banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 10:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Nov 2009, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Znaš ti V@nja na šta i koga sam ja mislila samo se pravimo mutavi, svi skupa :wink:
I Freak, takođe...
Čuj gde mi je primer?? Pa ceo forum je primer :cat:

Ja da sam nekoga napala i da mi se ne sviđa nešto tačnije da mi smeta nešto na forumu ne bi ni boravila ovdje tako da moderatori nemojte biti toliko isključivi i skakati na prvu.
Ja prva ne bih nikada prihvatila biti moderator i prema tome nemam nikakvog osnova da napadam bilo koga od vas, niti sam.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 18:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ja sam zbog tunela dao ostavku na mjesto urednika :lol: :lol: :lol: E da sam znao da ce postati ovako zanimljivo... :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 20:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Nicole je napisao:
Ko o čemu, baba o... :roll:

Čini mi se da je ovdje najveći problem što je poznanicima i prijateljima moderatora dozvoljen svakav oblik komunikacije i spama a za ostale, koji to nisu, vrede, navodno, neka pravila i onda usled isfrustriranosti ovih drugih dobijemo kojekakve izjave iz malog mozga i (ne)kulturu na najnižem mogućem nivou.
Po meni je malo licemerno javno prozivati i kažnjavati pojedine forumaše za određene greške i nepoštovanje pravila a pojedini mogu bez ikakvih problema da rade što im volja ali isto tako razumem i moderatore uostalom i oni su isti ljudi kao i svi mi i treba se sa "budalama" izboriti na kulturan način a u poslednje vreme kao da ih busom istovaraju baš na ovaj forum.
Nisam za neke rigorozne mere, kažnjavanja i sl. osim u slučaju velikog bezobrazluka i drskosti. Svi mi pomalo i spamujemo i kršimo pravila pa i samo moderatori.
Uostalom niko nikom ne drži pušku na čelu da boravi na forumu, situacija je takva kakva je i boravkom samo sedam dana ovdje svako, iole normalan, može da shvati šta je i kako je a na nama je da prihvatimo to ili da ostavimo. Uvek prvo krenem od sebe, ja sam to prihvatila i šta imam da se bunim onda kad' sam znala šta i kako.
O kulturi svakog pojedinca zaista ne vredi polemisati, o kućnom odgoju brinu roditelji a svi su ovdje dovoljno odrasli da bi ih neko prevaspitavao. To što više niko nema obraza ni poštovanja ni prema kome, nije moderatorov problem.

Slazem se sa ovim sto sam podvukao.
Mozda bi se trebao povecati broj moderatora na nekim delovima foruma kao sto su Istorija i Covek I Drustvo jer na nekim temama ima dosta ofa i uvredljivih poruka.
Mozda ce neko reci da sam ja novi pa nemam pravo zalbe,ali to je moje misljenje.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 20:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
V@nja je napisao:

Citiracu te svaki put kada ti budes ta koja je najglasnija u kritikovanju 'sistema'

Mislim da je ovo kljucni problem.
Ljudi koji su ovde moderatori uopste ne razumiju sta to znaci. Ja sam to bio par puta (ne na netu, vec uzivo :D ) i vasa funkcija je da odrzavate i usmjeravate debatu, s tim da je ovo prvo bitinije...znaci debata mora da se odrzi, cak i po cijenu da ode u pogresnom smijeru.

Internet forumi su, valjda, prvi put u istoriji dali mogucnost da ljudi iz raznih socijalnih slojeva imaju debatu bez obzira na sve razlike koje postoje izmedju njih. To je sansa ne samo da se upoznamo i razmjenimo misljenje , vec da ucimo jedni od drugih.Ovde debata ne postoji. Znaci, forum ne postoji.
I jedini krivci su moderatori.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Pa ne mozes sporediti moderaciju lice-u-lice i moderaciju na forumu. To su dva razlicita sistema. Uzivo debitanti reaguju drugacije kad ih usmjeris i upozoris, opomenes...nego ovako gdje nit ko koga vidi niti cuje. Ujedno mozes i da na licu mjesta reagujes i prekines diskutanta koji silazi sa teme, tako da se ne moze puno ni odlutati od teme. Zato ovde postoji mogucnost da se spam izbrise; dok uzivo, kad nekome ukazes da je skrenuo sa teme, on na licu mjesta moze da prestane. Ljudi otvaraju teme jer ih privuce naslov teme. Ako se tema svede na spam i OT onda ljudi odustaju od citanja vec kod druge stranice, bez obzira sto ona ima 10 stranica.
Zbog toga ja ne bi stavljala moderaciju lice-u-lice i forumsku u isti kos.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Frisky_Dingo je napisao:
Internet forumi su, valjda, prvi put u istoriji dali mogucnost da ljudi iz raznih socijalnih slojeva imaju debatu bez obzira na sve razlike koje postoje izmedju njih. To je sansa ne samo da se upoznamo i razmjenimo misljenje , vec da ucimo jedni od drugih.Ovde debata ne postoji. Znaci, forum ne postoji.
I jedini krivci su moderatori.

