banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 10:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 16:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Homoseksualnost je bolest ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
altoid je napisao:
aj_sad i ja tvrdimo da homoseksualizam nije devijacija, nego da je to najnormalnija stvar na svijetu.

Vecina (vecina, ne svi) ostalih tvrdi upravo suprotno.

I 'ajde sad meni neko nek objasni zasto je jedna od tih strana u pravu a druga nije. (Disklejmer: Nemojte koristiti religiju kao razlog/izgovor, sa tim sam vec upoznat. Zanima me nesto novo, inovativno. ;))

Pedofil i homoseksualci nisu bas za poredjenje... Ali zato jeste za poredjenje homoseksualnost i incest ili uostste seks medju rodjacima.... Kad je John postavio pitanje na LjSE onom letecem pederu da li je liberalan prema incestu ovaj je odgovorio da nije... Kao, "normalno da nisam"... I onda ga covjek pita zasto nije, kad to moze biti odnos izmedju dvije punoljetne osobe koje kao znaju sta rade... I imaju isto tako istorijsku osnovu... U starom Rimu se se non-stop porodice izmedju sebe trosile...

I ne smetaju meni oni nesto puno... Boli me uvo... Peder moze biti seksualno opredjeljenje i moze biti karakterna osobina... E, ovo drugo je mnogo gore... Samo, kad se oni "ponose" time, i kad pricaju da je biti gej kao u fazonu "biti visok" ili npr. "imati zgodne ruke" e onda mi je stvarno pun qrac... Dolazi do izrazaja ona " cega se pametan stidi, budala se ponosi"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 20:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Hmmm, pa svi mi imamo svoja ubjedjenja, ali precesto se rijec "normalno" koristi, barem za moj ukus. Svi kao imamo neke norme i mozemo putem njih da definisemo "normalne" stvari, a onda naletimo na nesto kao homoseksualizam i citav urnebes se digne oko toga je li to "normalno" ili ne.

Ako je njemu bilo "normalno" da je incest losa stvar zato sto je nezdravo (djeca iz takvih veza imaju velike sanse da imaju ozbiljne zdravstvene probleme), onda OK. Ali ako je razlog negdje u njegovom moralu onda moram priznati da mi se cini malo dvolicnim.

A to za karakterne osobine, pa sta je tu netacno? Seksualno opredjeljenje je karakterna osobina, barem po meni. Seksualno opredjeljenje, kao i svako drugo. A da to poredis sa visinom i rukama, pravis gresku u poredjenju karakternih osobina sa fizickim.

Neki vole zenske guze, neki muske, a neki obe. Svakom svoje. :)

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 26 Jul 2006, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Uopšte nema potrebe da se pozivamo na Sveto Pismo da bismo dokazali da homoseksualnost nije normalna pojava, jer je to očigledno. However, to ne znači da sad treba premlaćivati npr. muškarce koji idu kroz grad držeći se za ruke, jerbo i mi da tako kažem "normalni" u svakodnevnom životu činimo svakakve ružne i nenormalne stvari.
S druge strane, postoji trend izjednačavanja homoseksualnih veza sa heteroseksualnima, što je totalna katastrofa. Tako ispada da npr. kad si muškarac, potpuno je svejedno imaš li momka ili curu, tvoje je pravo da to izabereš i tako dalje. Pa im onda priznaju pravo da se vjenčaju, pa onda da usvajaju djecu i tako dalje. A vjerovatno će ubrzo i da ih fizički modifikuju tako da mogu da imaju djecu (sigurno se sjećate filmova kao što su Frankenštajnova beba ili nešto poznatiji Junior). E pa meni je to sve grozno, da ne upotrijebim neku težu riječ.
Mislim da sam imao spremljen i neki pančlajn za ovo izlaganje, ali sam zaboravio, pa ćete ostati uskraćeni. Pretpostavljam da ste jako tužni i da planirate da se ubijete zbog toga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2006, 13:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2002, 18:07
pritisak je napisao:
Ovo je zaista neumjesno poređenje. Mislim, stavljati u isti koš ljude koji su rođeni onakvi kakvim ih Bog stvori, i one koji su (sviđalo se to vama ili ne) doživjeli izvjesnu devijaciju (svojom voljom i/ili uticajem okoline) je blago govoreći bezobrazno! I konačno, kao odgovor na gornji citat - homoseksualce i ostale devijante ne treba izopštavati iz društva već im treba pomoći da prevaziđu napast u kojoj su se trenutno našli - njihovu bolest treba liječiti, a ne ignorisati je i prihvatati kao normalnu.

hajd imam dovoljno vremena za glupe rasprave... NPR. ja sam ateista i ne vjerujem da me je Bog stvorio, sviđa mi se ideja da smo nastali od majmuna (to objašnjava mnoge stvari) :D

Imam jednu molbu: navedi mi jedno istraživanje koje nije starije od 10 godina koje dokazuje da je homoseksualnost bolest!

