banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 09:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 134  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2012, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Elvis Presley je napisao:
Hristov je napisao:
Zato sto je od milijardu muslimana samo par stotina izaslo da ubija, vama su krivi svih milijardu.

A tebi nisu krivi tih nekoliko stotina vec ovaj jedan sto je napravio film :roll: :roll:

Ja sam njega izjednacio sa njima u mozda svom prvom postu, ja govorim o milijardu i par stotina miliona muslimana koje jedan islamofob pod izgovorom slobode govora ponizava i vrijedja.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Udjem, procitam i vidim da nisam toliko lud koliko sam mislio.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Hristov je napisao:
sinip je napisao:
O kakvom pravu govoris, kao da smo u nekoj igri, monopol ili slicno.

Odavno vecu glupost ne procitah.
"O kakvom pravu govoris, kao da smo u igri."

Da nije zalosno bilo bi smijesno.

Ako je pravo nebitno, sta je bitno? Cime da se rukovodimo?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Hristov je napisao:
Zato sto je od milijardu muslimana samo par stotina izaslo da ubija, vama su krivi svih milijardu.

A tebi nisu krivi tih nekoliko stotina vec ovaj jedan sto je napravio film :roll: :roll:

A muslimanima su krivi svi koji nisu muslimani, pa tamane onako ofrlje ko im naleti :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 18:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
_зока je napisao:
Znaš šta mene stalno iznenađuje? To kada ateisti svoj svjetonazor naturaju kao jedini ispravan nekome kome se život okreće oko religije i ubijeđuje ga da je sve u šta on vjeruje glupo i bezze...Licemjerje 1/1

Kakve veze sad imaju ateisti?
Evo ja nisam uopste religiozan pa bih opet nekom ateisti porucio da je idiot ako bi recimo nakon provociranja njegovih bliznjih otisao tog nekoga tuci na smrt. To nema veze sa religijom vec sa zdravim razumom. Fazon je sto te 2 stvari cesto ne idu jedna sa drugom.

Evo upravo potvrđuješ ono što sam napisao. Ti kao ateista kažeš vjerniku da je glupo to što on život formira oko Boga. Licemjerje. Ono što ne razumiješ nazivaš glupim.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
_зока je napisao:
Znaš šta mene stalno iznenađuje? To kada ateisti svoj svjetonazor naturaju kao jedini ispravan nekome kome se život okreće oko religije i ubijeđuje ga da je sve u šta on vjeruje glupo i bezze...Licemjerje 1/1

Kakve veze sad imaju ateisti?
Evo ja nisam uopste religiozan pa bih opet nekom ateisti porucio da je idiot ako bi recimo nakon provociranja njegovih bliznjih otisao tog nekoga tuci na smrt. To nema veze sa religijom vec sa zdravim razumom. Fazon je sto te 2 stvari cesto ne idu jedna sa drugom.

Evo upravo potvrđuješ ono što sam napisao. Ti kao ateista kažeš vjerniku da je glupo to što on život formira oko Boga. Licemjerje. Ono što ne razumiješ nazivaš glupim.

Zoka sta je s tobom?

Ja kazem da je glupo da se neko vrijedja i pali kao sibica zbog bilo kakve provokacije, bilo da neko nekome vrijedja Boga ili majku/oca.
Iskuliraj i gotova stvar. Je li to toliko tesko razumjeti?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ja bi te Ateiste,agnostike i slične sve objesio za muda na sred glavnog trga(pa neka se ljuti neko na forumu ako je član istih sekti).

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 18:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Tpojka je napisao:
Bez uvrede, kad (ajd' recimo) snimiš film i ono što ti kažeš da taj film predstavlja i šta ne predstavlja ima stone carving proof u odnosu na bilo čije tuđe mišljenje, bez obzira koliko taj drugi bio u zabludi. Ok sad?

