banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 23:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Odakle ste?
Srbija 41%  41%  [ 12 ]
Bosna 48%  48%  [ 14 ]
Jugoslavija 10%  10%  [ 3 ]
Hrvatska 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 29
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Odakle sam!
PostPoslato: 06 Maj 2005, 15:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Alquimista je napisao:
.A za Merhaba Procitao sam skoro sve sto si postavio na forum, buraz ja ne znam koga ti vise lazes sebe ili nas ali ti stvarno imas problem sa svojom nacionalnom svijescu, citaj agresivan si!

Drago mi je sto citas moje postove. :wink: To sto ti se ne svidja sto sam kako ti kazes "agresivan"je tvoja stvar.Meni je OK.
Inace sve sto si napisao u gornjem postu je isto OK.
Pozdrav i nadam se da ces i dalje da citas moje poruke :wink:

Vrh

Tema posta: Re: Pitanje.....
PostPoslato: 09 Maj 2005, 11:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
P-I-M-P je napisao:
e mrx nemoj biti glup kao prvo........kao drugo sta pishesh kao drzavu rodjenja? bosnu? nije postojala kao drzava...mozes samo staviti jugoslavia...mozete misliti i pravdati kako smo isti narod ali nismo...postoji razlika .. biti gradjanin RS a voditi se kao gradjanin BIH je stvarno ponizavajuce

Nemoze a da se ne osjeti nacinonalisticka priroda u tvom postu, pokusavas da mene ubjedjus u nesto u sto ni ti nisi ubjedjen,Koliko se ja sjecam Socijalisticka Federativna Republika Jugoslavija se sastojala iz sest drzava, trebam li nabrajati koje, nakon njenog raspada ostale su samo odcjepljenje nezavisnosti tezene ka, republike a Ja dolazim Iz jedne od tih zvane Socijalisticke Republike Bosne I Hercegovine kao i ti i to je tacka,stvarno nema poterbe da situaciju cinis ovako komplikovanom i zahtjevas neka detaljna jednostavna objasnjenja kao ova, slusaj sta je tvoja religija mene uopste ne zanima kom se bogu molis i u kojuoj ustanovi to radis nema nista sa odakle dolazis, sta ti znaci tvoj moral je tvoja licna stvar.Nema potrebe da se nameces , st ate cini da mislis da je biti iz Republike Srpske nije ponizavajuce, ja bi se sramotio reci da sam iz Republike Srpske znajuci kako je nastala, ustvari za mene taj muncipalitet kao drzava nikada nece postojati, postoji kao kanton , al opet postoji i hercegovacki kanton i i drugi kantoni pa niko ne svrsava zbog toga, vec se svi vodimo oficijalno kao gradjani Bosne i Hercegovine i svi ti gradjani imaju pasos Bosne i Hercegovine, sta je tu tako komplikovano.???

P-I-M-P je napisao:
jer kad dodje do zaposhljavanja u inostranstvu i uopshte dolaska u inostranstvo je veliki problem jer svi misle da si musliman zato sto imas bosanski pasos a ti nisi i ne zelish da budes TO svim srcem i da te neko gleda kao takvog.

Ma nemozes izbjeci , zasto lazes, u kom "inostranstvu " si ti svega ti kad ovako razmisljas, kakvo zaposljavanje u stranim zemljama ima veze sa tim koje si ti religije i koliko koga volis,i odakle dolazis i zasto to nije muslimansko ljubiteljstvo..i td, svastarije i gluposti...
Niko te ne forsira da budes musliman ako to bas ne zelis biti koga boli sta si ti kontas, kazes ispod u toj recenici nisi predrasudan, i to kazes nakon ovog sto si rekao kako nezelis cak biti poredjivan da dolazis iz iste zemlje odakle muslimani dolaze, j amislim da si ti i vise nego predrasudan, i imas vise nego nekoliko "issues" oko ljudi drugih nacionalnosti.