Форум постоји чим ми пишемо ове редове. А можемо расправљати о квалитету.

Ово болдовано је управо поента форума. Има тема на којима се може пуно тога научити, и има људи са којима можете размјенити мишљење.

Да би нека тема била квалитетна, потребно је да на њој пишу људи који:

а) имају шта рећи
б) желе да причају на нормалнан начин

Frisky_Dingo, за мене је ово под а) већи проблем...
Рецимо тема о ФК Црвена Звезда (не знам колико вам је она занимљива), ту постоји круг људи који пишу и који имају шта рећи. Буде спама и провокација, али већ годинама на тој теми има квалитетне дискусије.

Има и других тема. Тема о аутопутевима, о гријању у БЛ, неке теме на економији. Тема о геј паради је имала (за мене) изненађујуће квалитетну дискусију, очекивао сам пуно шупље приче и вријеђања. Пуно сервисних информација на неким темама, пуно информација генерално.
Теме везане за политику (и на пдф Политика и на другим пдф) су ријетко квалитетне, али ту људи падају у ватру и ту има мјеста за напредак.

Дакле, тема ће успјети прво ако се отвори на прави начин. Није исто ако тему о рецимо преговорима у Бутмиру отвори постом типа "дошли странци опет да помогну Турцима да униште РС" и ако се та иста тема отвори постом у коме се саговорници позивају да изнесу ставове о учесницима, о предложеним документима, шта то конкретно значи и шта се тиме добија, а шта губи. У првом случају ће расправа вјероватно прерасти у свађу и псовку...

А слажем се да је улога модератора да усмјерава расправу у правом смјеру.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Leona
Naravno, ali to je opet do moderatora, oni su urednici, i stanje na forumu je njihova slika i prilika... A pitanje spamera je vise tehnicko pitanje.
Koliko sam ja shvatio ovdje neki clanovi iz revolta prema moderatorima prave problem. Postoje forumi gdje spameri se i ne usude da dodju jer znaju da ce biti ismijani.

shoole je napisao:
Форум постоји чим ми пишемо ове редове.

Vidis, Hegel se nebi slozio sa tobom :D

Forum ne postoji ako ne postoji debata. A debata ne postoji ako se drugoj strani ne daje mogucnost da bude ravnopravna.

Postoje teme koje vise izazivaju emotivne reakcije, ali na njima se vidi demokraticnost foruma

Ja da sam urednik, pustio bih svaku diskusiju do kraja da vidim dokle to moze da ide. Samo bih cenzurisao psovke. Nakon toga si na cistini ko ima sta da kaze, a ko je tu da provocira. I na taj nacin filtriras forum.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Na ovom forumu bi to pusanje otislu u X tezi beskonacnosti. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:
Forum ne postoji ako ne postoji debata. A debata ne postoji ako se drugoj strani ne daje mogucnost da bude ravnopravna.

Која друга страна? Зар сваки форумаш није једна страна? И како се то не даје могућност да буде равноправна?
Дакле, молим те, конкретно!
Frisky_Dingo je napisao:
Ja da sam urednik, pustio bih svaku diskusiju do kraja da vidim dokle to moze da ide. Samo bih cenzurisao psovke. Nakon toga si na cistini ko ima sta da kaze, a ko je tu da provocira. I na taj nacin filtriras forum.

Oво нисам баш разумио до краја.
Скоро пола тема које имају иоле везе са политиком (на примјер на пдф ЧиД или НиД), а "пусти се дискусија до краја" се након неког времена закључају, јер се једноставно нема шта паметно прочитати, често се оде у офтопик и надјебавање, а често и у вријеђање. Нема се шта пуштати на чистину, лако је видјети ко има шта рећи о некој теми а ко нема.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Leona je napisao:
Pa ne mozes sporediti moderaciju lice-u-lice i moderaciju na forumu. To su dva razlicita sistema. Uzivo debitanti reaguju drugacije kad ih usmjeris i upozoris, opomenes...nego ovako gdje nit ko koga vidi niti cuje.

