Elvis Presley je napisao:
Ja kazem da je glupo da se neko vrijedja i pali kao sibica zbog bilo kakve provokacije, bilo da neko nekome vrijedja Boga ili majku/oca.
Iskuliraj i gotova stvar. Je li to toliko tesko razumjeti?
Rekao si, indirektno, da ljudi kojima je Bog preci od roditelja nisu nimalo normalni.
A to je ovo o cemu zoka govori.
Sto se tice kuliranja, to bi bila najbolja stvar. Ali niko ne kulira. Pa ni mi na ovom forumu. Jbg.
Pobiti govna, lete iznad grobova i slusaju metalike.
Trojka, sto ponavljas pitanje i upucujes ga meni, kad sam odgovorio?
Ташко je napisao:
Tpojka je napisao:
Ташко je napisao:
Je l' rusenje aviona i ubijanje 3.000 ljudi u tvojoj kuci opravdava klanje preko milion! (1.000.000) njihovih rodjaka u njihovoj kuci?
Šta može da opravda potrebu rušenja aviona i ubijanje 3000 ljudi?
Nista naravno. Ubistvo ni jednog jedinog covjeka se ne moze opravdati.
Aj opet:
Tpojka je napisao:
Šta može da opravda potrebu rušenja aviona i ubijanje 3000 ljudi?
Kako cemu? Nicemu! Sve goli idiot. Maloumnici, ubice, profiteri i tako dalje. Od narucioca do izvrsioca.
Cemu ubijanje milion i kusur ljudi?! Kao odgovor na cin 15orice kretena? Nicemu. Kontas?
Da ponovim, akteri su isti. Muslimani i Ameri (i drugari im). Samo svako ubija u skladu sa svojim mogucnostima. Muslimani ne mogu otici i ubiti milju Amera; a ovi mogu.
A i ovo mi je zanimljivo. Ja kao agnostik se zalazem za totalno hriscanski pristup ovom problemu (provokacija ovog filma) dok se ljudi koji sebe nazivaju vjernicima zalazu za suprotno. I ko je ovdje lud?
Ko pobogu?
Izvinjavam se na rasclanjivanju, ali prebrzo kucate

Hristove, u pravu je Elvis. Nista ne moze opravdati ubistvo drugoga. Bar iz hriscanskog ugla. Pa ni pljuvanje po Bogu. Ako si vjernik.