banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 18:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 331 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 05:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Avg 2005, 09:10
Pa procitaj sta sam napisao pa ces dobiti odgovor zasto to radi.

Skoro sve poznate licnosti rade humanitarne da bi se pokazali kao dobrotovori a samim time uzdizu svoj ugled i novcani status.
A pored toga dobijaju bolje taxe,neko ko zaradjuje miliona moze ustedjeti stotine hiljada dolara kroz humanitarni rad.

Evo pogledaj sebe,ti si se napalila na Divca i kao takva bi bez problema kupovala tj isla na utakmice na kojima je on a to je ZARADA za njega i ljude koje radi.
To se zove MARKETING,samo sto mnogi ljudi to nece ili ne shvataju.
U Holivudu najcesce zabavu su upravo humanitarne a na njima mozes da nadjes skoro sve poznate face od glumaca do sportista,sponzorisu sve i svastaa sve zaradi dobrog glasa i love.

Na prste mozes nabrojati ljude koji stvarno rade od srca.
Ovo je dokumentovano i poznato svakome ko ima malo mozga u glavi,raspitaj se malo okolo pa ces i ti nauciti.

A ja bih rekao da ti Divca branis samo zato sto je Srbin.
A ja ne vidim u njegovom radu nista humanitarno jer kao bivsa zibjeglica znam puno u vezi toga...u vecini slucajeva to je sve sama parada za lopove i muckarose.

Ljudima kojima je potrebna pomoc malo sta ikada dodje u ruke.
Zalosno je sto ljudi mnogi to ne priznaju.
Izgleda marketing je jaci na ljudsku psihu nego logika i istina.

Zar stvarno mislite da je Divcu stalo do crnaca?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 08:11 
Bostech2000 je napisao:
Zar stvarno mislite da je Divcu stalo do crnaca?

Vjerujem da on to radi od srca a definitivno mu je više stalo da crnkinja nego do crnaca

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Rekao sam da se završi sa ovim, ovo nema direktne veze sa temom, pored toga odvodi na prepucavanje.

Ostali su do sada trebali naučiti (o Bože zašto nisu :( ) da Bostech2000 voli da zakuha, da skrene temu, da se preopucava i ispoljava svoj bijes na sve što je Srpsko. Umjesto da ignorišete njegove takve ispade a samim tim meni olakšate da to brišem vi mu pomažete u skretanju teme i prepucavanju (zarad neke odbrane srpstva a za šta vi niste pozvani). Ako nastavite o ovom pisati tj. prepucavati se očističu temu ovih postova napisanih od sinoć.

Bostech2000 ne bi ovako reagovao da nije u pitanju Srbin (Vlade Divac), možda bi samo rekao "pa rečeno je da se ne nosi odjeća već da se daje novac, bolje bi bilo da je dao novac" ali ne bi nastupio sa ovakvom energijiom, to je svima jasno i vjerujem da je to ostale ponukalo da planu, a takvi kao Bostech2000 vole da drugi planu, a i neki vole da planu pa da se prepucavaju, jer se mnogi "hrane" negativnom energijom prepucavanja koliko god to loše govorilo o njima iako toga nisu svjesni.

Ljudi na foruimima više pišu o nečemu lošem, o nekim i sa nekim tenzijama, prepucavaju se, ispoljavaju negodovanje kroz bijes, sve to u većoj mjeri nego što pišu o nečemu lijepom, nego što ignorišu zlo a drže se dobra. To je zanimljivo i govori nešto o ljudima.

Upamtite, ako neko baca sjeme zla na forumu (a takvih nažalost nikad ne manjka :( ) to sjeme će se primiti samo ako se ostali uhvate za to i vrate istom mjerom čime to sjeme zla zalijevaju i omogućavaju mu da se razraste. To se lako može vidjeti na forumu, ali je velika šteta što to mnogi ne vide, a ja mislim da je to velikim dijelom zato što mnogi vole da se baci sjeme zla, da bi oni vratili istim sjemenom i onda da bi ga svi zalijevali prepucavanjem koje bi moglo trajati u nedogled. Žalosno :(

Držite se onoga:

Hear no evil
See no evil
Speak no evil

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 13:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
bravo vader za posljednji post!
to sam ja davno odlucio! bostech2000e da pokusam u sto vecoj mjeri da ignorisem! nema teme na kojoj on nije zakuhao i skrenuo ne'dje usput!

