banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 14:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Nov 2009, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Helena, ni ja više skoro ne pišem... Jedino ako mi je baš izrazito dosadno. Nema ništa više pametno da se pročita i kako si sama rekla, svuda je spam. Šta god da otvoriš interna prepucavanja.... Smor.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
majlili je napisao:
nisam ja pakosna, koliko si ti carla ispreskakala a sad kao susojecas s njim, meni je to licemjerno...

ja ne saosecam sa njim, otkud ti to?! :-?

posto si me pitala da li govorim iz iskustva, prokomentarisala sam uspeh u rs, po pitanju umetnosti. ako hoces o carlu da pricamo, javi se na pp, kad te vec on zanima.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 00:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
:lol: ovo vjerovatno dođe s brojem postova :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Nicole je napisao:
pojedini mogu bez ikakvih problema da rade što im volja ali isto tako razumem i moderatore uostalom i oni su isti ljudi kao i svi mi i treba se sa "budalama" izboriti na kulturan način a u poslednje vreme kao da ih busom istovaraju baš na ovaj forum.

Neko je okačio danas tekst ispod na pdf istorija.
Citat je sa više puta pomenutog sarajevo-x foruma, a link vodi na temu na našem forumu.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=68711&p=3169794#p3169794
Citiraj:
a najbolje bi im bilo da nastave diskusiju na PRAVOM MJESTU sa "pravim" četama, jer je ovo ovdje pišanje uz vjetar, sami sebi "pametuju"

okušajte se "junaci" ovdje

http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=51&t=17257&start=640

Sprem'te se, sprem'te moderatori!!! :wink:

Mislim da nam treba više moderatora na podforumima istorija i čovjek i društvo (i još par) gdje u posljednje vrijeme ima dosta prepirki koje često nemaju veze sa temom!
Ne kažem da sadašnji moderatori loše rade posao, ali neke teme se stvarno pretvaraju u neargumentovano prepucavanje nekoliko forumaša, a moderatori stvarno trebaju obratiti pažnju na sadržaj prilikom brisanja postova.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Не бих се освртао сад на културу полемике али бих се осврнуо на културу правописа.
Да ли је стварно могуће да и поред 8 година основног школовања (које је обавезно!), затим 3 односно 4 године усмереног школовања са могућношћу наставка образовања на факултету (након 4 године школовања) и даље на форуму има људи који пишу биЈо, видиЈо, волијоби и сл. Да ли су појединци заиста ментално ретардирани или једноставно безобразни? И да ли администрација зна (а ја сам сигуран да зна) да се на факултетима нпр. научни радови, без обзира на квалитет, оцењују са негативном оценом уколико нису граматички и правописно исправни?
Ја могу да разумем да човек погреши у правопису, евентуално да погреши и у граматици, дешава се али да је неко ментално заостао и да му се не скреће пажња на то бар од стране администрације, то не могу да разумем.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Mislim da niko od administracije nije kvalifikovan da daje ocjene ko je mentalno zaostao, kao ni većina posjetilaca foruma. Ukoliko imaš tražene kvalifikacije, obrati se putem PP onima kojima smatraš da treba, ukaži na greške i učini dobro djelo svima.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najgora je napisao:
Mislim da niko od administracije nije kvalifikovan da daje ocjene ko je mentalno zaostao, kao ni većina posjetilaca foruma. Ukoliko imaš tražene kvalifikacije, obrati se putem PP onima kojima smatraš da treba, ukaži na greške i učini dobro djelo svima.

Па видим да се дотичнима већ неколико пута сугеришу те грешке али они ударају по старом. Зар у том случају не би ви као уредници требали да им бришете постове и сл. односно да их дисциплиновањем натерате да можда одвоје мало времена и позабаве се језиком у писму и речи?

Citiraj:
Mislim da niko od administracije nije kvalifikovan da daje ocjene ko je mentalno zaostao, kao ni većina posjetilaca foruma.

Citiraj:
Да ли су појединци заиста ментално ретардирани или једноставно безобразни?

Задатак администрације је да одржи ниво форума на високом нивоу а један део тог нивоа је и правопис и граматика.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 23:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Zar je način na koji je nešto napisano zaista bitniji od onoga što je napisano?Zar bi zbog pravopisa trebalo brisati nečije mišljenije?Mislim da nije i da ne treba.....

