banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 14:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2009, 09:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To je zato što si fizički inferioran....... :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
pa, kad meni psuju, mogu i ja malo...

Mislim... koliko je tebi godina? :-?

Tema je pocela ok, pretpostavljam da je postavljac teme htjeo da se na konstruktivan nacin porazgovara kako poboljsati diskusiju i forum generalno. A nastavilo se optuzivanjem, pravdanjem, nisam ja - ti si...
Spoiler:
Na pitanje "kako popraviti razbijeni prozor". Umjesto prijedloga krene se u pravcu ko je uopste razbio prozor. Pa se nastavi sa ko je bacio loptu, od ciju glavu ili nogu se odbila, ko je uopste dosao sa loptom, a onda kome su roditelji kupili i koliko su platili...pa gdje su mama i tata kupili loptu...I zasto su ti kupili loptu. I tako dalje...dok se ne sazna pravi krivac a to je ili o naj ko je izmislio loptu ili mama i tata sto su te napravili..a mozda i njihovi roditelji sto su njih napravili... :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Freak_on_a_leasH je napisao:
veverushka je napisao:
a dragom carlu porucujem da ja nikada nisam opsovala ikog na forumu. dok je to tvoj kolega vanja uradio.

Ma sta mi rece....jesi jesi i to ne jednom....i to meni licno si sve i svasta izgovorila samo sam ja to pobrisao...nisam znao da ce mi za kasnije trebat....a sve to bez da sam ja tebi i jednu ruznu rijec uputio....

Karlo, ona ne konta da si ti zvijezda i da će uskoro vrištat "Volim teeee, Karloooo" na svirci Pajperovog.... :evil3: :lol:

Morala sam.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
@shoole
vidis kako nasa diskusija nije dala rezultate :D
ovde se uglavnom urednici svadjaju.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zLo_krme je napisao:
Karlo, ona ne konta da si ti zvijezda i da će uskoro vrištat "Volim teeee, Karloooo" na svirci Pajperovog.... :evil3: :lol:

Morala sam.

E, da. U Banjaluci postati zvijezda, je isto ko na Dzidzikovcu biti anoniman :D

Moro sam spam.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
Freak_on_a_leasH je napisao:
veverushka je napisao:
a dragom carlu porucujem da ja nikada nisam opsovala ikog na forumu. dok je to tvoj kolega vanja uradio.

Ma sta mi rece....jesi jesi i to ne jednom....i to meni licno si sve i svasta izgovorila samo sam ja to pobrisao...nisam znao da ce mi za kasnije trebat....a sve to bez da sam ja tebi i jednu ruznu rijec uputio....

da sam ti opsovala , nisam! a da sam ti rekla sta mislim o tebi, jesam! a bogami, i ti si meni. po cemu se onda ti razlikujes od mene?

ko postane poznat u banjaluci, i samo tu, taj nista nije postigao. to je valjda vec svima jasno?! ...osim, mozda, ako govorimo o biznisu... :confused1:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
veverushka je napisao:
da sam ti opsovala , nisam! a da sam ti rekla sta mislim o tebi, jesam!

Ono kad si psovala sam obrisao ja tada i rekao ti da se ne nerviras toliko...ovo je sve sto je ostalo.....al bice dovoljno da se pokaze kakav si sagovornik....
veverushka je napisao:
cova , mozes slobodno da od*ebes!!!!

Misljenje o nekome se moze iskazati i bez psovanja.....

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 22:17 
veverushka je napisao:
ko postane poznat u banjaluci, i samo tu, taj nista nije postigao. to je valjda vec svima jasno?! ...osim, mozda, ako govorimo o biznisu... :confused1:

a ti to iz iskustva?

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Posto je tema otisla dodjavola hajde da je malo prosirimo. :D

Ja mislim da je polemika ovdje ustvari ogledalo naseg grada. Svi su protiv svih i svi zele jedni drugima da zabiju noz u ledja. Da bi se bilo sta desilo mora postojati zajednicki interes i kriticna masa kreativnih ljudi da nesto promjeni. Kod nas to nema.
Za zvijezde je potreban sistem i one se stvaraju a ne nastaju.

Npr. bend ne moze bez jake izdavacke kuce, izd. kuca ne moze bez jakog medija, a za medij je potreban jak biznismen koji ce da ulozi velike pare.
Mi niti imamo medije niti izdavaca, tako da nasi muzicari u stvari sviraju iz hobija.

To nije lose, ali je jako lose da gdje god odem prepoznaju me samo po Dodiku :mad: e, to je jako lose.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
Frisky_Dingo je napisao:
Posto je tema otisla dodjavola hajde da je malo prosirimo. :D

Ja mislim da je polemika ovdje ustvari ogledalo naseg grada. Svi su protiv svih i svi zele jedni drugima da zabiju noz u ledja. Da bi se bilo sta desilo mora postojati zajednicki interes i kriticna masa kreativnih ljudi da nesto promjeni. Kod nas to nema.
Za zvijezde je potreban sistem i one se stvaraju a ne nastaju.

