banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 10:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Avg 2010, 12:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa vi homoseksualci nećete :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Talija je napisao:
Popokatepetl je napisao:
...U protivnom, to bi moglo da znači da imaš neke neriješene probleme u vezi sa pravom prirodom svoje seksualnosti...

Bogami sam znala da ću na kraju biti okarakterisana kao osoba sa nekim podsvjesnim problemima u vezi moje seksualnosti. :(
Još malo pa se nećemo smjeti izjašnjavati kao hetero... :(

Haha, znao sam da će ovaj dio da pobudi nedoumice. U stvari, nisam mislio na tebe lično, već na svakog od nas. To ovi psiholozi još bolje znaju, apriorna odbojnost prema nečemu korijene uglavnom ima u nekim neriješenim kompleksima ili nešto slično.

A ova posljednja rečenica je onako malo smiješna, ali donekle osvjetljava problem. Zašto bi se uopšte izjašnjavali? Koga uopšte briga? To što pederi imaju potrebu da se na paradama javno izjašnjavaju je, vjerovatno, takođe pokazatelj nekih skrivenih kompleksa.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
E pa i ja sam znala da će moja zadnja rečenica izazvati repliku. :)

Nikad se ne izjašnjavam da sam ovo ili ono (jer ne vidim potrebu da ikome govorim ja sam žensko, ja sam hetero, ja sam homosapiens i td) ali ne vidim ni psihički problem u tome što mi nešto ne prija.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
E pa i ja sam znala da će moja zadnja rečenica izazvati repliku. :)

Nikad se ne izjašnjavam da sam ovo ili ono (jer ne vidim potrebu da ikome govorim ja sam žensko, ja sam hetero, ja sam homosapiens i td) ali ne vidim ni psihički problem u tome što mi nešto ne prija.

Ma ok je da ti nešto prije ili ne. Ovdje sam govorio o drugoj pojavi, koja nije nužno vezana za homoseksualce, a to je taj apriorni animozitet prema određenim fenomenima. Ja na hipotetičku situaciju da me startuje peder, jednako gledam kao na onu da me trgovački putnik ubjeđuje da nešto kupim, ili član neke sekte mi objašnjava svoje dogme pokušavajući da me vrbuje. Ni u jednom slučaju se ne bih neprijateljski postavio, ili čak nasilno reagovao, već bih kulturno objasnio da me to zaista ne interesuje.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Tako mi sada nedostaje Micelijus.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Sve mi je jasno, ali mi nikako nije jasno da sve statistike govore da je 10% populacije homoseksualno, a nigdje se ne vide? Zamislite, od 100 vasih prijatelja, komsija, prolaznika..., 10 je homoseksualno prema svim statistikama i istrazivanjima. Izgleda li vama ovo stvarno?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ili još gore, možda smo mi dio tih 10% ali još uvijek ne znamo...niko nije siguran od gay virusa, gena, ili čega već...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:)

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 28 Avg 2010, 14:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 00:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
sta fali lezbacama? :D dobijes 2 u startu :D nego, ne cudi me uopste ta statistika i to sto jos nisu izasli iz ormara s obzirom da smo u BL jelte..

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 00:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
google lazarević je napisao:
jos nisu izasli iz ormara s obzirom da smo u BL jelte..

Nekada su se skupljali u Comb-u, ne znam da li je lokacija promijenjena...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 00:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nemam pojma, nikad cula..znam samo za kastel, al on je zatvoren poslije 21 h :P

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 08:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja sam čuo da je bilo nekakvih okupljanja u Comb-u, a onaj dio s Kastelom mi se čini kao urbana legenda, pošto sam jedno 15 različitih priča čuo...A tih 10% na ovim prostorima ima smisla jer ljudi gayeve ovde gledaju isto kao i prikrivene terorističke ćelije...ono, može biti bilo ko od nas, samo čekaju pravi trenutak....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
...A tih 10% na ovim prostorima ima smisla jer ljudi gayeve ovde gledaju isto kao i prikrivene terorističke ćelije...ono, može biti bilo ko od nas, samo čekaju pravi trenutak....

Da, ali da ima toliko to bi se primijetilo. Evo ja sam upoznao hiljade ljudi do sad i samo sam jednom sreo geja. Ako uzmes da je u zivotu 95 ili vise posto ljudi bilo ozenjeno ili udato za osobu suprotnog pola jasno je da 10 posto ne mogu biti gejevi. Drugo, poznajes bar 100 ljudi izuzetno blisko ukljucujuci rodjake i najbolje prijatelje, i primijetio bi valjda da je 10 od njih gej.
Po mojim procjenama nema vise od 0,1 posto. Naravno, ako racunamo one koji nisu protiv onda ima 10 posto, ali to nisu gejevi, oni samo nisu protiv.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zsVpdBIi1BU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Džontra je napisao:
...A tih 10% na ovim prostorima ima smisla jer ljudi gayeve ovde gledaju isto kao i prikrivene terorističke ćelije...ono, može biti bilo ko od nas, samo čekaju pravi trenutak....

