banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 15:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
groznium je napisao:
sva govna i kvinklinzi iz drugog svjetskog rata , ne znam po cemu im se tolliko dicis
a drugo da imas imalo obrazovanja ne bi bulazio to sto i inace bulazis a i da je naciinal socijalizma ljevicaraska ideja sto je totalno smijesno i apsurdno , nego posjeti wikipedia i procitaj tamo o svemu sto te interesuje vezano za ljevicu ili idi na kontrapunkt (informacije protiv dominacije)- ukucaj u pretrazivac pa ce ti izbaciti tocan link) sumnjam da ces naci sta zajednicko za nacional socijaliste i ljevicare osim sukoba i ideja jednih i drugih , ne vidim da imaju nekakvih dodirnih tacaka

ok,ti slobodno nastavi da bulaznis gluposti koje su ti cionisti putem svojih medija i pisanjem lazne istorije nafilovali glavu,a ostale koje zele da saznaju nesto vise o nacional socijalizmu nek posjete StormFornt Srpsku sekciju,znci pored velikog broja knjiga nacional socijalistickih autora na srpskom moze se pronaci i Hitlerova moja borba a i razgovarati sa nacional socijalistima iz cjelog svjeta na srpskoj sekciji foruma razgovarati sa Srpskim nacional socijalistima i saznati sve sto vas interesuje.........

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Zrtve hrvatskog fasistickog pokreta ,a ne fasizma kao ideologije

Zanimljivo glediste... Ideologija sama od sebe nikad nikog nije ubila, vec sljedbenici te ideologije. Sljedbenici fasisticke ideologije su pobili ogroman broj pripadnika srpskog naroda u II svj. ratu, a ti i dalje branis faissticku ideologiju. Kontradiktorno je preblaga rijec. Vise mi zvuci kao sumanuto...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 17:35 
Pripravnik
Pripravnik

Nitro je napisao:
Citiraj:
Zrtve hrvatskog fasistickog pokreta ,a ne fasizma kao ideologije

Zanimljivo glediste... Ideologija sama od sebe nikad nikog nije ubila, vec sljedbenici te ideologije. Sljedbenici fasisticke ideologije su pobili ogroman broj pripadnika srpskog naroda u II svj. ratu, a ti i dalje branis faissticku ideologiju. Kontradiktorno je preblaga rijec. Vise mi zvuci kao sumanuto...

fasizam nije u potpunosti definisan,razne fasisticke drzave,razni fasisticki pokreti,musolini u italiji ,franko u spaniji,juzno americke fasistike drzave...........hrvatski fasisticki pokert je za to odgovoran..........fasizam nije kao komunizam pa da postoji neka internacionala ili proleteri ujedinite se..........shvatas ja sam Srpski fasista zagovaram ukidanje demonokratije jer jedinstvo zajednice je uslov svakokog vida napretka,ukidanje svih stranaka,stvaranje jednog opste narodnog pokreta kao FALANGA u Spaniji koji ce preuzeti vlast u cilju oslobodenja ,ujedinjenja i ekonomskog napredka Srpskih zemalja a svaki pokusaj antinacionalnog,antidrzavnog djelovanja u korjenu sasjeci,stvaranje poredka u kom ce vladati harmonija Red Rad i Disciplina

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 20:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
ok,ti slobodno nastavi da bulaznis gluposti koje su ti cionisti putem svojih medija i pisanjem lazne istorije nafilovali glavu,a ostale koje zele da saznaju nesto vise o nacional socijalizmu nek posjete StormFornt Srpsku sekciju,znci pored velikog broja knjiga nacional socijalistickih autora na srpskom moze se pronaci i Hitlerova moja borba a i razgovarati sa nacional socijalistima iz cjelog svjeta na srpskoj sekciji foruma razgovarati sa Srpskim nacional socijalistima i saznati sve sto vas interesuje.........[/quote

