Nitro je napisao:
Citiraj:
fasizam nije u potpunosti definisan,razne fasisticke drzave,razni fasisticki pokreti,musolini u italiji ,franko u spaniji,juzno americke fasistike drzave...........hrvatski fasisticki pokert je za to odgovoran..........
Ne bulazni... Fasizam je u potpunosti definisan kao ideologija, cak i sam nejgov nastanak je prilicno jasno definisan. To sto postoje razliciti oblici fasistickih rezima, to je posljedica razlicitih politickih sistema u kojima je fasizam ukorjenjen...
"Srpski fasista" - cudi me kako te nije sramota da nesto ovakvo napises...
Izjednacavas ultra-desnicarske ideologije i njihove lidere proklamujes kao ljevicare (Hitler), a hoces da te ljudi ozbiljno shvate...
Budi ozbiljan i jos jednom ti preporucujem da uzmes u ruke djela ozbiljnih politickih analiticara savremenog doba, a da sa djelima kao to je "Mein Kampf" odlozis vatru u kojoj ces zapaliti i ostatak svoje fasisticke literature...
Cek Cek ko su ti ozbiljni politicki analiticari savremenog doba.....cifuti,soros,ZOG vlade,.......nasmijavas me cova slobodno sagori to cionisticko smece ,jesu li to oni isti sto Srbe na svojim medijima proglasise za lose momke a srpske vojne i civilne predstavnike za zlocince................ako si zadnjih 15 godina pratio politicka desavanja na ex yu prostoru uvjerio si se kolika je njihova moc,mogu da rade sta hoce ,izvrcu istinu,pisu laznu istoriju i ubjede siroke mase u istinitost njihovih tvrdnji....zapamti uvjek jaci i pobjednik pise istoriju....
P.S
Citiraj:
da saznaju nesto vise o nacional socijalizmu nek posjete StormFornt Srpsku sekciju,znci pored velikog broja knjiga nacional socijalistickih autora na srpskom moze se pronaci i Hitlerova moja borba a i razgovarati sa nacional socijalistima iz cjelog svjeta na srpskoj sekciji foruma razgovarati sa Srpskim nacional socijalistima i saznati sve sto vas interesuje........NCIONAL SOCIJALIZAM LJEVICA ILI DESNICA