Panzer je napisao:
Šta pričaš ti majke ti? Znači ti smatraš da su oni ugroženi i diskriminisani u društvu pa treba da im se napravi parada i to iz državnog džepa? Pa što kad su tako pametni, a i ti sa njima ne pravite parade za neke druge ugrožene grupe u našem društvu? Evo recimo imaš Rome koji ništa nigdje nemaju već kopaju po smeću i od toga preživljavaju. Što recimo ne bi napravili paradu Roma? Evo imaš dole po Federaciji Srbe koji su diskriminisani na svakom koraku pa što da ne napravimo za njih paradu? Imaš isto tako i oboljele od AIDS-a od kojih ljudi bježe glavom bez obzira ako saznaju da su zaraženi. Shvataš poentu? A ovo što je nepokoreni napisao je samo jedan u nizu njegovih postova pošto čojek je kivan na sve i svja. Ako neko uspije od države da iskamči milione onda vjeruj mi da nije ugrožen i diskriminisan. Isto tako kladim se da u tim državnim službama sjedi toliko tih skrivenih pedera da je to strašno nešto i ti mi tu o nekoj ugroženosti pričaš. Dao bih litru krvi u to da su više od 80% tih homoseksualca ljudi iz recimo finansijski sigurnijih porodica kojima ništa u životu ne fali nego imaju i previše i para i vremena. Što se nisu skupili oni kad su tako pametni pa se državi odužili nečim pa napravili neku humanitarnu akciju ili skupili neke pare pa pomogli nekom? E lako je njima moj Hercegovče, nisu oni ugroženi osim kad im dođe parada pa sto hiljada ljudi hoće da ih tuče, tad im možda malo i guza radi ali i tad znaju da imaju državne službe da ih zaštite...
1. Svako ima pravo da organizuje javne skupove, da se druži i okuplja (ukoliko time ne ugrožavaju druge) koliko hoće i kad hoće.
2. Imaš i Srba po Federaciji koji su finansijski obezbjeđeni i lijepo žive - da li zbog te manjine kojoj je dobro, treba svi ostali Srbi u FBIH koji su obespravljeni, da se pognu i ćute; kao što ti navodiš da bi pederi trebali zbog nekoliko njih što su finansijski stabilni.
3. Paradiranje Roma u cilju povećanja im prava APSOLUTNO PODRŽAVAM, Za pomoć oboljelima od AIDS-a TAKOĐE PODRŽAVAM! Podržavam sve što ima za cilj da ukaže na neravnopravnost i diskriminaciju.
Bavim se druže takvim poslom da sam se u toku istog nagledao raznih diskriminacija ljudi, pa i diskriminacije na osnovu seksualne orjentacije: izbacili ga sa posla jer je gej, otac izbacuje dijete iz kuće zbog istog razloga, majka traži psihijatra da joj "preobrati" ćerku koja je lezbejka... To su samo neki primjeri... i to što ima određen broj gej ljudi koji imaju novca i poslovno su uspješni, ne znači ništa ovim diskriminisanim dok se sami ne izbore za svoja prava; ja ih u tome podržavam.