P-I-M-P je napisao:
Nisam predrasudan i ne mrzim muslimane ali cisto zelim da mi se skinu sa vrata jer necu da imam nista sa njima i da me gledaju kao jednog jer opet kazem ne zelim da budem nesto sto nisam NISAM i NISAM i NISAM. (Mislish li da bi Srbin dopustio da mu se u drzavi pripremaju kojekakve ALKAIDA zajebancije Mudzahedin DZihahad Kebab Tarana pripreme za teroristichke akcije sta god ... )

Opet kao sto rekoh govoris nesto ne vezano,glasno i jasno vices stvari koje nikog ne zanimaju, i ne podkrepljujes svoje izjave dokazima vec nagadjivanjim, predpostavkama i lazima, bar pokusaj povezati stvari kad pises ovako nesto, nije li te sramota , mislim stvarno.

P-I-M-P je napisao:
Razmisli malo pa sam skontaj jeli to ono minimalno oko cega se srbi trude ne znam sta si po nacionalnosti i ne interesuje me ali opet kazem gurati nekog da bude ono sto nije ne traje dugo....no da ne duzim...

Hey , kontas li ti o cemu pricas ko tebe gura u nesto, ti sebe forsiras i opterecujes se nekim glupavim stvarima kao recimo koliko ljudi zanima ko si ti po nacionalnosti, oficijalno ti si Bosanske nacionalnosti u ocima svjeta i od toga ti nema bjega, cak i kad dobijes drugo drzavljanstvo u pasosu ti kaze rodjen u BiH, nije li tacno!!!!
Za sta se srbi bore mene ne zanima, valjda vecina iole obrazovanih ljudi zna pravu istinu o tome koliko je srpski narod skroman, i zrtva u svemu ovome, kreni samo od nekih normalih i logicnih stvari kao uporedi spisask zlocinaca, 50 sprskih 2 muslimanska 10 hrvackih ljudi optuzeni, i sta srbi kazu na to , ma svjet to izmislio, niko ne voli srbe i tako neke bizarne stvari koje cujes , bar izvinjenje i priznanje bi bilo dostojno tog takozvanog srpskog toliko vrjednovanog imena i onda bar bi neko shvatio da je biti srbin vrjedno neceg u potpunosti suprotnog sto vecina srpskih ljudi misli da su.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2005, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Mr.X je napisao:
...sta ti znaci tvoj moral je tvoja licna stvar.Nema potrebe da se nameces , st ate cini da mislis da je biti iz Republike Srpske nije ponizavajuce, ja bi se sramotio reci da sam iz Republike Srpske znajuci kako je nastala, ustvari za mene taj muncipalitet kao drzava nikada nece postojati, postoji kao kanton...

Sada bih ja tebe pitao nesto.Koji ces k...c na ovom forumu koji je Banjalucki?A kao sto znas Banjaluka je glavni grad REPUBLIKE SRPSKE.Nema mi logike da ucestvujes u necemu sto toliko prezires i cega se grozis.
Zasto ti lijpo ne odes na neki Hercegovacki,Sarajevski...ili bilo koji drugi forum koji NIJE iz RS???

P-I-M-P je napisao:
Nisam predrasudan i ne mrzim muslimane ali cisto zelim da mi se skinu sa vrata jer necu da imam nista sa njima i da me gledaju kao jednog jer opet kazem ne zelim da budem nesto sto nisam NISAM i NISAM i NISAM. (Mislish li da bi Srbin dopustio da mu se u drzavi pripremaju kojekakve ALKAIDA zajebancije Mudzahedin DZihahad Kebab Tarana pripreme za teroristichke akcije sta god ... )

Agree!!!

Mr.X je napisao:
...oficijalno ti si Bosanske nacionalnosti u ocima svjeta i od toga ti nema bjega,...

Pa to je poenta kompletne price.Meni ne treba "bosanska nacionalnost"!!!

Mr.X je napisao:
Za sta se srbi bore mene ne zanima, valjda vecina iole obrazovanih ljudi zna pravu istinu o tome koliko je srpski narod skroman, i zrtva u svemu ovome,

Mislim da znam te "intelektualce"...Merhaba,EZAN,Hase Komadant,Sulejman Tihic,Haris Silajdzic...Nema sta,prava ELITA :lol:

Mr.X je napisao:
...bar izvinjenje i priznanje bi bilo dostojno tog takozvanog srpskog toliko vrjednovanog imena i onda bar bi neko shvatio da je biti srbin vrjedno ...

Ti bi da ti se neko izvini,a?Stvarno mi je pun kurac vise takozvanih "zrtava".
I da ti kazem jos nesto...biti srbin je vrijednost i cast koju ti nikad neces imati.

