banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 16:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Mar 2010, 12:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
amidža je napisao:
Besparica,

Koliko je sad metar drva neiscjepanih?

Prije nego što me optužiš da lupetam prvo mi daj odgovor jer znam da imaš informacije :)

Nemoj to amidža, pitaj ga nešto teže? Vidiš da se čoek razumi u politiku pogotovu kad je podmazana.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
amidža je napisao:
Besparica,

Prije nego što me optužiš da lupetam prvo mi daj odgovor jer znam da imaš informacije :)

Ајде прекините са глупостима!

Овакав пост више говори о ономе ко га је написао него о ономе коме је упућен.

Тема су избори ове године. Ко има идеју како да буде боље, која странка и са којим људима.

Ко мисли да је духовит или да има нешто рећи саговорнику на овакав начин, има ПП!

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 13:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
shoole je napisao:
amidža je napisao:
Besparica,

Ајде прекините са глупостима!

Овакав пост више говори о ономе ко га је написао него о ономе коме је упућен.

Тема су избори ове године. Ко има идеју како да буде боље, која странка и са којим људима.

Ко мисли да је духовит или да има нешто рећи саговорнику на овакав начин, има ПП!

Gdje si bio dosad da reagiraš na ispade druga "besparice".
Svi su se držali teme i iznosili svoja mišljenja dok on nije počeo rafalno redom optuživati za "LUPETANJE".
Čovjek svoje neslaganje iznosi tako što ljude optužuje za "LUPETANJE".
Svašta!! :confused2:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Amidža,

Tebe svrbi što Besparica (a i mnogi drugi na ovoj temi) provaljuju odmah iz prve tvoju "multietičnost". Boli, aj jeb'ga...nemo'š ovdje meni/nama palamuditi o tome da SDP zastupa interese sva tri naroda. Spusti se malo na zemlju dječak.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Hopla, krecu lagano , izgleda da ce ovi sto glasaju imati 3 -4 opcije:
SNSD,
ovi:
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=18615

i ovi:
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=18612

Naravno, tu se moze ubrojati i bosnjacki blok, kojem bi mozda bilo pametnije da na nivou RS udje u drugonavedenu opciju...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 17:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ERROR je napisao:
Hopla, krecu lagano , izgleda da ce ovi sto glasaju imati 3 -4 opcije:
SNSD,
ovi:
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=18615
.

E,jbg....odpade mi jedna opcija.......Ništ'....sa'raniše se sami...... :(

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2010, 00:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Jeste, toliko su se "domaćinski" odnosili prema BiH da je nastala "Mlada Bosna" čiji su članovi izvršili atentat na Franju Ferdinanda.
Eto koliko su bili "zadovoljni" Austrougarskom.
Zatvaranje intelektualaca, izvlačenje sirovina iz BiH i bogaćenje na osnovu toga, u državnoj upravi postavljeni strendžeri, itd., sve sama "dobra djela" i domaćinsko "ponašanje" Austrougarske.
Ali odošmo na drugu temu... i drugi podforum.

MultietniCari su obozavali cara,kad ga je gavrilo ubio jedva su ga izvukli da ga multietniCari sa fesovima ne lincuju

gledaj ovu sliku austrijski vojnici spasavaju gavrila
]Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2010, 00:29 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Suzivot je napisao:
Ovo potpisuje NSP:

- Otvorena borba protiv kriminala - DO BOLA
- Energicna borba protiv narastajuceg siromastva
- Vracanje dostojanstva i iskreno zastupanje prava koja su silom i prevarom oduzeta radnickoj klasi
- Oduzimanje nelegalno i kriminalom stecene imovine, te stavljanje iste u funkciju otvaranja novih radnih mjesta
- Povecanje nadleznosti i funkcionalnosti svih opstina, te sprecavanje odliva finansijskih sredstava iz opstine u vece centre
- Besplatno lijecenje
- Ulazak BiH u EU 2014

(u cetvrtak na BN u 21. gostuje Z.Krsmanovic.... pa procjenimo koliko je uvjerljiv)

Gledo sam ,nekonta taj lik politiku,suplja demagogija,odvuko bi nas u propast,podsjecame na Dodika iz 1998,dok i njemu dodje iz guzice u glavu propadosmo...znas onu da se vlasi ne dosjete..e to je to..kakva eu,kakvi bakraci jedino slobodna i nezavisna Republika Srpska garantuje slobodnu i bezbjednu buducnost za nas i nasa pokoljenja

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 02:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Pošto vidim da neko pomenu tzv. treći blok i Našu stranku...

