banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
old fashion men je napisao:
Čekaj ti me želiš uvjeriti da ovi nisu degenerici :-?
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

Je l' ti ovo imas bookmarkovano?? Postavio si ovaj link hiljadu puta, stvarno bi covjek pomislio da si i sam peder...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ima istih stvari koje se mogu vidjeti između muškarca i žene, jel to znači da su i oni degenerici, ili je to ispravno...
zanimljivo kako si naišao na taj sajt...kontam sigurno ga imaš kao bookmark...mislim da ti podsvijest nešto poručuje

EDIT:Elvis isto rekao

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Taj link sam postavio po drugi, a ne hiljaditi put, sada sam ga kopirao sa prvog puta, a prvi put sam ga pokupio slučajno sa drugog foruma i teme o Fatmiru Alispahiću, toliko o tome.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I onda je svizac umotao čokoladu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Džontra je napisao:
A smatram da se izjava nepokorenog ne može uzeti kao dokaz, on je samo jedan u nizu internet ratnika, koji su hrabri na mišu...

Kao što Brankica Stanković onomad za takve reče:
Citiraj:
Hrabri samo kada su sakriveni iza mase

..ako se može uopšte reći da si i tada hrabri..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Čekaj ti me želiš uvjeriti da ovi nisu degenerici :-?
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

Je l' ti ovo imas bookmarkovano?? Postavio si ovaj link hiljadu puta, stvarno bi covjek pomislio da si i sam peder...

Staro pravilo:
Najveći homofobi su latentni homoseksualci.

Siguran u svoju seksualnost, ne vidim zašto bih imao problem sa bilo čijom drugom..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koji ste vi seljoberi, kad vas čovjek satjera u kut činjenicama i pod nos vam gurne link gdje se vidi kakvi degenerici žele da paradiraju i šta tim paradama žele da nametnu kao normalno i poželjno ponašanje, onda serete tu neke gluposti koje ste zakačili u mudrostima iz srednje škole tipa frojda i froma, kojima ste pokušavali zadiviti djevojčice.
Evo odakle sam pokupio link:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=58611&start=75

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
lollipop je napisao:
sto puta da ponovim, ne vidim smisao paradiranja o tome s kim spavas.. to je za tvoju spavacu sobu, a ne za paradu... svaki vid gay parade dozivljavam kao tesku provokaciju.. oni tacno mole ta ih namlatis posteno..

E u razdjeljak te ljubim za ovo...

Hercegovac je napisao:
P niko ne paradira da pokaže s kim spava nego paradira zato što su ti ljudi ugroženi i diskriminisani u društvu..

Šta pričaš ti majke ti? Znači ti smatraš da su oni ugroženi i diskriminisani u društvu pa treba da im se napravi parada i to iz državnog džepa? Pa što kad su tako pametni, a i ti sa njima ne pravite parade za neke druge ugrožene grupe u našem društvu? Evo recimo imaš Rome koji ništa nigdje nemaju već kopaju po smeću i od toga preživljavaju. Što recimo ne bi napravili paradu Roma? Evo imaš dole po Federaciji Srbe koji su diskriminisani na svakom koraku pa što da ne napravimo za njih paradu? Imaš isto tako i oboljele od AIDS-a od kojih ljudi bježe glavom bez obzira ako saznaju da su zaraženi. Shvataš poentu? A ovo što je nepokoreni napisao je samo jedan u nizu njegovih postova pošto čojek je kivan na sve i svja. Ako neko uspije od države da iskamči milione onda vjeruj mi da nije ugrožen i diskriminisan. Isto tako kladim se da u tim državnim službama sjedi toliko tih skrivenih pedera da je to strašno nešto i ti mi tu o nekoj ugroženosti pričaš. Dao bih litru krvi u to da su više od 80% tih homoseksualca ljudi iz recimo finansijski sigurnijih porodica kojima ništa u životu ne fali nego imaju i previše i para i vremena. Što se nisu skupili oni kad su tako pametni pa se državi odužili nečim pa napravili neku humanitarnu akciju ili skupili neke pare pa pomogli nekom? E lako je njima moj Hercegovče, nisu oni ugroženi osim kad im dođe parada pa sto hiljada ljudi hoće da ih tuče, tad im možda malo i guza radi ali i tad znaju da imaju državne službe da ih zaštite...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
sto puta da ponovim, ne vidim smisao paradiranja o tome s kim spavas.. to je za tvoju spavacu sobu, a ne za paradu... svaki vid gay parade dozivljavam kao tesku provokaciju.. oni tacno mole ta ih namlatis posteno..

E u razdjeljak te ljubim za ovo...

Hercegovac je napisao:
P niko ne paradira da pokaže s kim spava nego paradira zato što su ti ljudi ugroženi i diskriminisani u društvu..

