banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 11:30 Danas je 15 Jun 2026, 11:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 10486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 525  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2011, 09:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
hercegovac27 je napisao:
Da živim u Banja Luci vjerovatno mi putokazi ne bi trebali ili barem dok se ne uštelim (ko zna možda baš dođem na određeno vrijeme u BL a volio bih). Ja sam jučer prvi put u životu bio u BL. Nigdje table nigdje oznake. Morali smo stalno otvarati prozor i pitati. U Mostaru table uz semafore te vode čitavim gradom. U BL čitavim putem nigdje oznake za dvoranu Borik.
Izvini nije Banja Luka tako mala. Dosta je veća od Mostara. Lijepa jeste ali brate sredite malo s tim putokazima.

Imaju barem sa tri strane putokazi koji upućuju na dvoranu Borik. Smeđi,piše fino ćirilicom "Sportska dvorana Borik" i ispod na engleskom.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 09:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
_зока je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Da živim u Banja Luci vjerovatno mi putokazi ne bi trebali ili barem dok se ne uštelim (ko zna možda baš dođem na određeno vrijeme u BL a volio bih). Ja sam jučer prvi put u životu bio u BL. Nigdje table nigdje oznake. Morali smo stalno otvarati prozor i pitati. U Mostaru table uz semafore te vode čitavim gradom. U BL čitavim putem nigdje oznake za dvoranu Borik.
Izvini nije Banja Luka tako mala. Dosta je veća od Mostara. Lijepa jeste ali brate sredite malo s tim putokazima.

Imaju barem sa tri strane putokazi koji upućuju na dvoranu Borik. Smeđi,piše fino ćirilicom "Sportska dvorana Borik" i ispod na engleskom.

Ja sam išao bulevarom Vojvode Stepe i znam da sam trebao skrenuti lijevo za dvoranu jer mi je trebala jedna ulica u blizini dvorane ali zaista nismo vidjeli pa smo napravili jedan veći krug dok nismo našli. Ma nema veze! Ako budem gore valjda ću se navići. Imate fin kampus!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 09:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
E,ima da ih uslikam danas ako se budem sjetio....

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 09:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Joj ovih Hercegovaca. Pa zar je teško priznati da ste se okretali za Banjalučankama i da niste skontali putokaze?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Dobre su vam Banjalučanke! Vrat sam isčašio gledajući! :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Код мене на Старчевици идиоти косе траву :roll: А траве нигдје. тј. има је али је баш, баш малена. Када је било љето и нарасла џунгла и травуљина виша од један метар, њих нема нигдје да косе, а сад беспотребно праве трошак и косе траву високу 7-8 цм, која ионако неће више расти, јер долази хладно вријеме, и зима се приближава. стварно не контам...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 18:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Ja sam bio pre 10 dana u Banja Luci, ogromna je, prakticno pocinje u Laktasima, mnogo se gradi, odusevljen sam koliko ima zelenila.Lepsa je nego moji blokovi na NBG.Video sam i bijeljinu, brcko, doboj, putevi su bolji nego u Srbiji definitivno.Ne znam kakav je ovaj deo juzno od Bijeljine, ali zapadni deo sa Bijeljinom i Brckim je vrh vrhova.Banja Luka je moj omiljeni grad posle svega sto sam video,u svakom pogledu.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RainMan je napisao:
Ja sam bio pre 10 dana u Banja Luci, ogromna je, prakticno pocinje u Laktasima, mnogo se gradi, odusevljen sam koliko ima zelenila.Lepsa je nego moji blokovi na NBG.Video sam i bijeljinu, brcko, doboj, putevi su bolji nego u Srbiji definitivno.Ne znam kakav je ovaj deo juzno od Bijeljine, ali zapadni deo sa Bijeljinom i Brckim je vrh vrhova.Banja Luka je moj omiljeni grad posle svega sto sam video,u svakom pogledu.

хехе, лијепо је да имаш такво мишљење о нашем граду.
Мени је БГ готиван за посјетити, мало ноћни живот свакаква дешавања и слично, али никад не бих могао тамо живјети. превелико за мој укус :)
поред БЛ једино бих у НС-у могао живјети

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Eh da, Novi Sad... :)

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 11:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
odeš u bg i kad se vratiš tek tada vidiš koliko je Banja Luka čist i uredjen grad....

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
U vrtiću "Bambi" u banjalučkom naselju Nova Varoš pronađen je neeksplodiran tromblon.

Tromblon je pronađen u potkrovlju vrtića i to iznad prostorije u kojoj borave djeca. Niko od roditelja nije obavješten o ovom događaju.

"Nezavisne novine" pišu da su djeca premještena u drugu prostoriju.

Vatrogasci su prethodno došli da sa krova vrtića skinu mačku, te da su tada pronašli tromblon.

