banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 10:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Avg 2010, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kako si ti to sad zakljucio iz Talijinog posta? o.O

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Popokatepetl je napisao:
MuskoBre je napisao:
Da li je zajednica muskarca i zene (bracna, vanbracna, sa djecom, bez djece) za tebe prirodna i normalna? Ako ne, zasto ? Ako da, zasto?

Evo, ja ću odgovoriti na ovo. Zajednica muškarca i žene uopšte nije prirodna, a negdje je normalna, negdje nije. Da je prirodna, rađali bismo se oženjeni/udati.

odlicno receno...
e... sad smo vec na putu dobrog odgovora... sta je PRIRODNO? ono sto smo stvorili, ono sto nas je stvorilo, ili ono sto zelimo/milimo/mozemo da shvatimo da nas je stvorilo, opet nastalo pod uticajem 'ostalog'... stvorilo je pod navodnim znacima... eto... ne smem vise da pisem da v@nja opet ne bi pohvalio moju fantasticnu sposobnost za fiozofiranje... kvazi... xD nhf ^_^

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 16:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Silhouette je napisao:
Popokatepetl je napisao:
MuskoBre je napisao:
Da li je zajednica muskarca i zene (bracna, vanbracna, sa djecom, bez djece) za tebe prirodna i normalna? Ako ne, zasto ? Ako da, zasto?

Evo, ja ću odgovoriti na ovo. Zajednica muškarca i žene uopšte nije prirodna, a negdje je normalna, negdje nije. Da je prirodna, rađali bismo se oženjeni/udati.

odlicno receno...
e... sad smo vec na putu dobrog odgovora... sta je PRIRODNO? ono sto smo stvorili, ono sto nas je stvorilo, ili ono sto zelimo da nas je stvorilo... stvorilo je pod navodnim znacima... eto... ne smem vise da pisem da v@nja opet ne bi pohvalio moju fantasticnu sposobnost za fiozofiranje... kvazi... xD nhf ^_^

Napredujemo, napredujemo..Za sad, izmedju ostalog, mozemo da zakljucimo da je neprirodno imati prijatelje, jer se radjamo bez njih. Neprirodno je nauciti plivati, jer se ne radjamo sa tim. Neprirodno je nauciti citati, jer se ne radjamo sa tim. Neprirodno je uciti jezik, jer se radjamo nemusti.
Taman kad se ponadam da me zivot vec darivao Glupostima Vecima Od Svega, ova tema iznjedri nove favorite.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
prirodno je imati sex iz zadovoljstva, kao cin ljubavi s voljenom osobom, a ne samo za produzavanje vrste.. sta se tu ima jos filozofirat :P

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Silhouette je napisao:
odlicno receno...
e... sad smo vec na putu dobrog odgovora... sta je PRIRODNO? ono sto smo stvorili, ono sto nas je stvorilo, ili ono sto zelimo da nas je stvorilo... stvorilo je pod navodnim znacima... eto... ne smem vise da pisem da v@nja opet ne bi pohvalio moju fantasticnu sposobnost za fiozofiranje... kvazi... xD nhf ^_^

Napredujemo, napredujemo..Za sad, izmedju ostalog, mozemo da zakljucimo da je neprirodno imati prijatelje, jer se radjamo bez njih. Neprirodno je nauciti plivati, jer se ne radjamo sa tim. Neprirodno je nauciti citati, jer se ne radjamo sa tim. Neprirodno je uciti jezik, jer se radjamo nemusti.
Taman kad se ponadam da me zivot vec darivao Glupostima Vecima Od Svega, ova tema iznjedri nove favorite.

ok, sam si sebi dao odgovor.. zbog cega je onda (nije samo tebi postavljeno pitanje) neprirodno da se dva muskarca/zene vole, na bilo koji nacin?

Poslednji put menjao Silhouette dana 16 Avg 2010, 16:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 16:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 14:03
google lazarević je napisao:
prirodno je imati sex iz zadovoljstva, kao cin ljubavi s voljenom osobom, a ne samo za produzavanje vrste.. sta se tu ima jos filozofirat :P

pa sto onda taj jebeni seks iz ljuabvi neupraznjavaju dva muska konja ili dva muska slona ako je toliko PRIRODAN ?!?!?! u vasoj silnoj toleranciji najneprirodnije stvari vam postaju najprirodnije ... :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 16:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Za mene nije neprirodno da se 2 muskarca, 2 zene vole. Jeste mi nakaradno, ali neprirodno mozda bas i ne. Neprirodno mi je da jedan takav par, bude osnovna gradivna jedinica bilo kog normalnog drustva, i da budu izjednaceni sa heteroseksualnim parovima. Dakle, ne pricam o ljubavi, nego o familiji , koja jelte, ukljucuje i djecu. Te 2 kategorije nisu isto. Jedno je prirodno, drugo je neprirodno.

Dok god budem zivio u drustvu koje ne dopusta homosexualnim parovima usvajanje i odgajanje djece, zabole me za homosexualnom ljubavi. A i ti parovi, koje imaju djecu sa surogat majkama i ocevima, mi je bolest zesca.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Maks: poredjenje sa zivotinjama je glupo..to ti je kao da pisanje i citanje smatras neprirodnim jer konji i sloni ne pisu i ne citaju.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 16:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

@Maks: poredjenje sa zivotinjama je glupo..to ti je kao da pisanje i citanje smatras neprirodnim jer konji i sloni ne pisu i ne citaju.

