Helena je napisao:
Ajde da malo razumno razgovaramo, bez bilo kakvog pretjerivanja. Porediti homo i pedofile....bezveze. Taj sto se intimizira sa osobom istog pola, mene ne moze ugroziti. Pedofil moze. I ne trpaj "komformistima" da nemaju granica. I to je bezveze.
Ajde onda ovako da "preradim" svoju recenicu - znaci 'ladno me zasvrbi (kao sto sam vec rekla nebrojeno puta na forumu) sta ce ko da radi u svoja cetri zida (dok god nije prisilno, pod uticajem droga, alkohola i slicno, fizicko i psihicko ugrozavanje drugih). Zadovoljan?
Dakle ovako, da ne bi bilo izvlacenja iz konteksta: Dok god dvije odrasle osobe svojevoljno (svojevoljno: nije prisilno, pod uticajem droga, alkohola i slicno) pristanu na sex daleko od ociju javnosti (citaj: svoja 4 zida) ne vidim kako mogu bilo koga da ugrozavaju.
Da li onda i ti zasluzujes zatvorsku kaznu zbog prebijanja homoseksualaca? Ti licno ugrozavas njih, a oni tebe ne. Jer objasni mi kako on tebe ugrozava?
ima li neki poseban jezik na kom bi razumjela, zaboli i mene šta rade u 4 zida, ali kad to propagiraju na ulici pred zdravom i normalnom djecom i ljudima, kao da je to normalno, tad ih bijemo i uvjek ćemo ih biti, jer ugrožavaju sve što je ljudsko i normalno, jer se rugaju i ljudima i bogu, jer provociraju i traže batine i nema te policije koja će ih zaštitit.
a to što ti kažeš da je bezze tako su i homo nekad počeli stidljivo, pa ih vidi sad, pedofili već imaju svoje predstavnike u političkom životu holandije stidljivo i neupadljivo, poput nekad pedera, a takvi ko ti i gogle će jednog dana reći isto to što danas govorite za pedere, jer nemate svoj stav, lako vas je izmanipulisat, povodljivi, malokrvni, nesposobni da izanalizirate pojave, već gutate šta vam trend nameće.