Prvo..Tema koju si otvorila "Omladina bez duse"..Ja sam napisala post koji nije bio spam, nisam nikoga vrijedjala, bio je moje licno misljenje na odredjenu tematiku i sta si ti uradila? Obrisala si ga. Zasto? Je li to tvoja duznost kao moderatora? Da brise postove kako ti se cefne?

Drugo.. da se primjetiti da su odredjeni moderatori skoro svaki dan tu ( jave se cim dodje do ovakvih tema) ali svake prestupne napisu post? Primjer.. digresija, najgora.. Koja je svrha moderatora? Da brise? Ili da ucestvuje u diskusijama? Ako nisu dostojni da ucestvuju u diskusijama sa nama smrtnicima zasto bi bili dostojni da iste diskusije (postove) brisu? Ili moderatori koje se nisu pojavilki citavu vjecnost? Mircon, ventilator..

Trece... zadnje vrijeme da se primjetiti ucestalo spamovanje moderatora.. Naidje ponekad dan, ljudi smo od krvi i mesa ali svaki dan.. mnogo je.

P.S. Ruzo, nista licno ali tvoje konstantno editovanje postova je ruzno. Budi svoja i ostani pri onom sto kazes. Prelivode niko ne voli.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
ajkula je napisao:
P.S. Ruzo, nista licno ali tvoje konstantno editovanje postova je ruzno. Budi svoja i ostani pri onom sto kazes. Prelivode niko ne voli.

Najcesce editujem post jer naknadno primijetim gramaticku gresku u istom. Ponekad ( rijetko ) editujem zato sto se desi da neki dio komentara nije primjeren temi i sl. Ruzno je da si to okarakterisala na taj nacin, ali uostalom misli sta zelis.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 00:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ajde, neka bude da editujes iskljucivo zarad gramatickih gresaka :)
Ako se gramaticke greske racunaju kao komplet izmjenjen post onda... vazi :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 01:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
ajkula je napisao:
Leona je napisao:
Pa ne mozes sporediti moderaciju lice-u-lice i moderaciju na forumu. To su dva razlicita sistema. Uzivo debitanti reaguju drugacije kad ih usmjeris i upozoris, opomenes...nego ovako gdje nit ko koga vidi niti cuje.

Prvo..Tema koju si otvorila "Omladina bez duse"..Ja sam napisala post koji nije bio spam, nisam nikoga vrijedjala, bio je moje licno misljenje na odredjenu tematiku i sta si ti uradila? Obrisala si ga. Zasto? Je li to tvoja duznost kao moderatora? Da brise postove kako ti se cefne?

Heh, to za Leonu je tačno.
Ja sam za brisanje spam-a, ali...
kada joj se neki post ne svidi, a ima veze sa temom, ona ga jednostavno obriše, što je presmiješno! Ovo je forum i tu su ljudi sa različitim stavovima.

ajkula je napisao:
Drugo.. da se primjetiti da su odredjeni moderatori skoro svaki dan tu ( jave se cim dodje do ovakvih tema) ali svake prestupne napisu post? Primjer.. digresija, najgora.. Koja je svrha moderatora? Da brise? Ili da ucestvuje u diskusijama? Ako nisu dostojni da ucestvuju u diskusijama sa nama smrtnicima zasto bi bili dostojni da iste diskusije (postove) brisu? Ili moderatori koje se nisu pojavilki citavu vjecnost? Mircon, ventilator..

Evo, ja ću da pohvalim moderatore na podforumu mediji (Vuk i shoole)! Stalno su tamo, brišu, ali i puno pišu :wink:
Block out je stalno na Vizuelnoj umjetnosti i ima konstruktivne komentare!
Vidim da i Tommy opominje spemere, ali i piše redovno o automobilima.
To su uglavnom dijelove foruma koje posjećujem. Možda ima i pozitivnih primjera na drugim podforumima.
Edit (zaboravio dodati): Zaboravih i Smiley-a koji je nekad zna biti baš aktivan na forumu.

Vanja najveći spammer :lol: Šala.

I podržavam inicijativu da se broj moderatora na nekim podforumima poveća jer ima svakakvih uleta i provala (možda da se "pregrupišu").

pozzz svima!!!