P.S. Patrioto,ako se vec zaklinjes u "bosanstvo",nauci pisati.Nemoj da se pravdas da ne koristis ovo pismo vise,ne pije vode.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 12:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vidis OVO,, >>>>nevjerovatno bas dobar primjer o cemu sam govorio, kako se ljudi ponasaju , uh sto mrzim kad ljudi misle da su savrseni /ji od nekog drugog.Propale nacionaliste.
Poenta nije ovo ipak al ja jesam srpskog porjekla , moji roditelji su oboje pravoslavci a bosanske nacionalnosti pa i ja sam Bosanske nacinalnosti.Nemogu zjakati nesto kao EJJ JA SAM SRBIN VIDI MENE>> i to..I sSTVARNO ne vidim se nista drugacijim niti boljim od negog cija je vjera budista ,katolicisam, islam, il ostale ....
Zaista nema potrebe da se zestis na istinu i ostris rogove :lol: na mene jer ne pali, uostalom ima ovdje civilizivanih ljudi kao Dove Alqumista, deadone i drugi.. koji znaju o cemu govorim, ako ne mozes razumjeti onda samo mimoidji jednostavno,BTW niko se ne grozi i prezire nesto sto si smatras najboljim, ustvari ti si taj koji prezire druge pa mislis da svi preziru tebe, tvoja vjerovanja i kulturu, nikog ne zanima koja je tvoja religija razumjes, nema potrebe da uvlacis i mene u ovako glupu konverzaciju te da govorim koja je moja.Koga briga za tim , meni je to isto kao sto me zanima koji ti broj cipekla nosis.
Blah, umirem od zelje da saznam.

I pises OT usput.

Poslednji put menjao Mr.X dana 09 Maj 2005, 12:45, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2005, 12:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

SAMO hocu da ovim obratim paznju drugim ljudima... !!!!!

Flavoure-Flave je napisao:
?Stvarno mi je pun kurac vise takozvanih "zrtava".

Hm really.A Ja mislio tebi stalo do morala.Ph odvratno.

Flavoure-Flava je napisao:
I da ti kazem jos nesto biti srbin je vrijednost i cast koju ti nikad neces imati

Ovakvu vrjednost ja nezelim hvala, svako moze biti nasilnik, nametljivac, ubica, maltretirac provokator ajjjj mnogo mnoogoo drugih a karakteristike koje nemas necu ni pominjati jer nemas pojma sta znace.
Uvjek kazem mnogo postoji i ljudi koji imaju mozak i koriste ga u pravom smjeru,tako isto cast tim izuzetcima jer ne generalisem naravno, i ne zelim da vrjedjam one koji zasita znaju o cemu govorim, al to je reputacija koju su vam arkanovi specijalci i slicni tima nametnuli a ti si to prihvatio.Tvoj izbor.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 13:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
:lol: ,
fino sto me stavljas u isti "rang" sa Tihicem a pogotova sa Silajdzicem.
LASKAVO - nema sta.

Citiraj:
biti srbin je vrijednost i cast ...

Ovo je biser foruma .... svih vremena.
:lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2005, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
Mr.X je napisao:
P-I-M-P je napisao:
e mrx nemoj biti glup kao prvo........kao drugo sta pishesh kao drzavu rodjenja? bosnu? nije postojala kao drzava...mozes samo staviti jugoslavia...mozete misliti i pravdati kako smo isti narod ali nismo...postoji razlika .. biti gradjanin RS a voditi se kao gradjanin BIH je stvarno ponizavajuce

