 godina i 8 godina je živjela sa psihopatom...

evo ima ovde ko zna. :D

http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/ ... a,41773.jl

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2006, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
sorry ljudi, ali ja sam ocekivala videti traumatiziranu devojku. medjutim... :-? :-? :-? natasa uopste ne izgleda kao da je bila zatocena 8 godina. i sva ta prica...alo, bre, ona je mogla slobodno da se krece po kuci, da izlazi, isla je na izlete, u kupovinu...i tada kao nije uspela da pobegne!!! ma da, sigurno.
ok, verujem da je prvu godinu dana imala pakao od zivota, ali bice da se mala kasnije vezala za otmicara i bilo joj dobro, cim nije nasla za shodno ranije da pobegne, a imala je toliko prilika!!!
sve je ovo previse napucano, a i natasha i njena prica je pocela da me iritira...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2006, 14:39 
Majstor
Majstor

stigmata je napisao:
natasa uopste ne izgleda kao da je bila zatocena 8 godina. i sva ta prica...alo, bre, ona je mogla slobodno da se krece po kuci, da izlazi, isla je na izlete, u kupovinu...

I na kraju svega dobila milione eura "odštete"... :-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2006, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma to je sve jedan "projekat" ljudi.Jako dobra investicija.I kada mi pored ovolikih miliona krene glumiti zrtvu na TV-u,zeludac mi se okrene.Sticajem okolnosti sam u Becu pa imam priliku da vidim sva ta sranja oko nje.Mogli su nhraniti hiljade djece u siromasnim dijelovima svijeta a oni njoj daju milione.TV kuce su se utrkivale i nudile bogatstva samo da bi dobile prvi intervju...
Fuj!!!
:evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 08:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Scarlett kao Natascha Kampusch

Nije dugo trebalo - filmska priča o otmici Natasche Kampusch već je praktički gotova stvar. A o filmu se govori i kao o sigurnom dobitniku Oskara. Prvi izbor za Nataschu je Scarlett Johansson.

Nakon što je uspjela pobjeći otmičaru, skrivati se od javnosti i utržiti milijun eura za intervju, 18-godišnja Nascha Kampusch navodno je u središtu nadmetanja holivudskih producenata za prava na ekranizaciju svoje životne tragedije. Svote se, prema dobro upućenima, penju i do desetak milijuna eura, a zainteresirane su "međunarodno poznate" filmske kompanije.

Novac koji će Natascha dobiti za filmska prava, uz milijun koji je već dobila, osigurat će joj potpuno lagodan život.

Scarlett Johansson navodno je prvi izbor za glumicu koja bi glumila nesretnu Austrijanku, osobito jer su slične puti, boje kose i plavih očiju.

Iako je film tek u fazi ideje, u Hollywoodu se već priča kako je traumatična priča sa sretnim krajem siguran dobitnik Oskara.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 16:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Natasa - 8 godina + 10.000.000E = Hm... Dobro ili lose? :-k

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]