urbana_extravaganca je napisao:
Нормална Србија је победила режим и оне који своју (из иностравнства добро плаћену) причу, која је све само није нормална хоће да прогурају и овде.
Дај, не лупај!
Јебем ја "нормалну Србију" која је спремна да убије човјека јер навија за други клуб или је друге сексуалне оријентације!
Ја сам ненормалан, јер не подржавам геј параду, јер сам стрејт, јер волим Србију, јер имам породицу, јер не мислим да треба легализовати истосполне бракове... али нисам да се људи туку по граду?
А ово бајке о побједи над режимом... Тај режим да је хтио, то би било одржано! И код форса и код гробара и код цигана имаш у просјеку 200 људи спремних да иду до краја. И сви су познати мурији, и сви су ладно могли провести викенд у некој од васпитно поправних установа Републике Србије.
Ако могу обезбједити да потпредсједник Америке Бајден слети на Сурчин, дође у центар града и ту буде безбједан, могли су и ово обезбједити. Замисли да је Тадић одлучио да буде дио те поворке (то је сад хит на Западу, да стрејт градоначелници, премијери и предсједници буду дио геј поворки). Да видим ко би криво погледао ту поворку на Платоу!
Наравно да је победила нормална Србија јер на улицу не би изашло 200 Гробара, форса и цигана већ би на улицу изашао народ, обични грађани Београда као и унутрашњост и синдикати. Влада је спречила ово искључиво из страха да се протест не претвори у народни бунт и то јако крвав али доћи ће и тај тренутак па ће иста та влада да буде отерана као и Милошевић 2000. године само овај пут да се не заборави јавна вешања багре испред скупштине. То прошли пут да је урађено Дачић и Мркоњић не би сада манипулисали Србијом.
Ја кажем ово је победа нормалне Србије над режимом јер исти није одрадио оно што су му налагодавци са запада наложили и то по први пут!
А што се тиче Бајдена, због Бајдена нико није био спреман (част изузецма) да се крви са жандарима али због овога веруј ми да јесте.