Nemoze a da se ne osjeti nacinonalisticka priroda u tvom postu, pokusavas da mene ubjedjus u nesto u sto ni ti nisi ubjedjen,Koliko se ja sjecam Socijalisticka Federativna Republika Jugoslavija se sastojala iz sest drzava, trebam li nabrajati koje, nakon njenog raspada ostale su samo odcjepljenje nezavisnosti tezene ka, republike a Ja dolazim Iz jedne od tih zvane Socijalisticke Republike Bosne I Hercegovine kao i ti i to je tacka,stvarno nema poterbe da situaciju cinis ovako komplikovanom i zahtjevas neka detaljna jednostavna objasnjenja kao ova, slusaj sta je tvoja religija mene uopste ne zanima kom se bogu molis i u kojuoj ustanovi to radis nema nista sa odakle dolazis, sta ti znaci tvoj moral je tvoja licna stvar.Nema potrebe da se nameces , st ate cini da mislis da je biti iz Republike Srpske nije ponizavajuce, ja bi se sramotio reci da sam iz Republike Srpske znajuci kako je nastala, ustvari za mene taj muncipalitet kao drzava nikada nece postojati, postoji kao kanton , al opet postoji i hercegovacki kanton i i drugi kantoni pa niko ne svrsava zbog toga, vec se svi vodimo oficijalno kao gradjani Bosne i Hercegovine i svi ti gradjani imaju pasos Bosne i Hercegovine, sta je tu tako komplikovano.???

P-I-M-P je napisao:
jer kad dodje do zaposhljavanja u inostranstvu i uopshte dolaska u inostranstvo je veliki problem jer svi misle da si musliman zato sto imas bosanski pasos a ti nisi i ne zelish da budes TO svim srcem i da te neko gleda kao takvog.

Ma nemozes izbjeci , zasto lazes, u kom "inostranstvu " si ti svega ti kad ovako razmisljas, kakvo zaposljavanje u stranim zemljama ima veze sa tim koje si ti religije i koliko koga volis,i odakle dolazis i zasto to nije muslimansko ljubiteljstvo..i td, svastarije i gluposti...
Niko te ne forsira da budes musliman ako to bas ne zelis biti koga boli sta si ti kontas, kazes ispod u toj recenici nisi predrasudan, i to kazes nakon ovog sto si rekao kako nezelis cak biti poredjivan da dolazis iz iste zemlje odakle muslimani dolaze, j amislim da si ti i vise nego predrasudan, i imas vise nego nekoliko "issues" oko ljudi drugih nacionalnosti.

P-I-M-P je napisao:

Opet kao sto rekoh govoris nesto ne vezano,glasno i jasno vices stvari koje nikog ne zanimaju, i ne podkrepljujes svoje izjave dokazima vec nagadjivanjim, predpostavkama i lazima, bar pokusaj povezati stvari kad pises ovako nesto, nije li te sramota , mislim stvarno.

P-I-M-P je napisao:
Razmisli malo pa sam skontaj jeli to ono minimalno oko cega se srbi trude ne znam sta si po nacionalnosti i ne interesuje me ali opet kazem gurati nekog da bude ono sto nije ne traje dugo....no da ne duzim...

Hey , kontas li ti o cemu pricas ko tebe gura u nesto, ti sebe forsiras i opterecujes se nekim glupavim stvarima kao recimo koliko ljudi zanima ko si ti po nacionalnosti, oficijalno ti si Bosanske nacionalnosti u ocima svjeta i od toga ti nema bjega, cak i kad dobijes drugo drzavljanstvo u pasosu ti kaze rodjen u BiH, nije li tacno!!!!
Za sta se srbi bore mene ne zanima, valjda vecina iole obrazovanih ljudi zna pravu istinu o tome koliko je srpski narod skroman, i zrtva u svemu ovome, kreni samo od nekih normalih i logicnih stvari kao uporedi spisask zlocinaca, 50 sprskih 2 muslimanska 10 hrvackih ljudi optuzeni, i sta srbi kazu na to , ma svjet to izmislio, niko ne voli srbe i tako neke bizarne stvari koje cujes , bar izvinjenje i priznanje bi bilo dostojno tog takozvanog srpskog toliko vrjednovanog imena i onda bar bi neko shvatio da je biti srbin vrjedno neceg u potpunosti suprotnog sto vecina srpskih ljudi misli da su.

AJOJ COVJEKA....izgleda da ti je Blair politika pojela mozak...pa za tebe je izgleda sve zavrsheno tj onako kako su stranci rekli??? Ja nacionalista ne mogu biti iz razloga koji necu da navodim jer te boli neka stvar za tim ....ajd sad ti meni objasni opet... ako se jugoslavija raspala i ako ne mogu koristiti ''Jugoslavija'' kao zemlju rodjenja kako onda mogu koristi BIH koja bila republika u toj istoj Jugoslaviji kad to nije bila tad drzava kad sam se ja rodio???...ako su ljudi prihvatili raspadnutu jugoslaviju zasto ne mogu prihvatiti raspadnutu BIH koja se koliko znam u startu odmah podijelila na RS i BIH???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mr.X je napisao:
...nevjerovatno bas dobar primjer o cemu sam govorio, kako se ljudi ponasaju , uh sto mrzim kad ljudi misle da su savrseni /ji od nekog drugog.Propale nacionaliste...

