banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 17:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1031 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Novi rat u BiH?
PostPoslato: 28 Avg 2012, 21:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Nebranim Milorada (čak šta više) ali on je za Radovana DR nauka i bori se drugim sredstvima, Radovan je bio glup i inatio se cijelom svjetu pa smo dobili po ušima, objasni mi činjenicu da prije Dodika ko je god lanuo protiv MZ bio je smijenjen a glavonja laje i na zvijezde i gledaju mu kroz prste, nije to marketing SNSD-a već činjenica.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
jellyfish je napisao:
Wrangler je napisao:
Istina ali kako su nam oduzimali nadležnosti do dolaska Dode vjerujem da bi nam danas samo ime ostalo ali ne ovo već u nekom drugom obliku.

Price za malu djecu. Doletova taktika za prikupljanje glasova. Oni da hoce oduzimati nadleznosti mogli bi to i preko Doleta kao sto su preko SDS-a. Samo sto je prije bio gori visoki predstavnik pa je radio sta hoce. Sad ovi visoki predstavnici pogotovo onaj Incko mlakonja, ne smije progovoriti.
Da je Pedi Esdaun sad, Dole bi davno bio smijenjen. Dakle, to nije zasluga SNSD-a toliko sto je prestalo oduzimanje nadleznosti, vec jednostavno druga taktika visokih predstavnika i medjunarodne zajednice. Mislis ti da se Doleta neko boji u svijetu i da njega neko nesto pita. Pa Karadzic je bio daleko mocniji i imao je i oruzje i sve pa su ga smijenili kad im se cefnulo. Tako da su to price za naivce da je SNSD nesto sprijecio. Jednostavno su druge politicke prilike.

Ne baš. Tako sam i ja mislio, ali od jednog izvora bliskog diplomatiji i politici (a isti nema veze a stranakama, dok bih najmanje rekao da voli Dodu), Dodik je dosta toga zaustavio, bilo je tu ozbiljnih lobiranja i planova za ukidanje RS, mislim od Silajdžića. Iznenadilo me recimo i da je od domaćih diplomata Radmanović sa svojim timom cijenjen, dok je Ivanić... pfff... a ja lično sam mislio upravo suprotno! Za Komšića mi reče da ima alkoholičare u kabinetu i slično, ne poštuju ga.
Mada to ne znači da im se treba na sve priče primati, daleko od toga.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kako je tek martic lajao,kad je odbijao Z4..."NECU DA SE SUSRETNEM SA GALBRAJTOM,SLIKAO SE NA USTASKOM TENKU!!!"

pa babic,milosevic,mladic.....jebo lajanje,dajte mi odmjerenog covjeka,koji malo prica a mnogo radi.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zbog njegovog lajanja izgubili smo Z4, u Hrvatskoj poznat kao "Zbogom cetvrtini".

Ko voli rat u kuci mu bio...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Wrangler je napisao:
Nebranim Milorada (čak šta više) ali on je za Radovana DR nauka i bori se drugim sredstvima, Radovan je bio glup i inatio se cijelom svjetu pa smo dobili po ušima, objasni mi činjenicu da prije Dodika ko je god lanuo protiv MZ bio je smijenjen a glavonja laje i na zvijezde i gledaju mu kroz prste, nije to marketing SNSD-a već činjenica.

Mile ima jezik, ali to je sve sto ima, da ima imalo muda, barem bi pokusao ukinuti mrski sud ili raspisati referendum o ostanku u mrskoj BiH :wink:

Kad shvatimo da nit' mi mozemo ukinuti RS, nit' vi mozete ukinuti BiH, mozda nam krene na bolje. Mozda se tada pocne glasati za neke druge price i neke pametnije teme.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 22:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2011, 20:17
Mile ovakav kakav je upravo i odgovara medjunarodnoj zajednici. On odrzava u BiH stanje napetosti a u takvom stanju svi mogu da kradu do iznemoglosti a ponajvise EU. Kako... Pa kreditnim zaduzivanjima do bankrota jer dokle god je ovakva situacija i drzava ne moze da stane na noge stoji i privreda, ekonomija i sve ostalo. Sve ono sto bi BiH sama mogla da proizvodi osudjeni smo da uvozimo jer sistem ne dozvoljava da se napravi nesto na drzavnom nivou a sistem citaj Dayton su napravili upravo EU i Amerika. E zato Dodo ima bezgranicnu podrsku. Naravno crvenu liniju (tipa recesije, referenduma i sl.)ne smije preci a suplja prica kojom on dobija glasove ne cese nikoga posebno. Sve dalje sto se desava u BiH je presipanje iz supljeg u prazno. Od 95 pa naovamo se promjenilo.......nista. Kozmeticke promjene se ne ubrajaju u to. Srbi su tamo gdje su bili i 95, Hrvati i Bosnjaci takodjer. Stada u torovima, pastiri zadovoljni... A bogami i gazde.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 05:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Kontras je upravo opisao situaciju kakva nazalost jeste!

