banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 10:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2010, 07:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Elvis Presley je napisao:
Onda mi recite zasto se svi oni koji masturbiraju ne nazivaju neprirodnim ili bolesnim, jer "nije nas bog stvorio da sami sebe zadovoljavamo" nja nja...

Masturbacija je zamišljanje seksa u nedostatku istog, tako da o tome ne treba polemisati.
Bolesno bi bilo da muškarac pored žive žene zamišlja seks umjesto da ga upražnjava sa dotičnom, tj. kad masturbacija postaje sama sebi cilj.
Citiraj:
Zasto se muskarac i zena koji imaju analni seks ne nazivaju neprirodnim i bolesnim jer "nije bog stvorio zenin anus sa svrhom penetriranja od strane muskarca vec da sere kroz njega" gu gu gu...

Mogu i da se krešu u nos ili u uši što se mene tiče (to je stvar njihove intime), ali od takvog para bar postoji mogućnost da jednom zadovolje i prirodni nagon, da imaju porodicu.

Osjećala bih se isto; da na mene nasrne neka lezbejka, kao i da na mene nasrne pas sa isukanom prangijom.
Jel to znači da sam ja bolesna?

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 14:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:04
Talija je napisao:
Osjećala bih se isto; da na mene nasrne neka lezbejka, kao i da na mene nasrne pas sa isukanom prangijom.
Jel to znači da sam ja bolesna?

Da, svakako si bolesna. Bolesna si od homofobije...to je jedna fantasticna bolest koju su izmislili bolesni kako bi prozivali zdrave. Dakle, zdravo je i pozeljno da kolega kolegi vrsi inspekciju anusa, ali je apsolutno nezdravo to smatrati neprirodnim. Dakle potrebna ti je pomoc. Ta pomoc obicno stize u vidu medicinskih radnika obucenih u crnu lakiranu kozu sa izrazajnim metalnim detaljima koji na teren izlaze u vozilu oblika dzinovskog falusa i primjenjuju intervenciju koja se popularno zove "parada". Ako sve prodje ok, osjetices potrebu da se uclanis u jednu od mnogobrojnih organizacija koje parazitiraju na nekom od dostupnih budzeta i zalazes za plemenita prava kao sto su pravo dva prijatelja da u pauzama medjusobnog busenja bulje usvoje dijete ili pravo da se natjera svestenik da blagosilja i u vidu braka ozakoni njihovu uzvisenu vezu.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2010, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Talija je napisao:
Masturbacija je zamišljanje seksa u nedostatku istog, tako da o tome ne treba polemisati.
Bolesno bi bilo da muškarac pored žive žene zamišlja seks umjesto da ga upražnjava sa dotičnom, tj. kad masturbacija postaje sama sebi cilj.

Odlicno. Sad cu ja da se koristim logikom kao i Musko bre.
Dakle pedofilija je ok, jer moze starac da uhvati malu djevojcicu da bi imao seks sa njom, zato sto je bolesno da pored nje zive masturbira.

Talija lupas gluposti...

Masturbacija nema svrhu, a ti si pokusala da nadjes tu svrhu tako sto si rekla da se tako zamislja seks???
Znaci mozemo sve opravdati ako kazemo da smo zamisljali nesto sto je prirodno, normalno...

Masturbacija - samozadovoljavanje. Ne zamisljanje seksa.

I za kraj...ako heteroseksualci rade svakakve perverzije i cudesa, to je stvar intime, a ako to rade homoseksualci, onda je to devijantno, bolesno i nakaradno.

Bravo...svaka cast!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2010, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odlicno. Sad cu ja da se koristim logikom kao i Musko bre.
Dakle pedofilija je ok, jer moze starac da uhvati malu djevojcicu da bi imao seks sa njom, zato sto je bolesno da pored nje zive masturbira.

Talija lupas gluposti...

Ok, ja lupam gluposti :lol: Naravno da nije normalno, jer nije prirodno, starac i djevojčica. Neću navoditi moralne aspekte (jer smo na moral zaboravili u ovoj priči) nego opet one iste - nema svrhu; djevojčica nije fizički razvijena, niti je starac prilagođen za njen uzrast. Nemoj sad molim te o priči "A šta da djevojčica hoće? Da je to njen izbor i bla bla"

Citiraj:
Masturbacija nema svrhu, a ti si pokusala da nadjes tu svrhu tako sto si rekla da se tako zamislja seks???
Znaci mozemo sve opravdati ako kazemo da smo zamisljali nesto sto je prirodno, normalno...

Masturbacija - samozadovoljavanje. Ne zamisljanje seksa.

I za kraj...ako heteroseksualci rade svakakve perverzije i cudesa, to je stvar intime, a ako to rade homoseksualci, onda je to devijantno, bolesno i nakaradno.