U sada već jučerašnjem izdanju Nezavisnih izjava Rajka Vasića:
"Treći blok pod vođstvom Naše stranke je važan koliko i savez babe Spasenije i djeda Mikajla"
:lol:

Nekako mi Naša stranka djeluje premalena za stvaranje nekog ozbiljnijeg bloka. Il' sam prespavao zimu :wink: pa je Naša stranka sada neki jako bitan faktor u RS?

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 10:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Ma čim je Rajko udjelio barem jedan "humorističan" komentar na njihov račun znači da zaslužuju pažnju......Pa i SNSD je krenuo prvo od Dodika,pa je već sa dva poslanika postao premijer.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dolazak na vlast Milorada Dodika u januaru 1998. na krilima antikorupcionaške pobune Biljane Plavšić i umora stranaca od natezanja sa Krajišnikom bio je posljednja šansa da država uđe u obračun sa organizovanim kriminalom. Plavšićevoj je tada zamjerano, naravno sa pravom, da udarom na kriminal udara na državni suverenitet iako je ta izjava, da je bilo koga da je pravilno pročita, manje govorila o njenom nepatriotizmu, a više o prirodi države.

Pa ipak, u to vrijeme krenulo se sa pričom o kriminalu, po novinama su objavljivani faksimili o pronevjerama i krađama, dokazi o vezama države sa podzemljem Poneko je Dodika čak i ozbiljno shvatio, poput policajaca Srđana Kneževića i Ljubiše Savića, čija ubistva su nosila nepogrešiv rukopis podzemlja. Kada je u avgustu 1998. ubijen Knežević, Dodik i Plavšićeva su shvatili sa čime su se uhvatili i stali. Potom se poneki istaknuti lik iz podzemlja mogao vidjeti u njihovom društvu, a ljudi iz njihove ekipe sve više su granali mrežu sa podzemljem. Najviše što je tadašnji premijer RS-a računao da može da učini bilo je širenje njegovog uticaja na crnom tržištu, ali ne i njegova eliminacija. I dogodilo se: većinu švercovanih cigareta preko Crne Gore u Bosnu su i dalje gurali pripadnici stare ekipe bliske srbijanskom DB-u i Jovici Stanišiću, dok je Dodikovoj ekipi, naprimjer, pripalo tržište cigareta koje su išle iz i put Skoplja (veza Makedonijatabak) ili crno tržište lijekova. Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se.

Arhiva BH Dani

Cisto podsjecanja radi...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Meni je bas drago sto se pojavio ovaj treci blok. Taman ce da oduzmu Cavketu koji glas, pa ni jedni ni drugi nece preci cenzus. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znaci , Miki rules :confused2:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 13:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
_zoka je napisao:
Ma čim je Rajko udjelio barem jedan "humorističan" komentar na njihov račun znači da zaslužuju pažnju......

Zasluzuju paznju...malo sutra!
Onaj Bajic u Rudom nije mogao dobiti ni 300 glasova a zivi tamo,a u Banjaluci im na celu Damir Miljevic koji bi postao gradonacelnik Banjaluke da su ostali kandidati odustali od kandidature :lol:
I jos im u BL onaj socijalista Ilic u vrhu...
Jako bitan faktor u RS ta Nasa stranka. Vec imaju planove za Vladu :roll: Ima i Vinko Peric planove da postane premijer pa mu nesto ne ide :wink:
Neka budu srecni ako njihova bliza radbina glasa za njih.
:lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 19:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Ma čim je Rajko udjelio barem jedan "humorističan" komentar na njihov račun znači da zaslužuju pažnju......Pa i SNSD je krenuo prvo od Dodika,pa je već sa dva poslanika postao premijer.