Još se ne zna kada je i ko ostavio tromblon u potkrovlju vrtića, a ekipa Civilne zaštite treba svaki čas da stigne kako bi uklonila minsko-eksplozivno sredstvo.

(BLLIVE)

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 16:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Je8o ih konj ovako nepismene, kako čelična cijev može eksplodirati?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Banjaluka bez klizališta i skijaških terena
ČETVRTAK, 20 OKTOBAR 2011 20:19

Banjaluka ni predstojeće, baš kao ni prošle zime, neće imati klizalište, dok skijaški tereni na području grada ne postoje još od devedesetih godina prošlog vijeka, kada je uništen ski-lift na Starčevici.

Direktor Turističke organizacije Banjaluka Ostoja Barašin ističe da je glavni razlog za to što grad na Vrbasu nema ni skijalište ni klizalište finansijske prirode.

- Budžet grada je smanjen, a ono novca što nam je odobreno znatno je manje nego inače, tako da nemamo sredstava koja bismo mogli da izdvojimo za ovakve sadržaje, kako bismo omogućili Banjalučanima da se i zimi zabave - rekao je Barašin.

Prema njegovim riječima, bilo je namjera da se grade ovakvi sadržaji, ali se nije javio nijedan investitor zainteresovan za to.

- Za takve investicije su potrebna velika novčana sredstva, ali mi se nadamo da ćemo u idućem periodu prevazići te prepreke, čime bismo obogatili zimsku ponudu u Banjaluci. Ranije je klizalište postojalo kod bioskopa "Kozara", u studentskom kampusu i kod fabrike obuće "Bosna", ali je ono bilo u privatnom vlasništvu, a mi nemamo saznanja da je vlasnik izrazio interesovanje da ove godine nađe lokaciju za klizalište - istakao je Barašin.

U gradskoj upravi ističu da niko još nije tražio odobrenje da gradi klizalište u gradu.

- Do sada su se privatnici bavili ovom djelatnošću, a grad Banjaluka nema klizalište u svom vlasništvu niti preduzeće koje se bavi tim poslom. Što se tiče skijališta, ona kod nas ne postoje jer klimatski uslovi to ne dozvoljavaju - rekao je portparol Administrativne službe grada Milenko Šajić.

Vladimir Ljevar, pod čijom upravom je bilo klizalište kod bioskopa "Kozara", kaže da neće praviti klizalište.

- Grad kao što je Banjaluka bi morao da ima i tu vrstu sadržaja. Ja sam imao problema sa lokacijom na kojoj je bilo klizalište, pa sam odlučio da prodam opremu - kazao je Ljevar.

Banjalučani su razočarani što zimskih sadržaja nema u njihovom gradu, pa su primorani da to potraže u drugim mjestima, za šta je potrebno dosta novca.

- Pošto zimi nema nikakve turističke ponude u našem gradu, najčešće odlazim u zimske centre koji se nalaze u okolini, a to su Kozara ili Vlašić, dok u inostranstvo ne idem. Dosta građana nema baš novca koji bi mogli da izdvoje za zimski turizam, pa će i ove zime ostati u svijim domovima - rekao je Banjalučanin Nikola Jovanović.

U banjalučkim turističkim agencijama ističu da se najbliža skijališta na kojima postoje uređene ski-staze nalaze na Vlašiću, Mrakovici i u okolini Kupresa, dok oni koji imaju više novca mogu da posjete zimske centre u Austriji, Francuskoj, Sloveniji…

(Glas Srpske)

Ski-lift na Starčevici?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 23:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2011, 23:57
Imas gore pored Titovog brda.. sjecam se kao djete da smo isli to "izucavati" :)

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Titovog brda?

Nisam ti ja baš iz Banjaluke, znaš.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 23:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
filozof sa vrbasa je napisao:
Titovog brda?

Nisam ti ja baš iz Banjaluke, znaš.

Мејдан. Иза бијелих зграда оно брдо. Гдје се десетка окреће. Јел сад знаш? :D

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јебига фики, како не знаш гдје је Титово брдо? :)
до скоро се могло назирати како од жбуња пише ТИ, мислим да се више ништа не види

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 23:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
до скоро се могло назирати како од жбуња пише ТИ, мислим да се више ништа не види

Зарасле су стазе моје и сад оне пусте стоје... Ахахахахахахаха... :lol:

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6WLGP8Grz0M[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 23:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Sad ce tamo pisati - Filozof.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 01:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Sad ce tamo pisati - Filozof.

Само треба да утаначимо датум којим би обилазили тај шимшир да се облијемо, пардон - одамо почаст!

ПС: Пошто би натпис "филозоф" био јако захтјеван за одржавање, ја предлажем да то буде само "фики"... И да га урадимо у бијело фарбаном камену, а не у шимширу, јер је лакше за одржавање... За 20 мин излијеш пола канте фарбе на то говно, а остатак се обливамо!

Vrh

[ 10486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 525  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]