siki2086 je napisao:
Da, da...on je kvazi...samo ne znam ko si ti da sudis o njemu i sta si ti u zivotu postigao da bi takve rijeci uputio nekome za koga svi na Balkanu znamo?
Bas sam sit raznih virtualnih nacionalista.
EDIT: Tri pune Arene, dovoljan su dokaz koliko ga ljudi vole, a vi ljudomrzci mozete samo da se tjesite time da je on kvazi umjetnik...
Желиш доказе?
Погледај текстове такозваног умјетника,од почетка до сада. Наравно није он текстописац свих,једноставно Рајко Петров Ного је мала маца кад је римовање у питању. Што се његових гласовних способности тиче илузорно је причати да спада у просјек чак и ако се рачуна ужи центар Сарајева,а камо ли Југа. Што се хитова тиче и гледаности (наравно да има пјесама које су занимљиве поштоваоцима) Милена Ћеранић (која ми је дно дна) има два пута гледанији клип од његовог најгледанијег.
Ко сам ја?
Поштени студент,националиста, без досијеа, без сивих новчаница домаће валуте с двије нуле у џепу и неки кажу да сам симпатичан када једем палачинке.
На Балкану дакако сви знамо и за Екрема Јеврића дно дна,тако да ти тај аргумент не пије воду.
Ја нисам никакав виртуелни националиста,већ поштени српски националиста који никада није дјеловао шовинистички нити је икада исказивао нетрпељивост према припадницима друге расе,језика и националности,овдје не убрајам националности које још нису установљене у свјетским енциклопедијама. Волио бих чути од тебе шта је национализам ,а шта шовинизам?
Три пуне Арене су доказ да је манипулација и пропаганда прави начин да се убједи јавност у нешто у што без обзира на све покушаје и игре ради личних интереса и сами субјекти нису убјеђени.