banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 07:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Apr 2010, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
dolomit je napisao:
ekonomije kriza i recesija su satrale sve zivo...ovo kod nas je poprilicno ok...stob se reklo nismo nesto puno ni imal da bi pali..al da smo imali pali bi sigurno pa tako da smo u pozitivi :)
a sto se tice tih miljardi...to niko nije obecava...jer miljardama ja koliko znam niko nije baratao, a znam dosta toga....tako da ti je prica cista mihaljica party

a tvoj odgovor isti kao i stranackog sefa ti. a koliko vidim, ne znas bas mnogo, zar nije mile spominjao ulaganje u Gacko, pa onda u autoputeve.... sta je bilo sa tim? u kakvoj smo mi pozitivi?

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 23:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
pa nije mile kriv sto strabag nije dobio kredit od mmf-a ...al cinjenica je da bl-gradiska se radi i da ce se raditi bl-doboj...po meni ovo su dve jedino isplative rute...a dao bog da jednoga dana okrene se i dole prema splitu...a znas dobro sto se tice ekonomije i plata da je snsd uradio dosta toga i tako ne lupetaj...recu ti samo da jedan policajac sada ima platu kao jedan sluzbenik u banci ili nekom osiguranju...sto je u vrijeme vladavine sds-a bilo nepojmljivo...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

reci ti meni koliko su rasle plate u privatnom sektoru i daj mi neke konkretne podatke a ne suplju pricu. lako je povecati plate u administraciji, to se moze potezom olovke, a sta je sa ljudima koji stvarno rade?

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 23:46 
Pripravnik
Pripravnik

ja mogu da ti kazem da su plate u drzavnom sektoru skocile...a radnici koji rade kod privatnika su u kurcu...jer su privatnici postali robovlasnici....a akako ti mislis da je lako povecati plate u administraciji? je su li i doktori administracija kao i policija?...o cemu ti pricas? novac se ne stampa tek tako nije kao sto je vas sef radovan kralj devalvacije radio...samo stampo

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 23:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Onda predlazem da se svi zaposlimo u administraciji. Zar to ne bi bilo divno?

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

slazem se, administracija je glavni pokretac drustvenog napretka. ljudi nista ne rade, a plate skacu.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 23:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Lol.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 23:57 
Pripravnik
Pripravnik

pa ako nista niko ne radi od cega plate skacu?...daj ne kenjaj majke t sto ste bili na vlasti bili ste...stob se reklo volim sex i rado ga se secam ...tako i vi secajte se...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 08:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
dolomit je napisao:
pa ako nista niko ne radi od cega plate skacu?...daj ne kenjaj majke t sto ste bili na vlasti bili ste...stob se reklo volim sex i rado ga se secam ...tako i vi secajte se...

Nemoj moju temu ovdje podastirati, mada ima dobre veze. Imam utisak da si pao s Marsa? Čuj ova vlast nešto postigla oko ekonomije i plata? Ako misliš na laktašku ronhil ekonomiju onda je u redu, slažem se. A ako misliš na entitet i državu, sjedi malo u auto, provoži se Banja Lukom, Dobojem, Bijeljinom... ruralnim dijelovima pa ćeš vidjeti. Ali vrlo dobro znam da to tebe neinteresuje. Dobro nisi zasrbovao u temi i spomenuo kako je Mile sačuvao RS? Što se mene tiče, vi SNSD se nastali od otpada SDS i SP, oni su nastali od komunjara i tako redom. Sjaši kurta, uzjaši murta.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
WinstonWolfe je napisao:
anketa jeste tacna, ali nisu tacni ti procenti, Mile sigurno nema preko 40% podrsku. dio kolaca ce mu uzeti cavic, krsmanovic i mozda SNS-Tome Nikolica. ova ujedinjena opzicija ce mu takodje skinuti koji procenat tako da on nece uzeti vise od 35-40%.