Odem ja na nji'ov web i tamo priča o odboru za RS, te zastupljenih 13 gradova iz RS itd. http://nasastranka.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=357&Itemid=79

Pa onda skočim do dijela za izvršni odbor "Naše" stranke, kad ono u tom odboru od 14 članova, njih 11 je iz Sarajeva :confused2: http://nasastranka.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=45&lang=serbian :confused2:

A od 30 i kusur opštinskih odbora, samo nepar je iz RS :confused2: http://nasastranka.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=46 :confused2:

I sad oni lafo treba da budu neki faktor u RS :roll: :roll: :roll: I još glume neki "treći blok" :lol:
Možda i daju premijera, al' u Federaciji :wink: Jednog dana, a možda ni tada

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 20:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Al' ste vi zapeli....Imaju li oni pravo da se kandiduju?Imaju.Imam li ja pravo da glasam za njih?Imam!E,onda odj3bite u skokovima i pustite me na miru.Umjesto da kritikujete moj izbor,predložite i vi nešto.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 21:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Al' ste vi zapeli....Imaju li oni pravo da se kandiduju?Imaju.Imam li ja pravo da glasam za njih?Imam!E,onda odj3bite u skokovima i pustite me na miru.Umjesto da kritikujete moj izbor,predložite i vi nešto.

:roll: :roll: :roll:

Ovo je forum i valjda možemo da diskutujemo... Ovo je tema "Izbori 2010.". Ja čak nisam ni aktivan puno u tim političkim temama.
Uostalom, gdje sam ja kritikovao tvoj izbor? Tvoj izbor je tvoja stvar i ti zaokružuješ il' "iksiraš" kućicu pored imena stranke i kandidata.

"Naša" stranka je pomenuta više puta u ovoj temi, a njihova priča o "bratstvu i jedinstvu", multietničnosti, bla, bla, bla... me podsjeća jako na jednu stranku iz Federacije koja ima sličan "program" ali je, ipak, bošnjačka.
Uostalom, podatak sa zvaničnog web-a stranke da "Naša" stranka ima manje od 10% opštinskih odbora u RS, kao i da čak 11 od 14 ljudi u Izvršnom odboru je iz Sarajeva govore kakva je to stranka.
Nemoš tvrditi da si za neko "bratstvo ijedinstvo", jednaku zastupljenost regija, a imati 'vaku strukturu. Nemoš!

A ona priča o "trećem bloku" u Srpskoj i njima kao nosiocima tog bloka je smiješna. Još uvijek su premali igrači za tako nešto. :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 21:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Možemo da diskutujemo....ali valjda ta diskusija ne predstavlja samo kritiku tuđeg mišljenja...valjda predstavlja i predstavljanje svoga...Tema jesu izbori,pa eto....predloži i ti neku alternativu vladajućoj strukturi.Ili ako misliš da ne treba alternativa za njih,objasni mi zašto su oni pravi izbor.Samo,molim te,preskoči onaj dio kako su oni jedini spas za RS,od zlih muslimana iz FBiH....jer već sam sa Besparicom "diskutovao" o tome.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:

Elem Zoka, zar ti ne napisa negdje da ti je ova opcija otpala zbog nekih mogucih koalicija?

Inace mene fascionira nas narod...

Svima lose, sranje vec godinama, znaju ko im je kriv, ali niko nista ne radi da barem pokusa promijeniti stanje...
Kad pogledas istoriju, sve puno nekih ustanaka, buna, revolta i heroja koji su ustali,bunili se kad im je bilo lose, na sablje,puske i topove isli da nesto promijene, a danas ljudima tesko izaci iz kuce,protestvovati ili glasati, pa barem tako pokazati da nisu zadovoljni...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
iju!

http://www.bljesak.info/content/view/49569/158/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]