banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 19:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Dec 2009, 19:13 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Dec 2009, 23:05
au covjece,kim deal koju si ti skolu,fax zavrsio da i ja svoje djete upisem u istu.meni je nepojmljivo da neki pojedinci odredjenih shvatanja uopste znaju da koriste net.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 20:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
Gostinjo je napisao:
kim deal je napisao:
zato što ste isti nenormalni i jedni i drugi i samo dajem analogiju više degeneričnih pojava koje su u suštini iste jer su podjednako degenerične, da bi svi shvatili o kakvim se bolesnicima radi iako to vi zamuljavate kao da ste normalni, ali činjenice govore da ste bolesni degenerici poput kako ih ti nazivaš zoofila i pedofila i svih ostalih bolesnika. sad i pedofili u holandij govore da su normalni i imaju svvoje lobiste u politici, sutra će i oni poput vas kenjat o međusobnom pristajanju, a sve koji ih kritikuju nazivat homofobima ili kako već.
što se tiče teme jedino što je bitno je da vam neko ukaže da ste degenerici pa možda koji od vas to shvati i odluči se promjenit, inače na ovu temu se nema o čemu raspravljat već samo ukazivat da ste nenormalni i poremećeni.

Duge rečenice, nepovezano izlaganje, skakanje s teme na temu - Laki je malo nervozan.

ja ne skačem s teme na temu jer ste vi pederi i svi ostali bolesni degenerici koje sam pobrojao jedna te ista tema i nema razloga jednu te istu bolest koja se javlja s više različitih simptoma, svrstavat u druge teme druga je stvar šta vi mislite o sebi, ali suština je da ste poremećeni poput svih ostalih sodomista.
izlaganje je savršeno povezano, a rečenicama nedostaje poneki zarez ili tačka, ali to ne mjenja suštinu i svako razumije o čemu govorim.
što se nervoze tiče ovaj laki nikad nije nervozan, jer mi je sve savršeno jasno i sve potaman u životu.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 20:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Jel' tebe, kim, napastvovao homoseksualac? :confused3:

Ne moras ti nikoga da volis. Nemoj ni da prihvatas, ali znas li ti da vodis koliko toliko normalnu konverzaciju? Dobrovoljan sex izmedju dvije odrasle osobe (bilo kojeg pola) je meni ok. Ko hoce - slobodno. Homoseksualci du doktori, pravnici, inzinjeri, studenti i klosari. I razlikuju se od hetero zbog svoje ljubavi prema istom polu. Sto i nije neka razlika, jer mene ne treba da zanima ko ce s kim da se intimizira u privtnost svoga doma (pazi govorim o dobrovoljnom odnosu dvije osobe, a ne o zivotinjama, pedofilima i slicno).

Dva muskarca se ljube na cesti? Gaditi se? Okreni glavu. Ja kad vidim veliku kolicinu krvi - okrenem glavu. Znaci opet se ponavljam ja protiv homo nemam nista. Ali usvajanje djece, paradiranje - to mi je problematicno.

(Ne vrijedjam te - ne vrijedjaj me)

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Stvarno nisi bazdaren :confused3:

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 21:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Helena je napisao:
Jel' tebe, kim, napastvovao homoseksualac? :confused3:

Ne moras ti nikoga da volis. Nemoj ni da prihvatas, ali znas li ti da vodis koliko toliko normalnu konverzaciju? Dobrovoljan sex izmedju dvije odrasle osobe (bilo kojeg pola) je meni ok. Ko hoce - slobodno. Homoseksualci du doktori, pravnici, inzinjeri, studenti i klosari. I razlikuju se od hetero zbog svoje ljubavi prema istom polu. Sto i nije neka razlika, jer mene ne treba da zanima ko ce s kim da se intimizira u privtnost svoga doma (pazi govorim o dobrovoljnom odnosu dvije osobe, a ne o zivotinjama, pedofilima i slicno).

Dva muskarca se ljube na cesti? Gaditi se? Okreni glavu. Ja kad vidim veliku kolicinu krvi - okrenem glavu. Znaci opet se ponavljam ja protiv homo nemam nista. Ali usvajanje djece, paradiranje - to mi je problematicno.

(Ne vrijedjam te - ne vrijedjaj me)

ne zanima ni mene ko koga kako, ali mi smeta propagiranje toga i nazivanje toga normalnim i nisam ja započeo ovu temu, normalno je da degenericima kažem da su degenerici jer su zato i postavili ovu temu da bi im se to reklo i šta je tebi tu problem.
žena ako se dobrovoljno jebe s psom ne znači da je normalna isto tako ako muškarac jebe muškarca u šupak dobrovoljno ne znači da su normalni, već suprotno, o tome se ovde radi.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
žena ako se dobrovoljno jebe s psom ne znači da je normalna isto tako ako muškarac jebe muškarca u šupak dobrovoljno ne znači da su normalni, već suprotno, o tome se ovde radi.