Ne znam na osnovu cega ovo procjenjujes...
Mislim da se ove stranke i ljudi nece uopste naskidati kolaca, a jos mi manje smisla ima da su oni ti koji skidaju bas SNSD-ov dio kolaca u birackom tjelu.
Moguce je svasta, i da je narucena anketa i da nije tacna ali meni se cini da je tacna. Mislim da je to posledica cinjenice da su svi ozbiljni kandidati bili na vlasti u zadnjih 10 godina i svi su imali priliku da se pokazu. E sad, ni nas narod nema toliko kratku memoriju. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Драган закаснио за ове изборе? Или генерално нема шансе да постане нека респектабилна снага?

Citiraj:
КАЛИНИЋ ОСНОВАО САВЕЗ ЗА ДЕМОКРАТСКУ СРПСКУ

У Бањалуци је данас регистрован "Савез за демократску Српску" /СзДС/ на чијем је челу некадашњи лидер СДС-а Драган Калинић, јавља дописник Срне.
Инфо | 12:43 21/04/2010 | Извор: СРНА

Калинић ће о новој странци говорити на конференцији за новинаре крајем недјеље у Бањалуци.

Оснивачка скупштина странке одржана је 17. априла, њено сједиште је у Бањалуци а окосницу чланства чине некадашњи чланови СДС који су и раније подржавали Калинића.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=19897

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
anketa jeste tacna, ali nisu tacni ti procenti, Mile sigurno nema preko 40% podrsku. dio kolaca ce mu uzeti cavic, krsmanovic i mozda SNS-Tome Nikolica. ova ujedinjena opzicija ce mu takodje skinuti koji procenat tako da on nece uzeti vise od 35-40%.

Ne znam na osnovu cega ovo procjenjujes...
Mislim da se ove stranke i ljudi nece uopste naskidati kolaca, a jos mi manje smisla ima da su oni ti koji skidaju bas SNSD-ov dio kolaca u birackom tjelu.
Moguce je svasta, i da je narucena anketa i da nije tacna ali meni se cini da je tacna. Mislim da je to posledica cinjenice da su svi ozbiljni kandidati bili na vlasti u zadnjih 10 godina i svi su imali priliku da se pokazu. E sad, ni nas narod nema toliko kratku memoriju. :)

ne znam da li ima da se nadje na internetu, ali SNSD je vec 2008. na opstinskim izborima imao znacajan pad, koji se sigurno nastavio i danas. oni jesu najjaci, u to nema sumnje, ali sigurno nemaju vise od 35-40%. ovi sto sam nabrojao ce uzeti dio kolaca jer, kako si i sam rekao narod ima kratku memoriju. isto kako su zaboravili da je dodik u dvorani borik slao svoje tjelohranitelje da tuku banjalucku djecu, isto tako su i zaboravili da je cavic bio u sds-u.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 15:02 
Pripravnik
Pripravnik

Zozon je napisao:
dolomit je napisao:

Nemoj moju temu ovdje podastirati, mada ima dobre veze. Imam utisak da si pao s Marsa? Čuj ova vlast nešto postigla oko ekonomije i plata? Ako misliš na laktašku ronhil ekonomiju onda je u redu, slažem se. A ako misliš na entitet i državu, sjedi malo u auto, provoži se Banja Lukom, Dobojem, Bijeljinom... ruralnim dijelovima pa ćeš vidjeti. Ali vrlo dobro znam da to tebe neinteresuje. Dobro nisi zasrbovao u temi i spomenuo kako je Mile sačuvao RS? Što se mene tiče, vi SNSD se nastali od otpada SDS i SP, oni su nastali od komunjara i tako redom. Sjaši kurta, uzjaši murta.

zozon jes i ti u svedskoj?

Mile je vama rak rana da nema njega viorili bi se ljiljani na banskom dvoru

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zozon je napisao:
TashkoBL je napisao:
Ja ne znam sta se treba destiti pa da Dodik ne dobije izbore. Jedina ozbiljna opcija. Nadam se da ce se do sledecih izbora iskristalisati jos barem jedna ozbiljna politicka struja za koju cemo moci glasati. Za sad, "Dodik, 12 points" ... I ja bum glasal za njega 8)

Mogu misliti koliko si se zajampurio kad si ovaj tekst pisao.