Da, ali da ima toliko to bi se primijetilo. Evo ja sam upoznao hiljade ljudi do sad i samo sam jednom sreo geja. Ako uzmes da je u zivotu 95 ili vise posto ljudi bilo ozenjeno ili udato za osobu suprotnog pola jasno je da 10 posto ne mogu biti gejevi. Drugo, poznajes bar 100 ljudi izuzetno blisko ukljucujuci rodjake i najbolje prijatelje, i primijetio bi valjda da je 10 od njih gej.
Po mojim procjenama nema vise od 0,1 posto. Naravno, ako racunamo one koji nisu protiv onda ima 10 posto, ali to nisu gejevi, oni samo nisu protiv.

pod jedan, ovo gore što si citirao je više bila šala,uskočida,doskočica, pošalica...
pod dva, ja neb primjetio da sam ja gay, a kamo li nekog drugog, kao ovaj klip iznad
pod tri, koga boli briga koliko ih ima ovde, u svijetu, ili u univerzumu...
pod četiri..bilo je jednom na TV o o gayevima u heteroseksualnom braku...mislim da se emisija zvala on the down low...vau izgleda da sam bio u pravu kad sam ih poredio s terorističkim spavajućim ćelijama...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo teza - antiteza - sinteza. Homoseksualnost je protivprirodna. Jer da nije i ukoliko bi bila prihvaćena kao normalna čovječanstvo bi izumrlo u trenutku kada bi svi potencijalno postali pederi.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zasto? i dalje ostaje onih 90% koji su hetero..a i seksualnost nije nesto fiksno, ima dosta gejeva koji mogu da imaju i heteroseksualni odnos i djecu..

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Daljac je napisao:
Samo teza - antiteza - sinteza. Homoseksualnost je protivprirodna. Jer da nije i ukoliko bi bila prihvaćena kao normalna čovječanstvo bi izumrlo u trenutku kada bi svi potencijalno postali pederi.

A jes' ti i argument, pravi sokratovski, i po stilu, i po količini proizvoljnosti i demagogije.

Rađanje je protivprirodno. Jer da nije, i ukoliko bi bilo prihvaćeno kao normalno, čovječanstvo bi izumrlo od gladi kad bi potencijalno sve žene rodile sedmorke tri godine zaredom.

To što nešto može da dovede do kraja čovječanstva, nije argument da ga se proglasi neprirodnim, Statistički gledano, sa stanovišta univerzuma, naše postojanje je prilično neprirodno.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daljac je napisao:

Mene samo zanima definicija prirodnog...nek je neko da pa ćemo od te definicije napraviti tezu, pa nek se neko "neprirodan" nađe pametan pa nek da antitezu...pa ćemo onako, hegelovski otkriti tu famoznu sintezu...kad se svi razbacujemo terminologijom, hajde da je definišemo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dabome, sada ćemo se klati i dokazivati šta je prirodno, a šta ne. I zbog toga će ovi koji podržavaju gay instituciju uvijek tvrditi kako se ne može dokazati šta je normalno i prirodno. Ovakvih rasprava sam se već naslušao i nagledao ovdje na forumu i znam da niko nikoga nije uspio da ubijedi u suprotno od onoga što taj neko misli. Moje mišljenje ide protiv pederluka, a neoliko puta sam obrazlagao zašto je to tako. Pošto me Popokatepetl proziva za "sokratovsku" dijalektiku, ne bi, eto, bilo zgorega opomenuti se stare Grčke u kojoj je homoseksualnost cvala i koja je propala. Možemo se, naravno, pozivati i na Sveto Pismo. Ili na pitanje: gdje su granice? I da li oni koji opravdavaju gay opravdavaju takav isti odnos između, na primjer, sina i oca? Ili da se filosofski pitamo kako to da istosti, a ne različitosti, tvore jedinstvo?

Popokatepetle, ti si moj primjer uzeo i sveo ga na puko banalizovanje. Moglo bi se reći i tvrditi ono što sam ja rekao o izumiranju civilizacije, jer je to naprosto logičan slijed događaja, dok izumiranje od gladi koje si ti naveo nikako ne mora zadovolji taj scenario. Raspravljati se oko termina "neprirodno" je fol, jeftin trik koji podliježe individualnom poimanju nekog sistema vrijednosti. Banalizovanje ovakvih tema je i razlog zašto sam nekada prestao da pišem o njima. I sada ću. Imate moj skromni doprinos na ovoj temi, ako to ikome išta znači, naravno :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]