Timotic je napisao:
Gluposti.
Sva prica o stetnosti mesne ishrane pada u vodu kad pogledate bilo kog vegetarijanca - blijedi, slabasni i bolesljikavi...
Ubacivanje biblije se sasvim uklapa u citavu pricu, jer vegetarijanstvo nije samo nacin ishrane, nego religija.
A, kako ne vrijedi raspravljati ni s Jehovinim svjedocima, tako nema smisla raspravljati ni s pripadnicima ove sekte...
(napisah ovaj post, povremeno se milijuci po cevapima koje sam nedavno pojeo)
Blago tebi kad si se najeo jela koga volish.

Ocigledno ne poznajes bibliju kad tako razmisljas.
Iako ne namecem svoje misljenje ne volim da ljudi zive u zabludi. Evo sta "pravoslavna" biblija kaze o jedenju mesa:
Danilo od 10 do 15 stiha:
10 I reče starešina nad dvoranima Danilu: Bojim se gospodara svog cara, koji vam je odredio jelo i piće; jer kad car vidi lica vaša lošija nego u ostalih mladića, vaših vrsnika, zašto da mi učinite da budem glavom kriv caru?
11 A Danilo reče Amelsaru, kog starešina nad dvoranima postavi nad Danilom, Ananijom, Misailom i Azarijom:
12 Ogledaj sluge svoje za deset dana, neka nam se daje varivo da jedemo i voda da pijemo.
13 Pa onda neka nam se vide lica pred tobom i lica mladića koji jedu carsko jelo, pa kako vidiš, onako čini sa slugama svojim.
14 I posluša ih u tom, i ogleda ih za deset dana.
15 A posle deset dana lica im dođoše lepša i mesnatija nego u svih mladića koji jeđahu carsko jelo.
Jos da kazem uvjerio sam se da je biblija tacna u ovome gore. Vegetarijanac sam i idem u teretanu i vozim bicikl po 10 km dnevno i ne izgledam slabasno. Ne znam kog si ti to vegetarijanca vidio, ali medicina pokazuje da su mesni ljudi daleko manje izdrzljivi, a vidimo u knjizi proroka Danila i biblija.