Poslednji put menjao muT@_6€kpuJ@ dana 09 Nov 2009, 01:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 01:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Pa ne znam vise sta da kazem...bila sam negdje do maja odsutna s foruma gotovo godinu dana, i moj utisak je da ovaj forum vise uopste ne lici na sebe. Nema vise kvalitetnih diskusija, gotovo da nema diskusija uopste. Sve se svodi na brisanje i zakljucavanje tema. Ja sam izbrisala jedan post, a dva puta sam pokusala diskutovati ozbiljno i argumentima, utrosila nekoliko sati svog vremena da bi postovi bili izbrisani u jednom naletu. Neke druge teme na kojima sam ucestvovala su zakljucane. Sve se svodi na prepucavanja i to bi bilo to. Ne znam u cemu je problem i zao mi je sto je tako, ali ne znam da li da se uopste vise ukljucujem u dikusije koje jos uvijek nisu zakljucane. Mislim ne znam ima li svrhe. Zao mi je sto nema ni zezanja na "Zabavi". Nije mi jasno zasto nekim moderatorima smeta zezanje, to ozivljava forum, sve dok je na jednom dijelu istog. Ne zele svi forumasi samo i iskljucivo ozbiljne diskusije. Najbolje je kad postoji neki balans i raznolikost tema. U svakom slucaju, forum je znacajno drugaciji nego prije godinu-dvije. Ne bih rekla da je bolji.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 02:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Japanese_rose je napisao:
ajkula je napisao:

Najcesce editujem post jer naknadno primijetim gramaticku gresku u istom. Ponekad ( rijetko ) editujem zato sto se desi da neki dio komentara nije primjeren temi i sl. Ruzno je da si to okarakterisala na taj nacin, ali uostalom misli sta zelis.

Ajd nek se i ja jednom slozim sa ajkulom...
J_R: Znamo svi mi, a znas i ti odlicno, da nisi mijenjala sadrzaj postova, samo radi gramaticke greske, nego iskljucivo onda kada shvatis da sadrzaj te poruke ne ide tebi u prilog...

Sto se tice neaktivnosti pojedinih moderatora (ukljucujuci i mene), svako ima svoj licni razlog zasto nije aktivan. Ja sam na forumu skoro svaki dan, ali nemam bas uvijek motivacije da aktivno ucestvujem u diskusijama... I kad se pojavi neka normalna tema, dezurni spameri i chateri mi ubiju svaku trunku zelje da nesto smisleno i konstruktivno napisem.

A kad smo vec kod konstruktivnosti, prihvatam kritiku, da bi moderatori trebali biti aktivniji na podforumima, koje uredjuju, tako da cu ovim putem zamoliti V@nju, da mi za pocetak skine status moderatora na podforumu Zabava, a ostale pozvati da izglasaju nekog novog moderatora na tom podforumu.

Slazem se takodje i sa prozivkama, da ima moderatora, koji ucestalo chatuju i spamuju, ali ne bih da upirem prstom u njih - nek se sami osjete prozvanim. :D

I za kraj, jedan apel svim forumasima - ako zelite da ovaj forum opstane i da bude bolji, ne samo kvantitetom, nego i kvalitetom - onda svako treba svoju kulturu polemike na forumu predstavljati sto konstruktivnije i pozitivnije.

Inace, kako je krenulo sa spamovanje, uvredama, banovima i sankcionisanjem, uskoro ce biti po principu "Ko zadnji izadje, neka ugasi svijetlo".

PS: Prihvatite nekad i kritiku na svoj racun - nece vas niko handriti zbog toga. :D

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 02:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Која друга страна? Зар сваки форумаш није једна страна? И како се то не даје могућност да буде равноправна?
Дакле, молим те, конкретно!

Pogledaj komentare tvojih kolega na ovoj temi.

shoole je napisao:
Oво нисам баш разумио до краја.
Скоро пола тема које имају иоле везе са политиком (на примјер на пдф ЧиД или НиД), а "пусти се дискусија до краја" се након неког времена закључају, јер се једноставно нема шта паметно прочитати, често се оде у офтопик и надјебавање, а често и у вријеђање. Нема се шта пуштати на чистину, лако је видјети ко има шта рећи о некој теми а ко нема.

Jedan kriterijum za sve ne moze da postoji. Ako je tebi nesto nadjebavanje i glupo, na njihovom nivou to je mozda jako zanimljivo i poucno. To treba da ispostujes sve dok se ne krse pravila.