P.S: Nemoj zaboraviti pokazati ovaj tekst tvom šefu mjesnog odbora SNSD-a da možete glorifikovati i žutim fluoruscentnim markerom podvlačiti riječi vašeg velikog vođe traktordžije. Pa ni traktore nije mogao obezbjediti poljoprivrednicima, a to njemu esencijalno zanimanje.

Zozon naporan si sa tim prozivanjem i omalovazavanjem tudjeg misljenja i rijeci.
Ajd mi reci za koga ces ti glasati, ako nije tajna.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 16:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Za Krsmanovića. Stari/novi igrač. Istinski socijalista. Domaćin čovjek. Nije ni on najzlatniji ali njegov je red sad pa će mo vidjeti.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
dolomit je napisao:
...recu ti samo da jedan policajac sada ima platu kao jedan sluzbenik u banci ili nekom osiguranju...sto je u vrijeme vladavine sds-a bilo nepojmljivo...

Zaboravio si da u vrijeme SDS-a nije bilo PDV-a, tako da je ova vlast dobila izvor prihoda koji je ogroman jer se uzima 17 posto od svega svakome, za sve, sto dovodi do visestrukog uzimanja. Primjer: Kupis kartu u autobusu, ode 17 posto Dodiku, vozac autobusa od tih para dobije platu i potrosi i da 17 posto Dodiku, Od tih para vlasnik autobusne kupi gorivo za autobus ode 17 posto Dodiku i od toga, pa dijelove, pa registracija autobusa, pa kupi novi autobus pa ode 17 posto Dodiku, i od svega ode 17 posto Dodiku. Znaci, kad kupis kartu u autobusu od 1,5 marku oko marku ode Dodiku kroz visestruki pdv koji sam naveo i ostale poreze. A tako od svega sto kupis. Znaci skoro 2/3 svih prihoda ide Vladi. Pa oni nisu nista uradili koliko para dobijaju. Prema tome mjereci koliko je ko imao prihoda SDS je vise uradio u skladu sa prihodima. Jedina stvar sto mi se kod SDS ne svidja je nacionalizam, a to vodi u propast svake vrste sto se i pokazalo.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 17:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
Nije bio PDV, ali je zbir tadašnjih poreza koje je PDV kao jedinstven porez zamjenio bio veći izraženo u postocima nego što je današnji PDV. Tako da je ta priča šupljak.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
mary juana je napisao:
Nije bio PDV, ali je zbir tadašnjih poreza koje je PDV kao jedinstven porez zamjenio bio veći izraženo u postocima nego što je današnji PDV. Tako da je ta priča šupljak.

Raspitaj se malo. Ovo sto si rekao je neistina isto kao i takozvani dokazi o kreacionizmu. I moze se vrlo lako utvrditi ako hoces, samo sad necu da gubim vrijeme na to. Ali prvo se raspitaj prije nego nesto napises. Ovo sto si napisao nema veze sa realnoscu. To govorim zbog drugih jer znam da tebe ne vrijedi u nista ubjedjivati, ali provjeri ako hoces.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 19:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
Raspitaj se ti, što se tiče kreacionizma koji nema veze s ovim, svako nepristrasan može otići na tu temu i vidjeti i ocjeniti svačije dokaze.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
WinstonWolfe je napisao:
ne znam da li ima da se nadje na internetu, ali SNSD je vec 2008. na opstinskim izborima imao znacajan pad, koji se sigurno nastavio i danas. oni jesu najjaci, u to nema sumnje, ali sigurno nemaju vise od 35-40%. ovi sto sam nabrojao ce uzeti dio kolaca jer, kako si i sam rekao narod ima kratku memoriju. isto kako su zaboravili da je dodik u dvorani borik slao svoje tjelohranitelje da tuku banjalucku djecu, isto tako su i zaboravili da je cavic bio u sds-u.

Mislim da se to ne moze gledati tako. Ipak lokalni izbori su druga prica od opstih. A i kada bi se moglo gledati tako (ja mislim da ne moze) nesigurna je predpostavka nastavka trenda pada popularnosti SNSD-a.
Tacno je da imamo kratku memoriju ali sumljam da je toliko kratka da se ne sjecaju Cave. Isto mislim da narod nije zaboravio kada su Miline gorile tukle Turtlesice ali za njih narod jednostavno nije briga.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]