najbolje da se "raspitaju"kod kragugjevackih zrtava nacinjenih od strane isith nad tvojim narodom , one ce im dati pravi odgovor sta je to nacional-socijalizam
tvoja istorija (odnosno istorija onih ciji si podanik sto si sad i otkrio ko ti usadjeuje gluposti u glavu) je sto je rekao sugar kane istina samo u tvojoj glavi , ovako razmislja 99% ljudi koji vide nebuloze koje proturas po ovom forume ,
nego ako si stvarno fasista , pa evo pozivam te da osnujes brate dragi srpsku fasisticku stranku odnosno pokret izadji na ulice djeli prpagandu pa da vidimo kako ces proci i ako nesto uradis onda pricaj da si srpski fasista i tamo proturaj date ideje i javno prezentuj ovako je ovo laprdanje bez pokrica
zivo bi me interesovala reakcija javnosti a i okupatora pedija i ekipe
sto se tice franka , svi spanci su odahnuli slavili kad je matori fasisticki diktator crko
koji usput nikad ne bi dobio rat bez musolinija i hitlera i zahvljujuci staljinovoj izdaji ljevicara

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 22:41 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Hahaaaha koji lik ...
Citiram ovog STROJA:

"jer jedinstvo zajednice je uslov svakokog vida napretka"

Lol, to je tačno! Ali to je jedna od stvari protiv koje se fašizam bori ;) ;) ;)

E ljudina si nisam sreo ... aj sad samo reci da je Robin Hood bio fašista i skidam ti kapu !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
fasizam nije u potpunosti definisan,razne fasisticke drzave,razni fasisticki pokreti,musolini u italiji ,franko u spaniji,juzno americke fasistike drzave...........hrvatski fasisticki pokert je za to odgovoran..........

Ne bulazni... Fasizam je u potpunosti definisan kao ideologija, cak i sam nejgov nastanak je prilicno jasno definisan. To sto postoje razliciti oblici fasistickih rezima, to je posljedica razlicitih politickih sistema u kojima je fasizam ukorjenjen...

"Srpski fasista" - cudi me kako te nije sramota da nesto ovakvo napises...

Izjednacavas ultra-desnicarske ideologije i njihove lidere proklamujes kao ljevicare (Hitler), a hoces da te ljudi ozbiljno shvate...
Budi ozbiljan i jos jednom ti preporucujem da uzmes u ruke djela ozbiljnih politickih analiticara savremenog doba, a da sa djelima kao to je "Mein Kampf" odlozis vatru u kojoj ces zapaliti i ostatak svoje fasisticke literature...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 17:36 
Pripravnik
Pripravnik

Nitro je napisao:
Citiraj:
fasizam nije u potpunosti definisan,razne fasisticke drzave,razni fasisticki pokreti,musolini u italiji ,franko u spaniji,juzno americke fasistike drzave...........hrvatski fasisticki pokert je za to odgovoran..........

Ne bulazni... Fasizam je u potpunosti definisan kao ideologija, cak i sam nejgov nastanak je prilicno jasno definisan. To sto postoje razliciti oblici fasistickih rezima, to je posljedica razlicitih politickih sistema u kojima je fasizam ukorjenjen...

"Srpski fasista" - cudi me kako te nije sramota da nesto ovakvo napises...

Izjednacavas ultra-desnicarske ideologije i njihove lidere proklamujes kao ljevicare (Hitler), a hoces da te ljudi ozbiljno shvate...
Budi ozbiljan i jos jednom ti preporucujem da uzmes u ruke djela ozbiljnih politickih analiticara savremenog doba, a da sa djelima kao to je "Mein Kampf" odlozis vatru u kojoj ces zapaliti i ostatak svoje fasisticke literature...

Cek Cek ko su ti ozbiljni politicki analiticari savremenog doba.....cifuti,soros,ZOG vlade,.......nasmijavas me cova slobodno sagori to cionisticko smece ,jesu li to oni isti sto Srbe na svojim medijima proglasise za lose momke a srpske vojne i civilne predstavnike za zlocince................ako si zadnjih 15 godina pratio politicka desavanja na ex yu prostoru uvjerio si se kolika je njihova moc,mogu da rade sta hoce ,izvrcu istinu,pisu laznu istoriju i ubjede siroke mase u istinitost njihovih tvrdnji....zapamti uvjek jaci i pobjednik pise istoriju....
P.S
Citiraj:
da saznaju nesto vise o nacional socijalizmu nek posjete StormFornt Srpsku sekciju,znci pored velikog broja knjiga nacional socijalistickih autora na srpskom moze se pronaci i Hitlerova moja borba a i razgovarati sa nacional socijalistima iz cjelog svjeta na srpskoj sekciji foruma razgovarati sa Srpskim nacional socijalistima i saznati sve sto vas interesuje........NCIONAL SOCIJALIZAM LJEVICA ILI DESNICA