Jesi li pogledao film?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Ja bi te Ateiste,agnostike i slične sve objesio za muda na sred glavnog trga(pa neka se ljuti neko na forumu ako je član istih sekti).

Pobiti govna, lete iznad grobova i slusaju metalike.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 18:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
_зока je napisao:
Tpojka je napisao:
Bez uvrede, kad (ajd' recimo) snimiš film i ono što ti kažeš da taj film predstavlja i šta ne predstavlja ima stone carving proof u odnosu na bilo čije tuđe mišljenje, bez obzira koliko taj drugi bio u zabludi. Ok sad?

Jesi li pogledao film?

Odgovoriću pitanjem:
...i ako mi se na prvoj sceni ne svidi da ga ugasim i okarakterišem kao smeće ili da ubijem nekog?
Zasad ću izbaciti mogućnost alternativne ocjene zbog razvodnjavanja odgovora.
Nisam. Šta ti to govori?

Poslednji put menjao Tpojka dana 13 Sep 2012, 18:58, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Hristov je napisao:
ja govorim o milijardu i par stotina miliona muslimana koje jedan islamofob pod izgovorom slobode govora ponizava i vrijedja.

A vidi ovo, njih vrijeđa jedan, a nas hrišćane vrijeđaju svi muslimani, svi oni govore da je Isus lažov i da nije ono za šta se predstavlja, već da je obični prorok, čak manji i od Muhameda, pa nikom ništa. E otiđi ti sada muslimanima pa reci da je Muhamed lažov i da nije čak ni prorok, već je samo prepisivao i palamudio o Biblij, znaš koliko bi se glave nanosao?! Međutim ovo za Muhameda bi bilo ekvivalentno onome što oni kažu za Isusa, međutim oni ne smatraju da ikoga vrijeđaju :roll:

I ti sada nas pokušavaš uvjeriti kako im trebamo tepati i paziti šta mislimo i pričamo da se ti bolesnici ne bi naljutili i počeli ubijati okolo, msm jesi li ti normalan :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:

A i ovo mi je zanimljivo. Ja kao agnostik se zalazem za totalno hriscanski pristup ovom problemu (provokacija ovog filma) dok se ljudi koji sebe nazivaju vjernicima zalazu za suprotno. I ko je ovdje lud?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
sinip je napisao:
А то што се неко нађе погођен што му неко увриједи религиозну фигуру, знаш како ме боли qрко.

Ali ipak se osjecas ovlastenim da govoris kako se drugi ima ponasati i kako treba reagovati na uvrede, pozivas se na spise. To ti je ona logika, pljujem po tvojim svetinjama a ti ako si pravi vjernik neces ubijati, ako ubijes nekoga onda nisi fer, licemjer si., a sto je neko ubijen koga briga. Pretpostavka da se uradi onakav video je da te boli "qрко" za tudjim osjecanjima isto onoliko koliko te boli "qрко" sto se ubijaju nevini ljudi zbog vlastitog nedostatka empatije.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
A vidi ovo, njih vrijeđa jedan, a nas hrišćane vrijeđaju svi muslimani, svi oni govore da je Isus lažov i da nije ono za šta se predstavlja, već da je obični prorok, čak manji i od Muhameda, pa nikom ništa.

Da.
Ili na primjer, kako se Jevreji ne ljute na Hriscane sto Isusa prikazuju kao Bozijeg sina?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Cosa Nostra je napisao:

Metalika je i moj dobar prijatelj :D
A te sekte tipa ateisti i agnostici su osnovali samo oni koji nisu imali novčane koristi od crkve ili im je crkva nešto smetala pa sad udaraju u neku kontru i vjeruju u prepelice,jerebice,kokoške i ostalo,sve je to gola ku*cina.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
To ti je ona logika, pljujem po tvojim svetinjama a ti ako si pravi vjernik neces ubijati

Ovaj, da!?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22

Ja kazem da je glupo da se neko vrijedja i pali kao sibica zbog bilo kakve provokacije, bilo da neko nekome vrijedja Boga ili majku/oca.
Iskuliraj i gotova stvar. Je li to toliko tesko razumjeti?