Šta pričaš ti majke ti? Znači ti smatraš da su oni ugroženi i diskriminisani u društvu pa treba da im se napravi parada i to iz državnog džepa? Pa što kad su tako pametni, a i ti sa njima ne pravite parade za neke druge ugrožene grupe u našem društvu? Evo recimo imaš Rome koji ništa nigdje nemaju već kopaju po smeću i od toga preživljavaju. Što recimo ne bi napravili paradu Roma? Evo imaš dole po Federaciji Srbe koji su diskriminisani na svakom koraku pa što da ne napravimo za njih paradu? Imaš isto tako i oboljele od AIDS-a od kojih ljudi bježe glavom bez obzira ako saznaju da su zaraženi. Shvataš poentu? A ovo što je nepokoreni napisao je samo jedan u nizu njegovih postova pošto čojek je kivan na sve i svja. Ako neko uspije od države da iskamči milione onda vjeruj mi da nije ugrožen i diskriminisan. Isto tako kladim se da u tim državnim službama sjedi toliko tih skrivenih pedera da je to strašno nešto i ti mi tu o nekoj ugroženosti pričaš. Dao bih litru krvi u to da su više od 80% tih homoseksualca ljudi iz recimo finansijski sigurnijih porodica kojima ništa u životu ne fali nego imaju i previše i para i vremena. Što se nisu skupili oni kad su tako pametni pa se državi odužili nečim pa napravili neku humanitarnu akciju ili skupili neke pare pa pomogli nekom? E lako je njima moj Hercegovče, nisu oni ugroženi osim kad im dođe parada pa sto hiljada ljudi hoće da ih tuče, tad im možda malo i guza radi ali i tad znaju da imaju državne službe da ih zaštite...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Džontra je napisao:
Poenta priče: Pederi se jebu u dupe, deda Miloje te jebe u glavu....
Citiraj:
Против и надам се ускоро учесник у растјеривању гамади!

A evo ga, još jedan Znači, pošalji slike kako si bio na događaju, ili ne palamudi

Човјече Божији овим претходним постом нисам желио рећ како сам ја нека фаца,разбијач или ти не знам шта. Дакле нисам ја ништа битнији од обичног просјечног Србина,не идем ја тамо да показујем како сам богом дан да се тучем,да ја нешто будем битан,да се сликам како сам био у групи која је жељела нешто. Ако будем планирао пут,а вјерујем да хоћу нећу ићи с циљем не дај боже неког убити,осакатити већ учествовати у растјеривању тог друштвеног пропагандног смећа.

Сад ћеш се ти можда ухватити оне фразе "ко лаје тај не уједа",твоја ствар,ал кажем ти ја не идем да би кад се то заврши на фејсбук ставио слику и био неки мангуп,већ ради идеје и ради очувања можда и једине преостале српске вриједности - породице.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Šta pričaš ti majke ti? Znači ti smatraš da su oni ugroženi i diskriminisani u društvu pa treba da im se napravi parada i to iz državnog džepa? Pa što kad su tako pametni, a i ti sa njima ne pravite parade za neke druge ugrožene grupe u našem društvu? Evo recimo imaš Rome koji ništa nigdje nemaju već kopaju po smeću i od toga preživljavaju. Što recimo ne bi napravili paradu Roma? Evo imaš dole po Federaciji Srbe koji su diskriminisani na svakom koraku pa što da ne napravimo za njih paradu? Imaš isto tako i oboljele od AIDS-a od kojih ljudi bježe glavom bez obzira ako saznaju da su zaraženi.

Njima se ne pravi parada vec paradu prave oni sami, i to sve po zakonu. Njima se ne placa parada vec paradu placaju oni sami a broj policajaca ne zavisi od broja pedera vec od broja maloumnih velikosrpskih tinejdzera koji imaju 4S na majici a 4 grama mozga.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

koji imaju 4S na majici a 4 grama mozga.

E pa njima je dovoljno i toliko mozga da shvate kakvo zlo i opasnost vreba iza tih parada,
tebi ne bi pomoglo ni 400 kg mozga da shvatiš i skontaš kakve su namjere pederskih degenerika i ko se krije u pozadini svega.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Šta pričaš ti majke ti? Znači ti smatraš da su oni ugroženi i diskriminisani u društvu pa treba da im se napravi parada i to iz državnog džepa? Pa što kad su tako pametni, a i ti sa njima ne pravite parade za neke druge ugrožene grupe u našem društvu? Evo recimo imaš Rome koji ništa nigdje nemaju već kopaju po smeću i od toga preživljavaju. Što recimo ne bi napravili paradu Roma? Evo imaš dole po Federaciji Srbe koji su diskriminisani na svakom koraku pa što da ne napravimo za njih paradu? Imaš isto tako i oboljele od AIDS-a od kojih ljudi bježe glavom bez obzira ako saznaju da su zaraženi.

Njima se ne pravi parada vec paradu prave oni sami, i to sve po zakonu. Njima se ne placa parada vec paradu placaju oni sami a broj policajaca ne zavisi od broja pedera vec od broja maloumnih velikosrpskih tinejdzera koji imaju 4S na majici a 4 grama mozga.