Samo da nadodam da ce stada brzo da crknu koja ostanu, a ne prebjegnu na druge livade! Pastiri će ostati isto bez posla!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 07:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kod ovih sa torovskim pricama i ovcama iznenadjuje cijenica da su listom protiv velikog tora :P

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
shakal je napisao:
Zbog njegovog lajanja izgubili smo Z4, u Hrvatskoj poznat kao "Zbogom cetvrtini".

Koliko me sjecanje sluzi taj Z4 nije nudio nista Srbima u RSK,plan je obuhvato samo nekoliko opstina RSK a i Tudjman ga nikad nebi prihvatio,tako da od toga plana nebi bilo nista.Pad Rsk je dio sireg dogovora,Milosevic je zrtvovao RSK i dobio RS

A rata ce biti ponovo i to vrlo brzo.muslimani ce izvrsiti agresiju na RS,a da li cemo proci kao Srbi iz RSK ,hoce li RS pasti bez ispaljenog metka za 2 dana,mozda za stolom itd o tome mozemo pricat

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
ozna je napisao:
shakal je napisao:

Koliko me sjecanje sluzi taj Z4 nije nudio nista Srbima u RSK,plan je obuhvato samo nekoliko opstina RSK a i Tudjman ga nikad nebi prihvatio,tako da od toga plana nebi bilo nista.Pad Rsk je dio sireg dogovora,Milosevic je zrtvovao RSK i dobio RS

A rata ce biti ponovo i to vrlo brzo.muslimani ce izvrsiti agresiju na RS,a da li cemo proci kao Srbi iz RSK ,hoce li RS pasti bez ispaljenog metka za 2 dana,mozda za stolom itd o tome mozemo pricat

sramota za reći ali RS je već pala. jos ovo malo milicije da nam oduzmu i kraj.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:46 
Majstor
Majstor

jellyfish je napisao:
Wrangler je napisao:
Istina ali kako su nam oduzimali nadležnosti do dolaska Dode vjerujem da bi nam danas samo ime ostalo ali ne ovo već u nekom drugom obliku.

Price za malu djecu. Doletova taktika za prikupljanje glasova. Oni da hoce oduzimati nadleznosti mogli bi to i preko Doleta kao sto su preko SDS-a. Samo sto je prije bio gori visoki predstavnik pa je radio sta hoce. Sad ovi visoki predstavnici pogotovo onaj Incko mlakonja, ne smije progovoriti.
Da je Pedi Esdaun sad, Dole bi davno bio smijenjen. Dakle, to nije zasluga SNSD-a toliko sto je prestalo oduzimanje nadleznosti, vec jednostavno druga taktika visokih predstavnika i medjunarodne zajednice. Mislis ti da se Doleta neko boji u svijetu i da njega neko nesto pita. Pa Karadzic je bio daleko mocniji i imao je i oruzje i sve pa su ga smijenili kad im se cefnulo. Tako da su to price za naivce da je SNSD nesto sprijecio. Jednostavno su druge politicke prilike.

Nije Incko mlakonja i on bi radio isto sto i PedyEsdaun ali shvati nema vise 50 000 NATO trupa na terenu,povukli su se,imaju rat u Avganistanu i Iraku,Siriju,Iran itd ,a i taj OHR ima iznad sefa a to je PIC - Savjet za implementaciju mira,i tu je Rusija pocela da igra ulogu i stala iza Dodika,onda netreba zanemariti i veze koje je Dodik uspostavio sa Izraelom,zna se da Avigador Liberman clan vlade Izraela i ministar spoljnih poslova redovno posjecuje RS i Banjaluku,i da je u dobrim odnosima sa Dodikovim savjtnikom onim matorim jevrejinom Levijem.

I sta lupetas nije karadzic imao nikakvu privatnu vojsku,vec je to bila Vojska RS,i nisu oni smjenili Kardzica vec se ovaj sam povukao nakon silnog lobiranja Holburka i obecanja da ce ga ostaviti na miru.

Poslednji put menjao ozna dana 29 Avg 2012, 11:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2012, 21:04
ozna je napisao:

baš, nema narod prečeg posla nego da vriši agresiju na RS. ne može se gladnog stomaka ratovat'

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:58 
Majstor
Majstor

MinjonKocka je napisao:
ozna je napisao:

baš, nema narod prečeg posla nego da vriši agresiju na RS. ne može se gladnog stomaka ratovat'

Koiliko imas godina,ja sam negde povcetkom devedesetih imao 17-18,svi su govorili nece biti rata,kakv rat,nema ko da ratuje,JNA je sila,ako se neko usudi JNA ce to za 2 dana rijesit,proglasit vandredno stanje i pohvatat ustase i sve tako

U ta vremena nije bilo interneta niti tv,osim 2 kanala tv sa ,sjecam se da je isla propaganda protiv nacionalnih stranka,kao nema sanse da pobjede u BIH,BIH je meka bratstva i jedinstva,svi ce glasati za reformiste i reformirane komuniste itd Kad osvojise nacionalne stranke 95%

Danas je lako opipat puls naroda,dovoljno je da vidis na internetu sta ljudi pisu po forumima,komentarima,facebooku,yutubu itd ....srbi nisu za rat ali zato nmuslimani jesu i prizeljkuju ga,a ni njihovi mediji nikad nisu prestali da ratnom propagandom,tako da su oni vise nego spremni

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Zavisi koje forume i stranice posjećuješ ,ekstremisti su u manjini na sve tri strane samo što se oni ističu po tim forumima i ostavljaju komentare po kojima stvaraš svoj sud.Rat ne želi niko normalan i kako god da bude valja nam živjeti jedni uz druge.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 12:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2012, 21:04
ozna je napisao:
MinjonKocka je napisao:
ozna je napisao:

Koiliko imas godina,ja sam negde povcetkom devedesetih imao 17-18,svi su govorili nece biti rata,kakv rat,nema ko da ratuje,JNA je sila,ako se neko usudi JNA ce to za 2 dana rijesit,proglasit vandredno stanje i pohvatat ustase i sve tako

U ta vremena nije bilo interneta niti tv,osim 2 kanala tv sa ,sjecam se da je isla propaganda protiv nacionalnih stranka,kao nema sanse da pobjede u BIH,BIH je meka bratstva i jedinstva,svi ce glasati za reformiste i reformirane komuniste itd Kad osvojise nacionalne stranke 95%

Danas je lako opipat puls naroda,dovoljno je da vidis na internetu sta ljudi pisu po forumima,komentarima,facebooku,yutubu itd ....srbi nisu za rat ali zato nmuslimani jesu i prizeljkuju ga,a ni njihovi mediji nikad nisu prestali da ratnom propagandom,tako da su oni vise nego spremni

imam 27 godina. I bas iz tog razloga sto niko 90tih nije vjerovao da ce biti rata (cak i kad je poceo ljudi su mislili da ce trajati 7 dana), ljudi danas strahuju i stalno ponavljaju da ce ovdje opet biti rat...te price svaka generacija dozivi dva rata i ostalo.
Normalno da se ljudi boje, kad su imali iskustvo prije 20 godina.
Zato Bosnjaci stalno pricaju da ce ih napasti ovi iz RS-a, iz RS govore da ce ih napasti Bosnjaci i tako se svi vrte u krug(hvala Bogu da je tako, dok se samo prica). To sto ti gledas i citas su ciste gluposti, kako ne mozete vise shvatiti da te stvari pisu samo oni iz Njemacke, Austrije ili Svedske, koji su pokupili prnje, trose eure i prave se da su najvece patriote. Ono ce braniti Bosnu? Hoce moj qurac da izvines

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
ozna je napisao:
zato nmuslimani jesu i prizeljkuju ga,a ni njihovi mediji nikad nisu prestali da ratnom propagandom,tako da su oni vise nego spremni

Oni o tome intenzivno razmišljaju ali su debelo svjesni koliko ih je nagululo iz Bosne, i nije se htjelo vratiti u Bosnu da ratuje !

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 13:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
musakica je napisao:
ozna je napisao:
zato nmuslimani jesu i prizeljkuju ga,a ni njihovi mediji nikad nisu prestali da ratnom propagandom,tako da su oni vise nego spremni

Oni o tome intenzivno razmišljaju ali su debelo svjesni koliko ih je nagululo iz Bosne, i nije se htjelo vratiti u Bosnu da ratuje !

Vas dvojica pojma nemate o cemu pricate...ali fakat znaci - vezzze nemate.

Ne postoji ni jedno politicko pitanje oko kojeg su svi muslimani u BIH saglasni (ni politicari, a ni sire narodne mase) - a vas dvojica trunite "oni bi napali, blabla"....koji "ba" oni? O cemu vi kenjate?

Eto vas dvojica bas znate sa SVI muslimani zele i prizeljkuju...jaojao...kad cemo malo koristiti pamet i prestati biti alatke...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 13:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slabo pratim temu danas, samo da upitam jesmo li zaratovali ili ne? Je l' sve uredno?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 13:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
shako,nazalost ima previse neodgovornih pojedinaca koji bosni prijete mirom :D :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iC5n3q7ca5M[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pazi lijevo, eno ga desno.

Evo apelujem na sve ove sto planiraju ratovati da mi jave prije nego pocnu kako bih se mogao na miru spakovati i otici. Fala.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1031 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]