banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 13:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jan 2011, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
ferdinand je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=U3vFE-dkqhM&feature=player_embedded

Nevjerovatno: "Bolesti su se prosirile po svijetu...stavi hidzab i zastiti se." SUNCE TI JEBEM :D :D :D
Pa dobro da nisu rekli benzin poskupio...stavi hidzab i teleportuj se. ahahahahahahha

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne vjerujem! Placem! Ne mos... :bounce: :bounce: :bounce:

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Citiraj:
Zbog šovinističkih, rasističkih i bogohulnih komentara od strane osoba srpske nacionalnosti, bili smo prinuđeni isključiti mogucnost komentarisanja.

8)
Bogohulnih :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 21:51 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Ne kontam, ovdje je dozvoljeno pljuvati i srati po ljudima drugacijeg misljenja? Ne sjecam se da tako pise u pravilniku foruma.

Vader, mislim........

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Sta je lose u tome kada se neko smije jednoj komicnoj pojavi?

Poslednji put menjao Besparica dana 04 Jan 2011, 21:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 21:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Znaš nešto treba staviti na glavu, ne znamo šta ali čuli smo da štiti od bolesti.

Jbt, da ne znam šta je pomislio bih da je riječ o nekom novom durex-ovom proizvodu :violent1:

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 21:55 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Ma nema problema, kada krene "komicna" prica u suprotnom pravcu, mislim da ces biti medju prvima da se javis kako ti smeta.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 21:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Odo večeras zamoliti roditelje da mi sestru naprave kako bih joj ovaj govor mogao održati, da joj kažem "probudi se čedna muslimanko", ev ti hidžab protiv svih zala. znači ovo je toliko žalosno da do kraja nisam ni mogao gledati
Oćel ruža japanska nakon ovog nosat hidžab? Ružo, razmisli, bolesti haraju...a i zinbe poskupljuje

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Odnosi muslimana prema ženama, ne preporučujem osjetljivima jer je šokantno, mada je 100-put viđeno:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sokantno-pogledajte-unakazene-zene-koje-su-muskarci-zalili-kiselinom-u-pakistanu/531531.aspx

Zapanjujuće.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A to veze s temom ima kako?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Vidiš da burka ima zaštitnu ulogu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma nek se pokrivaju, što se mene tiče nisu se trebali ni otkrivati, ustvari komunisti su ove 'naše' pedesetih godina nakon ww2 primjenom prisile otkrili, ko ne vjeruje neka pogleda stare fotke sarajeva od prije 45', muslimanke se poznaju po odjevanju i sve su bez iznimke bile pokrivene ono totale sa feredžom.

Moje lično mišljenje je da ne treba ugrožavati ničije vjerske slobode, ukoliko te slobode ne ugrožavaju druge ljude.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Slazem se. Ni meni ne smeta, ni najmanje.
Ali smatram da te zene moraju biti svjesne da postoji mogucnost da ih "odbiju" u autobusu sa mjesecnom kartom (kao sto je bilo slucajeva), te u javnim institucijama. Jer se, realno, ispod nikaba moze svako kriti.
A sto se tice ostale svakodnevnice (ulice/kafica-jest da nisam siguran koliko tamo zalaze/bioskopa/pozorista...) tu ne bi smjelo biti nikakvih problema.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Dust je napisao:
Ma nema problema, kada krene "komicna" prica u suprotnom pravcu, mislim da ces biti medju prvima da se javis kako ti smeta.

Mislim da svojim komentarom nikoga ne vrijedjam. Protiv marama nemam nista, cak sto neko rece, ima djevojaka prelijepi sa tim maramama i bude mi drago nekog takvog sresti. Vidi se da postu je nesto iz ljubavi. Ali protiv totalnog prekrivnja imam. Pa mogu li se ja kao nindza obuci i setati po gradu? Moj komentar o teleportu je bio odgovor na idiotski razlog zasto da se nosi hidzab. Stiti od bolesti...ma koliki da si vijernik ako si i malo pametan zamislices se.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 23:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
i ne smeta to kad gledas na tv ili youtube kad ova defektasica govori sestri,neka furaju tu modu ali sto dalje od moje avlije,bolje za oboje...

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 09:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2010, 10:38
Ako počnemo rezonovati stvari kako neki šovinisti ovdje rezonuju onda će se otvoriti million pitanja.
Kao npr.:
1.Zar zamonašiti ženu i zatvoriti je u hladne zidove samostana nije protivcivilizacijski?
2.Osuditi je na takvu kaznu da ne može konzumirati brak, formirati porodicu, biti majka, društveno aktivna,,,?
3.Zar nije anticivilizacijski s druge strane zabrana pristupa ženama na “Svetu Goru” iz razloga što ih crkva smatra nečistima navodno zbog njihovog menstrualnog ciklusa?

