banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 01:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 717 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 36  Sledeća

Da li podržavate održavanje koncerta ?
Da, bez obzira na sve. 37%  37%  [ 34 ]
Ne, neke stvari se ne zaboravljaju. 63%  63%  [ 59 ]
Ukupno glasova : 93
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Okt 2011, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Slika

Citiraj:
Демократска странка организовала је преко својих чланова, људи блиских странци и фирми на чијем челу су њихови кадрови куповину чак 6.000 карата за концерт Дина Мерлина који ће бити одржан 25. новембра у “Београдској арени“, пише београдски “Ало!“, позивајући се на изворе у централи ДС-а.

Улазнице за спектакл већ се дистрибуирају по општинским одборима те странке, али и по предузећима којима руководе демократе! Саговорник листа “Ало“ рекао је да су карте резервисане и пре него што се сазнало да ће сарајевски певач одржати и други концерт.

- Карте за концерт 25. новембра су купљене чим су пуштене у продају. Ради се о 6.000 карата, и то углавном за трибине и партер. И већ су раздељене - прича извор београдског дневника.

Карте за овај концерт коштају 2.200 динара за фан пит, 2.000 динара за партер, а за трибине од 1.800 до 2.500 динара. Ако узмемо просек да је карта 2.000 динара, простом рачуницом долазимо до тога да је Демократска странка за 6.000 карата искеширала 12 милиона динара, односно 120.000 евра!
Извор: Вести

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 15:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2011, 12:09
Našli se stari jarani

http://www.24sata.info/zabava/film-tv/7 ... ovani.html

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Оно о чему сам причао претходних дана,страшна политичка дискриминација и пропаганда се води у нашој Матици.
Једноставно жели се прелазити преко свега зарад стварања слике о некаквој хармонији. Оно што свакако не чуди је да су жути пацови једни од главних спонзора и водича на концерт овог квази умјетника.

А истовремено исти овај квази умјетник је у једној дно забавној емисији на обн истакао како и у Србији има добрих људи,што је још једна доза ироније и још један показатељ како нам се смије дино.

Истовремено, Борхан и његове агенције су свјесне да ће овај догађај носити велику дозу ризика,па ће све оне полицајце које су планирали за Параду срама послат пред Арену,а не би чудило да и један добар контигент буде у самој Арени како би се добила та бројка од 20 000,међу којима ће свакако бити и елита од 500 ових што су хтјели се срамит као и жена у црном,Чединих,ЧанковиХ,балашевић са породицом и својим вршњацима из Хрватске ће сједити у ложи све зарад стварања слике како Београд једва чека видјет умјетника,а поштоваоци умиру од жеље да кажу како је омиљен.

Оптимиста сам по питању да ипак овај квази умјетник неће одржати ниједан концерт ни 25 ни било када.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Da, da...on je kvazi...samo ne znam ko si ti da sudis o njemu i sta si ti u zivotu postigao da bi takve rijeci uputio nekome za koga svi na Balkanu znamo?

Bas sam sit raznih virtualnih nacionalista.

EDIT: Tri pune Arene, dovoljan su dokaz koliko ga ljudi vole, a vi ljudomrzci mozete samo da se tjesite time da je on kvazi umjetnik...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

siki2086 je napisao:
Da, da...on je kvazi...samo ne znam ko si ti da sudis o njemu i sta si ti u zivotu postigao da bi takve rijeci uputio nekome za koga svi na Balkanu znamo?

Bas sam sit raznih virtualnih nacionalista.

EDIT: Tri pune Arene, dovoljan su dokaz koliko ga ljudi vole, a vi ljudomrzci mozete samo da se tjesite time da je on kvazi umjetnik...

Желиш доказе?

Погледај текстове такозваног умјетника,од почетка до сада. Наравно није он текстописац свих,једноставно Рајко Петров Ного је мала маца кад је римовање у питању. Што се његових гласовних способности тиче илузорно је причати да спада у просјек чак и ако се рачуна ужи центар Сарајева,а камо ли Југа. Што се хитова тиче и гледаности (наравно да има пјесама које су занимљиве поштоваоцима) Милена Ћеранић (која ми је дно дна) има два пута гледанији клип од његовог најгледанијег.

Ко сам ја?
Поштени студент,националиста, без досијеа, без сивих новчаница домаће валуте с двије нуле у џепу и неки кажу да сам симпатичан када једем палачинке.
На Балкану дакако сви знамо и за Екрема Јеврића дно дна,тако да ти тај аргумент не пије воду.
Ја нисам никакав виртуелни националиста,већ поштени српски националиста који никада није дјеловао шовинистички нити је икада исказивао нетрпељивост према припадницима друге расе,језика и националности,овдје не убрајам националности које још нису установљене у свјетским енциклопедијама. Волио бих чути од тебе шта је национализам ,а шта шовинизам?

Три пуне Арене су доказ да је манипулација и пропаганда прави начин да се убједи јавност у нешто у што без обзира на све покушаје и игре ради личних интереса и сами субјекти нису убјеђени.

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kazi ti meni, postoji li neka pjesma od Dine u kojoj se mozes pronaci?

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

siki2086 je napisao:

Не видим да је мој одговор иоле вриједан параметар да би се твоја констатација о његовој величини обистинила.Или ипак мислиш супротно?

