banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 22:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
giometar je napisao:
Elvis Presley je napisao:
Njima se ne pravi parada vec paradu prave oni sami, i to sve po zakonu. Njima se ne placa parada vec paradu placaju oni sami

Starac, sto vrijedjas svoju inteligenciju (koju vjerujem da imas)? Nisi valjda ovako naivan?

Starac, u cemu je problem?

Postoji razlika izmedju finansiranja gay parade, koju finansira ona njihova zajednica i broja policajaca koji su tu ne zbog pedera vec zbog budaletina sa kamenjem u ruci.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
tensSa je napisao:
Znam ja za jednog lika sto ga je babo posl'o u manastir ne bi li ga bog preobratio... :lol:

Pošalješ gay sina tamo, a dočeka ga sveštenik-pedofil... :D
I de mi OFM reci kakvi su to planovi iza gay parade

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Svi oni huligani koji su htjeli da razbijaju paradu ponosa prošle godine u bg, to je ona ista kriminalna banditska horda koja samo koristi javne skupove(protest protiv unilaterarnog priznavanja nezavisnosti Kosova, protiv izručenja Karadžića Hagu..) da bi pravila nerede i krala po prodavnicama i butucima.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Hercegovac je napisao:
1. Svako ima pravo da organizuje javne skupove, da se druži i okuplja (ukoliko time ne ugrožavaju druge) koliko hoće i kad hoće.
2. Imaš i Srba po Federaciji koji su finansijski obezbjeđeni i lijepo žive - da li zbog te manjine kojoj je dobro, treba svi ostali Srbi u FBIH koji su obespravljeni, da se pognu i ćute; kao što ti navodiš da bi pederi trebali zbog nekoliko njih što su finansijski stabilni.
3. Paradiranje Roma u cilju povećanja im prava APSOLUTNO PODRŽAVAM, Za pomoć oboljelima od AIDS-a TAKOĐE PODRŽAVAM! Podržavam sve što ima za cilj da ukaže na neravnopravnost i diskriminaciju.

Bavim se druže takvim poslom da sam se u toku istog nagledao raznih diskriminacija ljudi, pa i diskriminacije na osnovu seksualne orjentacije: izbacili ga sa posla jer je gej, otac izbacuje dijete iz kuće zbog istog razloga, majka traži psihijatra da joj "preobrati" ćerku koja je lezbejka... To su samo neki primjeri... i to što ima određen broj gej ljudi koji imaju novca i poslovno su uspješni, ne znači ništa ovim diskriminisanim dok se sami ne izbore za svoja prava; ja ih u tome podržavam.

Pa eto, ugrožavaju. Sjećaš se šta se desilo prošle godine? Nisu homoseksualci direktno ugrozili nekoga ali posredno jesu i to mi je najviše krivo. Zna se da će biti sranje ali parade mora da bude, a ako je onda sad tu neko od njih ugrožen i diskriminisan ti mene mo'š jebat'. Tj. naravno da ne možeš ali shvataš šta sam htio reći... :)
Pazi jednu stvar, to što je otac izbacio sina iz kuće, a ova poslala kćerku psihijatru nije diskriminacija nego odnos između ljudi i nemoj to da mi navodiš kao primjer. Sad bi ti štitio nečije interese u zavadi sa vlastitim ocem, nemoj mi te priče. To za izbacivanje sa posla možeš da navedeš jer bih se i sam borio protiv takvih stvari ali parada ne rješava takve stvari. Parada nije potrebna u rješavanju problema ugroženosti već će samo još više produbiti jaz između homoseksualaca i ostatka društva kad ovi drugi skontaju da odoše dođavola zbog jednog dana godišnje kojeg homoseksualci prave. To što ima određen broj ljudi koji imaju novca i poslovno su uspješni i dovodi do dozvole za ovakve skupove visokog stepena opasnosti. Pa u SAD-u je pored jevrejskog homoseksualni lobi najjači, tako sam barem negdje pročitao. Može biti i da nije istina, ne sporim ali zapita se čovjek.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Njima nije cilj nikakva borbas za prava jer im ista nisu ni ugrožena, znači nemojte svoj poganluk nikom nametati i niko vas neće dirati, neka se jebu i pišaju jedan po drugom u svojim sobama ali da ne nameću to kao nešto normalno, niti da tjeraju druge da ih prihvate kao normalne, njihov cilj je da u BG mogu neometano da se ponašaju kao na onom linku u SF i da im niko ništa ne smije.

