banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
vukxfiles je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
I cek sta tacno nije u redu sta prijedlogom da prvo promijenimo javno mjenje, pa tek onda dozvolimo usvajanje djece gayovima?

Kad si vec spomenuo crnce, i kod njih je to islo korak po korak, prvo su dobili da nisu robovi, pa tek prije 50 godina su se mogli voziti busevima.
Da nisu odjednom sve dobili? A pazi ovde pricamo o PRIRODNIM ljudskim bicima, a ne zivotinjama kojima su data prava.
Homoseksualizam nije prirodan, pa bi samim tim borba za njegova sva prava, posebno ukljucujuci to sa djecom, vrlo negativno uticalo ako se neki koraci u ostvarivanju tih prava preskoce.

cek cek cek ko kaze da je neprirodno?

izvolite profesore engleskog:
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual ... in_animals

zato ih i zovemo zivotinje :)
u svakom slucaju, ako cemo te paralele podvlaciti, koliko to gay zivotinja odgaja mlade? :)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
shakal je napisao:
Je l' moze moderator da postavi anketu pa da glasamo, jednostavno da se vidi, za ili protiv?

Stavljena anketa.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

haha prvi sam glasao :)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Hvala Vader.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2011, 14:07
ja sam glasao protiv parade.

A sto se tice onoga, homosexualnost postoji u prirodi. Ti si rekao da je neprirodno a jeste. Sta si trebao reci je da mislis da je "nenormalno" ili "devijantno" ponasanje ukoliko je smisao sexa samo razmnozavanje. Ali moras znati da postoje i zivotinje koje se jebu radi zadovoljstva, ja mislim da su to svinje i delfini. Takodje ako nisi znao kod zivotinja postoji nekrofilija. Takodje je posmatrana prostitucija kod cimpanza, koje zamjenjuju seksualne usluge za hranu, a slicno rade i pingvini.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

vukxfiles je napisao:

A sto se tice onoga, homosexualnost postoji u prirodi. Ti si rekao da je neprirodno a jeste prirodno. Sta si trebao reci je da mislis da je "nenormalno" ili "devijantno" ponasanje ukoliko je smisao sexa samo razmnozavanje. Ali moras znati da postoje i zivotinje koje se jebu radi zadovoljstva, ja mislim da su to svinje i delfini. Takodje ako nisi znao kod zivotinja postoji nekrofilija. Takodje je posmatrana prostitucija kod cimpanza, koje zamjenjuju seksualne usluge za hranu, a slicno rade i pingvini.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ја бих се сложио са РСХимзомПоловиномБиХ да би дјеца одгајана у геј браковима сигурно наишла на један велики зид изругивања и исмијавања код својих вршњака, од малих ногу. А дјеца тешко заборављају тако нешто...
Ја сам водио дјецу на извиђачима, и вод и чету, небитно, али дјеца памте по пар година провокацију другог дјетета. Не можеш их помирити, нема бога... Дјеца од малих ногу само траже жртву, а кад је нађу сви се окоме на њу.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vukxfiles je napisao:

A sto se tice onoga, homosexualnost postoji u prirodi. Ti si rekao da je neprirodno a jeste. Sta si trebao reci je da mislis da je "nenormalno" ili "devijantno" ponasanje ukoliko je smisao sexa samo razmnozavanje. Ali moras znati da postoje i zivotinje koje se jebu radi zadovoljstva, ja mislim da su to svinje i delfini. Takodje ako nisi znao kod zivotinja postoji nekrofilija. Takodje je posmatrana prostitucija kod cimpanza, koje zamjenjuju seksualne usluge za hranu, a slicno rade i pingvini.

da, ali to su zivotinje, valjda se trebamo izdici iznad zivotinjskih stvari...
nije li medjusobno ubijanje nesto protiv ljudskog morala, a zivotinje se i te kako ubijaju... tako da smatram da i po tom homoseksualnom pitanju treba da se izdignemo iznad zivotinjskog.
na kraju, niko ti normalan nece reci da je prirodno da ubijes drugog covjeka, ali to u zivotinjskom svijetu zaista jeste prirodno...
ocigledno je ovde problem percepcije "prirodnog"...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ја бих се сложио са РСХимзомПоловиномБиХ да би дјеца одгајана у геј браковима сигурно наишла на један велики зид изругивања и исмијавања код својих вршњака, од малих ногу. А дјеца тешко заборављају тако нешто...
Ја сам водио дјецу на извиђачима, и вод и чету, небитно, али дјеца памте по пар година провокацију другог дјетета. Не можеш их помирити, нема бога... Дјеца од малих ногу само траже жртву, а кад је нађу сви се окоме на њу.

ne razumiju to ljudi koji ne rade s djecom. zaboravili su djetinjstvo u sekundi. naravno, jedini koji nece zaboraviti su oni koji su bili predmet tezeg izrugivanja ili sl.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

vukxfiles je napisao:

nije li medjusobno ubijanje nesto protiv ljudskog morala, a zivotinje se i te kako ubijaju... tako da smatram da i po tom homoseksualnom pitanju treba da se izdignemo iznad zivotinjskog.
na kraju, niko ti normalan nece reci da je prirodno da ubijes drugog covjeka, ali to u zivotinjskom svijetu zaista jeste prirodno...