Znaci, kad neko krsi pravila onda reagujete, a ne da urednik procjenjuje sta je kvalitetna rasprava i sta ima smisla, a sta ne...to nas onda vodi u neku drugu temu.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:
Pogledaj komentare tvojih kolega na ovoj temi.

Погледао сам коментаре мојих колега, опет ми није јасно шта си хтјео рећи. Ако можеш ти да појасниш, која је то "друга страна" када овдје има страна колико форумаша? И како се то тој "другој страни" не даје могућност да буде равноправна?
Конкретно, молим те!
Frisky_Dingo je napisao:
Jedan kriterijum za sve ne moze da postoji. Ako je tebi nesto nadjebavanje i glupo, na njihovom nivou to je mozda jako zanimljivo i poucno. To treba da ispostujes sve dok se ne krse pravila.

Znaci, kad neko krsi pravila onda reagujete, a ne da urednik procjenjuje sta je kvalitetna rasprava i sta ima smisla, a sta ne...to nas onda vodi u neku drugu temu.

Сад не разумијем болдирану реченицу. Како не може да постоји један критериј?
Јасна, конкретна и до краја дефинисана правила овог форума не постоје. А и модератори имају различите приступе. Неко допушта оштрију причу и више спамовања, неко не. И то је ОК, сви смо различити људи. Неке теме трпе више спама (узми на примјер тему "ОБН рат бендова" гдје људи причају о бендовима мимо те емисије (о Guano Apes) и причају о музици генерално, а опет тема не губи на смислу).

Око тога шта је мени глупо, а некоме другоме занимљиво... то не треба бити критериј! Имаш екипу на форуму којој је спамовање и четовање занимљиво (знаш који су јер су били упозоравани). Наравно да ја то као модератор не требам дозволити, јер иако је то њима занимљиво, већини није. А и то је обичан спам.
Мени (да не пишем за друге модераторе) је прихватљив сваки пост који има везе са темом, није вријеђање, садржи аргументе и придоноси расправи.
Неко пише на форуму да су четници велики ратници и свјетла страна мог народа. Ја немам сјајно мишљење о четницима. Али тај форумаш треба да пише док год не вријеђа и аргументима доприноси полемици! Неко мисли да ми сви требамо бити Босанци. Мени је то лично бесмислен став. Али нека тај неко пише и објасни те своје ставове аргументима (постање неке карте БиХ из средњег вијека или цитирање Попа Дукљанина није аргумент зашто ја данас треба да будем Босанац).
Не пратим пдф на којима је Леона модератор па не могу судити о томе, али генерално и брисање поста има смисла ако ће придонијети расправи (ако обрисани пост може усмјерити тему у офтопик).

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 08:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
U slučaju da treba da pojasnim moj status, mislim da je vidljivo iz omjera godina prisutnosti na forumu i broja postova da ja nisam nikad intenzivno učestvovala u raspravama. To što je neko onomad i iz toga malog broja postova prepoznao da bih mogla da budem moderator, ne znači da je to trajna kategorija.
Već ranije sam tražila da se na sve podforume gdje moderišem dodaju nove snage u cilju oživljavanja diskusije i kao što vidite, predložila neke kandidate i oni su tu. Ako imate bolji prijedlog, samo dajte.
Ja sam trenutno moderator u smislu da nekim iskustvom mogu da pomognem u dilemama i rješavanju opštih problema i tu i tamo obrišem ponešto na šta naiđem, a zahtijeva hitnu reakciju da se ne ide u OT.
Ako neko ima problem sa tim, sve se može riješiti. :)

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 09:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Po meni je friski dijelimicno u pravu, moderatori su tu da odrze diskusiju na svom pdf-u. Za razliku od dinga mislim da se treba koliko, toliko treba drzati tema jer u suprotnom nam forum nije potreban. Dovoljan je chat.

Po meni bi bilo veoma zahvalno da urednici imaju kakvog takvog (profesionalnog?) iskustva iz oblasti za koje su nadlezni na ovom forumu. Npr. nije dovoljno reci, ja volim svog ucitelja daj mi da uredjujem Obrazovanje :D

Isto tako moraju biti aktivni jer urednikova neaktivnost (komentarisanje i pokretanje novih tema) dovodi do spamovanja tog podforuma, a zatim do zamiranja istog.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Који је ваш став у односу на оно што "странци" (или они за које мислите да су "странци") пишу о ономе што се дешава у БиХ? Да ли странци имаjу иста "морална права" или не?

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]