Hristov je napisao:
cvox, ne bih se slozio sa tvojom zadnjom recenicom. Svi mi imamo ispade i trenutke ljutnje kad svasta blebnemo ali koliko toliko se zna kakav ko nastup ima. Izvinjavam se zoki sto ga spominjem, ali recimo ja njegov nastup znam i kroz postove mogu da zakljucim kakav je covjek, i ako uvrijedi nekad znam da to nije on u svom svakodnevnom izdanju na forumu. Taj niz mogu da nastavim i sa vecinom drugih forumasa. Medjutim postoje par ljudi koji jednostavno svugdje gdje se pojave prave probleme svojom nadmenoscu, bezobrazlukom i glumatanjem neke providne intelektualne i sta ti ja znam kakve superiornosti. Znaci ne radi se o povremenim ispadima nego o jednom obrascu ponasanja koji cini tu osobu. Protiv takvih ljudi se treba preduzeti nesto.
Hristov, pozdravljam tvoj post! brate po placu!
naravno i previse je tolerancije za pojedince. nekad i moderatoru se otme oku neka ispadica pa je preskoci, a trebala je biti sankcionirana. pa ljudi, niko od nas ne cita sve postove. a ni moderatorima nije lako, toliko oprecnih misljenja, toliko naglih, a najvise glupih stavova ima, a sta zaboga, ljudi smo... niko od nas nije savrsen, niko besprijekorno ispravan, ima nas svakakvih, ko ce sa ovolikim brojem idiota izaci na kraj! svaka im cast, pa imaju i strpljenja i zivaca. pozdravljam. dosta su i objektivni, ne zele da dolazi do konflikata na forumu, ni po nacionalnom ni po intelektualnom kljucu.
ja se nikad nisam ljutio na postove koji su mi obrisani. odlutamo svi, ponesemo se, odemo najvise u OT, sta ima veze, provedemo par minuta u razonodi. i neka brisu.
nastojim da nikoga ne vrijedjam, ako nekoga i prozovem, vise je radi sale. i ove keoje prozivam mislim da se ne ljute na mene, po postovima mozes zakljuciti o kakvom se tipu radi.
The_new_Statesman je napisao:
Upravo to druze cvox.
Meni nije jasno zasto neki stalno potenciraju privatno poznanstvo kao nesto lose? Ljudi se znaju, pa sta? Neki bi im jos drzali svijecu
Evo na forumu, izmedju ostalih po, cijenim (po godinama

)cvoksa, manitua, cicka, blafa, dell-a, mirdzu, v@nju, hertza, ali me to ne sprecava da im kazem sta mislim. Isto vazi i za mene. Ako nisam u pravu, izvinem se i zdravo, idemo dalje...
Edit: @Hristov, ti ljudi su izuzetci. Necemo zbog njih okretati forum naopako...
1. cvoka je simpaticna legenda. brat po dusi...
2. sta ima veze ko koga zna? ko s kim pije kafu? eto i ja da sma gore rado bih je popio sa dosta ljudi ovdje.
3. _zoka je najpozitivniji lik na forumu, to je moje misljenje, radi njega sam se i prikljucio... svaka mu je na mjestu, meni lezi ko budali samar! isto kao i pojedini pisci, pjesnici, pjevaci, filmovi. a to ne mora znaciti da postoje i oni koji se ne slazu sa mnom.
4. TnS, eto fala ti sto se i moj nick nasao na spisku

. to dovoljno govori o meni.
5. TnS u pravu si da ne treba radi pojedinaca strune cijela gajba jabuka. imas koga imas s kim mozes da diskutujes, ostale eskiviras i djenja. a da nema ovdje pametnih i zgodnih glavica, ima, itekako. da nije tako ne bismo se ovdje ni zadrzavali.
6. meni je ovdje dobro, kome nije neka ide. samo nek ne bije!
7.meni je Vanja je dobar momak. (mada me zna ponekad podrzati u necemu, pa brze bolje izbrise post, da ne ispadne clan bratstva Hristov-cicak, zna on o cemu se radi

):cat: