osamstotinazena je napisao:
Vidiš kako govoreći o tome, ti zapravo pričaš u trećem licu.. ... (To dijete, dete).
Na dobrom si putu, zar i ovo nije jedan korak naprijed da progovoriš o svemu? Ipak to tebe muči, i trebao što prije da s nekim zaista razgovaraš U PRVOM LICU.
Padaju li ti neke osobe na pamet koje bi mogle da te saslušaju?
Razmislicu o tome.
A trece lice je bilo iskljucivo zbog toga sto sam zeljeLA da vidim kako ce na to ljudi ovdje reagovati. I sad mi je jasno da su to nista drugo nego nase odvratne predrasude.
eugene of savoy je napisao:
Pošto mi je post obrisan, pretpostavljam zbog vulgarnog riječnika, preformulisat ću svoje pitanje tj. konstataciju:
Šta, osjetio si potrebu za polnim organom drugog muškarca u svom analnom otvoru, tj. da gurneš svoj polni organ u analni otvor drugog muškarca?
I onda još dođeš na forum da objašnjavaš kako si normalan i kako je to sasvim normalno

Hm, ne, trenutno me seks uopste ne zanima. Tolikoo o tome.
Kazacu to ovako: Dodjem na forum samo da vidim kako ljudi ovdje na to gledaju. Kad ono - nije da ne gledaju, vec ne zele ni pokusati pogledati.
Kako god, cinjenica je da danas u nasem prekrasnom gradu (i okolini) ljudi jos nisu spremni da shvate da homoseksualnost nije losa stvar. Naprotiv, ona pidrazumijeva ljubav, voljenje, a ne samo seks, kako vi na to gledate.
I da, ne volim predrasude. Nikako.