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 20:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

igranka se nastavlja ,
a kad ti se vec mora crtati nacional socijalizam nije ljevicarska ideja upravo zbog ovog nacional jer ako ti nije poznato svi ljevicari (znaci anarhistima , marxistima , vederovcima i dr..) su anacionalno ili ti antinacionalno orjentisano i jedina podjela ljudi je na povlastene i pokorne , ili ti kapitaliste i radnike , a nacionalno pitanje smatraju najvecom dekadencijom i zaostavstinom burzaoskog drustva ,
stvarno ne znam gdje si nasao bilo sto zajednicko ljevicarima i nacional socijalistima , sad jos reci da su nacional socijalisti bili i clanovi internacionale
aj da cujem od tebe , a ne nekih fanatika iz srbije koji su to ljevicarski ideolozi propovjedali nacional socijalizam ?ili kakvo je bilo ucesce nacional socijalista u internacionali ?

"proleteri svih zemalja odmorite se!"(Bob Black)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2005, 21:42 
Urednik
Urednik

Lik je razborit, znam taj osjećaj, kad se uhvatiš za neku ideologiju pa je braniš ... samo što sam ja malo bolji govornik od njega, pa mi baš djeluje smiješno ;) ;) ;)

Što se tiče same teme, fašizam bi u demokratskoj državi trebao biti zabranjen jer proklamuje diktaturu i nejednakost, istrebljenja, dok komunizam nije daleko od demokratije osim u tome što ne podnosi kapitalizam, dakle nema nikakvih problema sa genima, drugim rasama, ovim ili onim.

Samo sa novcem, jel ;)

Od sad navijam za Livorno !!! GOOOOOOOGO LIVORNO !

Nije ni čudo što su ovi naši moderni "ćetnici" igrali u Laciu ... Među svojima ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2005, 00:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

naravno i pjevacemo o bella cao ! na utakmicama :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2005, 03:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma treba se povuci na vrijeme iz rasprava koje ne vode nicemu... Sta bi mi uostalom napravili i da uvjerimo ovu individuu pod nickom NACIONALNI STROJ da grijesi u svom priklanjanju faisstickoj ideologiji (a to tesko da cemo uspjeti), kad bi to bila tek kap u moru. Njegovih istomisljenika ima na hiljade sirom svijeta i svi su oni pokonici teorija o nekim semitsko - cionisticko - masonsko - jezuitsko - anti srpskim zavjerama itd...
Sta reci ljudima koji se kao argumentima sluze fragmentima istorije koje su protumacili na svoja nacin ili im kao ozbiljna i naucna literatura sluzi Hitlerova knjiga "Mein Kampf"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2005, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nitro je napisao:
Ma treba se povuci na vrijeme iz rasprava koje ne vode nicemu

Upravo tako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
21.12.2005.
Berluskoni: "Di Kanio je dobar tip"
Posle serije kritika, kazne od 10.000 evra i jedne utakmice suspenzije, u odbranu fudbalera Lacija Paola di Kanija stao je premijer Italije Silvio Berluskoni. Di Kanio je, podsetimo, u nekoliko navrata fašističkim pozdravom "komunicirao" sa navijačima Lacija. Ipak, Berluskoni je tim povodom rekao: "On je egzibicionista. Njegov pozdrav ne znači ništa i nema nikakvu težinu. On je dobar tip". Di Kanio je u svoju odbranu rekao da njegov pozdrav nema nikakav politički značaj, ali da će i nastaviti da se "javlja" navijačima Lacija na način na koji on želi.

"FAŠIZAM NIJE BIO KRIMINALNA IDEOLOGIJA"

Italijanski premijer je ponovo izazvao zgražavanje javnosti svojim relativizovanjem grozota fašizma, javlja slovenačka novinska agencija STA. Fašizam nije bio kriminalna ideologija - nije proganjao, ni ubijao, izjavio je Berluskoni.