btw
hercegovac izgleda da su tebe one uje dole pravo istraumirale :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Ma mafijaški klanovi koji vode politiku japanskih jakuza, sva značajnija srpska društva (ona dalekih vidika i veza u inostranstvu) u našoj istoriji tvrde za sebe da su bili samo u službi srpskog naroda.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Halpert je napisao:
Ma mafijaški klanovi koji vode politiku japanskih jakuza, sva značajnija srpska društva (ona dalekih vidika i veza u inostranstvu) u našoj istoriji tvrde za sebe da su bili samo u službi srpskog naroda.

:-? :-?
wtf???

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa Elvise, nećeš valjda očekivati da će otpatci zemunskog klana finansirati homoseksualnu paradu? :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Buraz ubij me ako sam ja uopste skontao sta ti hoces reci...
Kakve jakuze, kakva srpska drustva???

Majko moja Bata Stojkovic mora da je ziv...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jakuze su mafijaši, stoga kriminalci, dakle kukolj u žitu zvanom država, ali opet kad se u Japanu dogodi neka ljudska ili ekološka katastrofa, tetovirani šefovi ne štede se na pomoći ugroženima, ipak su Japanci Japanci. Šta je sa Srbima? Pa dobro kaže hercegovac, u Beogradu jedva se čeka povod za demonstracije, i samo to, kulture nema kao ni saosjećanja...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Sep 2010, 17:27
[quote="Džontra"]Pa de ti dokaži da je bolest...I kad si toliko stručan, reci ima koje ljekove da piju da se izlječe, ili da ublaže simptome...
I kad si očigledno doktor, bil mi pogledao ovu izraslinu ovde, ima nešto kad pipnem mekano...[/quote]
Ne trebam ja ništa dokazivati-to dokazuješ ti koji sigurno imaš puno mekih stvari na krivom mjestu.A većina ljudi lažu da se žele liječiti-žele samo olakšanje ,acting out po svaku cijenu alkoholom ,drogom,seksom,kockom tabletama itd.liječenje je nešto drugo-samo to je izgleda još daleko od tebe.pozdrav :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Halpert je napisao:
kulture nema kao ni saosjećanja...

A kulturu i saosjećanje očekuješ od Joce amsterdama i kompanije :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
giometar je napisao:
Njima se ne pravi parada vec paradu prave oni sami, i to sve po zakonu. Njima se ne placa parada vec paradu placaju oni sami

Starac, sto vrijedjas svoju inteligenciju (koju vjerujem da imas)? Nisi valjda ovako naivan?

Starac, u cemu je problem?

Postoji razlika izmedju finansiranja gay parade, koju finansira ona njihova zajednica i broja policajaca koji su tu ne zbog pedera vec zbog budaletina sa kamenjem u ruci.

Sam si napisao, "po zakonu". E pa, cirkus prave i placaju ti koji su namjestili zakon tako da bude po zakonu, sve ostalo je losa gluma.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Njihovo pravo na tu paradu je u skladu sa zakonom kao sto to pravo imaju i penzioneri i dzedaji i bilo ko.
Dakle tu je kraj price sto se tice zakonske strane.