Sex izmedju zene i psa nije dobrovolni sex dvije odrasla osobe. U ovom slucaju je izivljavanje na zivotinjama.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Koj ужас! О чему причате?!! :oops:

Gostinjo,Кимми jе нормални момак и има нормалне реакције на такве стваре.

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 22:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Dec 2009, 03:06
XentoniX je napisao:
@gbender

стално спомињеш дијете?
откуд теби дијете?

шта ти мислиш како ће сутра то твоје дијете реаговати кад схвати да има двије маме а сва остала дијеца имају по једну?

Popokatepetl je napisao:
Ne mnogo drugacije od djeteta koje shvati da ima samo mamu, ili samo tatu, dok druga djeca imaju oboje. Ili da ga odgajaju baba i djed, tetka, ujak, jer nema mamu i tatu, iako druga djeca imaju.

Eto odgovora. U srednjoj sam znala par osoba koje su imale ili dvije mame ili tate, i nije bilo nikakvih problema. Neki koji smo im bili prijatelji, znali smo to, i naravno, nama nije smetalo, niti im je to stvaralo neke probleme. Sve ok. Naravno, u ovakvoj sredini, to i bas ne bi moglo proci u danasnje vrijeme, zato i zelimo da se odselimo odavde, jer mislim da u nasim zivotima to nece jos biti prihvaceno ovdje kao sto je danas u nekim najrazvijenijim zemljama. Tako da bi toj djeci bilo sasvim ok. A na ovim prostorima ne bi zajedno imale djecu ni u ludilu. Ne bi im htjele priustiti tako tezak zivot.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 22:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Dec 2009, 16:12
kim uporedjuje razne degenericne pojave u drustvu
e jes i uporedjujes nema sta car si, gdje si ucio uporedjivanje, gdje i gramatiku?
onda ok ako steka :)

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
gbender je napisao:
XentoniX je napisao:
@gbender

стално спомињеш дијете?
откуд теби дијете?

шта ти мислиш како ће сутра то твоје дијете реаговати кад схвати да има двије маме а сва остала дијеца имају по једну?

Popokatepetl je napisao:
Ne mnogo drugacije od djeteta koje shvati da ima samo mamu, ili samo tatu, dok druga djeca imaju oboje. Ili da ga odgajaju baba i djed, tetka, ujak, jer nema mamu i tatu, iako druga djeca imaju.

Eto odgovora. U srednjoj sam znala par osoba koje su imale ili dvije mame ili tate, i nije bilo nikakvih problema. Neki koji smo im bili prijatelji, znali smo to, i naravno, nama nije smetalo, niti im je to stvaralo neke probleme. Sve ok. Naravno, u ovakvoj sredini, to i bas ne bi moglo proci u danasnje vrijeme, zato i zelimo da se odselimo odavde, jer mislim da u nasim zivotima to nece jos biti prihvaceno ovdje kao sto je danas u nekim najrazvijenijim zemljama. Tako da bi toj djeci bilo sasvim ok. A na ovim prostorima ne bi zajedno imale djecu ni u ludilu. Ne bi im htjele priustiti tako tezak zivot.

како ја нисам упознао никог ко има две маме или две тате?
зашто нисам ни чуо за тако нешто?
како си ти то баш знала као дијете? јеси ли и тада примјетила да те привлаче особе истог пола?

апсолутно сам против тога да вам се дозволи да усвајате дјецу.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 22:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nakoti se pederluka 13 strana, za 2 dana. Pu!

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 22:15 
Početnik
Početnik

filozof sa vrbasa je napisao:
1. Kozi je svejedno, ko je od pozadi obrađuje.
2. Ako je djetetu fino sa čikom koji mu kupuje čokolade, što bi se bilo ko miješao.
3. Mrtav ne prdi, tako da je i njima svejedno.

Hahaha, ma da, teoretski je tako, ali to su TVOJE pretpostavke.
1. Sta ti znas je li kozi svejedno, odnosno, bi li joj bilo svejedno da je na nasem emocionalnom i intelektualnom nivou i da zna sta seks sve znaci i nosi sa sobom, da li bi i dalje joj bilo svejedno. Ne znas. Ne zna niko od nas, tako da je to silovanje koze, dok god neko ne dokaze drugacije.
2. A da dijete razumije sta sve znaci seks? Da nema cokolade? Da razmislja na nasem nivou? Da li bi djetetu i dalje bilo fino? Opet, ne znamo. Dakle, silovanje dok neko ne dokaze drugacije.
3. Je li tebi svejedno sta ce neko tebi raditi kad umres? Tj. sta ce biti od tvog tijela? Mozda tebi jeste (ne znam), ali svakome nije. Kao sto je nekome svejedno hoce li se njegovi organi donirati nakon smrti, a neko to ne zeli, tako je i ovdje. I dalje je to nase tijelo, iako smo umrli. Stovise, ako nekrofili hoce napraviti zakon da ako neko potpise prije smrti da daje svoje tijelo u njihove "svrhe", bas me briga, samo ne znam koliko bi ljudi pristali na to, ali opet, koga briga, bitno je da je to samo ok ako je osoba dopustila to dok je bila ziva.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gostinjo je napisao:
Kime, tebi se morala dogoditi neka trauma u životu vezana za homoseksualnost kad tako vrijeđaš ljude samo zbog njihovog seksualnog opredjeljenja. Žalosno...