Citiraj:
Pedofil i homoseksualci nisu bas za poredjenje... Ali zato jeste za poredjenje homoseksualnost i incest ili uostste seks medju rodjacima....

S obzirom da je incest seksualni odnos među krvnim rođacima (djeca nastala iz tih odnosa uglavnom imaju većih problema zbog genetski zajeba), a da se pod homoseksualnošću podrazumijeva odnos između pripadnika/ca ispotg pola - ja nisam pronašao vezu između te dvije teme.
I za kraj jedan mali citat:
Anđelina Džoli u filmu "Playing by Heart": postoje i djevojke koje se lože da sereš po njima, ali ja nisam jedna od njih! :D:D:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2006, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
aj_sad je napisao:
S obzirom da je incest seksualni odnos među krvnim rođacima (djeca nastala iz tih odnosa uglavnom imaju većih problema zbog genetski zajeba), a da se pod homoseksualnošću podrazumijeva odnos između pripadnika/ca ispotg pola - ja nisam pronašao vezu između te dvije teme.

Iz te veze ne moraju da izadju djeca. A ko kaze da moraju biti rodjaci razlicitog pola? Kad smo vec u tim vodama... Pa mi sad onako, iskreno i bez izvlacenja odgovori...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2006, 23:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pero_Bombas je napisao:
Iz te veze ne moraju da izadju djeca. A ko kaze da moraju biti rodjaci razlicitog pola? Kad smo vec u tim vodama... Pa mi sad onako, iskreno i bez izvlacenja odgovori...

Ne moraju da iza]u... a ako su istog pola onda je tema rasprave homoseksualni incest sto nije tema danasnje rasprave :D

Get a beer and get cool

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2006, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Ne kažem da je homoseksualnost normalna pojava, ali nemojte pretjerivati da je skoro isto što i incest. Uostalom, incest (rodoskrvljenje) je krivično djelo, a homoseksualnost nije, pa i to nešto govori.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2006, 14:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Revan je napisao:
Ne kažem da je homoseksualnost normalna pojava, ali nemojte pretjerivati da je skoro isto što i incest. Uostalom, incest (rodoskrvljenje) je krivično djelo, a homoseksualnost nije, pa i to nešto govori.

Glas razuma :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2006, 20:17 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2006, 17:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Micelijus je napisao:
То говори само у каквом болесном друштву живимо и у ком смјеру друштво иде када оно што је болесно проглашавају за нормално или чак пожељно.
Зло зову добрим а добро злим, и зато ће и скончати тако као што је и писано.

Ostavi religiju na njenom mjestu. ;)

'Ej, a sto se mi jos uvijek preseravamo? K'o da ce nesto pametno iz ove diskusije izaci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2006, 13:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2006, 21:23
Micelijus je napisao:
То говори само у каквом болесном друштву живимо и у ком смјеру друштво иде када оно што је болесно проглашавају за нормално или чак пожељно.

s ovim se slazhem u potpunosti, svako drustvo skonča na kraju nakon odredjenih gluposti koje prihvachaju normalnim

drustvo postaje bahato

nemam nista protiv homo vam tam opredjeljenih, ali zasto bi se to moralo toliko iznositi u javnost? u zadnje vrijeme ima ih gdje god se okrenesh? nameću se.
ako si ti to izabrao i ako u tome uzhivas, uzhivaj i dalje, a ne na sva zvona govoriti.

isto tako, ako je netko homo, ne mora znachiti da je losha osoba i ne bi se po tome trebalo ocjenjivati ili generalizirati ljude

brak je institucija stvorena za mooško i žensko, ne za neke varijacije na tu temu, i nikako ne smatram razumnim dopuštati homo ljudima da odgajaju svoju djecu, obrazlozhenje je suvishno

:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2006, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Micelijus je napisao:
Revan je napisao:
Зло зову добрим а добро злим, и зато ће и скончати тако као што је и писано.

Dobro, ne poričem da živimo u bolesnom društvu, od sistema vrijednosti, preko toga šta propaganda proglašava za normalno ili poželjno. Nije tu samo homoseksualnost, ima još... I bez obzira ko gleda religijski, ko ne, ono mora propasti. To je već ispričana priča puno puta, htjela sam reći da ako se može "stepenovati" šta je gore, meni je incest nešto apsolutno najgore.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 14:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2003, 17:05
zanimljivo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2006, 10:55 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Hm, ovaj, čitam jutros u novinama, negdje u Hrvatskoj, dečko od 16 godina "silovao" klinca iz komšiluka starog samo 4 godine :-?