Na večeri sa stranim novinarima italijanski premijer je, na pitanje da li je opasnost bivšeg fašizma uporediva sa opasnošću bivšeg komunizma, odgovorio da opasnost nije ista, jer je fašizam propao, a komunizam, na žalost, nije, i ocenio da su simboli srpa i čekića, koje nose i dve komunističke partije u Italiji, simboli nasilja i siromaštva. Berluskoni je rekao i da su komunisti imali estetsku operaciju, koja im nije uspela.

Što se tiče fašizma, Berluskoni je rekao da fašizam nije bio nikakva kriminalna ideologija, kao i da je fašistički diktator Benito Musolini počinio mnoge greške, kao što su rasni zakoni kojim su proganjani Jevreji, ali da je svoje protivnike slao u izgnanstvo, a nije ih nikada ubijao. (B92, FoNet)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 19:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 21:52
shvatas ja sam Srpski fasista zagovaram ukidanje demonokratije jer jedinstvo zajednice je uslov svakokog vida napretka,ukidanje svih stranaka.
mozda teoretski gledano....cova citam ove tvoje postove i muka mi..ne mogu da vejrujem da postoje ovako zadojeni ljudi . zivis u virtuelnom svijetu ogranicen fasitickom ideologijom ... pogresno si poslozio neke stvari.... ali nisi ti kriv.
:-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 23:54 
Urednik
Urednik

A što se tiče literature koju lik cijeni, nema logike ...

Znači pravi se kao da je neki Srbin, a vamo predlaže čitanje (kao dobre knjige, jel ...) "Moje Borbe" u kojoj fino piše da sve slavene treba pobiti jer se razmnožavaju kao gamad i prete da "onečiste" arijevsku krv njemaca.

Po toj tvojoj teoriji, ako se smatraš Srbinom Nacional Socijalistom, idi kod nekog merdžana da te prvo kastrira kako ne bi isprljao krv arijevskih rasa ... konju - kad moram reći !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2005, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
šta očekivati od berluskonija. on je postfašista. njegova partija je desno orijentisana, kao što rekoh, postfašisitčka, u koaliciji sa ultrafašisitma vlada zemljom ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2005, 13:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma sjebace njega vaskrsle crvene brigade ':snipersmile:')

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2005, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
a moze mi neko povezati Cionizam i Anarhizam, ili je to samo prirodna glupost... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2005, 00:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

anarhocionizam = pokret za ostvarenje besklasnog zidova= anarhija medju zidovima (al u kurcu)j':D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2005, 00:54 
Pripravnik
Pripravnik

che.guevara je napisao:
A što se tiče literature koju lik cijeni, nema logike ...

Znači pravi se kao da je neki Srbin, a vamo predlaže čitanje (kao dobre knjige, jel ...) "Moje Borbe" u kojoj fino piše da sve slavene treba pobiti jer se razmnožavaju kao gamad i prete da "onečiste" arijevsku krv njemaca.

komunjaro previse pametujes,ajd pogledaj sta sam gore napisao,rekoh koga zanima da sazna info o nacional socijalizmu,nacional socijalizam ljevica ili desnica........i druge ideje nacional socijalista da se pogleda ta autenticna literatura kako bi se moglo uopste razgovarti na tu temu medutim ovde se javlja rulja koja lupa gluposti ,i nema pojma o nacional socaijalizmu cak tvrdi da je fasizam i nacional socijaliam isto,kako saznati o nacional socijalizma nego citajuci autenticnu nacional socijalisticku literaturu............................bilo bi isto tvrditi kako je komunizam ekstremna desnica i druge gluposti o komunizmu a ne procitati i nesto nauciti iz marksisticke literature.........marks je u kapitalu pisao da slovene treba poslati u sibirske gulage , ljudi kazu ,ljudima je vjerovati,kako onda ti mozes biti komunista :lol: ..............

P.S veceras sam bas bio u dvd klubu naletio sam na onaj novi film HITLER:KONACAN PAD u kom se opisuju zadnji firerovi dani,film je dosta realan i sa malom dozom cionisticke propagande,film je raden po sjecanjima ljudi koji su bili sa hitlerom u berlinskom bunkeru a koji su danas jos zivi,njegova licna sekretarica i drugi oficiri vermahta,znaci kako bi utpotpunili svoje znanje bilo bi korisno pored citanje navedene literature pogledati i ovaj film koji je trenutno hit................

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]