Bostech2000 je napisao:
Nego Leona kako cu ja biti kriv,nisam ja slagao i prevario?
Pa zato sto ti ulazis uopste u vezu sa takvima. Eto ta cura kao sto si malo prije naveo primjer,koja te smatrala neiteligentim, odmah si vidio ko je i sta je..i odma dovidjenja. Ali,ocigledno nisi to kod svih radio. Vecinom si se "udubio" u vezu, ucvrstio je, ona te prevarila, otisla s drugim, i sad ona kriva. Jeste, ona je kriva, ali ti si sam sebi krivac zato sto si se upustio sa njom. Odma se vidi ko je kakva osoba, cim zine i cim mu/joj vidis zube.
Bostech2000 je napisao:
Ne citam ja mislim ljudima pa da znam ko je i sta je,
Ne citas misli, ali prvi pogled i njeno ponasanje dosta govori.
Bostech2000 je napisao:
U filmovima to pokazu fino,frajer se bari sa curama,spava sa njima i ide svojim poslo...u pravom zivotu zivce ti pojede dok izadjes noc jednu,dok dodjes do kreveta smuci ti se sve.
Pusti ti film. Ima filmova gdje i nije tako sve fino, pa ne moramo zato uzimati sebi to za primjer.
U pravom zivotu nemoj dozvoliti sebi da ti ona "zivce pojede" , i jos pogotovo nemoj dozvoliti da sa takvim curama"dodjes do kreveta". Jer ce ona tebe iskoristiti a ne ti nju.
Ja, npr. kad sam srela ovog svog

, ja sam odma znala da je to to, a i on je isto to znao. 2 mjeseca smo hodali i vec drugi mjesec smo pricali o
upisu, zajednickom zivotu. Tako da, kad dodje, dodje, kad ne dodje...cekaj.
Bostech2000 je napisao:
Morat cu i ja da se iskvarim i prolopovim ,tim frajerima je najbolje.
Par momaka ovdje sto znam,ozenili se (jedan cak dva puta) a momci su po karakteru olosi zivi,rodjenu majku bi prodali za dolar.Meni se cini takvim je najbolje.
U tome i jeste problem. To ti se samo CINI. Nije njima najbolje. Takvima brzo vrijeme prodje.