banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Sep 2011, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa nek se bore, ne branim im. To nije samo njihov problem, to je problem svih nas.
Otpustaju trudnice, zene sa djecom, ljude drugog politickog opredjeljenja... Pederi su samo jedna kategorija.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2011, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
Ташко je napisao:
Pa nek se bore, ne branim im. To nije samo njihov problem, to je problem svih nas.
Otpustaju trudnice, zene sa djecom, ljude drugog politickog opredjeljenja... Pederi su samo jedna kategorija.

Е, видиш, управо овај болдовани дио је најважнији! Сви смо ми у некој категорији и све нас хандре исте газде, тајкуни и политичари! Ми само треба да малко пређемо преко наших разлика и заједно затражимо оно што нам свима припада, а не морамо се ни вољети ни поздрављати на улици.
Овако, хетеро мрзе хомо, скињаре Роме, националисти издајнике, ови оне, а они ове... И нико нема ништа... Док се двојица бију, трећи купи профит...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kada je oboleo Rok Hadson i nakon sto je prosao sve tretmane, vide da mu je kraj blizu pa je poceo da skupo placa trazeci alternativne lekove. Dogodilo se tako da su culi za deda Miloja samorave, velikog travara koji sve bolesti leci. kontaktirali ga i pitali za Rok(acev), problem a dobrodusni dekica rece da tu bolest posebno leci i to u poodmaklim fazama. doleti ti Hadson kod dede na moravu ovaj ga pregleda nabra pun naramak nekih trava da mu, zapovedi da ih pije mesec dana pa da dodje na kontrolu. Ode ovaj nazad u Demoniju, pa za mesec dana evo ga nazad: Usukao se smrsao, drhturi, pa ce dedi:"Znate ovai cajevi imaju cudno dejstvo, od kada ih pijem imam konstantno proliv i idem na solju 20-tak puta dnevno." Deda se osmehnu pa rece da tako treba, nabra duplu kamaru trave te ga odtprati nazad na 2 meseca, pa naravno kontrola. Posle dva meseca dodje ovaj nesretnik, jos mrsavi i izmedju pet sest cucanja iza zbunja i uz moravu objasni dedi da se sav usr'o, da cesto ni nestize pantalone da skine...itd. Deda ga pokleda onako prepolovljenog i drhturavog i rece da ima jos jednu fazu i gotovo je. Naravno nabra mu travke za tri meseca pa ga otpravi sa zakazanom kontrolom. Prodjose tri meseca donese Hadsona na nosilima, kod zadnjice mu izbusena rupa a na njoj veliki dzak u koji se svakih pola minuta veoma zvucno slivala unutrasnjost bolnoga. Gleda ga deda pa rece:"Slusaj dete, SIDA se ne leci, ali te je bar deda Miloje pred smrt naucio za sta dupe sluzi!"

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Нек Српска и Србија буду земље гдје се бебе рађају!

Против и надам се ускоро учесник у растјеривању гамади!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 13:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Poenta priče: Pederi se jebu u dupe, deda Miloje te jebe u glavu....
Citiraj:
Против и надам се ускоро учесник у растјеривању гамади!

A evo ga, još jedan Znači, pošalji slike kako si bio na događaju, ili ne palamudi

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 14:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Sep 2010, 17:27
Zašto ti gay tipovi ne paradiraju na nekom stadionu,u prirodi itd,Meni oni niti smrde niti mirišu,ali ovako kako kod nas na Balkanu rade je čista provokacija.Koga briga ko se s kim tuca.I to jest BOLEST MA ŠTA ONI I "AUTORITETI PRIČALI"-to što toga ima i među životinjama-navodno-ovo ne opovrgava.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa de ti dokaži da je bolest...I kad si toliko stručan, reci ima koje ljekove da piju da se izlječe, ili da ublaže simptome...
I kad si očigledno doktor, bil mi pogledao ovu izraslinu ovde, ima nešto kad pipnem mekano...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 14:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne treba zabranjivati gay paradu ni u kom slučaju i kršiti zakon na taj način. Znači,dozvoliti održavanje,poželjeti im toplu dobrodošlicu ,ali na obezbjeđenje skupa poslati onoliko policajaca koliko inače obezbjeđuje skupove od par stotina ljudi. Znači tri ili četiri policajca.A ako se desi degenek,izraziti čuđenje,žaljenje,osudu ili šta već ide....

A ne 3000 ili 4000 policajaca i trošiti milione evra ovog napaćenog naroda na obezbjeđenje parade. Da je tako urađeno prošle godine,i da su skup obezbjeđivala tri policajca,garantujem da bi ove godine sami organizatori odustali od parade! A ovako,može im se,ima budala koji će to da plate....

Poslednji put menjao Schlager dana 13 Sep 2011, 14:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Obezbjeđenje se određuje na osnovu broja učesnika skupa, već na osnovu nereda koji bi mogli nastati na istom...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 14:59 
sto puta da ponovim, ne vidim smisao paradiranja o tome s kim spavas.. to je za tvoju spavacu sobu, a ne za paradu... svaki vid gay parade dozivljavam kao tesku provokaciju.. oni tacno mole ta ih namlatis posteno..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ja kad sam jedne godine bio gay meni doktor prepisao kurocuclin (te su se zvakale ) i karamicin te su se primale
i proslo me ko rukom odneseno

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

chils je napisao:
ja kad sam jedne godine bio gay meni doktor prepisao kurocuclin (te su se zvakale )

Tri puta na dan, prije svakog obroka :lol:

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
lollipop je napisao:
sto puta da ponovim, ne vidim smisao paradiranja o tome s kim spavas.. to je za tvoju spavacu sobu, a ne za paradu... svaki vid gay parade dozivljavam kao tesku provokaciju.. oni tacno mole ta ih namlatis posteno..

P niko ne paradira da pokaže s kim spava nego paradira zato što su ti ljudi ugroženi i diskriminisani u društvu..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Na koji su to način ugroženi i diskriminisani?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako su ugroženi...Tako što im prijete da će ih ubiti, bili na paradi ili na ulici...
kako su diskrimirani: pa ti ih vidiš kao bolesne degenerike i niža bića...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Citiraj:
Na koji su to način ugroženi i diskriminisani?

nepokoreni je napisao:
Ja sam za to da im se pripremi prigodan program u sklopu manifestacije u koji bi se uključivali sledeći rekviziti: AK-47, PM M-84, kašikare, noževi, sjekire, kolčevi raznih kalibara :evil3: ....evo ja se dobrovoljno javljam kao organizator odbora za doček :salute: , ima li zainteresovanih?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
pa ti ih vidiš kao bolesne degenerike i niža bića...

Pa zar to nisu?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pa zar to nisu?

ništa manje ili više od tebe...
A smatram da se izjava nepokorenog ne može uzeti kao dokaz, on je samo jedan u nizu internet ratnika, koji su hrabri na mišu...

Sa korita Ivanova

Poslednji put menjao Džontra dana 13 Sep 2011, 15:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:12 
ko je ugrozen? .. naravno da paradiraju samo da se istaknu i provociraju, i povedeni trulom izoblicenom "demokratijom" samo traze da ih dobro nalemas govnjivom motkom..

ja njih ne vidim nikako, ni kao bolesnike, ni kao degenerike.. uopste ih ne vidim i ne interesuju me, daleko im kuca.. samo mi smetaju da paradiraju po ulici i traze toliku paznju.. fuj

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čekaj ti me želiš uvjeriti da ovi nisu degenerici :-?
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]