btw
htio bih da pozdravim akciju spasavanja koju je u djelo sproveo son pen i time spasio djecu a mogao je da zrtvuje svoj zivot! son pen legenda bio i ostao!

pozdrav

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
vader svaka cast!

covjek je bukvalno zagadio forum svojim dolaskom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 17:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Vader je napisao:
Hear no evil
See no evil
Speak no evil

Najbolja recenica u ovoj cijeloj raspravi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 01:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2003, 00:36
Ovde nisam dolazio jako dugo i sada kada dodjoh imam sta i da vidim,prepucavanja ne manjka ni malo,a ima i zanimljivih licnosti kao ovaj 2000!
Citiraj:
Em sam seronja,em sam Svedjanin,malo sam nepismen,malo nacionalista.
Ovo ti je najzanimljivija receica u svim tvojim izlaganjima!
A sto se tice uragana,pa i bog vidi da im osim njega niko nista nemoze pa kaze da ih on malo podsjeti ko je glavni!A narod ko narod,uvijek strada a ni oni nisu zalili nas narod nego su rekli"samo udri" pa je i u ovom slucaju isto,dakle.....

Sve sto god obuhvatim zasvetli
Sve sto iza sebe ostavim ugljenisano je
Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Uragan Katrina: Broj mrtvih premašio 800
Subota, 17 Septembar 2005

NEW ORLEANS - Broj mrtvih od posljedica uragana Katrine na jugu Sjedinjenih Država popeo se na 816, nakon što su u petak dužnosnici savezne države Louisiane podigli broj mrtvih na 579.

U državi Mississippi živote je izgubilo 218 ljudi, a još je 19 smrtnih slučajeva potvrđeno u Alabami, Georgiji, Tennesseeju i Floridi.

Osim više od 800 mrtvih zbog uragan Katrina, koji je jug SAD-a pogodio krajem kolovoza, milijuni ljudi su raseljeni, dok se materijalna šteta cijeni stotinama milijuna američkih dolara.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 15:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma vojska jos uvijek nije usla u pojedine dijelove grada tzv.CRVENU ZONU,gde haraju bande a ujedno je to i crnacki i francuski dio grada i gde ima na stotine mrtvih a grad smrdi od nadutih i polu raspadajucih leseva koji plutaju gradom.Uostalom Bushu i nije stalo do spasavanja crnaca,asto ih vise umre bolje,mislim da mu je to logika.Prema tome broj mrtvih ni priblizno nije tacan,barem do sada.

Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 16:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ti si Bole malo opicen.
Kakava crvena zona?Kakve bande?

Jel to oruzane bande PLIVAJU po New Orleansu i napastuju narod?

Kakve stvari ljudi nece provaliti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
bole je napisao:
Prema tome broj mrtvih ni priblizno nije tacan,barem do sada.

Broj kad bude tačan ionako neće biti objavljen. Biće objavljen neki broj, ali ne pravi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
prve su procjene bile cak 10.000 nije to niko lupio onako bezze....
to ce tu negdje bit'....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 18:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Bostech2000 je napisao:
Ti si Bole malo opicen.
Kakava crvena zona?Kakve bande?

Jel to oruzane bande PLIVAJU po New Orleansu i napastuju narod?

Kakve stvari ljudi nece provaliti.

Neznam gde ti zivis i koju TVgledas i dali uopste ista gledas a koliko vidim i ne citas/znas li uopste sta su to TV i novine/jer da citas ili gledas znao bi o cemu ja pricam!Uostalom negde na pocetku ove teme imas par slicica a medju njima i jednu na kojoj je prikazano sta je vlasnik jedne radnje napisao na vratima,ili neznas engleski?Ako je ovo zadnje onda ti niko nemoze pomoci!

Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 18:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ja upravo pratim i bas me zanima na osvonu cega si donio zakljucak da New Orleansom vladaju bandu?
Fino te pitam jel to oni plivaju oko i terorisu narod?

Procito ti na tabli i na osnovu toga si proglasio citav grad za nesigurnim?

Broj od 10000 ne netacan to je major prolupoao ,malo da se koristio glavom znao bi da je to netacno.
Broj mrtvih nece preci 1000 ljudi.
U gradu je ostalo oko 80,000 kad su krenule poplave ako je 10000 poginulo znaci da bi svaka 9 osoba bila mrtva a to je glupost zesca.
Vecina ljudi su prezivjeli.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 19:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ovaj dio teksta iz novina ti je odgovor na sve pa "uzivaj"!