E moj X-u.Sad si postao i psiholog i proucavas ponasanje ljudi na ovom forumu,a?Fino,fino...samo...ne znam da li si primijetio da 98% ljudi je u konfliktu sa tobom :roll: .Mora da su svi ludi.Ja nisam savrsen niti sam to ikada mislio.Ne kontam u kom kontekstu se upotrebljava rijec "savrsenost":Da se ti nisi malo zajebao stari,a :wink: !Ocigledno imas dosta kompleksa u zivotu pa se malo zbunis nekad,ali OK je nema frke.
Dalje...kazes Propale nacionaliste :-k !Nacionalista jesam hvala bogu,Sovinista nisam.Propao nisam.Nemoj da sudis o drugima na osnovu svoga slucaja,molim te.Ti nemas pojam nacije u glavi.I najveci debil na ovom forumu (nebitno da li je srbin,musliman,hrvat) ima svoju NACIJU.I taj neko se nje NE STIDI.I ne pokusava da se pravi ENGLEZ.Postujem sto si u engleskoj,ali mi se GADI sto odbacujes svoje korijene (pod ovim mislim BiH jer si ti srbin kao i ja busman ili tuareg).

Mr.X je napisao:
Zaista nema potrebe da se zestis na istinu i ostris rogove na mene jer ne pali, uostalom ima ovdje civilizivanih ljudi kao Dove Alqumista, deadone i drugi.. koji znaju o cemu govorim, ako ne mozes razumjeti onda samo mimoidji jednostavno,

Vidim da imas lijpo misljenje o ucesnicima ovoga foruma :lol: !Jeb ga,nismo mi u ENGLESKOJ i nismo mi civilizovani kao NEKI :roll: !

Mr.X je napisao:
BTW niko se ne grozi i prezire nesto sto si smatras najboljim, ustvari ti si taj koji prezire druge pa mislis da svi preziru tebe, tvoja vjerovanja i kulturu, nikog ne zanima koja je tvoja religija razumjes, nema potrebe da uvlacis i mene u ovako glupu konverzaciju te da govorim koja je moja.Koga briga za tim , meni je to isto kao sto me zanima koji ti broj cipekla nosis.
Blah, umirem od zelje da saznam.

:spam1: :spam2: :sign4: :spam1: :spam2: :sign4:

Mr.X je napisao:
meni je to isto kao sto me zanima koji ti broj cipekla nosis.

49 :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pazi ti "naseg" X-a...
Mr.X je napisao:
...al ja jesam srpskog porjekla , moji roditelji su oboje pravoslavci a bosanske nacionalnosti pa i ja sam Bosanske nacinalnosti.Nemogu zjakati nesto kao EJJ JA SAM SRBIN VIDI MENE>>...

Ako si ti srbin,onda je Merhaba cetnik :D
Pa onda "nas kolega bosanski pravoslavac" kaze...

Mr.X je napisao:
...Ovakvu vrjednost ja nezelim hvala, svako moze biti nasilnik, nametljivac, ubica, maltretirac provokator ajjjj mnogo mnoogoo drugih...

E upravo ovo je tvoje misljenje (uglavnom) o srbima X-u nesretni.Nemoj se gubiti u svojim postovima,molim te.I najveci kreteni na ovom forumu(nebitno da li su srbi,hrvati ili muslimani) imaju nesto sto ti nemas...NACIJU (to je ona mala stvar cega se ti odrices) da ne bi slucajno "ukaljao" svoju "englesku" sadasnjost.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2005, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Mr.X je napisao:
I da ti kazem jos nesto biti srbin je vrijednost i cast koju ti nikad neces imati

Ovakvu vrjednost ja nezelim hvala, svako moze biti nasilnik, nametljivac, ubica, maltretirac provokator ajjjj mnogo mnoogoo drugih.