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 08:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Nije problem u pravopisu. imamo mi ovdje puno gorih stvari od pravopisa.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
cicak je napisao:
Nije problem u pravopisu. imamo mi ovdje puno gorih stvari od pravopisa.

Primjer izivljavanja :

viewtopic.php?f=23&t=24598&start=0

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Zar je način na koji je nešto napisano zaista bitniji od onoga što je napisano?Zar bi zbog pravopisa trebalo brisati nečije mišljenije?Mislim da nije i da ne treba.....

Јесте, јер је за свакога ко се иоле бавио школовањем увреда да чита (и том приликом успутно и дешифрује) биЈо, волиЈо, затим полудовршене реченице без знакова интерпункције и сл. ил неа можда потребе кадвећ можемо да пишемо како оћемо што дА РАЗМИШЉАМО шта пишемо кад може и безтога

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

koliko god delovalo da extravaganca preteruje, on je potpuno u pravu! zaista je potrebno da svi obratimo paznju kako se izrazavamo i kako pisemo.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Tacno mi nije jasno zasto ne cutis, nego ovako bubnes i sama sebe zakopas :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Tacno mi nije jasno zasto ne cutis, nego ovako bubnes i sama sebe zakopas :roll:

o cemu ti?!

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

O tvom pravopisu i tebi koja ukazujes na isti :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:

jel? nadji mi gresku, koja nije lapsus!

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veverushka je napisao:
ajkula je napisao:

Jel'? Nadji mi gresku, koja nije lapsus!

Uocavas li razliku? :D

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
veverushka je napisao:
ajkula je napisao:

Jel'? Nadji mi gresku, koja nije lapsus!

Uocavas li razliku? :D

ja da, ali ti ocigledno ne. lapsus je slucajna greska, a nepravilan pravopis stalna greska, koje ta osoba nije svesna. da li ti je sad jasna razlika? ili da jos malo uprostim objasnjenje? (ako moze jos prostije...)

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vazi :D

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 22:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Veve zar pravopisna greska nije pocetak recenice malim slovom drugima drzite predavanje a i sami pravite greske.

Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
daj čovječe sredi se već jednom prvo sam brišeš svoje postove, pa jeste pa nije pa ovo pa ono, majke mi ne mogu te nikako upratit, ne znaš ni sam bi li piškio ili kakio

Psicho,za brisanje postova,obrati se nadleznom moderatoru,u ciji se ja posao inace ne mijesam,niti komentarisem,kako pravila nalazu,ok?

Citiraj:
kim deal je napisao:
@error
btv
kod običnog naroda samo i jesu njegovi filmovi vrijedni pomena, i dan danas se prepričavaju kultne scene iz njegovih filmova. ne misliš valjda da su njegovi filmovi bitni stanovnicima londona.
samo bi volio znati gdje ti živiš pa si tako neupućen o kusturici se pričalo i dok nije bio nemanja i svima je bio dobar, čovjek istraži svoje porjeklo opredjeli se što je njegovo lično pravo i odma ne valja ni on ni njegovo djelo odmah je predmet mržnje i podvaljivanja jer čovjek ne misli onako kako bi neki htjeli. da svisneš ebote

Pa ovdje se poteze njegova svjetska slava,a sto se tiche Emirovih filmova,ni slova nemam protiv,ali je nakon tih par prvih filmova,sto se nas tice,vise poznat po seljackim i nekulturnim ispadima,nego po nekom novijem filmskom ostvarenju.To sto je on promijenio vjeru je njegova licna stvar,i nemam nista protiv,cak stavise,ako mu je to blizi put bogu,neka,to tome i sluzi.Problem nastaje samo kad se on trudi da bude veci Srbin od drugih,te se petlja u politiku,koje mu se ,kao i u ovom "slucaju" razbija o glavu.

P.S
Jesu vas ucili kakvoj gramatici prije 100 godina,malo,veliko slovo i tako to...?

Jedan primjer kad nekog ucis gramatici a nema razmaka ni poslije zareza ni poslije tacke.
Trazimo drugima dlaku u jajetu a vamo "nase" jaje cupavo ko moja guzica

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]