Bravo...svaka cast!

Ti si majstor za izokrenuti priču da se više ne zna o čemu se prethodno pričalo :lol:

Ponavljam: Ne smeta mi šta homoseksualci rade u intimi svoje sobe (kao ni heteroseksualci šta rade) ali mi smeta što svoju različitost moraju svima javno da kažu i pokažu! Zbog čega? Zato što su i sami svjesni da odudaraju pa moraju da prave parade i svima nabijaju na nos svoju različitost.

Takođe mi je neprihvatljivo JAVNO ponašanje homoseksualaca, pedofila, raznih fetišista, uživaoca animalnog seksa i ostalog.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2010, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
E jbga...ja po deseti put ponavljam da ne volim ni ja ni parade, ni eksponiranje, ni gay lobiranje, ni usvajanje djece (to pogotovo).
Samo pokazujem da nisi objektivna u osudi homoseksualaca sto se tice tih atributa prirodno, bolesno itd.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2010, 13:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E jbga...ja po deseti put ponavljam da ne volim ni ja ni parade, ni eksponiranje, ni gay lobiranje, ni usvajanje djece (to pogotovo).
Samo pokazujem da nisi objektivna u osudi homoseksualaca sto se tice tih atributa prirodno, bolesno itd.

Ok, pošto smo više puta na više tema prežvakivali sve ovo, vjerovatno ti je promaklo da sam davno napisala da meni ne smeta šta bilo ko radi među svoja četiri zida, sve dok se "to" odvija između ta ista četiri zida.

Takođe si i ti protivnik ideje da treba djecu davati na usvajanje homoseksualnim partnerima, što mi je drago.
Poriv zbog čega ni ti to ne bi dozvolio neću nazivati nikakvim posebnim imenom.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 09:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
google lazarević je napisao:
prirodno je imati sex iz zadovoljstva, kao cin ljubavi s voljenom osobom, a ne samo za produzavanje vrste.. sta se tu ima jos filozofirat :P

Ejs, da je japanska ruza sad tu, znas kako bi ti ocitala lekciju ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Jedna stvar - da je homoseksualnost kojim slučajem prirodna, muškarci bi rađali.
Odnos i pokušaj života sa osobom istog pola protivno je svim moralnim, prirodnim i religioznim zakonima. Homoseksualnost nije u pitanju bolest već je jednostavno bunt određenih socijalnih slučajeva (koji, što je još gore, mogu biti dobro prikriveni).

Dobro, ta se rasprava treba prevazići, ali za promjenu počnite raspravljati sada o autodestruktivnosti onih muško-muških i žensko-ženskih parova koji se odluče, kontra svih struja, nastaviti gurati svoju politiku. Muškarci bi usvajali djecu, a žene se oplođavale i tako svoje potomke lišile osnovnih potreba svakog živog stvorenja - roditelja suprotnog pola.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9a4p4rQglFI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Halp, ja se možda i slažem sa svim što si napisao, ali pošto mi je kasno ne mogu čitati, u svakom slučaju dobra stvar od BS 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Jedna stvar - da je hodanje u obući prirodna stvar, rađali bismo se obuveni. Obuvanje, i pokušaj života u cipelama se protivi svim prirodnim, hobitskim i evoksanskim zakonima. Kada govorimo o obuvanju, treba reći da u pitanju nije bolest, već bunt određenih socijalnih slučajeva (ali i staleža).

Dobro, tu raspravu treba da prevaziđemo, i za promjenu počnemo raspravljati o autodestruktivnosti onih muškaraca i žena koji se odluče, nasuprot svim društvenim stremljenjima, nastaviti gurati svoju politiku. Muškarci bi nosili patike, a žene se penjale na cipele sa visokom petom i tako svoje potomke lišili osnovnih potreba svakog živog stvorenja - bivanja bosim.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=07aPJBqb1E8[/youtube]

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2010, 07:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Popokatepetl je napisao:
Jedna stvar - da je hodanje u obući prirodna stvar, rađali bismo se obuveni. Obuvanje, i pokušaj života u cipelama se protivi svim prirodnim, hobitskim i evoksanskim zakonima. Kada govorimo o obuvanju, treba reći da u pitanju nije bolest, već bunt određenih socijalnih slučajeva (ali i staleža).

