banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 03:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Apr 2010, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Znaci, RS = Dodik. Sudeci po vama, samo ce dzaba da trose narodne pare na izbore? Mislim da bi im onda bila na mjestu sugestija da ih ne odrzavaju, a te parusine ce vec naci mjesta negdje....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2010, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
ERROR je napisao:
Znaci, RS = Dodik

Ne znaci.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2010, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
4 godine su izgubljene. po svemu sudeci, izgubicemo jos 4. rijec bolje se ne smije ni pomisliti a kamoli izgovoriti sa ovim olosem na vlasti. dok Mile prica kako je sacuvao RS, danas mu u toj istoj RS odrzano nekoliko strajkova, gdje ljudi po nekoliko plata nisu primili( i to onih najminimalnijih), a on se povodom toga nije ni oglasio. srbuj ne robuj, makar slamu jeo.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 08:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Прича је кренула око Наше странке. То је нова опција на овим изборима у односу на претходне.

Наша странка би требала бити странка либералне оријентације. То је оријентација која је мени блиска. Шта то треба да значи?
Отприлике, нема популизма и лажних обећања. Реформа пореског система, реформа пензионог и здравственог система. Нема бесплатног ручка, све мора да се заради. Нема бесмисленог субвенционирања привреде, нема државног управљања предузећима, укидање монопола,тржишна економија. Ефикасна администрација, поштовање људских и националних права.

Е сад, ово је БиХ. Овдје не сваки ентитет, већ сваки кантон води своју пореску политику. Са једном државном, две ентитетске и десет кантоналних влада, ова администрација је далеко од ефикасне. Али како то измјенити кад је ово уређење компромис?
Са друге стране, странка није програм, странка су људи. На примјер, програми СДП БиХ и СНСД се суштински јако мало разликују, а у реалном животу те двије странке су јако удаљене.
Ко је у Нашој странци? Једна успјешан режисер (Тановић), један млад човјек који размишља другачије али реално није постигао ништа у политичком животу (Б. Бајић), неки људи који су радили у неким невладиним организацијама, неки бивши СДП-овци. Немају људе који су оставили траг у другим странкама што је можда лоше (немају политичког искуства), а можда и добро (немају компромитованих људи).

На овим изборима могу мало. Али у будућности би могли бити значајан фактор.

П.С. Нова опција на овим изборима је и Радончићев СББ (http://www.sbbbh.ba/), али не видим ја ту нешто ново, неку нову идеју или алтернативу која већ не постоји. Кога интересује, 15. априла у хотел Босна да чује коју паметну.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 08:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
Kakav Radončić ,kakvi bakrači....?
Taj kad bi došao na vlast uz uvjet da se zadrži i Dodo, bilo bi puškaranja!
Fakat su isti.
Desna ruka-lijevi džep popraćena sa šovinističkom spikom koju puše slijepe ovce.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 09:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ova SBBBH.....Radončić je gazda Avaza,a ima i Alfa TV....gledao ja jedan politički magazin na toj TV.....Opalili po SDA jer ovi neće da sarađuju sa njima....Sve ono što zamjeraju SDA je ono što bi tu istu SDA učinilo još ekstremnijom i još bližom onoj SDA iz Izetbegovićevog vremena.....

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 12:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
shoole je napisao:
На овим изборима могу мало. Али у будућности би могли бити значајан фактор

Verovatno u federaciji:
Citiraj:
izvršni odbor "Naše" stranke, kad ono u tom odboru od 14 članova, njih 11 je iz Sarajeva :confused2: http://nasastranka.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=45&lang=serbian :confused2:
A od 30 i kusur opštinskih odbora, samo nepar je iz RS :confused2: http://nasastranka.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=46 :confused2:
I sad oni lafo treba da budu neki faktor u RS :roll: :roll: :roll: I još glume neki "treći blok" :lol:
Možda i daju premijera, al' u Federaciji :wink: Jednog dana, a možda ni tada

Skoro isto kao SDPova prica.Govore da su stranka svih,a prava su bosnjacka stranka!

shoole je napisao:
Ко је у Нашој странци? Једна успјешан режисер (Тановић), један млад човјек који размишља другачије али реално није постигао ништа у политичком животу (Б. Бајић), неки људи који су радили у неким невладиним организацијама, неки бивши СДП-овци. Немају људе који су оставили траг у другим странкама што је можда лоше (немају политичког искуства), а можда и добро (немају компромитованих људи).

