banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 17:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Izzard je napisao:
A ono što se da zapaziti da je podrška ratu najveća upravo u onim saveznim državama gdje ih se najviše hejta, pederi čak i ne mogu u vojsku sve i da hoće. Mislim, ovi latentni mogu...

Misliš poput USA (San Francisko) ili DE (Berlin) ili Španija :roll: , a to što ponegdje još ne mogu u vojsku (u USA mogu) to je interna stvar vojske kao organizacije.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Izzard je napisao:
Viđu vraga, nisam znao to.

Hvala na ispravci :lol:

O matero :lol:

Mada kontam da je to onaj zatvorski pederluk, slabo žena ima pa daj šta daš...

не, напротив... имаш гро жена које раде у тим базама + што имаш локалне које се нуде за малу лову.. :D

Slika

Petty Officer 2nd Class Marissa Gaeta, left, kisses her girlfriend of two years, Petty Officer 3rd Class Citlalic Snell in the first time a same-sex couple was chosen for Navy's traditional homecoming kiss

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ma nije jebo ga ti mislio sam u okviru SAD, one političke struje koje guraju prava pedera, ako ćemo pravo ne podržavaju ili manje podržavaju rat...

A dichotomy between Republicans and Democrats exists as well. The Associated Press – GfK poll conducted July 16–20, 2009 found 66% of Republicans favoring the war, while 26% of Democrats do.

Ne kažem da to dvoje ima veze samo je pogrešno obilježiti SAD kao pederoljupce kad ima saveznih država u kojim takve bacaju u bunar.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Panzer je napisao:
nepokoreni je napisao:
U Iranu to vrlo efikasno rade - čim ukebaju pedera okače ga na prvu kran dizalicu, za vrat naravno :thumbright:[/quo0te]

nepokoreni ti si morbidna osoba. Lično nisam za održavanje parade, u neku ruku sam i protiv homoseksualnosti i nekad mi se gadi ali ovakvo nešto mi nikad ne bi palo na pamet da izjavim jer mi homoseksualci u privatnosti doma svoga i daleko od očiju mojih ne smetaju i isti stav imam što se tiče i heteroseksualaca, svoju ljubav praktikujte iza svojih vrata i ne nabijajte ostatku svijeta kakav ste par. Ne vidim čemu ovakav tvoj stav, da li tebe homoseksualci diraju ili ti nanose neku štetu? Da li ruše tvoje porodične vrijednosti ili ti neka lezba zavodi djevojku ako je imaš? Smeta ti samo zato jer nisi navikao na to ili imaš potrebu da zaviruješ u tuđu guzicu i misliš šta on radi sa istom? Ja apsolutno ne vidim načina kako bi homoseksualci mogli naštetiti našem društvu pa da ih ljudi toliko mrze i žele da ih ubijaju. Daješ tu za primjer Iran, islamsku republiku, lošu da gora ne može biti. Da li si saglasan i sa ostalim njihovim šerijatskim zakonima? Ako jesi fino pokupi prnje, otiđi u prvu džamiju i osuneti se pa piči za Iran ako ih toliko podržavaš... :roll:

Kad bi ljudi slušali tebe i tvoje metode i dalje bismo živjeli u srednjem vijeku... :roll:

Moj dobar prijatelj je iz Teherana, živi u BL već godinama ima djevojku (Srpkinju) i on nije musliman i arap, nego hrišćanin persijanac. Tako da prvo skoči pa reci hop, ovaj čovjek sigurno bolje zna od tebe o Iranu, a mogu i da te upoznam sa njim pa nek ti sam kaže. 90% stvari koje čuješ u medijima o Iranu su laži, isto kao i za nas 90tih...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
old fashion men je napisao:
A slučajno nisi primjetio da posljedne dvije godine ne prođe ni dan, ni sat, da im zapadnjaci ne prijete napadom, bombardovanjem, totalnim uništenjem, pa čak i bacanjem atomske bombe, nači to je samo reakcija na akciju, sa tim da je to što ti pričaš preuveličano 300 puta.
Imaš bezbroj kadrova i to onih neutralnih real, pa lako možeš vidjeti kako izgleda život i moda u Teheranu.

Bila je ironija. Kome još pada na pamet ići do Teherana na odmor. Čak mislim da ni Teheranci ne provode odmor u Teheranu. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
nepokoreni je napisao:
Moj dobar prijatelj je iz Teherana, živi u BL već godinama ima djevojku (Srpkinju) i on nije musliman i arap, nego hrišćanin persijanac. Tako da prvo skoči pa reci hop, ovaj čovjek sigurno bolje zna od tebe o Iranu, a mogu i da te upoznam sa njim pa nek ti sam kaže. 90% stvari koje čuješ u medijima o Iranu su laži, isto kao i za nas 90tih...

