banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 12:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Apr 2010, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
_zoka je napisao:
Samo,molim te,preskoči onaj dio kako su oni jedini spas za RS,od zlih muslimana iz FBiH....jer već sam sa Besparicom "diskutovao" o tome.

Ti sa Besparicom nisi "diskutovao" o tome. To je tvoje banalizovanje situacije.
Kako ce ko cuvati poziciju RS je veoma bitan faktor na izborima i ta cinjenica se ne mjenja zato sto se ti pravis lud. I to bi trebao da bude bitan faktor za svakog Srbina u ovoj drzavi.
Moj narod moze da skine Mileta ili bilo koga drugog na svakim izborima, a ako izaberemo stokakve novake i Cavice mozemo trajno da izgubimo tu mogucnost. Tada ce tu odluku u rukama drzati Sulejmani, Bakiri, Harisi i Zlaje.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Besparica je napisao:
_zoka je napisao:
Samo,molim te,preskoči onaj dio kako su oni jedini spas za RS,od zlih muslimana iz FBiH....jer već sam sa Besparicom "diskutovao" o tome.

Kako ce ko cuvati poziciju RS je veoma bitan faktor na izborima i ta cinjenica se ne mjenja zato sto se ti pravis lud. I to bi trebao da bude bitan faktor za svakog Srbina u ovoj drzavi.
Moj narod moze da skine Mileta ili bilo koga drugog na svakim izborima, a ako izaberemo stokakve novake i Cavice mozemo trajno da izgubimo tu mogucnost. Tada ce tu odluku u rukama drzati Sulejmani, Bakiri, Harisi i Zlaje.

a sta ako se ukinu ti isti Sulejmani, Bakiri, Harisi i Zlaje zajedno sa Miletom?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
a sta ako se ukinu ti isti Sulejmani, Bakiri, Harisi i Zlaje zajedno sa Miletom?

A sta ako se ne ukinu?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Besparica je napisao:
cicak je napisao:

A sta ako se ne ukinu?

bome dolijace jednom narodu pa ce udruzenim snagama... neces drugacije.
"z govnjivu motku"

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 06:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Jebeš Republiku Srpsku kad smanjiš plate, smanjiš penzije, smanjiš sve što se smanjiti da za rad izmišljene krize. Mile i SNSD su definitivno prnuli u čabar na ovim izborima. "Govnjiva motka" će biti milost šta se može desiti. Barem je to kroz istoriju kod nas dokazano.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zozon je napisao:
Jebeš Republiku Srpsku kad smanjiš plate, smanjiš penzije, smanjiš sve što se smanjiti da za rad izmišljene krize. Mile i SNSD su definitivno prnuli u čabar na ovim izborima. "Govnjiva motka" će biti milost šta se može desiti. Barem je to kroz istoriju kod nas dokazano.

1) ne psuj
2) nema ugla.... ako ne uzme Lemi ove izbore, placam cugu ;)

ne znam samo sto su se svi okomili na Dodika?! ne kazem da je idealan, ali je vjerovatno najbolji na toj poziciji u nasoj drzavi. najbolje da mi misevi poput Bosica, Borenovica, MIHAJLICE vode drzavu ... pih... proslo je 15 godina od rata. Jugoslaviji i Njemackoj je trebalo oko 25 godina nakon II svjetskog rata da se zahuktaju... ne opravdam ja nikog, ali postoji i druga strana relativno loseg stanja u drzavi. Kazem relativno, jer je meni sasvim dobro, ali znam kakva je situacija kod velikog broja mojih prijatelja. Mislim da se gradjani moraju vise oslanjati na gradsku upravu i traziti pomoc od njih. npr. Banjaluka ima toliko novca, da je dovoljno dostaviti smislen projekat i vjerovatno ce proci. toliko :D
sad odoh na neke manje ozbiljne teme, vraticu se ako opet budete dirali Lemija :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 09:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Komšija, ja sam je stvarao ja ću je i psovati. Da vam nepišem svoje razloge za to jerbo bi mi trebalo podosta riječi, ja to fino u skraćenom obliku svojstveno našim narodima i svi me fino razumijete. Neki će reći da je nekulturno i neumjesno? Možda i jeste a šta je to u poređenju zavlačenja njihovih ruku u naš džep? Ma to je za metka a ne za psovke. Zato neuzbuđivaj se i prati šta se dešava. Neizmišljam ništa, samo gledam prošlost koja je kod nas, nažalost, putokaz u budućnost. Počelo je...

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 09:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Zozon je napisao:
Komšija, ja sam je stvarao ja ću je i psovati. Da vam nepišem svoje razloge za to jerbo bi mi trebalo podosta riječi, ja to fino u skraćenom obliku svojstveno našim narodima i svi me fino razumijete. Neki će reći da je nekulturno i neumjesno? Možda i jeste a šta je to u poređenju zavlačenja njihovih ruku u naš džep? Ma to je za metka a ne za psovke. Zato neuzbuđivaj se i prati šta se dešava. Neizmišljam ništa, samo gledam prošlost koja je kod nas, nažalost, putokaz u budućnost. Počelo je...

Nisi je samo ti stvarao i zato je neces ni psovati! Jasno?!

Republika Srpska nije isto sto i gamad u foteljama! Psuj foteljase koji nas vode svo vrijeme a ne ono sto je stvoreno sa casnom namjerom!
Psuj govna koja su krala dok se obican svijet valjao u rovovima, psuj zlocince koji su u pozadini ubijali bosnjacke i hrvatske civile dok su casni ljudi bili na prvoj liniji, psuj bagru koja nas sada potkrada...sve to psuj, ali neces lajati na ono sto je svetinja!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 09:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Besparica je napisao:
_zoka je napisao:

:roll:
Izgleda poznato?Naravno da izgleda,pa to je tvoj glavni argument u "diskusiji".Kad odmakneš od Dnevnika RTRS i Glasa Srpske,e onda ćemo diskutovati....
TashkoBL je napisao:
ali postoji i druga strana relativno loseg stanja u drzavi. Kazem relativno, jer je meni sasvim dobro,

Kako relativno loše?Pare koje su oni potrošili se navlače odkidajući od penzija.Mom ocu,koji je borac prve kategorije,u rovu je od prvog dana rata u HR,sve u zoni ratnih dejstava,zdravlje je svoje ostavio u tim rovovima,odkidaju 80KM od "zaštićene boračke" penzije....Je li to relativno loše?Kažeš kod tebe je sve ok?Radiš li ti?Vjerovatno ne,jer ti ne bi bilo dobro da radiš za mizeriju od plate,neosiguran i neuplaćenog radnog staža...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Izgleda poznato?Naravno da izgleda,pa to je tvoj glavni argument u "diskusiji".Kad odmakneš od Dnevnika RTRS i Glasa Srpske,e onda ćemo diskutovati....

A kakvi su ovo argumenti? :confused2: Samo se razbacujes sa nekakvim frazama. :roll:
I zasto se ponasas kao da sam ja zeljan da sa tobom diskutujem?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Kako relativno loše?Pare koje su oni potrošili se navlače odkidajući od penzija.Mom ocu,koji je borac prve kategorije,u rovu je od prvog dana rata u HR,sve u zoni ratnih dejstava,zdravlje je svoje ostavio u tim rovovima,odkidaju 80KM od "zaštićene boračke" penzije....Je li to relativno loše?Kažeš kod tebe je sve ok?Radiš li ti?Vjerovatno ne,jer ti ne bi bilo dobro da radiš za mizeriju od plate,neosiguran i neuplaćenog radnog staža...

ja i dalje tvrdim da je relativno lose... pa to je moje misljenje!
i moj stari je bio u ratu od 10. septembra '91 do samog kraja! i dobija pisljivu naknadu od 150 KM godisnje, koje se odrekao... samo mi reci koga bi ti volio na Dodikovoj poziciji? ja zoka govorim iz svoje pozicije. ne radim, vec studiram. ali stanje u drzavi se ne odnose samo na ''vas'' koji radite ili samo na penzionere, ili djecu... vec sveukupno.... ja sam rekao da je meni sasvim dobro. sigurno ima jos ljudi koji su zadovoljni situacijom ( nisam ni ja a ni moji bliznji u nikakvoj vezi sa vladajucom strukturom, ako hoce neko da aludira na to) ... ja mislim da nema dovoljno razumjevanja kod naroda. a i znam da kradu ''ovi odozgo'' .... u to sam se uvjerio kroz rad par nevladinih organizacija. vec 10 godina sam u 2-3 takve organizacije, prosao sam RS uzduz i popreko i znam kakvo je stanje u istocnom i juznom djelu.... ali svi politicari kradu i to ti je realnost... zato ja podzrzavam monarhiju :)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 10:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
TashkoBL je napisao:
[ samo mi reci koga bi ti volio na Dodikovoj poziciji?

Ne znam.Ali nije jedina opcija da Dodik izađe iz te stolice.Po mom mišljenju,dovoljo bi bilo da ima jaku opoziciju (a ova komika od SDS/PDP/radikala to nije) ,da ne drži apsolutnu vlast u svojim rukama.Onda bi,valjda,zbog straha za svoju poziciju radio nešto i za narodnu korist.Dok god može u skupštini da donese zakon kakav hoće,odluku kakva njemu odgovara,nema nama napretka.
O kraljevini neki drugi put :wink: .
Besparica je napisao:
_zoka je napisao:

A kakvi su ovo argumenti? :confused2: Samo se razbacujes sa nekakvim frazama. :roll:
I zasto se ponasas kao da sam ja zeljan da sa tobom diskutujem?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

napokon da se razumijemo.... to je isto kao PES i winning eleven... dok su izlazila oba fudbala PES je bio fantastican... cim je winning eleven prestao sa razvojem fudbala, PES zabusava.... PES 2006 je posljednji pravi fudbal... :lol:
da i nisam rekao kraljevina, vec monarhija... :wink: car je moj Tito
cujemo se poslije izbora 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 10:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:

Republika Srpska nije isto sto i gamad u foteljama! Psuj foteljase koji nas vode svo vrijeme a ne ono sto je stvoreno sa casnom namjerom!
Psuj govna koja su krala dok se obican svijet valjao u rovovima, psuj zlocince koji su u pozadini ubijali bosnjacke i hrvatske civile dok su casni ljudi bili na prvoj liniji, psuj bagru koja nas sada potkrada...sve to psuj, ali neces lajati na ono sto je svetinja!

