Japanese_rose je napisao:
ajkula je napisao:
P.S. Ruzo, nista licno ali tvoje konstantno editovanje postova je ruzno. Budi svoja i ostani pri onom sto kazes. Prelivode niko ne voli.
Najcesce editujem post jer naknadno primijetim gramaticku gresku u istom. Ponekad ( rijetko ) editujem zato sto se desi da neki dio komentara nije primjeren temi i sl. Ruzno je da si to okarakterisala na taj nacin, ali uostalom misli sta zelis. Ajd nek se i ja jednom slozim sa ajkulom...
J_R: Znamo svi mi, a znas i ti odlicno, da nisi mijenjala sadrzaj postova, samo radi gramaticke greske, nego iskljucivo onda kada shvatis da sadrzaj te poruke ne ide tebi u prilog...
Sto se tice neaktivnosti pojedinih moderatora (ukljucujuci i mene), svako ima svoj licni razlog zasto nije aktivan. Ja sam na forumu skoro svaki dan, ali nemam bas uvijek motivacije da aktivno ucestvujem u diskusijama... I kad se pojavi neka normalna tema, dezurni spameri i chateri mi ubiju svaku trunku zelje da nesto smisleno i konstruktivno napisem.
A kad smo vec kod konstruktivnosti, prihvatam kritiku, da bi moderatori trebali biti aktivniji na podforumima, koje uredjuju, tako da cu ovim putem zamoliti V@nju, da mi za pocetak skine status moderatora na podforumu Zabava, a ostale pozvati da izglasaju nekog novog moderatora na tom podforumu.
Slazem se takodje i sa prozivkama, da ima moderatora, koji ucestalo chatuju i spamuju, ali ne bih da upirem prstom u njih - nek se sami osjete prozvanim.

I za kraj, jedan apel svim forumasima - ako zelite da ovaj forum opstane i da bude bolji, ne samo kvantitetom, nego i kvalitetom - onda svako treba svoju kulturu polemike na forumu predstavljati sto konstruktivnije i pozitivnije.
Inace, kako je krenulo sa spamovanje, uvredama, banovima i sankcionisanjem, uskoro ce biti po principu "Ko zadnji izadje, neka ugasi svijetlo".
PS: Prihvatite nekad i kritiku na svoj racun - nece vas niko handriti zbog toga.