Rekao si, indirektno, da ljudi kojima je Bog preci od roditelja nisu nimalo normalni.
A to je ovo o cemu zoka govori.
Sto se tice kuliranja, to bi bila najbolja stvar. Ali niko ne kulira. Pa ni mi na ovom forumu. Jbg.

:lol: :lol: :lol:
Trojka, sto ponavljas pitanje i upucujes ga meni, kad sam odgovorio?

Ташко je napisao:
Tpojka je napisao:
Ташко je napisao:
Je l' rusenje aviona i ubijanje 3.000 ljudi u tvojoj kuci opravdava klanje preko milion! (1.000.000) njihovih rodjaka u njihovoj kuci?

Šta može da opravda potrebu rušenja aviona i ubijanje 3000 ljudi?

Nista naravno. Ubistvo ni jednog jedinog covjeka se ne moze opravdati.

Aj opet:
Tpojka je napisao:
Šta može da opravda potrebu rušenja aviona i ubijanje 3000 ljudi?

Kako cemu? Nicemu! Sve goli idiot. Maloumnici, ubice, profiteri i tako dalje. Od narucioca do izvrsioca.
Cemu ubijanje milion i kusur ljudi?! Kao odgovor na cin 15orice kretena? Nicemu. Kontas?
Da ponovim, akteri su isti. Muslimani i Ameri (i drugari im). Samo svako ubija u skladu sa svojim mogucnostima. Muslimani ne mogu otici i ubiti milju Amera; a ovi mogu.

A i ovo mi je zanimljivo. Ja kao agnostik se zalazem za totalno hriscanski pristup ovom problemu (provokacija ovog filma) dok se ljudi koji sebe nazivaju vjernicima zalazu za suprotno. I ko je ovdje lud?

Ko pobogu?

Izvinjavam se na rasclanjivanju, ali prebrzo kucate :P

Hristove, u pravu je Elvis. Nista ne moze opravdati ubistvo drugoga. Bar iz hriscanskog ugla. Pa ni pljuvanje po Bogu. Ako si vjernik.

Poslednji put menjao Ташко dana 13 Sep 2012, 19:06, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
_зока je napisao:

Pa jbt. agnostici i ateisti na prvoj liniji. 'Oće l' smjena? :lol:
Hristov je napisao:
To ti je ona logika, pljujem po tvojim svetinjama a ti ako si pravi vjernik neces ubijati

Ovaj, da!?

+1

Hah. Ovo je smešno!
Smeta li vam što živite pored tribine?

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Hristov je napisao:
sinip je napisao:
А то што се неко нађе погођен што му неко увриједи религиозну фигуру, знаш како ме боли qрко.

Ali ipak se osjecas ovlastenim da govoris kako se drugi ima ponasati i kako treba reagovati na uvrede, pozivas se na spise. To ti je ona logika, pljujem po tvojim svetinjama a ti ako si pravi vjernik neces ubijati, ako ubijes nekoga onda nisi fer, licemjer si., a sto je neko ubijen koga briga. Pretpostavka da se uradi onakav video je da te boli "qрко" za tudjim osjecanjima isto onoliko koliko te boli "qрко" sto se ubijaju nevini ljudi zbog vlastitog nedostatka empatije.

Питао си ме шта би да неко омаловажава моју породицу - рекао сам ти. Ево сад, опет ако не конташ. Ако је неко ВЈЕРНИК и руководи се Књигом, неће због филма изаћи напоље и убијати кога стигне, БЕЗ ОБЗИРА на то шта му је неко и како увриједио. Ако је вјерски фанатик, ствар се онда потпуно мјења, али вјерске фанатике свих боја и онако треба истријебити са лица Земље, овај свијет би био много љепше мјесто за живот. Јел јасније мало?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ko pobogu?

zoka i hristov.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 134  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]