Koliko pridjeva i ostalih riječi koje su stvorile nešto poštenom namjerom. Još i dan danas uživamo od tog dobra.

Eto ga. Svi smo mi svjesno znamo kao se stvarala "svetinja" samo što inastalirana podsvijest nam neda da to priznamo sebi i drugima. Ista ta instalirana podsvijest nam neda da živimo kao dostojni ljudi ovog prostora.
Još je ljepše kako u emociji priznamo kako smo je stvarali i ta ista emocija i dalje manipuliše nama. Dr. Daba je odradio posao, a posljedice u uzele maha. Ali ima lijeka. Lijek je posvećenost poslu, svom poslu i svojoj budućnosti. Po njima to je opasnost po njihove guzice i zacrtanim stazama nas ubjeđuju o ono od čega samo oni imaju koristi. E jebem li je opet. Ja je ovakvu ne želim.

Poslednji put menjao Zozon dana 03 Apr 2010, 11:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:

E ovo je vec jadno.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2010, 00:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Dodik je opet bolji izbor s obzirom na aždaje u Federaciji. Treba na vlasti biti neko ko svaki put može začepiti usta Haretu, Zlaji i Sulji kao i njihovom potrčku Željku.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2010, 19:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Zozon je napisao:
vb87 je napisao:

Koliko pridjeva i ostalih riječi koje su stvorile nešto poštenom namjerom. Još i dan danas uživamo od tog dobra.

Eto ga. Svi smo mi svjesno znamo kao se stvarala "svetinja" samo što inastalirana podsvijest nam neda da to priznamo sebi i drugima. Ista ta instalirana podsvijest nam neda da živimo kao dostojni ljudi ovog prostora.
Još je ljepše kako u emociji priznamo kako smo je stvarali i ta ista emocija i dalje manipuliše nama. Dr. Daba je odradio posao, a posljedice u uzele maha. Ali ima lijeka. Lijek je posvećenost poslu, svom poslu i svojoj budućnosti. Po njima to je opasnost po njihove guzice i zacrtanim stazama nas ubjeđuju o ono od čega samo oni imaju koristi. E jebem li je opet. Ja je ovakvu ne želim.

Potrudi se da budes koncentrisan kada citas ono sto napisem! Nemam namjeru da "rastavljam na proste faktore" nekom ko ne zeli da razumije napisano.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2010, 19:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
mogu samo reci da ako dodo ode na svim institucijama RS ce visjeti zastava sa ljiljanima...t.j. vise nece biti rs...
nesto bih samo napisao u vezi ovih iz pdp-a...da li bi ti ljudi stvarno i rodjenu mater prodali samo da non stop budu u vlasti i da li ima ljudi koji ce stvarno da glasaju za njih koji pred svake izbore izadju iz vlasti...da li oni stvarno misle eda je ovaj narod toliko glup...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2010, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
hercegovac27 je napisao:
Dodik je opet bolji izbor s obzirom na aždaje u Federaciji. Treba na vlasti biti neko ko svaki put može začepiti usta Haretu, Zlaji i Sulji kao i njihovom potrčku Željku.

+

Citiraj:
mogu samo reci da ako dodo ode na svim institucijama RS ce visjeti zastava sa ljiljanima...t.j. vise nece biti rs...

Masala

Dok na isti nacin narod za slicne "zasluge" daje glasove u drugom entitetu, ne treba se sikirati da ce se ista promijeniti. Jel bas svakom puca za tim sto je narod, entiteti , drzava u k...u sto se tice ekonomije, da se jos na sav kokuzluk zaduzuju da bi sebi jos vise napunili dzepove, da su svi projekti i obecanja ostali mrtvo slovo na papiru? Umanjuju penzije, otpustaju radnike, narod sve siromasniji, a oni sve bogatiji, zar stvarno mislite da ne zasluzujete bolje?

Svaka njima cast, jer ako je vama ovo dobro, te su vas uspjeli ubijediti da nemaju alternativu, taman su onakvi kakve zasluzujemo.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2010, 21:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
pa trenutno na ovim prostorima od ovoga bolje ne moze...moze samo biti jos gore...tako da smo dostigli svoj vrhunac...to je cinjenica...a u ovim godinama recesija smanjenja plate i otpustanja radnika kao i smanjenje penzija imas svuda u svijetu...i recu ti samo jos jedno ovo je jos sve i dobro...pa jedan policajac ima vecu platu od sluzbenika u banci...sto znaci da je drzavni sektor postao jaci od bankarskog, a u bankama su bar pre bile dobre plata ali vise nema ni tamo ...ko nevjeruje nek se raspita...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]