socijalne zivotinje ne ubijaju jedinke svoje populacije, bas zbog te osobine moralnosti koju su dobile kako bi im se olaksao zivot zajedniskim radom i pomaganjem. A ljudi su socijalne zivotinje. I mi bogme ubijamo druge vrste itekako, ljudi idu u lov na primjer.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nije to jedini razlog sto sam protiv usvajanja, ali znam koliko su djeca teska.
Naravno, sad ce doci Milanko i ostali koji imaju djecu i reci drugacije. Ne kazem da nisu u pravu.
Ti mozes svoje dijete odgajati da se normalno ophodi prema takvoj djeci, ali ce ono vjerovatno i samo ismijavati djecu iz pederskih brakova kad je u drustvu.
No, dijete u grupi od 5-10-15 svojih vrsnjaka i dijete kao jedinka su dve razlicite osobe.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
shakal je napisao:
vukxfiles, posto si se uhvatio kao pijan plota teorije evolucije, objasni mi kako homoseksualizam doprinosi daljnjoj evoluciji covjecanstva?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vukxfiles je napisao:
vukxfiles je napisao:

socijalne zivotinje ne ubijaju jedinke svoje populacije, bas zbog te osobine moralnosti koju su dobile kako bi im se olaksao zivot zajedniskim radom i pomaganjem. A ljudi su socijalne zivotinje. I mi bogme ubijamo druge vrste itekako, ljudi idu u lov na primjer.

studiras biologiju, znas da ima primjera da se unutar jedne vrste desavaju ubijanja. tipa borba do smrti za naklonost zenke. ima dosta takvih primjera... a nisam naravno mislio na ubijanje medju vrstama nego unutar vrste.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
shakal je napisao:
vukxfiles ili sta si vec, posto si se uhvatio kao pijan plota teorije evolucije, objasni mi kako homoseksualizam doprinosi daljnjoj evoluciji covjecanstva?

Ne doprinosi.
Pa?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Nije to jedini razlog sto sam protiv usvajanja, ali znam koliko su djeca teska.
Naravno, sad ce doci Milanko i ostali koji imaju djecu i reci drugacije. Ne kazem da nisu u pravu.
Ti mozes svoje dijete odgajati da se normalno ophodi prema takvoj djeci, ali ce ono vjerovatno i samo ismijavati djecu iz pederskih brakova kad je u drustvu.
No, dijete u grupi od 5-10-15 svojih vrsnjaka i dijete kao jedinka su dve razlicite osobe.

da ne spominjemo tzv. "alfa dijete" u drustvu koje nerijetko vise utice na oblikovane misljenja drugog djeteta nego njegovi roditelji.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
shakal je napisao:
vukxfiles, posto si se uhvatio kao pijan plota teorije evolucije, objasni mi kako homoseksualizam doprinosi daljnjoj evoluciji covjecanstva?

ne pomaze nikako. to je isto kao da pitas kako patuljci pomazu evoluciji ljudske vrste. Ne pomazu, ali zbog toga sto su rodjeni tako ne znaci da ih treba mrziti, hapsiti, udarati i oduzimati im prava. Sto se ne protivite patuljcima?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Citiraj:
Ja jesam protiv usvajanja djece, ti si naveo primjer izrugivanja u skoli, to je otprilike i najveci argument, sto se to dijete ne pita mnogo u tim situacijama a to bi trebalo biti najvaznije.

Poplitak argument. Ako cemo tako, onda bi trebalo biti uopste svako usvajanje djece zabranjeno, jer zaboga, ako je jedino u razredu usvojeno, opet ce se djeca rugati, pogotovo (jako cest slucaj) , ako je dijete druge rase....

Lupas gluposti, izrugivanja ima stalno, sta je izvor to nije bitno. Bitno je sta mogu biti posljedice. Ako je neko usvojen od strane heteroseksualnog para nekih tezih posljedica nece biti, dok u slucaju gay parova to dijete moze biti napadnuto i fizicki i psihicki.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vukxfiles je napisao:
shakal je napisao:
shakal je napisao:

ne pomaze nikako. to je isto kao da pitas kako patuljci pomazu evoluciji ljudske vrste. Ne pomazu, ali zbog toga sto su rodjeni tako ne znaci da ih treba mrziti, hapsiti, udarati i oduzimati im prava. Sto se ne protivite patuljcima?

Ti prokleti patuljci! :)
Ja ne znam kad je zadnji put u BL npr. uhapsen neki gay zato sto je gay, zna li ko?
Mislim da je ta njihova prica prenaduvana jer oni u stvari ni ne zele formalna prava, zele da promijene drustvo po svom ukusu, a to ne ide bas tako lako.
Error: sto bi se djeca rugala usvojenoj djeci? navedi mi jedan primjer takvog ruganja kad si ti bio mali?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

pa koliko znam u muslimanskim zemljama bliskog istoka homoseksualizam je kaznjivan smrcu. A i islam i hriscanstvo pripovjedaju da se smrcu kazne homoseksualci, koliko znam tako pise u bibliji isto.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da je ta njihova prica prenaduvana jer oni u stvari ni ne zele formalna prava, zele da promijene drustvo po svom ukusu, a to ne ide bas tako lako.

Pazi, ja takodje smatram da je ta gay parada izgubila svaki smisao. Da, kazem izgubila jer stvarno vjerujem da je taj smisao imala. Ne bi bilo na odmet da znate ponesto o ovim stvarima, kad vec pljujete o tome:
http://en.wikipedia.org/wiki/Stonewall_riots

Kada su ovakve stvari u pitanju, ja cu prvi podrzati takvu vrstu parade ili tacnije demonstracije kao sto je bio Stonewall ako to u cilju ima uticaj na neki zakon protiv diskriminacije homoseksualaca.

A to da zele da oblikuju drustvo po svom ukusu, come on covjece, jos treba da iskoci Bata Stojkovic sa kultnim citatom "CIA snajka, CIA".

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]