Sta je on (ovaj bilmez od 16 godina) "po definiciji" !?! Kreten ili peder :D Ne znam koji qrac stavljaju ovakve vijesti po novinama, umjesto da se zataška i da se ne pročuje "dalje od sela" :P

Opasni su ti derpesi. Oppaaasniii. Koooo ... teroristi ;) Sve će Buš da ih potamani :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Pero_Bombas je napisao:
altoid je napisao:
aj_sad i ja tvrdimo da homoseksualizam nije devijacija, nego da je to najnormalnija stvar na svijetu.

Vecina (vecina, ne svi) ostalih tvrdi upravo suprotno.

I 'ajde sad meni neko nek objasni zasto je jedna od tih strana u pravu a druga nije. (Disklejmer: Nemojte koristiti religiju kao razlog/izgovor, sa tim sam vec upoznat. Zanima me nesto novo, inovativno. ;))

Pedofil i homoseksualci nisu bas za poredjenje... Ali zato jeste za poredjenje homoseksualnost i incest ili uostste seks medju rodjacima.... Kad je John postavio pitanje na LjSE onom letecem pederu da li je liberalan prema incestu ovaj je odgovorio da nije... Kao, "normalno da nisam"... I onda ga covjek pita zasto nije, kad to moze biti odnos izmedju dvije punoljetne osobe koje kao znaju sta rade... I imaju isto tako istorijsku osnovu... U starom Rimu se se non-stop porodice izmedju sebe trosile...

I ne smetaju meni oni nesto puno... Boli me uvo... Peder moze biti seksualno opredjeljenje i moze biti karakterna osobina... E, ovo drugo je mnogo gore... Samo, kad se oni "ponose" time, i kad pricaju da je biti gej kao u fazonu "biti visok" ili npr. "imati zgodne ruke" e onda mi je stvarno pun qrac... Dolazi do izrazaja ona " cega se pametan stidi, budala se ponosi"...

Totalni si kralj! :D
Lijepo i jezgrovito opisano, potpisujem! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2006, 10:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Milslim da je homoseksualizam postojao oduvijek, samo se to prije suzbijalo, niti se smjelo pricati o tome, niti ispoljavati te sklonosti...nemam neko negativno misljenje o njima, ljudi su jednostavni rodjeni sa pogresnim "miksom" hormona,i ponasaju se onako kako se osjecaju...
Ako se vole neka se vjencaju, ali se protivim njihovom usvajanju djece...mislim da dijete odgajano u porodici, gdje se dvojica muskaraca (zena) igraju mame i tate, ne moze biti isto kao dijete iz normalne porodice. Jer od samog starta mu se namece paradox " drugaciji od ostalih", a sve sto je drugacije nas narod tumaci negativno...mislim da nije u redu da mu se nametne borba svim tim problemima koji ce uslijediti, i to samo zato sto su dvojica homoseksualaca odlucili da se igraju porodice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2006, 22:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2004, 16:31
Homoseksualizam postoji od davnina. Ali meni je to retardirano, da se neko pored toliko lijepih zenskih tijela opredjeli za nekakvu dlakavu muskarcinu...eeee zbogom pameti.... Meni su zene smisao zivota.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2006, 02:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
A je napisao:
Homoseksualizam postoji od davnina. Ali meni je to retardirano, da se neko pored toliko lijepih zenskih tijela opredjeli za nekakvu dlakavu muskarcinu...eeee zbogom pameti.... Meni su zene smisao zivota.

:infinity: Imash od mene tri besplatna interneta

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 02:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Svaki drugi stanovnik EU podržava gay brakove

44 posto stanovnika EU misli da treba odobriti brakove osoba istog spola, pokazuje istraživanje agencije Eurobarometar. Najveća podrška gay brakovima je u sjevernoj, a najniža u istočnoj i južnoj Europi. U anketi je sudjelovalo 30.000 ispitanika. U Nizozemskoj čak 82 posto ispitanika podržava takve brakove, dok isti stav u Rumunjskoj ima samo 11 posto anketiranih. Dužnosnici kampanje za brakove osoba istog spola kažu da su zločini prema homoseksualcima i pripadnicima etničkih manjina u porastu u mnogim bivšim komunističkim zemljama koje su se 2004. pridružile Europskoj uniji.Monitor HR

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]