banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 09:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Nov 2009, 11:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 16:41
i da, sta je sa zakljucavanjem zanimljivih tema? :confused2: moze li se to ikako rjesavati na drugi nacin?

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 12:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Руjа je napisao:
Који је ваш став у односу на оно што "странци" (или они за које мислите да су "странци") пишу о ономе што се дешава у БиХ? Да ли странци имаjу иста "морална права" или не?

Mislim da po tom pitanju nema diskriminacije jer su svi dobrodosli dok ne koriste provokacije, uvrede i tome slicno.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
The_new_Statesman je napisao:
Mislim da po tom pitanju nema diskriminacije jer su svi dobrodosli dok ne koriste provokacije, uvrede i tome slicno.

potpis na ovo gore sto je moj drug TnS napisao :cat:

sad sam procitao zadnjie tri strana i sta sam mogao procitat.........napad na moderatore i nista vise!
Pa i oni su ljudi i oni mogu se malo opustit a ne da non-stop sa gumicom u ruci stoje i brisu....
Po meni treba malo vise tolerancije i razumjevanja na forumu,do duse na nekim temama kad se zakrvi treba odma reagovati i to uklonit!
Po meni oni rade svoj posao dobro i posteno.....gamad(izvinjenje odma za one koji to nisu ili da kazem za one koji sebe smatraju velikim filozofima i pametnim facama) smo mi svi i to vrlo dobro zanmo samo sto niko nece da prizna to,u tom je problem a ne u moderaciji i spamu!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
cvox, ne bih se slozio sa tvojom zadnjom recenicom. Svi mi imamo ispade i trenutke ljutnje kad svasta blebnemo ali koliko toliko se zna kakav ko nastup ima. Izvinjavam se zoki sto ga spominjem, ali recimo ja njegov nastup znam i kroz postove mogu da zakljucim kakav je covjek, i ako uvrijedi nekad znam da to nije on u svom svakodnevnom izdanju na forumu. Taj niz mogu da nastavim i sa vecinom drugih forumasa. Medjutim postoje par ljudi koji jednostavno svugdje gdje se pojave prave probleme svojom nadmenoscu, bezobrazlukom i glumatanjem neke providne intelektualne i sta ti ja znam kakve superiornosti. Znaci ne radi se o povremenim ispadima nego o jednom obrascu ponasanja koji cini tu osobu. Protiv takvih ljudi se treba preduzeti nesto.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo to druze cvox.

Meni nije jasno zasto neki stalno potenciraju privatno poznanstvo kao nesto lose? Ljudi se znaju, pa sta? Neki bi im jos drzali svijecu :lol:

Evo na forumu, izmedju ostalih, cijenim (po godinama :D )cvoksa, manitua, cicka, blafa, dell-a, mirdzu, v@nju, hertza, ali me to ne sprecava da im kazem sta mislim. Isto vazi i za mene. Ako nisam u pravu, izvinem se i zdravo, idemo dalje...

Edit: @Hristov, ti ljudi su izuzetci. Necemo zbog njih okretati forum naopako...

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 09 Nov 2009, 13:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ne bih se slozio, pogledaj koliko "stete" su napravili ti pojedinci. I niko nije rekao da se forum mora okrenuti naopako zbog njih.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo na forumu, izmedju ostalih po, cijenim (po godinama :D )cvoksa, manitua, cicka, blafa, dell-a, mirdzu, v@nju, hertza, ali me to ne sprecava da im kazem sta mislim. Isto vazi i za mene. Ako nisam u pravu, izvinem se i zdravo, idemo dalje......

pa gdje mene stavi prvog po godina dragi TnS tc tc tc coro je prvi pa tek onda ja :lol:

Hristiv drugar to jest istina da neki nemaju obraza i ne zanju granice al tim ljudima se treba stat u kraj....zna se ban i ajd zdrao :cat:
Isto tako treba imat neki redosljed a to je opomena pa ban na sedmicu (odlicno pravilo koje je uvedeno nedavno :cat: ) pa ako nece ni to da ga opameti onda trajni ban i ajd zdravo!
Samo ja bih pored ovih pravila gore jos samo predlozio svima da take ljude izbjegavaju,mani ga se i on ce sam shvatit sta je i kako je.To ce mu biti najgora kazna......