Ali u Nasoj stranci je i onaj socijalista Ilic,Miodrag Zivanovic koji je bio u politici,Damir Miljevic koji bi bio gradonacelnik da su svi odustali od kandidature u Banjaluci,zatim Bajic u Rudom nije dobio ni 300 glasova a zivi tamo.
Imaju ljude sa iskustvom.I mnogi od njih su los izbor.

U ovoj anketi je 8 forumasa glasalo za Novu socijalističku partiju
Citiraj:
Нова социјалистичка партија 12% [ 8 ]

Da li je ona stvarno toliko jaka u RS?Ja nisam primetio neke njihove vece aktivnosti...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
Citiraj:

Da li je ona stvarno toliko jaka u RS?Ja nisam primetio neke njihove vece aktivnosti...

Cenim da je vise od pola tih glasova sa Boksijevih naloga. :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
U mojoj stranci nema nikoga koje za EU, mi smo te ludake poslali u druge partije.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
anoniman je napisao:
Ali u Nasoj stranci je i onaj socijalista Ilic,Miodrag Zivanovic koji je bio u politici,Damir Miljevic koji bi bio gradonacelnik da su svi odustali od kandidature u Banjaluci,zatim Bajic u Rudom nije dobio ni 300 glasova a zivi tamo.

Да, Наша странка у РС. Занимљив избор кадрова.

Илић је прешао пут од комунисте, социјалисте и оснивача Социјалистичке партије РС док су се они буквално сматрали сестринском странком Слобиног СПС-а, па до либерала. Ниђе везе.

Жиле је ОК лик, али више добар за филозофирање у кафани него за конкретну политичку акцију.

Дамир Миљевић није прошао као кандидат за градоначелника БЛ, али није иза себе имао страначку инфраструктуру као остали кандидати. Чак је по мени супер прошао (3400 гласова или 4,8 %). Дакле освојио је као независни кандидат за градоначелника БЛ онолико гласова колико су освојили и кандидати СДП БиХ или Српске радикалне странке. Али он је још увијек само критичар, а не особа која нуди јасна рјешења.

Бајић је у Рудом добио више од 300 гласова (8 % је освојио на тим локалним изборима).

Не знам, они тек треба да се профилишу и дефинишу.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 13:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
shoole je napisao:
anoniman je napisao:

Да, Наша странка у РС. Занимљив избор кадрова.

Илић је прешао пут од комунисте, социјалисте и оснивача Социјалистичке партије РС док су се они буквално сматрали сестринском странком Слобиног СПС-а, па до либерала. Ниђе везе.

Жиле је ОК лик, али више добар за филозофирање у кафани него за конкретну политичку акцију.

Дамир Миљевић није прошао као кандидат за градоначелника БЛ, али није иза себе имао страначку инфраструктуру као остали кандидати. Чак је по мени супер прошао (3400 гласова или 4,8 %). Дакле освојио је као независни кандидат за градоначелника БЛ онолико гласова колико су освојили и кандидати СДП БиХ или Српске радикалне странке. Али он је још увијек само критичар, а не особа која нуди јасна рјешења.

Бајић је у Рудом добио више од 300 гласова (8 % је освојио на тим локалним изборима).

Не знам, они тек треба да се профилишу и дефинишу.

Najvaznije kod te stranke je ovo:
Citiraj:
izvršni odbor "Naše" stranke, kad ono u tom odboru od 14 članova, njih 11 je iz Sarajeva :confused2: http://nasastranka.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=45&lang=serbian :confused2:
A od 30 i kusur opštinskih odbora, samo nepar je iz RS :confused2: http://nasastranka.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=46 :confused2:
I sad oni lafo treba da budu neki faktor u RS :roll: :roll: :roll: I još glume neki "treći blok" :lol:
Možda i daju premijera, al' u Federaciji :wink: Jednog dana, a možda ni tada

To je federalna stranka.To je bosnjacka stranka.To je novi SDP(u SDP kazu da su stranka svih a brane interese jednog naroda).