Dobro, tu raspravu treba da prevaziđemo, i za promjenu počnemo raspravljati o autodestruktivnosti onih muškaraca i žena koji se odluče, nasuprot svim društvenim stremljenjima, nastaviti gurati svoju politiku. Muškarci bi nosili patike, a žene se penjale na cipele sa visokom petom i tako svoje potomke lišili osnovnih potreba svakog živog stvorenja - bivanja bosim.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=07aPJBqb1E8[/youtube]

Bravo majstore! Ni Salvador Dali ne bi bolje objasnio!
:thumbright:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2010, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Ma bravo djeco cvijeća :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 07:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Osim što se rađamo goli i bosi, rađamo se i mutavi i nesposobni, ali takvi ne ostajemo.
Od životinja nas razdvaja razum i sloboda izbora. Razum je taj koji čini da od golog i bosog napravimo sebi udoban i snošljiv život, a sloboda izbora hoćemo li biti duhovan čovjek ili čovjek kojim nagoni vladaju.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 07:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Ti hoces da kazes da je svaka homoseksualana osoba plitka i ne poroduhovljena jer pobogu zadovoljava svoje nagone. Imam puno prijatelja koji su homoseksualci, i zena i muskaraca i vecina ih je u dugim vezama (neki cak i u braku) niti jednog momenta nisam pomislio da je to neprirodno samo zato sto ja kidisem na guzate koke. Sto se tice parada moje misljenje je da bi svaki mjesec trebali imati paradu, kad bi se ljudi vise veselili i plesali manje bi zla i mrznje bilo.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 07:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

chils je napisao:
Ti hoces da kazes da je svaka homoseksualana osoba plitka i ne poroduhovljena jer pobogu zadovoljava svoje nagone. Imam puno prijatelja koji su homoseksualci, i zena i muskaraca i vecina ih je u dugim vezama (neki cak i u braku) niti jednog momenta nisam pomislio da je to neprirodno samo zato sto ja kidisem na guzate koke. Sto se tice parada moje misljenje je da bi svaki mjesec trebali imati paradu, kad bi se ljudi vise veselili i plesali manje bi zla i mrznje bilo.

Pogrešno.
Navela sam da to za "rađamo se bosi" nema baš dobru podlogu, jer rađamo se i bukvalno nemoćni ko crvi ali ne ostajemo na tom stadiju.

Moj dugogodišnji frizer je (vjerovatno) bio homoseksualac i sa njim sam uvijek mogla da se ispričam bolje nego i sa jednom drugom ženom, a zanimale su ga stvari koje zanimaju mene, meni nije smetao. Smetala bi mi pažnja neke lezbejke ili njeno upucavanje.
Ne znam kako bi ti reagovao da te neki muškarac pomiluški po preponama, a meni se desilo da me žena uhvati za sisu i nimalo mi nije prijalo, završilo se sve kao na šali (mada ja ne znam pozadinu svega toga).

Drugo su parade kojima je svrha pjesma i veselje a drugo su parade kojima je povod revolt i samodokazivanje.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Talija je napisao:
Osim što se rađamo goli i bosi, rađamo se i mutavi i nesposobni, ali takvi ne ostajemo.
Od životinja nas razdvaja razum i sloboda izbora. Razum je taj koji čini da od golog i bosog napravimo sebi udoban i snošljiv život, a sloboda izbora hoćemo li biti duhovan čovjek ili čovjek kojim nagoni vladaju.

Poenta "bosog" posta nije bila da treba da ostanemo bosi, već da niko nema tapiju na termine "prirodan", "normalan", i da je često način na koji se koriste, idiotski, i čak protivan zdravom razumu. O tome sam već govorio na nekoj od prethodnih stranica.

Dalje, dilema biti "duhovan čovjek ili čovjek kojim nagoni vladaju" mi se ne sviđa. Prvenstveno zato, što je ne razumijem u potpunosti. Ne razumijem šta znači biti duhovan čovjek, niti zašto je jedina alternativa slijepa prepuštenost nagonima. Ja nisam naročito duhovan čovjek, ali niti nagoni ne upravljaju mojim životom, mada često divljaju, I must say :D

Konačno, ne znam zašto bi ti toliko smetalo da ti se "upucava" neka lezbejka? Ne bi trebalo da ti smeta ništa više od nabacivanja nekog tipa koji ti se ne sviđa. U protivnom, to bi moglo da znači da imaš neke neriješene probleme u vezi sa pravom prirodom svoje seksualnosti. Svaka relativno normalna osoba će, bila peder ili ne, kad joj objasniš da nisi zainteresovan/a ili nisi u tom fazonu, odustati.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 12:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 14:03
http://www.youtube.com/watch?v=Ct1xEEGx ... re=related
:D :D :D

Poslednji put menjao Maks dana 23 Avg 2010, 12:06, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
internet courage strikes back

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
...U protivnom, to bi moglo da znači da imaš neke neriješene probleme u vezi sa pravom prirodom svoje seksualnosti...

Bogami sam znala da ću na kraju biti okarakterisana kao osoba sa nekim podsvjesnim problemima u vezi moje seksualnosti. :(
Još malo pa se nećemo smjeti izjašnjavati kao hetero... :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]