Ne kaze se sloni.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

joj znam, tipografska greska..nikad ne govorim sloni vec slonovi :P

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

neprirodno ti je zato sto nisi navikao, a to je zbog onoga sto smo 'stvorili'... isto kao i definicije 'normalnog' i nenormalnog', dobrog i loseg... i tako u nedogled... ja samo pokusavam nekako da 'navedem' ljude da gledaju s druge strane, jednostavnijim 'ocima'...
dakle, zakljucak je da homoseksualnost definitivno nije bolest, jer previse su ljudi iskrivili sve pojmove... samo zelim da svi zavirimo u svoje srce i oslobodimo se predrasuda od kojih smo sami sebi sagradili zatvor...

p.s. sad mi 'pade na pamet'... uzmimo da je bolest, da nije 'prirodno' i bla bla... sta onda da radimo sa homoseksualcima? hocemo ih poubijati? staviti u karaantinu? ko ti daje za pravo da ih 'iskorenis' samo zbog svog subjektivnog dozivljaja? gde sa njima kada postoje od kada je sveta i veka, pa kako je normalno hodati go po ulici, tako i sada neke druge intimnosti izlaze na videlo.. glupo poredjenje, al iskreno mamruna sam i ne da mi se vise razmisljat.... aje zdravo i listen to your heart... ^_^

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Eto, sad imamo i teoriju da neprirodno i nenormalno ustvari i ne postoji. Sve je prirodno i normalno, i nista nije. Ova tema stvarno negativno utice na moje zdravlje.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

to ti se samo cini :) sirenje vidika je ponekad bolan proces, sto nikako ne znaci da je neprirodan :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 17:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

to ti se samo cini :) sirenje vidika je ponekad bolan proces, sto nikako ne znaci da je neprirodan :lol:

Ja, kao obican livadar, primitivac, takoreci seljacina, nisam ni najmanje zainteresovan da krenem na to putovanje koje za cilj ima sirenje vidika, i klasificiranje svega devijantnog kao normalnog i prirodnog, sve u cilju vaskolike tolerancije. Sretan put ovima drugima, dobru zabavu zelim ovima koji ostaju. Ako ih jos ima.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
TaškoBL je napisao:
Kako si ti to sad zakljucio iz Talijinog posta? o.O

Ja stvarno ne znam je l' vi namjerno ne kontate ili sta...

Jos je ona sama podebljala rijeci da muskarci koji masturbiraju zamisljaju zene dok to rade.
A ja prije toga napisao da masturbacija nema svrhu.

Dakle Talija je sama za kriterij neprirodnosti uzela svrhu.

Onda mi recite zasto se svi oni koji masturbiraju ne nazivaju neprirodnim ili bolesnim, jer "nije nas bog stvorio da sami sebe zadovoljavamo" nja nja...
Zasto se muskarac i zena koji imaju analni seks ne nazivaju neprirodnim i bolesnim jer "nije bog stvorio zenin anus sa svrhom penetriranja od strane muskarca vec da sere kroz njega" gu gu gu...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 17:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

xDDDDDDDDDDDDDD

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59

Bezboznice! Operi misli sapunom! :lol:

Da rezimiramo, sta god se tu pisalo i kakav god zakon bio, ne znam ko bi meni mogao zabraniti da zivim sa svojom druzicom i da radjamo decu jedna drugoj?! Slika

Njaaaaa-njaaaaa!Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
MuskoBre je napisao:

Pa ono, kad ne bi poceo likovati prije nego napises prvu rijec, mozda bi i napredovali, mislim u raspravi.

To sto je nesto neprirodno, ne znaci da je lose. Naprotiv, nama je potrebno da radimo mnogo stvari koje su fakticki neprirodne da bismo prezivjeli. To je zato sto smo mi, ljudi, drustvena bica, ne samo djeca prirode. E sad, cinjenica da smo drustvena bica nas dovodi do drugog termina oko kojeg je nastala halabuka, a to je pojam normalnog. Normalno je direktno vezano za drustvo. Normalno je ono sto je u drustvu najprisutnije, najpodobnije, najpozeljnije. Normalno nema veze sa prirodnim. Normalno jeste najcesce, ali nije jedino. Normalno ne znaci automatski i najbolje, niti je nenormalno eo ipso lose.

Tako da, prati zube nije prirodno, ali je normalno. Pisati u po Gospodske jer nas je pritjeralo je prirodno, ali nije normalno. Voditi ovakve rasprave u ljetnje predvecerje umjesto curicu za rucicu nije ni prirodno ni normalno.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HugoLina je napisao:

Bezboznice! Operi misli sapunom! :lol:

Da rezimiramo, sta god se tu pisalo i kakav god zakon bio, ne znam ko bi meni mogao zabraniti da zivim sa svojom druzicom i da radjamo decu jedna drugoj?! Slika

Njaaaaa-njaaaaa!Slika

ko moze meni zabraniti da se ljubim i pipkam s drugaricom lozeci prisutne muskarce :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pokakitepetl, to je to.... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]