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Hristov je napisao:
cvox, ne bih se slozio sa tvojom zadnjom recenicom. Svi mi imamo ispade i trenutke ljutnje kad svasta blebnemo ali koliko toliko se zna kakav ko nastup ima. Izvinjavam se zoki sto ga spominjem, ali recimo ja njegov nastup znam i kroz postove mogu da zakljucim kakav je covjek, i ako uvrijedi nekad znam da to nije on u svom svakodnevnom izdanju na forumu. Taj niz mogu da nastavim i sa vecinom drugih forumasa. Medjutim postoje par ljudi koji jednostavno svugdje gdje se pojave prave probleme svojom nadmenoscu, bezobrazlukom i glumatanjem neke providne intelektualne i sta ti ja znam kakve superiornosti. Znaci ne radi se o povremenim ispadima nego o jednom obrascu ponasanja koji cini tu osobu. Protiv takvih ljudi se treba preduzeti nesto.

Hristov, pozdravljam tvoj post! brate po placu! :D
naravno i previse je tolerancije za pojedince. nekad i moderatoru se otme oku neka ispadica pa je preskoci, a trebala je biti sankcionirana. pa ljudi, niko od nas ne cita sve postove. a ni moderatorima nije lako, toliko oprecnih misljenja, toliko naglih, a najvise glupih stavova ima, a sta zaboga, ljudi smo... niko od nas nije savrsen, niko besprijekorno ispravan, ima nas svakakvih, ko ce sa ovolikim brojem idiota izaci na kraj! svaka im cast, pa imaju i strpljenja i zivaca. pozdravljam. dosta su i objektivni, ne zele da dolazi do konflikata na forumu, ni po nacionalnom ni po intelektualnom kljucu.
ja se nikad nisam ljutio na postove koji su mi obrisani. odlutamo svi, ponesemo se, odemo najvise u OT, sta ima veze, provedemo par minuta u razonodi. i neka brisu.
nastojim da nikoga ne vrijedjam, ako nekoga i prozovem, vise je radi sale. i ove keoje prozivam mislim da se ne ljute na mene, po postovima mozes zakljuciti o kakvom se tipu radi.

Upravo to druze cvox.

Meni nije jasno zasto neki stalno potenciraju privatno poznanstvo kao nesto lose? Ljudi se znaju, pa sta? Neki bi im jos drzali svijecu :lol:

Evo na forumu, izmedju ostalih po, cijenim (po godinama :D )cvoksa, manitua, cicka, blafa, dell-a, mirdzu, v@nju, hertza, ali me to ne sprecava da im kazem sta mislim. Isto vazi i za mene. Ako nisam u pravu, izvinem se i zdravo, idemo dalje...

Edit: @Hristov, ti ljudi su izuzetci. Necemo zbog njih okretati forum naopako...

1. cvoka je simpaticna legenda. brat po dusi...
2. sta ima veze ko koga zna? ko s kim pije kafu? eto i ja da sma gore rado bih je popio sa dosta ljudi ovdje.
3. _zoka je najpozitivniji lik na forumu, to je moje misljenje, radi njega sam se i prikljucio... svaka mu je na mjestu, meni lezi ko budali samar! isto kao i pojedini pisci, pjesnici, pjevaci, filmovi. a to ne mora znaciti da postoje i oni koji se ne slazu sa mnom.
4. TnS, eto fala ti sto se i moj nick nasao na spisku :D. to dovoljno govori o meni.
5. TnS u pravu si da ne treba radi pojedinaca strune cijela gajba jabuka. imas koga imas s kim mozes da diskutujes, ostale eskiviras i djenja. a da nema ovdje pametnih i zgodnih glavica, ima, itekako. da nije tako ne bismo se ovdje ni zadrzavali.
6. meni je ovdje dobro, kome nije neka ide. samo nek ne bije! :D :D
7.meni je Vanja je dobar momak. (mada me zna ponekad podrzati u necemu, pa brze bolje izbrise post, da ne ispadne clan bratstva Hristov-cicak, zna on o cemu se radi :D ):cat:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 13:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pazi, naveo sam ljude sa kojima nekako najvise dijelim odredjene teme, _zoka je ok, ali meni se uglavnom ne pise na temamam na kojima je on aktivan :) To vazi i za ostale, ima tu dosta ljudi koji stvarno dobri, ali ne komuniciramo i to je jedino ogranicenje spiska.