Citiraj:
Svjetske satelitske stanice objavljuju vijest da su vojne jedinice s dozvolom za upotrebu oružja poslate da uvedu red u anarhijom pogođeni grad, u kome raste očaj hiljada ljudi ostavljenih bez hrane i vode četiri dana nakon udara uragana "Katrina". Gradonačelnik Nju Orleansa poslao je "očajnički SOS" za spas stanovnika.

Guverner Luizijane Ketlin Blanko izjavila je da je 300 vojnika iz Nacionalne garde Arkanzasa, koji su došli u Nju Orleans, dobro obučeno i da imaju naređenje da kontrolišu ulice grada. Agencije prenose da su ulice Nju Orleansa pune leševa, a Ketlin Blanko dodaje da još oko 300.000 ljudi čeka na evakuaciju iz oblasti koje je pogodio uragan.

Samo u gradskom konferencijskom centru se nalazi do 25.000 ljudi, pored još nekoliko desetina hiljada ljudi koji su zatečeni u poplavi u gradu poslije uragana "Katrina".

Guverner Luizijane je, pak, zatražila dodatnih 40.000 vojnika kako bi se uspostavio red. Ketlin Blanko upozorila je sve koji narušavaju javni red i mir i pljačkaše u Nju Orleansu da je pripadnicima Nacionalne garde izdala naređenje da "pucaju i ubiju" radi okončanja nasilja u tom gradu.

Gotovo u sve radnje u centru naselja Slidel u predgrađu Nju Orleansa je provaljena i iz njih je sve odneseno. U obližnjem gradiću Biloksiju ispred rasturenih kuća nalaze se znakovi na kojima piše: "Vi kradite, mi pucamo".

Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 20:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

"Ma vojska jos uvijek nije usla u pojedine dijelove grada tzv.CRVENU ZONU,gde haraju bande a ujedno je to i crnacki i francuski dio grada"

1.Napisao si da nema vojske nikako
2.Haraju bande???
3.Crvena Zona?
4.Crnacki i francuski dio grada?

Prva tri dana nije bilo DOVOLJNO vojske ali danas je sve regularno,pljacki je bilo manjih u par manjih mjesta.Nikakve bande ne haraju gradom,nema nikakvih zona crvenih.
French Quarter nije francuski dio grada nego je to naziv starog dijela grada gdje su restorani,kafici itd inace popularno turisticko mjesto a 2/3 stanovnika New Orleansa su crnci prema tome "nema" crnackih dijelova grada.

Citajuci tvoj tekst covjek dobiva dojam da vlada anarhija i da je tamo divlji zapad sto nije tacno.
Problema je bilo samo prva 3 dana tj dio utorak,srijeda,cetvrtak i dio petka ...Petak je vec pocelo se sredjivati.
Ameri su digli frku sto je i ta 3 dana nije bilo advekatne pomoci.
3 dana.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 21:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Stvarno si smjesan ili si stvarnio nepismen!Procitaj ovo ponovo,mozda i shvatis:
Citiraj:
Gotovo u sve radnje u centru naselja Slidel u predgrađu Nju Orleansa je provaljena i iz njih je sve odneseno. U obližnjem gradiću Biloksiju ispred rasturenih kuća nalaze se znakovi na kojima piše: "Vi kradite, mi pucamo".

Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
bole, s njim ne vrijedi. on iz nasih postova vidi samo ono sto njemu odgovara. ostalo ignorise.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2005, 00:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma vidim i sam!Kako si inace,nismo se dugo pisali?

Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2005, 04:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
znate kako ce se objaviti zvanicna brojka?
prvo ce ovih dana dok je situacija u NO aktuelna da pricaju nezvanicne MALE cifre nastradalih. onda kad ne budu vise okupirali paznju medija onda ce JAKO tiho da kazu da je nastradalo nekoliko hiljada ljudi! i to uglavnom crnaca...
ebga moraju malo cekati da narod zaboravi! i tad kad cujete tu cifru ona vam nece isto zvucati kao da ste je culi nekoliko dana poslije uragana! samo ce na jedno izaci a na drugo uho uci... ili ide obrnuto? :D nema veze bitno da se mi spominjemo! ;)

postao je umoran

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 331 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]