Prica pocinje onda kada huligani i ostatak socijalnog dna hoce da mijenjaju zakon kako njima odgovara.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:57 
Panzer je napisao:
lollipop je napisao:
sto puta da ponovim, ne vidim smisao paradiranja o tome s kim spavas.. to je za tvoju spavacu sobu, a ne za paradu... svaki vid gay parade dozivljavam kao tesku provokaciju.. oni tacno mole ta ih namlatis posteno..

E u razdjeljak te ljubim za ovo...

:D

prava homoseksualaca i zastita od diskriminacije se moze realizovati na milion drugih puno efikasnijih nacina od paradiranja.. kao oni nesto plasu, fataju se za guzice, lizu jedan drugoga, kenjaju tamo...
da se ponasaju normalno, te na jedan normalan nacin bez provociranja izrazavaju borbu za svoja prava mozda i ne bi bili toliko ljudi obracali paznju na njih..
sama rijec parada je dovoljno provocirajuca... ja nisam za razbijanje ni jednog grada, protiv svakih sam oblika nasilja, zao mi je i jedne kante za smece unistene u BG tokom parade, ali oni tacno tamo dolaze s ciljem da im neko razbije glavu i da od toga prave skandal koji poprima obike zaprepastenja u evropskim politickim krugovima kako srbija nije spremna za evropu :roll: ... fuj... sram ih bilo..

o kojoj ti gay zajednici pricas u srbiji, nekidan u novinama citam, eto kao tadic bi i porazgovarao sa predstavnicima homoseksualaca, ali ni oni se ne mogu dogovoriti ko su i ko ih predstavlja.. ko bi tacno istupio u ime njih..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Halpert je napisao:
kulture nema kao ni saosjećanja...

A kulturu i saosjećanje očekuješ od Joce amsterdama i kompanije :lol:

Ne, začudo ne od njih, već od običnih ljudi:

- tuča monahinja u jednom manastiru, pale riječi za koje nikad ne bi rekli da su izašle iz njihovih usta (+ još gomila kontroverzi u vezi SPC);
- djed Save Miloševića ubio sina zbog neslaganja oko naslijedstva (koliko ima sličnih slučajeva);
- bez obzira što je prešao u teški klišej, slučaj ''ubijanja kuma u lovu'' ponavlja se prilično često;
- najsiromašnijim građanima oduzima se ono poslednje što imaju, ljudi bezosjećajno pokradaju rođene svoje;
- ne postoje sigurne kuće i prihvatilišta;
...
:(

Superhik bi se osjećao poniženim. I šta Dveri Srpske glume u ovakvoj situaciji?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16

Nije tu kraj price o zakonu. Zakonom se moze i zabraniti javno izjasnjavanje homoseksualnosti, ali tu bi onda pocela prica o diskriminaciji, nakacilo bi se pitanje evropske unije, i bla bla... A sto bi to Srbija radila sada kada joj je krenulo, jel da?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:04 
znam da jednoj zeni ne prilici ono sto mi je sad palo na pamet, ali da malo razbijem polemiku. radovan III i : pobiti g...a i gotova stvar.. :P
naravno, ovo je sala, ali morala sam napisati, prosto je bilo jace od mene..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
giometar je napisao:

Nije tu kraj price o zakonu. Zakonom se moze i zabraniti javno izjasnjavanje homoseksualnosti, ali tu bi onda pocela prica o diskriminaciji, nakacilo bi se pitanje evropske unije, i bla bla... A sto bi to Srbija radila sada kada joj je krenulo, jel da?

Па, законом се може забранити и јавно изјашњавање подршке Црвеној Звезди... Што да не... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
ali oni tacno tamo dolaze s ciljem da im neko razbije glavu i da od toga prave skandal koji poprima obike zaprepastenja u evropskim politickim krugovima kako srbija nije spremna za evropu :roll: ... fuj... sram ih bilo..

Tako je! Sram ih bilo!

Tako i za silovane cure! Sram ih bilo sto su se obukle provokativno i provocirale neduzne silovatelje. Sramota!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]