Npr. bend ne moze bez jake izdavacke kuce, izd. kuca ne moze bez jakog medija, a za medij je potreban jak biznismen koji ce da ulozi velike pare.
Mi niti imamo medije niti izdavaca, tako da nasi muzicari u stvari sviraju iz hobija.

To nije lose, ali je jako lose da gdje god odem prepoznaju me samo po Dodiku :mad: e, to je jako lose.

majlili, evo ti odgovor!

ali, posto ti mislis da ces kao da pogodis nekoga (mene) svojim komentarom, malo samo razmisli da li ti valja tolika pakost.da, u tu grupu ubrajam i sebe. mislim na sve ljude koji ovde ostanu i pokusaju da postanu nesto u profesiji za koju su se toliko skolovali. a u najgoroj poziciji je umetnost.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
pozdravljam ekipu.
tema je kultura polemike na forumu. da podsjetim.
ove interne svadje ostavite za pp. fakat!

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 10:16 
nisam ja pakosna, koliko si ti carla ispreskakala a sad kao susojecas s njim, meni je to licemjerno...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
veverushka je napisao:
koliko si ti carla ispreskakala a sad kao susojecas s njim

Hm....vidis da me voli prozivat i pri tome ne reci nista...nego eto samo tako napisat "carlo" i pravit se da mi je nesto uradila.....daj nekad neki argument....

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Vrati mi moje krpice!! Recicu te mami. Buaaaaaaaaaaaa.

Smoriste tim djecijim prepucavanjima :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 12:38 
sad vise ni ja ne znam na cijoj sam strani... :roll: :lol:
sve cekam da se nesto zakuva al ne daju dusmani... 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 13:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ljudi moji kako vas ne mrzi ovoliko naklapanje....? :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 13:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Meni je diskusija na ovoj temi bila skroz ok, dok opet dezurni spameri nisu zachatovali temu...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
................

Poslednji put menjao cvox dana 11 Nov 2009, 14:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:10 
ma ja sam samo iznijela svoje misljenje o jesnoj drugoj svima nama znanoj polemici izmedju njih, al posto on od prvog dana mene ne gotivi, zabole me cosak.. odjavljujem se na ovoj temi, jer kad sam ja dozivljavala uvrede od strane sociala kakve jos rijetko neko jeste, niko nije reagovao i to toliko prostackih rijeci, psovki i uvreda na nacionalnoj osnovi, ali neka, neki urednici razmisljaju drugacije... pa neka im..

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Sad ce vjerovatno da me razapnu, ali zasvrbi me. Moje misljenje, forum je poceo da tone prosle godine januar/februar/mart. Za kratko vrijeme se registrovalo dosta novih usera koji su shvatili forum kao chat. Naravno, nemojte da shvatite bukvalno "svi koju se se prijavili su....bla bla".
Uvijek je bilo svadja, psovanja, spama i offa, ali ne sjecam se da je bilo u ovolikoj mjeri. Brisalo se, bunilo se, svadjalo se. Ali se nije povlacilo preko cijelog foruma, po svim temama svakog podforuma...Ako je bio koji slucaj ogranicavalo se na 2-3 posta a ne na 20-30 strana teme.
Jedino tema na opstim oko bana nema spama....jer je stalno zakljucana i dostupna samo moderatorima. A kad bi bila pola sata otvorena zagusili bi je chatom.
Npr., negdje sam procitala da nekome smeta tema "sta ste zadnje jeli?". Ta tema egzistira godinama i ima svoje posjetitelje. Nije mi jasno (podforumi, teme) sto nekog ne zanima, zasto koji klinac cita, pise i negoduje zbog toga? Zaobidji.
Bila sam ranije aktivna. Bilo je zabavno, zanimljivo, moglo se mnogo toga procitati. Popiti kafa sa interesantnim ljudima. Danas kad otvorim, krenem da odgovaram, napisem post i samo se odjavim....Mislim se cemu? Ionako ce ubrzo da se pretvori u chat. Ne daj boze da se ne slazes sa necijim misljenjem. Onda si ga na***ao sa psovkama, uvredama i slicno.
Moje misljenje je da forum treba da se "procijedi". Pobrisati sto je visak. Upozoriti i banovati sve koji se ne pridrzavaju pravila. Nikad se nije toliko chata tolerisalo, zasto bi sad? Opet kazem par postova cistog offa (ne racunam posto koji odovara temi i ubacenim offom) moze se tolerisati. Ali od 30 strana, 20 offa - sto je previse, previse je.
Ajd' u zdravlje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]