Statistika kaže da je inače odlazak u samostan u većini slučajeva BIJEG a ne duhovni POZIV.
To potvrđuju mnoge ispovijesti monahinja, napisane knjige, snimljeni filmovi na tu temu.
O tom BIJEGU i kategoriji žena koje bježe se također može diskutirati.(težak život, muž nasilnik, razorene porodice , bijeg od neke druge vrste problema isl)
A onda vrlo često kasnije imate bijeg u drugom pravcu.Bijeg iz samostana u slobodni život.
Toga smo se naslušali ,,,,ihajhaj…
Hoćemo ovo sve prihvatiti kao gotove činjenice i fakte ili....ima druga strana medalje?

Što se tiče ovog besparice što mu kao sve smješno a ustvari ne zna napisati smilen post, evo mu nešto da se s razlogom nasmije:

http://www.madeinmontenegro.com/index.p ... ps&id=2629

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ti fino otvori temu o ženama u samostanima, pa tu raspravi svoje nedoumice :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
citam ovih par zadnjih stranica i kontam mora da je komadara bila lose destilisana za proslavu nove godine kad je toliko sivih celija odumrlo (pada IQ ko kosovi u americi)
tuzno i ruzno je sto se nadje par siljokurana koji si uzmu za pravo da razlgabaju o necijem pravu na ispovjedanje vjere i necijim licnim slobodama.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 09:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2010, 10:38
old fashion men je napisao:
Ti fino otvori temu o ženama u samostanima, pa tu raspravi svoje nedoumice :roll:

oooo đes ti moj ahbabu :)

Ma nema potrebe da otvaram temu o monahinjama jer mi je tu sve jasno.
Primjer monahinja kao i predrasuda koje ih prate sam naveo samo s ciljem nebi li neki otvorili oči i shvatili da je teret živjeti sa predrasudama o drugom i drugačijem.

Odjeća pravoslavne monahinje i odjeća prosječne iranke su 100 % iste!

Lično smatram da je (afganistanska) burka pretjeran vid pokrivanja ali ako je neko želi nositi to je njegovo pravo kao što je pravo KAJLI MINOQ (jel se ovako piše :D ) da pokazuje javno svoju okruglu guzu gdje god stigne!

S druge strane, naslov teme je u službi dnevne politike jer burke u manjem bh entitetu NEMA!
No, naš veliki predsjednik je izmislio tu priču kako bi običnoj raji bacio prah u oči pa da ne vidi osnovne životne probleme u manjem bh entitetu!
Nije važno što je rekordna nezaposlenost, što su penzioneri ušli u novu godinu gladni, što nam je privreda pred kolapsom već je važno donijeti zakon o zabrani burke.Koje burke, gdje je ta burka,,,,????

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 10:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2010, 10:08
[/quote]
Talha

Nije važno što je rekordna nezaposlenost, što su penzioneri ušli u novu godinu gladni, što nam je privreda pred kolapsom već je važno donijeti zakon o zabrani burke.Koje burke, gdje je ta burka,,,,???? [/quote]

kažu kako uđeš u novu godinu da ce tako biti cijele godine, baš mi žao penzionera

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

O, to se čekalo!
Sve je ovo politički paravan Dodika!
A mi ćoravi i glupi! A ti pametan.

A na šta je spalo kad ja moram hrišćanstvo da branim
Talha je napisao:
1.Zar zamonašiti ženu i zatvoriti je u hladne zidove samostana nije protivcivilizacijski?
2.Osuditi je na takvu kaznu da ne može konzumirati brak, formirati porodicu, biti majka, društveno aktivna,,,?

Nju niko ne osuđuje jer to nije zatvor to je lična želja pojedinca...Kao i nošenje određenih predmeta...tako da si u ovom slučaju, kao i obično, ispao glup
Talha je napisao:
3.Zar nije anticivilizacijski s druge strane zabrana pristupa ženama na “Svetu Goru” iz razloga što ih crkva smatra nečistima navodno zbog njihovog menstrualnog ciklusa?

Jeste, ali nimalo više nego što je anticivilizacijski zabraniti ženi da izađe iz kuće bez dozvole muškarca, ilki da učestvuje u višim političkim institucijama (Saudiska Arabija), ignorisanja "ubistva iz časti" od strane zakona, neimanje slobode što se tiče braka, odsusto prava na visoko obrazovanje (Pakistan)

A to što se pozivaš na izmišljene statistike da ljudi BJEŽE (ne znam što si ovo velikim slovima, pa ću i ja onda) u manastire, to opet dokazuje tvoju glupost. Sticajem okolnosti znam jedno 30 monaha i monahinja koji su svojevoljno odlučili da odu u manastir, ni jedno od njih nije BJEŽALO.

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]