Stani, stani, stani. Kakve veze ima to što je on hrišćanin Persijanac?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.index.hr/vijesti/clanak/grad ... 17508.aspx

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Necu da cujem nista, nista kontra Splita!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
nepokoreni je napisao:

Iran nije strogo i isljučivo islamska zemlja, u njoj žive i hrišćani, i budisti pa čak i jevreji koji imaju svoju četvrt sa 30k stanovnika, to što je on hrišćanin nije poenta nego da je čovjek malkice bolje upućen u prilike u svojoj zemlji od nas ovdje i dosta je stvari demantovao koje se mogu čuti.
Za Hercegovca: Iran ima jaku rok, pop i tehno scenu, i prati svjetske tokove u modi filmu i muzici, nisu oni talibani iz Afganistana. A to za džamije da ne smiješ ništa pustiti osim njih:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=348826

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Pride i u Albaniji

Slika

Na Međunarodni dan borbe protiv homofobije, 17. maja, najavljeno je kako će se u glavnom gradu Albanije Tirani održati Pride.

Predsednik oraganizacije "Pink Embassy" Altin Hazizaj, izjavio je kako će upitati albanskog premijera Salija Berishu mogu li se ulicama Tirane vioriti zastave duginih boja uz zastave Albanije kako bi se time promovisala jednakost te poštovanje prava LGBT zajednice.

Prema rečima organizatora, LGBT osobe čine 10 posto sveukupnog albanskog stanovništva te se Pride mora održati kako bi se uputilo na činjenicu da se LGBT osobe osećaju diskriminisanim u Albaniji. Zatražili su potporu i ombudsmana pravobranitelja koji je izjavio kako se LGBT osobe susreću s različitim oblicima diskriminacije - ne samo društvene nego i institucionalne da je krajnje vreme tome stati na kraj.

Pravobranitelj je najavio kako će uskoro objaviti izveštaj o stanju LGBT prava u zemlji te da će ga predstaviti albanskom parlamentu.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Panzer je napisao:
nepokoreni je napisao:

Iran nije strogo i isljučivo islamska zemlja, u njoj žive i hrišćani, i budisti pa čak i jevreji koji imaju svoju četvrt sa 30k stanovnika, to što je on hrišćanin nije poenta nego da je čovjek malkice bolje upućen u prilike u svojoj zemlji od nas ovdje i dosta je stvari demantovao koje se mogu čuti.

Službeno ime Irana ti sve govori, ne vidim kakve sad veze ima što tamo žive i ostali al' dobro. Uopšte ja ne sumnjam da stvari u Iranu nisu onakve kakvima se prikazuju i priča ovdje nije o tome nego o tome da su objesili dva momka jer su bili homoseksualci, to je morbidno i nečovječno.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hoću da ti kažem da Iran nije primitivna i zatucana zemlja, nego moderna i razvijena sredina....samo što nas ubijeđuju u suprotno. BTW na Tajlandu te streljaju mitraljezom i dan danas, a u Saudijskoj Arabiji ti javno odsijecaju glavu sabljom tako da vješanje dođe i najcivilizovanije.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E baš mi je drago, idem u Iran da se prijavim za vješanje...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 16:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Panzer je napisao:
E baš mi je drago, idem u Iran da se prijavim za vješanje...

Panzer hit im je kamenovanje ako ti vise odgovara. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neću, to nije civilizovano toliko...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Gej parada u Banja Luci?

Citiraj:
Uprava grada Banja Luke odlučila je da organizuje „Paradu ponosa” jer je u zadnje vrijeme ovaj grad stekao reputaciju primitivne sredine.

Početkom jula biće održan kasting za učesnike parade, a po kom kriterijumu će se oni birati nije još jasno ni organizatoru.

Uglavnom oni će dobiti instrukcije kako da se obuku, kakve parole da uzvikuju i kakve transparente da ponesu. Pošto će se banjalučka parada sigurno održati poslije beogradske, učesnici će imati priliku da vide snimke sa Beograd Prajda, kako bi se ponašali što ubjedljivije.

„Moraćemo iznajmiti kaskadere da napravimo nekoliko vjerodostojnih tuča sa policijom, kako nas iz Evrope ne bi provalili”, izjavio je za Balkan Tajms gradonačelnik Davidović.

Gradonačelnik je izrazio nadu da će se poslije ovog događaja izmjeniti slika o nama i da će Banja Luka na ovaj način postati pravi evropski grad.

http://balkantajms.com/gej-parada-u-banja-luci/

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danijele ne zajebavaj pošten narod... :P

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 20:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ja taman izvadio džinovski dildo da ga namažem za paradu... Pu!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja ću morati da kažem OFM-u da ne dolazi ipak, je neslana šala bila u pitanju...

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]