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 21:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Besparica je napisao:
anoniman je napisao:
Citiraj:

Cenim da je vise od pola tih glasova sa Boksijevih naloga. :lol:

Ovi novi socijalisti polako rastu. Nedavno jedan odbor socijalista prešao u tu partiju.
Moguće je da "pojedu" Đokićeve glasove i da ulete 'mjesto njega, tj. SPRS, u skupštinu.
Već imaju odbore u većini mjesta u RS. Na web-u imaju i popis odbora... Već 24 opštinska odbora u RS, i čak nepar u Federaciji http://www.novasocijalistickapartija.com/. Bolje se razgranali po RS od multietniĆke "Naše" stranke. Možda ih zato zovu u tzv. treći blok?
Ali, nešto Krsmanović nije toliko "poznat" na zapadu RS. I, čini mi se da nisu tol'ko jaki da bi nepravili neki konkretan rezultat :wink:

shoole je napisao:
Нова опција на овим изборима је и Радончићев СББ (http://www.sbbbh.ba/), али не видим ја ту нешто ново, неку нову идеју или алтернативу која већ не постоји. Кога интересује, 15. априла у хотел Босна да чује коју паметну.

Pa ako te interesuje, ti posjeti taj skup. :wink: Mada mi se čini da bi mogli dobiti glasova na osnovu ideje za koju ti napisa da ne vidiš nešto ovo... naravno, glasove u Federaciji. I to jednom dijelu Federacije.
Ima bilbord kod Huge na Mejdanu sa detaljima tog skupa u BL. :wink: Pa ak' još nekog zanima SBB, nemeže promašit isti.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ja tipujem da ce na ovim izborima SDP odnijeti pobjedu, naravno koalirajuci s jos nekim manjim opozicionim strankama u FBiH, jer je narod sit Haretove suplje a SDA je u raspadu(a nema vise ni svojih hodza), SBBH - dzaba im rejs , kad je Sandzo na celu (pusiona)...

Sto se RS tice, SNSD nosi u Bl i okolici , ali ce mu mariginala otanjiti zestoko, pogotovo na istoku i jugu ...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 22:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
ko izađe na izbore-drito u ludnicu ga poslati...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 22:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
pa da ludnicu, najbolje prditi ispod jorgana i samo kritikovati.....

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 08:44 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Mar 2010, 13:35
anoniman je napisao:
Citiraj:

NSP naravno da nije jaka stranka, jer nema iza sebe kriminalce u odjelima "uspjesnih privrednika", pa prema tome nemaju ni velik budzet. Koliko znam sve sto se radi, radi se uglavnom volonterski. Nek svako krene od sebe i upita se sta bi to uradio za neku stranku bez ikakve naknade. Nadam se da ce svoje reusrse pametno iskoristiti i agresivnije nastupiti sa svojim aktivnostima 2-3 mjeseca prije izbora. Zelim im uspjeh... iskreno receno meni su tracak svjetlosti na kraju tunela.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 09:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Sto se RS tice, SNSD nosi u Bl i okolici , ali ce mu mariginala otanjiti zestoko, pogotovo na istoku i jugu ...

Ja tipujem da ce na ovim izborima u svim djelovima RS biti najslicniji rezultati do sada.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 09:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ima li koja stranka ili političar da mi da 3 miliona KM donacije?Treba mi za proširenje voćnjaka.
Obećajem da ću i ja i moja mnogobrojna familija da glasam za njega.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E, ako hoce meni ko placati reket par godina? Sigurno glasam za njega.
Ili kada bi me makar mogao posjetiti americki ambasador... Da se nesto dogovorimo. Mozda i ja postanem svjetlo na kraju tunela, naglo poslje te posjete. :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 09:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
E, ako hoce meni ko placati reket par godina? Sigurno glasam za njega.
Ili kada bi me makar mogao posjetiti americki ambasador... Da se nesto dogovorimo. Mozda i ja postanem svjetlo na kraju tunela, naglo poslje te posjete. :wink:

Moraš razlikovati značenja slijedećih pravnih termina:indicije, sumnje, optužbe, presude a potrudi se da skontaš i ekonomsko-računovdstvene termine :budžet, faktura, transakcija, prenos, investicija, friziranje izvještaja, budžetska malverzacija, itd.

Možeš ti to.Ako može ići 100 anexa na osnovni ugovor onda možeš i ti savladati ovo malo gradiva.

Haj živioooo :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]