Po godinama... Znaci, poredao sam vas onako po starosti, kako mislim da ste mladi :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 18:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
:D možda je malo nepristojno što se ja kao početnik na ovom forumu, uključujem u diskusiju starih džombi, ne zamjerite mi, ali me interesuju neke stvari.
na pod forumu opšte teme zoka je maestralno procjenio da je lik otvorio temu s razlogom da provocira i odmah je zaključao, iako se u diskusij često ne slažemo, zoka je ovim potezom "narasto u mojim očima", to je bio potez iskusnog majstora.
međutim neka zaključavanja nisu tako blistava npr. ako se provokator (obično isti likovi) javi u temu koju nije sam postavio, a javi se s namjerom da provocira i onda kad ga neki diskutant argumentovano lupi po ušima, a on stane pištat ko gumeni zec moderator koji zaključa temu je po meni pogriješio iz više razloga, a evo najmanje dva; prvo treba pustit provokatora da se guši u vlastitim govnima i drugo nije u redu prema ostalim diskutantima koji su afirmativni na zadatoj temi.
slično je i kod brisanja postova npr provokator se javi misleći da je pametan, diskutanti ga izebu ko mladog majmuna moderator obriše postove, mišljenja sam da treba ostavit postove kojima je provokator osramoćen i napravljen budalom.
mišljenja sam da prije zaključavanja i brisanja ne treba se vodit zacrtanim kriterijma nego nekad treba uzet u obzir cijeli kontekst skretanja s kolosjeka teme.

Poslednji put menjao kim deal dana 09 Nov 2009, 19:08, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobra ti je ova...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
V@nja je napisao:
Izvadi. Ja znam za jednu koja je bila direktan odgovor na tvoju konstantnu provokaciju, a i nju je moderator tog podforuma obrisao.

To sto sam ja u tvojim ocima dosadan me nimalo ne interesuje. Citiracu te svaki put kada ti budes ta koja je najglasnija u kritikovanju 'sistema' jer se tebi, tvom drskom i bezobraznom ponasanju mjesecima gledalo kroz prste, a nakon svega toga ti si se nasla biti ta koja kritikuje druge. Gledas sa visine, glumis sveznadara, a bez neke pretjerane osnove.

slobodno me citiraj, to samo pokazuje koliko svoje paznje posvecujes meni. a sto se tice kritikovanja drugih, niste li "vi" majstori u tome?!

a naravno da je tvoj vulgarni post obrisan, ipak, ti si moderator.

a dragom carlu porucujem da ja nikada nisam opsovala ikog na forumu. dok je to tvoj kolega vanja uradio.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nisi ti psovala, ti si samo u potpis stavila da bi htjela da ti se svi napusimo kite :roll: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
V@nja je napisao:
Nisi ti psovala, ti si samo u potpis stavila da bi htjela da ti se svi napusimo kite :roll: :lol:

pa nije namjerno, to je ona vise figurativno :D

da vas ispravim, rekla je meni na temi o djordju balasevicu da sam retardirani kreten a i ti si v@nja nekidan to rekao tako da ste isti :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 23:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
V@nja je napisao:

Šta izmišljaš.......otkud njoj kita? :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 23:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
manitu uci da svira je napisao:
V@nja je napisao:

da vas ispravim, rekla je meni na temi o djordju balasevicu da sam retardirani kreten a i ti si v@nja nekidan to rekao tako da ste isti :lol:

Ja mislim da je V@nja i veverushka ustvari ista osoba,samo ima dupli nalog.....'Ajd sad V@nja kad smo te provalili banuj sam sebe... :D

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
V@nja je napisao:

pa, kad meni psuju, mogu i ja malo...

a tvoj prosti post je bio mnogo pre, dragi vanja... seti se!

evo ti nesto da se ne uzbudjujes previse:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4p1LuhiGwvA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
:-? a brate mili kako vam ne dokurči ovaj chat 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 07:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:

Zdravko Colic:
GORI VATRA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
veverushka je napisao:
a dragom carlu porucujem da ja nikada nisam opsovala ikog na forumu. dok je to tvoj kolega vanja uradio.

Ma sta mi rece....jesi jesi i to ne jednom....i to meni licno si sve i svasta izgovorila samo sam ja to pobrisao...nisam znao da ce mi za kasnije trebat....a sve to bez da sam ja tebi i jednu ruznu rijec uputio....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]