Ja jedem samo piletinu. Piliće se najbrže ubije i to ih ništa ne boli. Ali kad vidim kako goveda ubijaju. To je strašno. Kada krava dobi malo tele, ona ga jaaako voli i ne želi se odvojiti od njega. Ali kada to tele odvoje od nje kako bi ga zaklali i pojeli, krava je u šoku. 10 dana ništa ne želi jesti, cijelo vrijeme tužno muče i plače za svojim teletom. Zamislite da netko od vas odvoji vaše dijete kako bi ga pojeo (treba mu za jelo (nema veze ako je biljojed, malo mu se jede meso)). Pogledajte na youtube-u kako ih ubijaju. Ja sam gledala za svinje taman na youtubeu. Ti ljudi koji ih ubijaju, ne ubiju ju prvo nego puste da joj teče krv, sve dok ne iskrvari. I gledala sam kako jedan čovjek svinju čekičom tuče po vratu kako bi ju ranio zbog krvi. A to meso i nije baš ukusno. Što se tiče ovoga kad, npr. lav, ubije neku životinju da ju pojede, onda ju on odmah ubije. I on je mesožder pa ne može jesti voće i povrće (biljke). Dakle on TREBA ubiti neku životinju kako ne bi umro od gladi. Kad ljudi ubijaju životinju oni ju prvo muče jer im ne paše krv koja bi ostala u mesu. Pravim mesožderima to ne bi smetalo.
Dakle, ja nemam ništa protiv piletine jer pile ne muče - on umre za pola sekunde jedva osjetivši nešto.
Takav je moj stav prema ubijanju životinja radi jela i nitko ga neće promjenit. Vi ostali kako želite - slobodno nastavite jesti meso. Samo malo razmislite prije toga.
jadne životinje