Bash imash fino mishljenje o "svom" narodu s obzirom da su ti roditelji Pravoslavci... Sigurno se "ponose" tobom... :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2005, 18:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Lisa_Simpson je napisao:
Mr.X je napisao:

Ovakvu vrjednost ja nezelim hvala, svako moze biti nasilnik, nametljivac, ubica, maltretirac provokator ajjjj mnogo mnoogoo drugih.

Bash imash fino mishljenje o "svom" narodu s obzirom da su ti roditelji Pravoslavci... Sigurno se "ponose" tobom... :drinking: :drinking: :drinking:

Da li se moji roditelji ponose sa mnom pusticemo njih da odluce, a jedno je sigurno Ja se nikad ne bi ponosio takvim narodom , meni su takvi ljudi smece ko god da su i odakle god da dolaze.

ps.zaboravila si da citiras drugi dio vezan za moj koment , gdje sam rekao da ne generalizujem i sa sigurnoscu mozes se uvjeriti da baziram taj zakljucak na osnovu dokaza .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 18:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nemam sta reci to Flavore flava jer sve sto kazem i ako kazem je bezpoentno zbog evidentnosti da tvoj mozak je i previse iztetoviran, tako nevjerujem da ima mjesta za dugacije slike!!!!

A i vidim on meni vec govori ko sam ja i sta radim i gdje idem i sta jedem i taj KRAP...zato zovem moderatora da intervenise....

USPUT- jA zelim biti sve osim Srbina.Mnogo radije i covjek bez nacionalnosti nego imati nacionalnost Srpsku .EJ, hvala stvarno.

Al i super je biti Britanac majke mi!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 18:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

E moj X-u.Sad si postao i psiholog i proucavas ponasanje ljudi na ovom forumu,a?Fino,fino...samo...ne znam da li si primijetio da 98% ljudi je u konfliktu sa tobom :roll: .Mora da su svi ludi.Ja nisam savrsen niti sam to ikada

Od svega sto si rekao najvise ovo cini smisla.
Da, samo ovo!Mora da i jesu svi ludi. :lol: :lol: :lol:

ps a isto volio bi znati kako si dosao do tog zakljucka ionako, jel se to odrzavalo neko specijalno prebrojavanje u moje ime, kao- ko voli i ko nevoli mene :lol: ili ti samo bubnes da 98% se ne slaze sa mnom , pa sta god se desi! Hahha ma ti si bas nazlaost samo jedan propali nacionalista posle svega,.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 18:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Al' se ovdje razvila diskusija, sto je za pohvalu, ali bez vrijedjanja i prepucavanja - ako moze, naravno.

Mislim da neki od nas ovdje ne shvataju pojam Nacije/Nationality isto. Meni u pasosu (jedini koji imam) ispod rubrike Natioanlity pise:Canadian. Znaci ja sam canadske nacionalnosti, a sad kojeg sam porijekla to je moja stvar. Drugo, u tom istom pasosu pise mejsto rodjenja (ovdje u Can imas opciju da to napises ili ne napises) i tu mi fino pise BiH jer, Rep Serpska ne postoji kao drzava kao ni SFRJ. I sa cime smo onda ostavljeni: BiH (dok ili ako Rep Srpska postane drzava). Isto tako, (govorim samo u svoje ime i zaista nisam cula od nekih nasih ljudi ovdje) malo mi je glupo cuti da nekog iz BiH odmah poistovjecuju sa Muslimanima, to bi bilo isto kad bi sad nekog iz Lebanona positovjecivali sa Muslimanima. Sorry PIMP, ali ti mora da se kreces u drustvu ljudi cije opste znanje nije na nekom nivou te to odmah tako kategorizuju.

Ne znam zasto je to toliko Srbima vazno da kazeu da nisu iz BiH i da vise vole reci da su iz Srbije (sto zaista veze s vezom nema)? Moze li mi neko dati neko logicno objasnjenje? Uopste, zar je to toliko bitno da li sam ja britanske, srpske, bosanske ili canadske nacionalnosti? Opet, please neko logicno objasnjenje ako moze?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mr.X je napisao:
Nemam sta reci to Flavore flava jer sve sto kazem i ako kazem je bezpoentno zbog evidentnosti da tvoj mozak je i previse iztetoviran, tako nevjerujem da ima mjesta za dugacije slike!!!!

