Besparica je napisao:
_zoka je napisao:
Samo,molim te,preskoči onaj dio kako su oni jedini spas za RS,od zlih muslimana iz FBiH....jer već sam sa Besparicom "diskutovao" o tome.
Ti sa Besparicom nisi "diskutovao" o tome. To je tvoje banalizovanje situacije.
Kako ce ko cuvati poziciju RS je veoma bitan faktor na izborima i ta cinjenica se ne mjenja zato sto se ti pravis lud. I to bi trebao da bude bitan faktor za svakog Srbina u ovoj drzavi.
Moj narod moze da skine Mileta ili bilo koga drugog na svakim izborima, a ako izaberemo stokakve novake i Cavice mozemo trajno da izgubimo tu mogucnost. Tada ce tu odluku u rukama drzati Sulejmani, Bakiri, Harisi i Zlaje.
Izgleda poznato?Naravno da izgleda,pa to je tvoj glavni argument u "diskusiji".Kad odmakneš od Dnevnika RTRS i Glasa Srpske,e onda ćemo diskutovati....
TashkoBL je napisao:
ali postoji i druga strana relativno loseg stanja u drzavi. Kazem relativno, jer je meni sasvim dobro,
Kako relativno loše?Pare koje su oni potrošili se navlače odkidajući od penzija.Mom ocu,koji je borac prve kategorije,u rovu je od prvog dana rata u HR,sve u zoni ratnih dejstava,zdravlje je svoje ostavio u tim rovovima,odkidaju 80KM od "zaštićene boračke" penzije....Je li to relativno loše?Kažeš kod tebe je sve ok?Radiš li ti?Vjerovatno ne,jer ti ne bi bilo dobro da radiš za mizeriju od plate,neosiguran i neuplaćenog radnog staža...