А нешто сумњам да се ти не проналазиш (опрости ако гријешим или превише интимизирам) у пјесми Баје Малог Книнџе "дуни вјетре мало преко јетре"? Што опет не мора ништа значити.

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Погледај текстове такозваног умјетника,од почетка до сада. Наравно није он текстописац свих,једноставно Рајко Петров Ного је мала маца кад је римовање у питању. Што се његових гласовних способности тиче илузорно је причати да спада у просјек чак и ако се рачуна ужи центар Сарајева,а камо ли Југа. Што се хитова тиче и гледаности (наравно да има пјесама које су занимљиве поштоваоцима) Милена Ћеранић (која ми је дно дна) има два пута гледанији клип од његовог најгледанијег.

da je dino merlin obicno djubre i od covjeka i od "umjetnika", u to nema ni gram sumnje. mislim, covjek koji je pao toliko nisko da krade pjesme od gorana bregovica (!)...
no, nema ni jedan zakon koji djubradima i kvaziumjetnicima zabranjuje da odrzavaju koncerte gdje god hoce. dakle, koncert treba da se odrzi. ja bi, licno, najvise volio kad bi taj ljigavac odrzao koncert i na njega doslo 0 ljudi. no, nazalost, na taj koncert ce doci vise ljudi nego sto bi doslo da se sutra pink floyd ponovo okupi i dodje da svira...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
siki2086 je napisao:

Kokuzna vremena?

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 22:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
beogradski pederi...nista drugo...mamu im jebem kad smo mi ginuli oni su srbovali...a sada bi se s turcima opet slizali...jer naravno sve su tetke tamo..to je moderno to je in...smradovi...jebo ih dino i merlin...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 22:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2011, 09:47
rotor je napisao:
beogradski pederi...nista drugo...mamu im jebem kad smo mi ginuli oni su srbovali...a sada bi se s turcima opet slizali...jer naravno sve su tetke tamo..to je moderno to je in...smradovi...jebo ih dino i merlin...

ccc koja doza nacionalizma u ovom postu.
Samo da kazem da je i Halid napravio fenomenalan koncert u BL, koji je bio izuzetno posjecen ;)
Dino me razocarao ovim koncertom, i nadam se iskreno da ce ga malo nabubati tamo ;) A nikada vise na Dinin kocert necu otici i ako sma do sada prisustvovao svakom, koji se odrzavao u Sarajevu.

"Da te volim oduvjek sam znao, za tebe i zivot bih ja dao, zbog tebe u paklu cu da gorim, jer te vise ja od svega volim"

Cuvari casti glavnog grada...Hz

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 22:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
gdje se halid i dino mogu porediti halid je lik boli glava...a dino nema sta nije srao protiv srba srbije beograda....

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 01:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Smijesni virtualni nacionalisti.

Zato se nekad i stidim sto sam Srbin.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 03:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2007, 21:17
kad se pravio majmun 20 godina ne treba mu dati da predje Drinu a kamoli da drzi koncert u BG areni, koje smo mi Srbi budale... Interesuje me kad ce Ceca odrzati koncert u Sarajevu?

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 07:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Hoce li mu Kempbel biti specijalni gost na koncertu?
Bio bi red da zajedno otpjevaju "Mjesecinu". :D

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
siki2086 je napisao:
Smijesni virtualni nacionalisti.

Zato se nekad i stidim sto sam Srbin.

I mi Srbi se stidimo kad vidimo ko sve sebe smatra Srbinom :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 08:40 
mene i dalje niko nece ubijediti da 3 pune arene nisu teski marketinski trik, visa politika, vjestacki stvorena situacija kao odgovor protivnicima koncerta...cak sta vise, to produzavanje koncerta na jos dva dana dozivljavam kao neki vid provokacije

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Pa ljudi moji BG ima preko 2 miliona stanovnika, a od toga je u njemu preko 300 hiljada muslimana i šiptara, a gdje su latini, a gdje su oni što će doći iz drugih gradova npr. jebene Subotice, Novog Sada i sl., ako tome pridodamo gamad poput Čedićevaca i sličnih, onda 3 pune arene u Beogradu nisu nikakvo čudo, vjerovatno bi ih i Tompson napunio da mu se dozvoli da održi koncert.

Poslednji put menjao old fashion men dana 06 Nov 2011, 08:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 08:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Loli briga njega za provokaciju i sve što je prije rekao, kada je on rasprodao više od 50000 ulaznica i za 3 večeri će uzeti iz BG nekih 200000 - 300000 evra i nazad u Sarajevo

Čitam juče, kako je za gostovanje prije dan -dva u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem naplatio od TV Prva 50000 evra, smiješno je šta lik radi po Srbiji

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Hordaš je napisao:
Samo da kazem da je i Halid napravio fenomenalan koncert u BL, koji je bio izuzetno posjecen ;)

Kada pomislim da ne možeš više, ti još više lupetaš, i to na Bajram crni Ahmede

Bešlić nikada nije pričao i preseravao se po medijima o Srbima kao Merlin, ali tebi nešto objašnjavati

Je li može Baja Mali Knindža ili Ceca kod vas u Sarajevu pjevati, a da se ne diže ovolika prašina kao oko Merlina u BG?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 717 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 36  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]