Rekao sam da se završi sa ovim, ovo nema direktne veze sa temom, pored toga odvodi na prepucavanje.
Ostali su do sada trebali naučiti (o Bože zašto nisu

) da Bostech2000 voli da zakuha, da skrene temu, da se preopucava i ispoljava svoj bijes na sve što je Srpsko. Umjesto da ignorišete njegove takve ispade a samim tim meni olakšate da to brišem vi mu pomažete u skretanju teme i prepucavanju (zarad neke odbrane srpstva a za šta vi niste pozvani). Ako nastavite o ovom pisati tj. prepucavati se očističu temu ovih postova napisanih od sinoć.
Bostech2000 ne bi ovako reagovao da nije u pitanju Srbin (Vlade Divac), možda bi samo rekao "pa rečeno je da se ne nosi odjeća već da se daje novac, bolje bi bilo da je dao novac" ali ne bi nastupio sa ovakvom
energijiom, to je svima jasno i vjerujem da je to ostale ponukalo da planu, a takvi kao Bostech2000 vole da drugi planu, a i neki vole da planu pa da se prepucavaju, jer se mnogi "hrane" negativnom energijom prepucavanja koliko god to loše govorilo o njima iako toga nisu svjesni.
Ljudi na foruimima više pišu o nečemu lošem, o nekim i sa nekim tenzijama, prepucavaju se, ispoljavaju negodovanje kroz bijes, sve to u većoj mjeri nego što pišu o nečemu lijepom, nego što ignorišu zlo a drže se dobra. To je zanimljivo i govori nešto o ljudima.
Upamtite, ako neko baca sjeme zla na forumu (a takvih nažalost nikad ne manjka

) to sjeme će se primiti samo ako se ostali uhvate za to i vrate istom mjerom čime to sjeme zla zalijevaju i omogućavaju mu da se razraste. To se lako može vidjeti na forumu, ali je velika šteta što to mnogi ne vide, a ja mislim da je to velikim dijelom zato što mnogi vole da se baci sjeme zla, da bi oni vratili istim sjemenom i onda da bi ga svi zalijevali prepucavanjem koje bi moglo trajati u nedogled. Žalosno
Držite se onoga:
Hear no evil
See no evil
Speak no evil