Ej "zemljak",nije moj mozak iztetoviran. :lol: Ja samo mislim svojom glavom za razliku od tebe.I ne stidim se onoga sto jesam.I nemam komplekse osobe koja NIKAD NECE POSTATI ONO STO JE NAUMILA,a to je u tvom slucaju "britanac" :lol: Pa stari...nemoj da lijecis komplekse ovdje,obrati se specijalisti.

Mr.X je napisao:
A i vidim on meni vec govori ko sam ja i sta radim i gdje idem i sta jedem i taj KRAP...zato zovem moderatora da intervenise....

Zovni ti sebi psihijatra da intervenise.

Mr.X je napisao:
USPUT- jA zelim biti sve osim Srbina.Mnogo radije i covjek bez nacionalnosti nego imati nacionalnost Srpsku .EJ, hvala stvarno.

Toooooo srbine.Zato sam i rekao:ako si ti srbin,merhi je cetnik :lol:
Mislim da si ovim sve rekao.Nasa daljnja diskusija je zavrsena.

Mr.X je napisao:
... Al i super je biti Britanac majke mi!!!!!! :lol: :lol: :lol: ...

Jeste,super je biti pripadnik jednoga naroda,slazem se s tobom.Samo...zaboravio si da TI NE PRIPADAS NIJEDNOM NARODU. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mr.X je napisao:
ps a isto volio bi znati kako si dosao do tog zakljucka ionako, jel se to odrzavalo neko specijalno prebrojavanje u moje ime, kao- ko voli i ko nevoli mene :lol: ili ti samo bubnes da 98% se ne slaze sa mnom , pa sta god se desi! Hahha ma ti si bas nazlaost samo jedan propali nacionalista posle svega,.

Sto se tice ovoga zakljucka,nije se nista odrzavalo.Ja sam samo procitao postove na temama na kojima si ucestvovao.Probaj i ti,nije tesko.Ako zelis mozemo ti prevesti na tvoj "maternji" engleski.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 08:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

God save the queen a Dove?!!! :lol: :lol: :lol:

Kako bezpoentno je pricati sa nekim ljudima zaostalim natucanim seljacinama, blah vec smo razgovarali o tome jednom.
Ja cu samo odustati i iginorisati....ovakve..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 08:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ej "zemljak",nije moj mozak iztetoviran. :lol: Ja samo mislim svojom glavom za razliku od tebe.I ne stidim se onoga sto jesam.I nemam komplekse osobe koja NIKAD NECE POSTATI ONO STO JE NAUMILA,a to je u tvom slucaju "britanac" :lol: Pa stari...nemoj da lijecis komplekse ovdje,obrati se specijalisti.

Kao sto se vidi iz teksta ko komplekse ima i o cemu ja ne bi da ulazim u to jer rjeci su i vise nego nepotrebne ovdje, ti ustvari govoris sve sam o sebi -ne meni, jer nemas pojma ko sam ja i ne znas me, tako da sto se mene tice samo nastavi "enjoy yourself"....

Flavoure-Flava je napisao:
Zovni ti sebi psihijatra da intervenise.

Toooooo srbine.Zato sam i rekao:ako si ti srbin,merhi je cetnik :lol:
Mislim da si ovim sve rekao.Nasa daljnja diskusija je zavrsena.

Srpske naciio.. bio nekad, nikad vise!!!Nije mi stalo stvarno koje sam nacionalnosti.
A Uvrede cu ignoristi jer sam vidjeo da to konstatntno radis ...
flvoure-Flave je napisao:
Jeste,super je biti pripadnik jednoga naroda,slazem se s tobom.Samo...zaboravio si da TI NE PRIPADAS NIJEDNOM NARODU. :lol:

A ti zaboravljas da JE TO BIO MOJ IZBOR!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 08:55 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
dzaba se ti trudis Mr X.

Zatucano je to.

Citiraj:
ako su ljudi prihvatili raspadnutu jugoslaviju zasto ne mogu prihvatiti raspadnutu BIH koja se koliko znam u startu odmah podijelila na RS i BIH???

vidis Mr X o cemu ti ja pricam.
Ljudi ne razlikuju stvarnost od snova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

EZAN je napisao:
dzaba se ti trudis Mr X.

Zatucano je to.

Ha ha ha,ti mi pricaj o zatucanosti!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]