:D daj odjebi provaljen si, i nije ti više fora, mjenjaj nick i probaj ponovo

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dakle, silovanje dok neko ne dokaze drugacije.

Nema tu ko sta da kaze drugacije. Dijete je dijete. I svaka pomisao na bilo kakav vid "skrnavljenja" djeteta je uzasna. I da mi svevisnji kaze "ok je" - nije ok. I svi koji bi rado trpali u klinke od 14 godine...I komentari "joj kakve mala ima sise i dupe" (a onda ima 13 godina) je uzasna.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 22:28 
Početnik
Početnik

XentoniX je napisao:
gbender je napisao:

како ја нисам упознао никог ко има две маме или две тате?
зашто нисам ни чуо за тако нешто?
како си ти то баш знала као дијете? јеси ли и тада примјетила да те привлаче особе истог пола?

апсолутно сам против тога да вам се дозволи да усвајате дјецу.

Garant zato sto sam ja odrastala u jednoj drugoj drzavi gdje danas homo parovi imaju jednaka prava kao i hetero. Brak, usvajanje, umjetna oplodnja, sve. Eto, suzene su mogucnosti na koju drzavu mislim na samo njih nekoliko.

Ali tad vec jesam znala ko sam, sta sam, zato mi se prijatelji nisu ustrucavali priznati stvari poput toga da su i sami gay ili da imaju gay roditelje (mada svi koji su imali gay roditelje su bili hetero).

By the way, ne planiramo usvajati djecu vec imati vlastitu, biolosku.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 22:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Helena je napisao:
Citiraj:

Sex izmedju zene i psa nije dobrovolni sex dvije odrasla osobe. U ovom slucaju je izivljavanje na zivotinjama.

kako nije dobrovoljan, premećena žena pripusti psu, a ovaj je bez prisile zaskoči, nema tu zlostavljanja psa.
ta žena je jednako poremećena kao što su i pederi poremećeni.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 22:32 
Početnik
Početnik

Helena je napisao:
Citiraj:
Dakle, silovanje dok neko ne dokaze drugacije.

Nema tu ko sta da kaze drugacije. Dijete je dijete. I svaka pomisao na bilo kakav vid "skrnavljenja" djeteta je uzasna. I da mi svevisnji kaze "ok je" - nije ok. I svi koji bi rado trpali u klinke od 14 godine...I komentari "joj kakve mala ima sise i dupe" (a onda ima 13 godina) je uzasna.

Pa naravno, ali kazem, ako neko moze dokazati da je dijete jednako zrelo kao i odrasli i sposobno donijeti informisanu odluku, onda ok, ali posto ne moze - dijete nije razvijeno dovoljno da moze razmisljati na tom nivou o necemu poput seksa i zato nikad niko nece moci dokazati da je to bilo istinski svjesno dobrovoljno.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 22:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Antipederi, psssst!

Sirenjem rasprave im samo dajete prostor za reklamu i pricu koja se vrti u krug.. I losa reklama je reklama,
na takav nacin im dozvoljavate da se to jednog dana uvrsti u normale zivota, da se sve svede na dijalog svakodnevnice, tipa:

-Kakvo vrijeme kod tebe?
-Suncano.. Kod tebe?
-Kisa...
(razlika.. al, manje-vise...)

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
kako nije dobrovoljan, premećena žena pripusti psu, a ovaj je bez prisile zaskoči, nema tu zlostavljanja psa.

Jebiga ja zivotinju ne mogu da poredim sa ljudima.

Niti kome pravim reklamu niti zelim, iznosim svoje misljenje na koje imam pravo svidjalo se to nekome ili ne. Ne vrijedjam nikoga. Dalje, na svakom je pojedinacno sta ce da prihvati a sta ne. Da mogu nekoga da mrzim jer je drugaciji od mene (opet se ogranicavam na homo a ne na pefodile, zoofile, nekrofile i slicno) - ne mogu i necu. Slobodno mogu da se intimiziraju u privatnosti svog doma (ili slicno), da ima potrebe da paradiraju - nema. Neko voli da posjecuje swinger klubove, neko da ide u javne kuce, neko da se samozadovoljava...sve sto nije na stetu drugih, sve sto je uz saglasnost svih ucesnika, ne smeta mi. Niti razmisljam o tome, niti imam potrebu da mislim o tome.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 23:36 
Citiraj:
Slobodno mogu da se intimiziraju u privatnosti svog doma (ili slicno), da ima potrebe da paradiraju - nema.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]