Ti policajci su koštali 50 miliona dinara Srbiju prošle godine ne računajući popravke policijskih vozila i opreme. Istina jeste, da nije bilo onih koji su protestovali protiv parade ne bi bilo ni policije ali ima i druga strana medalje, a to je spremnost LGBT pokreta da na sve načine dobiju tu paradu bez obzira kakvu će ona štetu državi donijeti. Znaju da će biti sranje i znaju da će ogromne pare da odu na njihovo objezbjeđenje, znaju da će zbog tog sranja i Srbija da ima lošu sliku u svijetu ali parada je bitnija. Pa hvala im puno na tome. Ovim u isti koš namjerno trpam i huligane i homoseksualce jer su i jedni i drugi isti samo se za različite ciljeve bore. I još jednom se pitam da li će se ikada LGBT odužiti državi...

EDIT: Dodao bih i štetu koju je pretrpio grad Beograd od divljanja huligana, a u direktnoj vezi sa paradom...
EDIT II: Šteta iznosi milion eura...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

,
tebi ne bi pomoglo ni 400 kg mozga da shvatiš i skontaš kakve su namjere pederskih degenerika i ko se krije u pozadini svega.

zavjera pederskih masona i templara...njih je CIA poslala u Srbiju, kako bi svi postali pederi i kako više ne bi bilo Srba...I napravimo od alu-folije šešire, tako ne mogu preko satelita da nam čitaju misli ili da nam usađuju ideje...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:

1. Svako ima pravo da organizuje javne skupove, da se druži i okuplja (ukoliko time ne ugrožavaju druge) koliko hoće i kad hoće.
2. Imaš i Srba po Federaciji koji su finansijski obezbjeđeni i lijepo žive - da li zbog te manjine kojoj je dobro, treba svi ostali Srbi u FBIH koji su obespravljeni, da se pognu i ćute; kao što ti navodiš da bi pederi trebali zbog nekoliko njih što su finansijski stabilni.
3. Paradiranje Roma u cilju povećanja im prava APSOLUTNO PODRŽAVAM, Za pomoć oboljelima od AIDS-a TAKOĐE PODRŽAVAM! Podržavam sve što ima za cilj da ukaže na neravnopravnost i diskriminaciju.

Bavim se druže takvim poslom da sam se u toku istog nagledao raznih diskriminacija ljudi, pa i diskriminacije na osnovu seksualne orjentacije: izbacili ga sa posla jer je gej, otac izbacuje dijete iz kuće zbog istog razloga, majka traži psihijatra da joj "preobrati" ćerku koja je lezbejka... To su samo neki primjeri... i to što ima određen broj gej ljudi koji imaju novca i poslovno su uspješni, ne znači ništa ovim diskriminisanim dok se sami ne izbore za svoja prava; ja ih u tome podržavam.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:20 
Znam ja za jednog lika sto ga je babo posl'o u manastir ne bi li ga bog preobratio... :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Njima se ne pravi parada vec paradu prave oni sami, i to sve po zakonu. Njima se ne placa parada vec paradu placaju oni sami

Starac, sto vrijedjas svoju inteligenciju (koju vjerujem da imas)? Nisi valjda ovako naivan?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
,

zavjera pederskih masona i templara...njih je CIA poslala u Srbiju, kako bi svi postali pederi i kako više ne bi bilo Srba...I napravimo od alu-folije šešire, tako ne mogu preko satelita da nam čitaju misli ili da nam usađuju ideje...

+ šta ako sutra moje dijete vidi dva pedera da se ljube pa i ono postane gay? :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
I još jednom se pitam da li će se ikada LGBT odužiti državi...

Ma kakav dug drzavi pa drzava je duzna njima! Drzava je duzna da zastiti sve svoje gradjane (koji ne krse zakon) pa makar oni bili pederi ili transvestiti.

A to da je cilj gay parade da se donese zlo drzavi je bas hard kor teorija zavjere. Covjece da ti ne smijes izaci napolje sa svojom curom jer bi te odmah zaskocili i izudarali mislis da se ti ne bi inatio uz pomoc ovih parada?

Ja ne podrzavam gay paradu, smatram da se njihova aktivnost treba fokusirati na lobiranje prema zakonima koji ih stite od diskriminacije itd. Ali u drzavi srpskoj su i oni vidjeli da nema vajde od toga pa zato nastavljaju sa ovim paradama.
Uostalom, danas po Evropi postoje mnogo vece gay parade pa niko na njih ne obraca paznju. Tamo su gay parade izgubile smisao jer nisu fokusirane na borbu za nesto vec na puko paradiranje. Ali kada se to desi opet fino kazes da to ide njima na dusu i ides svojim poslom.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
,

Citiraj:
Miodrag96 je napisao:
G. Džontra Vi ste jedan obični "troll".

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]